TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
LOL Fókusz:"Maradjanak velünk, mert rögtön jön a Való Világ párbaj, nem is akármilyen, hisz történelmi párbaj lesz..." 😀😀 Jézus, lehet, hogy igazából Hitler vs Sztálin csörtét látunk, nem is Oli-Bécit.. 😀😀
több mint 13 éve
Ez így van, nyilván az RTL dönt, csak ne felejtsd el h odabenn is emberek vannak és nem gépek. Ergo lehet h azt mondanák Gombinak h vigye ki (szted kit?) x-t, ha ő élőben y-t mond mit csinálnak?! Vagy megtiltják h összefogjanak, oké, de élőben azt mondanak amit akarnak...DannaAkkor még egy apró adalék.
Ez a 15 ember aki bekerült Alekosz kivételével nem civil.
Mindegyik valakinek a valakije.
Oli dolgozott a Viva-n, a jelenlegi RTL-esek közül rengeteggel, ugyanaz a baráti kör, stb stb
Gigi Győzike "szeretője" volt, Béci a táncosa, plusz még párezer közös ismerős.
Laci is jóban van sok tévéssel, sok a közös ismerős. (Egyébként nem véletlenül kellett a beköltözőknek törölni a facebook, iwiw fiókjaikat, túl sok ismerős lenne "véleményes")
Éva is ismer mindenkit, őt is ismerik, végigdolgozta, kefélte a fél médiavlágot.
Anikó, Zsófi, Ildi szerepelt már RTL produkciókban korábban is, Jerzy jóban van sok RTL fejessel, Zsuzsi playmate, ő is közismert volt "médiás" körökben.
stb
(Szandikát is tuti ismeri valaki, mint éjszakai lányt, Ginát is, mint prostit, Gombi, Leonidasz, és Kristóf nekem kakukktojás, de ettől még kapcsolódhatnak ők is.)
Ezekkel az emberekkel mind megállapodtak még bekerülésük elött.
Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, kb olyanra, hogy együttműködnek, betartják a szabályokat, igyekeznek jó anyagokat csinálni, nem lázadoznak, nem beszélik ki a háttérinfókat, stb.
És cserébe be lehet kerülni a BK-be, néznek valami lehetőséget a CoolTv-n, vagy egyéb RTL produkciókban, stb stb.
Vagyis majd' mindenki "eladta a lelkét" és cserébe vár is valami jutalmat.
Ezért nem hiszem azt, hogy érdemben nehéz dolga lenne a produkciónak a kiválasztásokkor, kihívásokkor, párbajokkor, hogy a vélt legoptimálisabb eredmény szülessen. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ezek a műsorkészítők se zsenik, ők is tévedhetnek. Közülük nagyon kevés végzett szakember, nagyrészük szépen felkapaszkodott a megfelelő pozícióba a kávéfőző/lótifuti-asszisztens-szerkesztő vonalon, és amit ők tutinak gondolnak, hát az lehet, hogy mégsem az.
több mint 13 éve
egyébként úgy látom most arra áll át az rtl, hogy szombat-párbaj, szombat-kiválasztás, szerda-kihívás, szombat-párbaj...
több mint 13 éve
Ez így van, nyilván az RTL dönt, csak ne felejtsd el h odabenn is emberek vannak és nem gépek. Ergo lehet h azt mondanák Gombinak h vigye ki (szted kit?) x-t, ha ő élőben y-t mond mit csinálnak?! Vagy megtiltják h összefogjanak, oké, de élőben azt mondanak amit akarnak...Ez se így van. 😊Lehet, hogy nem lenne ellenfele a te meglátásod szerint, de mivel úgyse ő fog nyerni a végén, ezért benthagyják top5-top6-ig, és kiesik Jerzy vagy Gombi ellen.Egyébként ezek a meglátások tök jók, csak odabent kb. pillanatok alatt áttudják húzni az egészet. Tegnap este pl Gombi volt kegyetlenül rápörögve arra, h várja a szerdát és kér mindenkit h tegyenek rá, és hadd párbajozzon. Beszélték is Bécivel, h Jerzy vagy Alekosz ellen akar kimenni. Innentől fogva borul minden olyan meglátás, h Gombi meg Jerzy Top3-ig marad. Ha kiviszi Gombi Alekoszt, már repül is... mármint Gombi. Mondta is neki Béci h ellene nem biztos h van esélye. Erre mondta Gombi h akkor inkább essen ki most, mint szenvedjen még itt pár hetet.Danna
Sobri Jóska
Ha mondjuk Gombira kerül a jel, akkor ezután lesz pár jelenése a riportszobában. Ott megkapja a megfelelő instrukciókat, hogy mondjuk kit vihet ki, kit nem.
Oli is megkapta, Éva is, még Alekosznak is "súgtak", pedig ő pszicho.
Ez 100%.
Biztos vagyok benne, hogy a produkció dönt a kiesők sorrendjéről, ez nem kérdéses.
Ez egy műsor, nem pár agyhalott privát homokozója.
Most képzeld el, hogy mondjuk 6 embernél 3 összebeszél, hogy risztelnek. Eldöntenék kivel párbajoznak, és ha a párbajt nem a produkció "uralná", akkor pár százezer forintból bárkit kiszórathatnának.
Vagyis 6 embernél 3 ember összefog, megüzeni a kintieknek a taktikát, és kb 1 millió forintból ők vannak a top3-ban, ahol már nem is kell rájuk szavazni, hiszen úgyis osztanak. Ez megtörténhetne ha nem a tévé döntené el a kiesési sorrendet.
Te, mint tévé bevállanád, hogy az utolsó 6 hétben nincs érdemben műsorod, ráadásul az utolsó hetedben 3 ember örömködik, és a fejenként 16.6 millió elmulatozását ecseteli? 😊 Csaknem.Sobri Jóska
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Még azt tartom elképzelhetőnek Olivérrel kapcsolatban hogy mivel tudomást szerzett az Enikős dolgok állásáról így arra kérte a szerkesztőket hogy vegyék ki mert haza akar menni rendbe tenni a dolgokat, ha nem segítenek neki akkor a hátralevő időben úgyse fog már úgy együttműködni mint eddig, Sobri szavaival élve használhatatlan lesz.
több mint 13 éve
Ez se így van. 😊Lehet, hogy nem lenne ellenfele a te meglátásod szerint, de mivel úgyse ő fog nyerni a végén, ezért benthagyják top5-top6-ig, és kiesik Jerzy vagy Gombi ellen.Egyébként ezek a meglátások tök jók, csak odabent kb. pillanatok alatt áttudják húzni az egészet. Tegnap este pl Gombi volt kegyetlenül rápörögve arra, h várja a szerdát és kér mindenkit h tegyenek rá, és hadd párbajozzon. Beszélték is Bécivel, h Jerzy vagy Alekosz ellen akar kimenni. Innentől fogva borul minden olyan meglátás, h Gombi meg Jerzy Top3-ig marad. Ha kiviszi Gombi Alekoszt, már repül is... mármint Gombi. Mondta is neki Béci h ellene nem biztos h van esélye. Erre mondta Gombi h akkor inkább essen ki most, mint szenvedjen még itt pár hetet.Danna
Sobri Jóska
Ha mondjuk Gombira kerül a jel, akkor ezután lesz pár jelenése a riportszobában. Ott megkapja a megfelelő instrukciókat, hogy mondjuk kit vihet ki, kit nem.
Oli is megkapta, Éva is, még Alekosznak is "súgtak", pedig ő pszicho.
Ez 100%.
Biztos vagyok benne, hogy a produkció dönt a kiesők sorrendjéről, ez nem kérdéses.
Ez egy műsor, nem pár agyhalott privát homokozója.
Most képzeld el, hogy mondjuk 6 embernél 3 összebeszél, hogy risztelnek. Eldöntenék kivel párbajoznak, és ha a párbajt nem a produkció "uralná", akkor pár százezer forintból bárkit kiszórathatnának.
Vagyis 6 embernél 3 ember összefog, megüzeni a kintieknek a taktikát, és kb 1 millió forintból ők vannak a top3-ban, ahol már nem is kell rájuk szavazni, hiszen úgyis osztanak. Ez megtörténhetne ha nem a tévé döntené el a kiesési sorrendet.
Te, mint tévé bevállanád, hogy az utolsó 6 hétben nincs érdemben műsorod, ráadásul az utolsó hetedben 3 ember örömködik, és a fejenként 16.6 millió elmulatozását ecseteli? 😊 Csaknem.
több mint 13 éve
Lehet, hogy nem lenne ellenfele a te meglátásod szerint, de mivel úgyse ő fog nyerni a végén, ezért benthagyják top5-top6-ig, és kiesik Jerzy vagy Gombi ellen.Egyébként ezek a meglátások tök jók, csak odabent kb. pillanatok alatt áttudják húzni az egészet. Tegnap este pl Gombi volt kegyetlenül rápörögve arra, h várja a szerdát és kér mindenkit h tegyenek rá, és hadd párbajozzon. Beszélték is Bécivel, h Jerzy vagy Alekosz ellen akar kimenni. Innentől fogva borul minden olyan meglátás, h Gombi meg Jerzy Top3-ig marad. Ha kiviszi Gombi Alekoszt, már repül is... mármint Gombi. Mondta is neki Béci h ellene nem biztos h van esélye. Erre mondta Gombi h akkor inkább essen ki most, mint szenvedjen még itt pár hetet.
Sobri Jóska
pont emiatt sztem most elég esélyes h a csajok maradnak egy darabig (hacsak az egyik nem csinál egy nagy hisztit), mert a srácok most Oli példáját követve mind menni akarnak megmérkőzni (Alekosz kivételével). Főleg ha Béci nem jönne vissza, Laci is menne haza mert minek maradjon... simán kicsinálják egymást.
több mint 13 éve
2. Valóban elképzelhető,hogy Oli a várható kibaszás miatt lett ilyen ideges. Kíváncsi lennék a büntetésre,mert ha mondjuk bejön,hogy nem lesz védett a párbaj után akkor tuti marad.Nem a kibaszás miatt.
Bazzani
Azt amikor bement is tudta, hogy nem ő fog nyerni, nem az a szerepe.
Szart kavar, követi a stáb instrukcióit, stb, ő nem az 50 milát nyeri meg, hanem az országos ismertséget, ami után befuthat egy Majka szerű karriert, Cool tv műsorvezető, rádiózás, műsorvezetések céges és egyéb rendezvényeken, stb.
Ő amiatt ideges, hogy a spanjai felfújták -szerinte- az Anikós kis semmiséget, teletették vele az összefoglalókat, ezért begőzölt a csaja, ő meg maradhat bent még 4-6 hétig, és nem tudja ezt rendezni. Ettől lehet ideges.
Azért Enikő nem túl okos lány, lássuk be, lehet félreértett valamit. 😊
A büntetés meg szerintem valami olyasmi lesz, hogy 3 napot a mosókonyhában alszik, vagy teker 50 km-t, vagy féllábon áll 30 percig.
Érdemi dolog nem lehet a büntetése, vagyis olyan, ami a műsor struktúrájába nyúlna bele.
Mondom, szerintem nem ezen gőzölt be, hanem a kihívás kisfilmjei közben döbbent rá, hogy itt bizony őt is feláldozták a nézettség oltárán, felfújták az Anikós lamúrját, és ez kihathat a valódi életére.
Eddig soha semmin nem pörgött be, mert tudta, hogy ő amolyan érinthetetlen, rá soha semmi szar nem fröccsent, vitték neki az infókat a spanok, hogy minden oké. Hát most meg arról, hogy nem.
több mint 13 éve
Lehet, hogy nem lenne ellenfele a te meglátásod szerint, de mivel úgyse ő fog nyerni a végén, ezért benthagyják top5-top6-ig, és kiesik Jerzy vagy Gombi ellen.1. Valóban vicc,hogy ez a párbaj szinte felvezetés nélküli,míg a kegyetlenül izgalmas BárÉva-BarátokKöztIldi párbaj előtt másfél hét baszakodás volt.
A tévének nem a párbaj a fontos, még ha ez kommunikálódik is kifelé, hanem a heti összefoglalók nézettsége. Így valójában ezt a heti 5x60 percet (amiből 5x15 reklám) kell "eladni", nem a párbajt, mivel a reklámozók felé nem a topratingek a mérvadóak (vagyis egy egyszeri magas nézettség), hanem egy adott idősáv átlagosan kalkulálható nézettsége, az avg.rating/week, vagy avg.rating/month.
Vagyis bár úgy tűnik, mintha a VV a párbajokról szólna, valójában a mindennapokról szól, ezért én abban gondolkodom.
Valamint láthattad, bármilyen egyesélyes párbajt (Éva-Ildi, Alekosz-Zsófi) fel lehet úgy vezetni, mintha húdenagy valami lenne, és zárójelben jegyzem meg, ez a megapárbaj, hogy Oli-Béci, kb. lófasznyi felvezetést, előjátékot se kapott.
Én egy esetben látom Olivér kiemelését a műsorból, ha a produkció úgy látja, hogy Oli számára elvetették a súlykot, ő ténylegesen begőzölt, nem működik együtt a továbbiakban, "belázad", és ezáltal használhatatlanná válik számukra. Akkor ez az ő nézőpontjukból egyfajta "szerződésszegés", és kibasszák, mint tették ezt Zsuzsival (aki örökké háttérinfókról beszélt az online-ban), és arra, hogy kibasszák, remek lehetőség ez a párbaj ma este.Sobri Jóska
2. Valóban elképzelhető,hogy Oli a várható kibaszás miatt lett ilyen ideges. Kíváncsi lennék a büntetésre,mert ha mondjuk bejön,hogy nem lesz védett a párbaj után akkor tuti marad.
3.Az meg,hogy nincs ellenfele Olinak az nem igaz. övő héten összeveszíthetik Gombival vagy Alekosszal ha ez kell a műsornak.
több mint 13 éve
Lehet, hogy nem lenne ellenfele a te meglátásod szerint, de mivel úgyse ő fog nyerni a végén, ezért benthagyják top5-top6-ig, és kiesik Jerzy vagy Gombi ellen.A tévének nem a párbaj a fontos, még ha ez kommunikálódik is kifelé, hanem a heti összefoglalók nézettsége. Így valójában ezt a heti 5x60 percet (amiből 5x15 reklám) kell "eladni", nem a párbajt, mivel a reklámozók felé nem a topratingek a mérvadóak (vagyis egy egyszeri magas nézettség), hanem egy adott idősáv átlagosan kalkulálható nézettsége, az avg.rating/week, vagy avg.rating/month.
Vagyis bár úgy tűnik, mintha a VV a párbajokról szólna, valójában a mindennapokról szól, ezért én abban gondolkodom.
Valamint láthattad, bármilyen egyesélyes párbajt (Éva-Ildi, Alekosz-Zsófi) fel lehet úgy vezetni, mintha húdenagy valami lenne, és zárójelben jegyzem meg, ez a megapárbaj, hogy Oli-Béci, kb. lófasznyi felvezetést, előjátékot se kapott.
Én egy esetben látom Olivér kiemelését a műsorból, ha a produkció úgy látja, hogy Oli számára elvetették a súlykot, ő ténylegesen begőzölt, nem működik együtt a továbbiakban, "belázad", és ezáltal használhatatlanná válik számukra. Akkor ez az ő nézőpontjukból egyfajta "szerződésszegés", és kibasszák, mint tették ezt Zsuzsival (aki örökké háttérinfókról beszélt az online-ban), és arra, hogy kibasszák, remek lehetőség ez a párbaj ma este.
több mint 13 éve
JayB nem vagy egyedül!Én is Béci párti vagyok,mert sokkal közelebb áll ahhoz az értékrendhez (a villa beli viselkedésével nem a kinti életben) amit én képviselek.
Én is úgy látom,hogy Oli karaktere csak akkor lehet érdekes,ha a kinti kapcsolata sztornó, mert ha kis esély is van az Enikős folytatásra akkor még ennyit sem csinál Anikóval mint eddig.
több mint 13 éve
Jajj attól még, hogy nincs ellenfele, kieshet... 😊 Elég egy kellemes éjszaka némi ondóval megspékelve Anikó társaságában, aztán totális idegroham Enikő miatt, aztán vagy kiszáll (ugyebár ezt megtehetik nyugodtan...), vagy kizárják valamiért... 😊 Ahogy a szabályokat/büntetéseket az RTL intézi, az is elég lehet, ha Olivér pl csúnyán néz majd Jerzyre... 😛
több mint 13 éve
A karakter mint csínytevő elfáradt, de mint csaját vesztett szerelmes csak most éledezik. 😊Igen, ezért írtam h ha nem lesz ott a csaja, akkor úgy érdekes lehet. másik esetben sztem már a szarkavarásával sem igazán, mert lássuk be, a másik oldalon már nem nagyon lenne ellenfele. A későbbiekben egy Béci - Alekosz párbajt jobban eltudnak adni... Olivérnek ki maradna?! senki, hisz kint mindannyian tudjuk h Laci nem az, a két jámborlelkű szintén nem, Gigi Évának van, és kész is.
Alekosz kb. 1 nap alatt lépne túl Olin, hiszen pszichopata.
Szandika, Anikó, mint a takony, csapódik ja, egyedül Éva lenne érdekes Olivér nélkül. A maradék 8 meg totál semmi.
Viszont Béci kiesésével Olivér (akárhogy is alakul a magánélete), Gigi, Jerzy, Gombi és Laci is aktivizálódna, Anikó pöröghetne Olin.
Ez nálam 6:1 Oli javára, én őt küldeném vissza, de csak akkor, ha tudnám valamelyest kontrollálni. Mert ha megkattan, akkor használhatatlan a produkció számára.Sobri Jóska
Mondjuk azt már beszélték (Olivér és Alekosz) h ha nem jönne vissza, akkor Alekosz haverkodjon Bécivel, mert ő tudná legjobban helyettesíteni őt. Erre mondta Alekosz h ezen már ő is gondolkodott és ő is erre jutott.
Lehet a tegnapi videóval azt mérték le az RTL-nél h h reagál erre, mert kb. értelmetlen volt annak a két videónak. Viszont ezen akkor csúnyán elhasalt.
több mint 13 éve
Most kicsit hazabeszélek, a Béci projekt annyira az egekbe lett emelve a héten hogy nemtudom elképzelni a kiejtését.JayBMég ez is megeshet, van miért izgulj ma este. 😊
Bár én sok értelmét nem látom a benttartásának, de Olit ugye elöbb-utóbb ki kell venni, ez egy hihető vereség lenne számára, csak szerintem még túl korán van ehhez, kell még oda kovásznak, mert a szarkavarása nélkül nem látom, hogy milyen érdemi konfliktus lenne, és kik között.
Innentől akkor egyedül Éva lenne az, aki konfrontatív személyiség, amit kevésnek érzek.
Alekosz elvan bárkivel, és mivel pszichopata, őt nem veti vissza érdemben senki és semmi.
Jerzy, Gombi, Gigi, Béci teljesen hal, Laci ha nem kóstolgatják dettó, Szandika simán csak ideggyenge, Anikó meg még eljátszhatja ezt Bécivel és Lacival, de az nagyon silány terv lenne a műsor második felére.
Sokkal több akció van a Bécinélküliségben, kezdve Gigi magára maradásával, aztán újra lehet klikkesedni, valamint Oli betalálhat akárkit, Gombit, Jerzyt is felélesztheti, Anikóval "konspirálhat" tovább, Lacival csörtézhet.
Míg ha Béci megy vissza, akkor béke és nyugalom köszönthet a villára, marad Alekosz agybetegsége, Éva és Szandika hisztijei, Anikó picsogása.
Én még mindig Olivért gondolom maradónak.
Sztem meg Olivér karakterét 1 esetben lehet csak tovább görgetni, ha a csaja ma nem lenne ott.. akkor ugye bármi lehet még Anikóval, tegnap Laci mondta h arra van rápörögve nagyon h már el is költözött tőle és h már tuti van vkije. Tehát ha nem lenne ott, csak megerősödne ebben a hitében és összejönne Anikóval. Ez lehetne story az RTL-nek.A karakter mint csínytevő elfáradt, de mint csaját vesztett szerelmes csak most éledezik. 😊
minden más esetben sztem már elfáradt a karakter. Mit csinál még? Megint tojást rak ide-oda?! sztem ez ennyiszer poén volt, ezután már nem annyira... ha visszamegy, pár nap múlva már megint rinyálás lesz és oké h az RTL-nek kell a dráma, de egy idő után a nézők is megunják ha állandóan Olivér nyűglődését kell nézni. Sokkal izgalmasabb volna h mi lenne az Alekosz-Éva duóval Olivér nélkül. Főleg az előbbivel... Szandika már félig úgyis Bécivel van, Anikó meg oda csapódik ahova az érdeke kívánja, tuti h visszatalálna Béciékhez. Szerintem. 😊Danna
Alekosz kb. 1 nap alatt lépne túl Olin, hiszen pszichopata.
Szandika, Anikó, mint a takony, csapódik ja, egyedül Éva lenne érdekes Olivér nélkül. A maradék 8 meg totál semmi.
Viszont Béci kiesésével Olivér (akárhogy is alakul a magánélete), Gigi, Jerzy, Gombi és Laci is aktivizálódna, Anikó pöröghetne Olin.
Ez nálam 6:1 Oli javára, én őt küldeném vissza, de csak akkor, ha tudnám valamelyest kontrollálni. Mert ha megkattan, akkor használhatatlan a produkció számára.
több mint 13 éve
Most kicsit hazabeszélek, a Béci projekt annyira az egekbe lett emelve a héten hogy nemtudom elképzelni a kiejtését.JayBMég ez is megeshet, van miért izgulj ma este. 😊
Bár én sok értelmét nem látom a benttartásának, de Olit ugye elöbb-utóbb ki kell venni, ez egy hihető vereség lenne számára, csak szerintem még túl korán van ehhez, kell még oda kovásznak, mert a szarkavarása nélkül nem látom, hogy milyen érdemi konfliktus lenne, és kik között.
Innentől akkor egyedül Éva lenne az, aki konfrontatív személyiség, amit kevésnek érzek.
Alekosz elvan bárkivel, és mivel pszichopata, őt nem veti vissza érdemben senki és semmi.
Jerzy, Gombi, Gigi, Béci teljesen hal, Laci ha nem kóstolgatják dettó, Szandika simán csak ideggyenge, Anikó meg még eljátszhatja ezt Bécivel és Lacival, de az nagyon silány terv lenne a műsor második felére.
Sokkal több akció van a Bécinélküliségben, kezdve Gigi magára maradásával, aztán újra lehet klikkesedni, valamint Oli betalálhat akárkit, Gombit, Jerzyt is felélesztheti, Anikóval "konspirálhat" tovább, Lacival csörtézhet.
Míg ha Béci megy vissza, akkor béke és nyugalom köszönthet a villára, marad Alekosz agybetegsége, Éva és Szandika hisztijei, Anikó picsogása.
Én még mindig Olivért gondolom maradónak.
több mint 13 éve
Sztem meg Olivér karakterét 1 esetben lehet csak tovább görgetni, ha a csaja ma nem lenne ott.. akkor ugye bármi lehet még Anikóval, tegnap Laci mondta h arra van rápörögve nagyon h már el is költözött tőle és h már tuti van vkije. Tehát ha nem lenne ott, csak megerősödne ebben a hitében és összejönne Anikóval. Ez lehetne story az RTL-nek. minden más esetben sztem már elfáradt a karakter. Mit csinál még? Megint tojást rak ide-oda?! sztem ez ennyiszer poén volt, ezután már nem annyira... ha visszamegy, pár nap múlva már megint rinyálás lesz és oké h az RTL-nek kell a dráma, de egy idő után a nézők is megunják ha állandóan Olivér nyűglődését kell nézni. Sokkal izgalmasabb volna h mi lenne az Alekosz-Éva duóval Olivér nélkül. Főleg az előbbivel... Szandika már félig úgyis Bécivel van, Anikó meg oda csapódik ahova az érdeke kívánja, tuti h visszatalálna Béciékhez. Szerintem. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Most kicsit hazabeszélek, a Béci projekt annyira az egekbe lett emelve a héten hogy nemtudom elképzelni a kiejtését.
több mint 13 éve
Biztos vagyok benne, hogy az megy vissza, akit a produkció akar.Összeraktam a mozaikokat. 😊még mindig biztos vagy benne h ő megy vissza?braxa88
Oli nem a párbaj, meg a kint/bent maradás miatt rágott és kattant be, mivel az hidegen hagyja, ha úgyis tudja, hogy csak bizonyos ideig maradhatott volna, hanem azon, hogy milyen felvételek jutottak ki róla és Anikóról.
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊Sobri Jóska
Igaz, eddig kétség sem merült fel bennem, hogy ez Olivér lesz.
Ez az egész kibukás, kiborulás, idegbetegség logikusabban magyarázható azzal, hogy ő megy vissza, ezt tudja, és így még hetekig nem tudja rendezni a magánéletét.
Ha tudná, hogy most kerül ki a műsorból akkor nem hiszem, hogy ennyire begőzölt volna azon, hogy felfújták kint az Anikós liezonját.
Én speciel csak azt furcsállom, hogy az ilyen helyzetekre nem beszélt meg a bnőjével forgatókönyvet.
Én, ha ilyen beépített emberként tevékenykednék, akkor biztos úgy instruáltam volna a valódi páromat, hogy bármit lát, ne higyje el, és ne nyilvánuljon meg és foglaljon állást addig, amíg velem nem beszélt. Magyarul ne higyjen a szemének, akármit is lát, mert az úgyse úgy van. 😊
Amit Danna írt arról nem tudtam, mindent én se látok. 😊
De hidd el, ha a RTL egy egész országot megvezet mindenféle erkölcsi aggály nélkül, akkor pár játékost, jelen esetben Olit is gond nélkül.
Szóval szerintem ő megy vissza, ezt tudja, és ettől ideg, mert látja miszart kavart neki össze a rötölö.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ez mennyire hivatalos? Mert ha ez a tényállás, akkor még izgalmasabb este lesz! 😀
több mint 13 éve
Összeraktam a mozaikokat. 😊videót kaptak, h csak Ő meg Béci, vagy a többiek is, azt nem tudom. Háttérben ment a meló mellett a kis ablak és egyik pillanatban még a jacuban ökörködtek, majd kikapcsolták a közvetítést, kb. negyedóra múlva már azt mutatták h a kertben szomorkodik egyedül. Gigi súgta Jerzynek h vmi olyasmit mondott a bnője, h gondolkodott azon h elmenjen-e a párbajra, és h döntse el ő, h megszegte-e az ígéretét, amit a villába költözés előtt tett.. vagy vmi ilyesmi volt. Erre bukott ki, költözött ki a nyugiba, kapott nyugtatót (azért elég rendesen osztogatják itt a bogyókat), senkivel nem akart beszélni, még Alekoszt is elzavarta, egyedül Laci mehetett be hozzá.
Oli nem a párbaj, meg a kint/bent maradás miatt rágott és kattant be, mivel az hidegen hagyja, ha úgyis tudja, hogy csak bizonyos ideig maradhatott volna, hanem azon, hogy milyen felvételek jutottak ki róla és Anikóról.
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Összeraktam a mozaikokat. 😊még mindig biztos vagy benne h ő megy vissza?
több mint 13 éve
Összeraktam a mozaikokat. 😊Lehet benne valami, mert az érthetetlen lenne, hogy ennyire begőzőlne egy olyan büntetésen, ami tök egyértelmű volt, hogy hibázott, és meg fog kapni.
több mint 13 éve
Összeraktam a mozaikokat. 😊Oli nem a párbaj, meg a kint/bent maradás miatt rágott és kattant be, mivel az hidegen hagyja, ha úgyis tudja, hogy csak bizonyos ideig maradhatott volna, hanem azon, hogy milyen felvételek jutottak ki róla és Anikóról.
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊
több mint 13 éve
Szerintem mindenki buzi. I ÁR Winner.HanniOtt már rég nagy bajok lennének 😀
több mint 13 éve
Szerintem mindenki buzi. I ÁR Winner.