NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
435
33
2:15, ARENA4
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Az a csoda, hogy még eleddig egyik nagyokos se jött rá, hogy bármit mondhat a másiknak, hiszen a normál életben amiért simán pofánvágnák, azt itt be kell nyelnie, ugye a szabályok miatt.Hátha most Alekosz feléled ezügyben, nem csak e két mondat erejéig.
több mint 14 éve
Látszott dzsörzé fején, hogy még ahhoz is buta, hogy felfogja Alek mondandóját 😊 Azt hiszem, a holnapi beolvasás epic lesz 😊

több mint 14 éve
Alekosztól milyen beszólás(ok). 😂 😊
több mint 14 éve
Alek a holnapi részben visszatér 😀Mit leosztott Bécinek és Jerzynek?kisebb orgazmus 😀
több mint 14 éve
Muhaha ez kész, végre odacsördít a többieknek 😀
több mint 14 éve
Alekosz körbesétált 😀😀 azta a mocskos!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Most mondjam? 😂
több mint 14 éve
Hogy a picsába reklámozhatják az Aerovivát?
több mint 14 éve
már most irigy vagyok a reklámbevételeire.HöriLehetsz is 😊
Ha beindulnak a haknik, azzal lehet szépen kaszálni.
több mint 14 éve
bazzeg, kaptam mailt, hogy azért menjek a békéscsabai babylonba bulizni hétvégén mert Olivér is ott lesz.írjunk kérdéseket, és a 'csabai száguldó riportereink kapják el.
már most irigy vagyok a reklámbevételeire.Höri
több mint 14 éve
bazzeg, kaptam mailt, hogy azért menjek a békéscsabai babylonba bulizni hétvégén mert Olivér is ott lesz.már most irigy vagyok a reklámbevételeire.
több mint 14 éve
Alekosz sok helyen bevethető.Például Királynő zsűri 😀 vagy playboy scouter 😀
több mint 14 éve
-haló?Mehehehe tényleg.Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.BazzaniFeleséget keres. Első héten megmondtam 😀Höri
De kellene valami hosszútávú projekt is.
Valami "betelefonálnak ő meg segít a gondokon" dolog.Bazzani
- jónapot kivánok alekosz úr, a segítsége kelleene
- hány éves?
- 29
- hívjon jövőre!
több mint 14 éve
Mehehehe tényleg.Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.BazzaniFeleséget keres. Első héten megmondtam 😀Höri
De kellene valami hosszútávú projekt is.
Valami "betelefonálnak ő meg segít a gondokon" dolog.
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.BazzaniFeleséget keres. Első héten megmondtam 😀
több mint 14 éve
Ennek azért örülök... Balázs távozása óta egy szar lett az a műsor, Olivérben bízok, szerintem tehetséges a műfajban 😀RataccessSzerintem ez a Való Világ volt számára a próba.
Bevált a szarkeverésben, ezért bedobják a mélyvízbe.
Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.
több mint 14 éve
Ennek azért örülök... Balázs távozása óta egy szar lett az a műsor, Olivérben bízok, szerintem tehetséges a műfajban 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Olivér megkapta a kész átverést http://aletatet.blog.hu/2011/02/17/oliver_musorvezetoi_allast_kapHöriAnnyira várható volt.
Pedig a Fókuszban is elmondták tegnap,hogy nem beépített ember. 😉
több mint 14 éve
Olivér megkapta a kész átverést http://aletatet.blog.hu/2011/02/17/oliver_musorvezetoi_allast_kap
több mint 14 éve
Ja, szerintem sem volt, nem arra írtam, hanem arra, hogy minden jobb dolog háromszor-négyszer kerül be a topikba. 😊
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Azért egy topicban, ahol egy szimpla, kb. eseménymentes napon születik 30-40 hsz minimum, nem akkora tragédia, ha olyan kép kerül be, ami napokkal ezelőtt volt.. 😊 (Mellesleg kíváncsiságból visszapörgettem hét napot, ami 8 oldal volt nekem, tehát nagyjából 600 post, és nem volt közte. És spec én sem láttam még, úgyhogy nyugi 😛
több mint 14 éve
Ja hogy már volt, bocs. Nem mindig olvasok vissza teljesen, emrt nagyon sok a post. Sry.
több mint 14 éve
Kisültem...Király, már csak annyi a dolgom, hogy várjak egy kicsit, és a következő oldalra már tehetem is be újra ezt a képet!
Sebii
you don't even know what you like and you don't like
Sebii