TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak előjött a fajtája 😀
több mint 13 éve
Ez a Béci gyerek nagyon bunkó...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Béci jól tolja eddig.Oli meg mindjárt feláll és pofánbassza 😀
több mint 13 éve
Degragáló... Igen fontos olyan szavakat használni, amit nem ismersz. De azért szépen előjön most belőle a cigány. 😊
több mint 13 éve
Na nézzük meg a borsonline-on ki nyert/ki fog nyerni.
több mint 13 éve
Oli nagyon nem bírja a dolgokat 😀Eléggé eltorzult feje van 😀
több mint 13 éve
Senki se írta, hogy Béci szimpatikus lenne, de abból kiindulva, hogy Oli megy vissza, az ő viselkedése a relevánsabb.
több mint 13 éve
LOL 😀Egy újabb Alekosz fan.Én ezek után csak azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy van élő ember, akinek Béci szimpatikus... Egy baltával agyonvágnám.Soldados
Szerk: vagy bármilyen arányban. Valójában nem hiszem, hogy bárki élő embernek szimpatikus lenne.Sobri Jóska
Üdv a topicban 😊Sobri Jóska
pszicho klub 😀
több mint 13 éve
Fa
232
Hú köszi Soldi, már azt hittem velem van a baj 😀
több mint 13 éve
Egy újabb Alekosz fan.Én ezek után csak azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy van élő ember, akinek Béci szimpatikus... Egy baltával agyonvágnám.Soldados
Szerk: vagy bármilyen arányban. Valójában nem hiszem, hogy bárki élő embernek szimpatikus lenne.Sobri Jóska
Üdv a topicban 😊
több mint 13 éve
Én ezek után csak azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy van élő ember, akinek Béci szimpatikus... Egy baltával agyonvágnám.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Béci csak magabiztos 😊
több mint 13 éve
Fa
232
Mert amit a párbajon Béci csinál az szimpatikus?
több mint 13 éve
Mivel tévés szemmel nézve azt tartom logikusnak, ha én lennék a produkció, én őt tenném vissza.Én ezek után csak azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.gonoszkodás nélkül, gyorsan változik a véleményed. 😉 eddig biztos voltál benne h Olivér megy vissza. 😊Danna
Ha fogadnom kéne, most is rá fogadnék.
Viszont amit most előad a párbaj alatt, az nem szimpatikus, vagyis ő személyében viselkedik hülyén.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Oli arckifejezése elárulja, ha visszamegy széjjel kúrja Anikót Enci szeme láttára.
több mint 13 éve
Van ilyen műsor, úgy hívják Jersey Shore.Viszont tévéműsornál nem szimpátiára mennek, hanem nézettségre.Én csak ezek után azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Sobri JóskaHát ezaz!roniadi
ha lenne olyan műsor, aminek nagyon magas a nézettsége, de csak unszimpatikus karakterek lennének benne, akkor az a műsor menne napestig.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Én ezek után csak azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.gonoszkodás nélkül, gyorsan változik a véleményed. 😉 eddig biztos voltál benne h Olivér megy vissza. 😊
több mint 13 éve
De, csak még további összehasonlító vizsgálatoknak vetette volna alá ezen konklúzióját.De Ő nem becsülte +... 😀roniadiVégülis amit Olivér mondott a stúdióban Enikőről, az röviden kivonatolva így hangzik: jól szopik.Sobri JóskaMeg kell azt becsülni 😊Bruce
több mint 13 éve
Viszont tévéműsornál nem szimpátiára mennek, hanem nézettségre.Én csak ezek után azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Sobri JóskaHát ezaz!roniadi
ha lenne olyan műsor, aminek nagyon magas a nézettsége, de csak unszimpatikus karakterek lennének benne, akkor az a műsor menne napestig.
több mint 13 éve
De Ő nem becsülte +... 😀Végülis amit Olivér mondott a stúdióban Enikőről, az röviden kivonatolva így hangzik: jól szopik.Sobri JóskaMeg kell azt becsülni 😊Bruce
több mint 13 éve
Végülis amit Olivér mondott a stúdióban Enikőről, az röviden kivonatolva így hangzik: jól szopik.Sobri JóskaMeg kell azt becsülni 😊
több mint 13 éve
Én csak ezek után azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Sobri JóskaHát ezaz! Bár a magyar nép mindent képes bevenni...
több mint 13 éve
Én ezek után csak azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Szerk: vagy bármilyen arányban. Valójában nem hiszem, hogy bárki élő embernek szimpatikus lenne.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Oli valami nagyon csúnyát látott...
több mint 13 éve
Fa
232
Béci komolyan veszi a párbajt 😊