TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ne basztasd, JayB a topic egyetlen igazi rajongója, mi, többiek, csak röhögünk az agyatlanokon, de ő őszintén szurkol.Értettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀F.SchleckNem akarlak megbántani, de azért ugye szerelmes nem vagy?F.Schleckolivérről beszélek... mint műsorvezetőJayB
több mint 13 éve
Meg ezt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=204489#p204489ezt egy postot írtma azóta, sztem keversz 😀JayBolivérről beszélek... mint műsorvezetőJayBÉrtettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀F.Schleck
De akkor is elég vicces lenne összeszedni a mai hozzászólásaidat. 😊
több mint 13 éve
Miért van az, hogy mindig azok az emberek állnak az ajtó előtt, akiknek az embere visszamegy? 😂VrijbloedEzt írtam én is 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
ezt egy postot írtma azóta, sztem keversz 😀Értettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀F.SchleckNem akarlak megbántani, de azért ugye szerelmes nem vagy?F.Schleckolivérről beszélek... mint műsorvezetőJayB
több mint 13 éve
Miért van az, hogy mindig azok az emberek állnak az ajtó előtt, akiknek az embere visszamegy? 😂
több mint 13 éve
Válaszoltam, 3844 hsz. 😊Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.A 2 kérdésemre válaszolj inkább. 😛Soldados
Lesz nagy mozgás a PR-en, azt garantálhatom. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
N, ezt nem hittem volna, örülök! Szerintem meg annyiban érdekesebb lehet a Villa, hogy az eddig berögzült csapatok felbomolhatnak és újak is kialakulhatnak majd. Míg ha Olivér ment volna vissza akkor maradtak volna a behódóltak körülötte továbbra is, így meg mi lesz Alekkel, Évával, Anikóval stb.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Biztos izgalmass lesz a vv, de nem tudom hogyan. Aleknak izzítani kell.
több mint 13 éve
Értettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀olivérről beszélek... mint műsorvezetőJayBsea ya in cool tvJayBNem akarlak megbántani, de azért ugye szerelmes nem vagy?F.Schleck
több mint 13 éve
Alekosz time következik...1. Anikó Free---> valakinek meg kell vigasztalni, és ez tény hogy Alek lesz...
2. Másrészt valamit mutatni kell az RTL-nek is... És ugye kit mutassanak ha nem őt? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
De érdekes módon mindig azok várják, akiknek az embere bemegy 😀Ez milyen már???? 😀
több mint 13 éve
Szerintem ezt elbaszták az RTL-nél, dehát az ő pénzük, az ő műsoruk.Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.kurvára nem 1% volt ez, de mind1 😊
mellesleg nekem innentől ennyi volt a VV nézése 😊Szesze
több mint 13 éve
Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.A 2 kérdésemre válaszolj inkább. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A bemenetel kemény lesz 😀
több mint 13 éve
RTL cut.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
olivérről beszélek... mint műsorvezetősea ya in cool tvJayBNem akarlak megbántani, de azért ugye szerelmes nem vagy?F.Schleck
több mint 13 éve
az jött be amit sejtettem... elfáradt Olivér is, a karaktere is, nem akartak több rinyálást...
több mint 13 éve
Ha Olivér tényleg ennyit bírt idegileg, akkor jól döntött az RTL, hogy "szabadon engedte".Ha bírta volna még, akkor viszont nagyon rossz döntés, Béci 1000-szer rosszabb karakter, mint ő.
Egy klasszissal unalmasabb lesz a műsor.
több mint 13 éve
Most lesz csak arca Bécinek... Undorító lesz a Húga is azt most megmondom...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Olivér valóban intelligensebb, mint Béci, ez szerintem nem kérdés. Nekem is ő volt az egyik favorit, viszont amit a héten csinált, az nagyon nem tetszett, ezekkel a műsírásokkal meg kiakadásokkal.Most viszont az új storylineok:
-Alekosz boldogul egyedül? 😀
-Anikó kibe szeret bele a héten?
több mint 13 éve
sea ya in cool tvJayBNem akarlak megbántani, de azért ugye szerelmes nem vagy?
több mint 13 éve
Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.kurvára nem 1% volt ez, de mind1 😊
mellesleg nekem innentől ennyi volt a VV nézése 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
sea ya in cool tv