TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
én azt mondom, hogy, ne búsulj Anikó! bent van még Laci! 😀
btw a valovilag szerver akadozik?

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
De Ogli G viszont volt börtönben és onnan kapta a neontól a vitaminokat 😀 😀Bruce
És tudod e kicsoda Big Money? 😊Sobri Jóska
Persze ő volt a pénzes embere Oglinak! 😀

Az öccsét ismerem, ő itt lakott ahol én 😊
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Zavi

Az RTL dönt! Senki más! Ezt hidd el!Bruce
OK, én elhiszem! 😊 Viszont akkor vagy történhetett valami Olivér fronton kettejük között amiért lemondtak róla (fentebb leírtam), vagy akkor folyamatosan változtatják ők is azért a döntéseiket, véleményeiket, és akkor viszont minden kiszámíthatatlan inenntől kezdve ami szeritnem jó! Nincs lefutott párbaj, és továbbra is izgalmas, érdekes lehet a műsor majd, annak ellenére hogy páran most már temetik, hiszen valamiért így döntötek a szerkesztők ma.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Pláne hogy 25% cigó vér kb minden második emberben van már...
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
sobri:nem azzal van a bajom h reppel es 'gengszterkedik' mivel szeretem a rapet, sot csak azt hallgatok. hanem azzal amit bent jatszik , 'zsofikiralylany szeretlek' etc. ez undorito. es eleg nagy a balansz.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
De Ogli G viszont volt börtönben és onnan kapta a neontól a vitaminokat 😀 😀Bruce
És tudod e kicsoda Big Money? 😊

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Lehet nézni a következő napokban a takarítást, a Erzsi-Dzsí-Dzsí ömlengést, meg a sírást-rívást elég tartalmas összefoglalók lesznek.. Ja és Béci arca kinövi a villa kupoláját is.
RTL grat hozzá!Bruschi85
Nem feltétlenül így van.
Te ezzel most azt mondod, hogy milyen lúzer az RTL, hogy nem nyúlt bele a szavazásba. Vagyis kvázi számonkéred rajtuk, hogy nem csaltak. 😊
Pedig az események ilyetén való alakulása pont azt jelenti, hogy vannak ötleteik, terveik a 9 játékossal így is.
Bízz az RTL-ben, az ő pénzük, az ő műsoruk, nem véletlenüól döntöttek így, lesz műsor, megoldják.Sobri Jóska
én csak Olin és Alekon tudtam eddig röhögni, szórakozni. (megnéha azon h Szandika mekkora idóta barom 😊 ). ezek után nemhiszem h követni fogom a műsort...braxa88
+1 Maximálisan adom, ezt akartam éppen leírni 😊
Sobri, ezután a döntés után nagyon kevesen fognak "bízni" a csatornában, én meg egyáltalán nem, de ez nem is számít, mert nem is bíztam bennük sohasem..
Mondjuk csak arra következtettem, a bent lévő jellemek közül 4en idegroncsok (Szandi, Anikó, Éva, Gombi), szerelmespár, Lázár László, meg Béci
Zavi igazad van, ennyit tényleg nem ér a műsor 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Most mondom utoljár acigányozást fejezzük be. Jó ember van és rossz ember van. Legyen magyar, cigány, zsidó, férfi, nő, azeri, vagy örmény. Vannak sztereotípiák, melynek jó része amúgy igazságon alapszik, de nem húzható rá mindenkire. Erre példa Gombi és Béci közti emberi különbségek.

Elhiszem, hogy vannak előítéletek, nekem is vannak, de mint modi ezt nem engedhetem és nem is fogom. Ezt fonalat itt vágjuk el, különben 1 napra bezárom a topikot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
De Ogli G viszont volt börtönben és onnan kapta a neontól a vitaminokat 😀 😀
több mint 13 éve
nézem itt az élőt, Béci azzal kezdte (még mielőtt Olivér elköszönt volna) még az udvaron, h Olivér haverjai végig fenyegették a műsor alatt, olyanokat mondtak neki h ha kimegy majd elkapják, stb...Danna
NOSCHEZ,ZENK ,stb))) van mitol felnie )

Just Win Baby!
több mint 13 éve
ha' beokadok hogy beci ment vissza.. szopjon le az rtl. ezt a senkit meg ugy pofan kellett volna verni hogy belefurodjon a diszletbe. respekt olinak h tudott magan uralkodni. ez a fasz meg jatsza hogy o csoro nyaladzo(lasda zsofis reszt stb rilmadafaka' de a klippjebe millas sportkocsival rajol 1 3em. medences haz elott es osztja h mindenkit megbasz..ja es h szabalyok sz.int el otthon is..de arrol reppel h mindennap csakapiabulipina.azokat szanom akik megeszik amit jatszik.. jtbon fennvana klipp. young g fasztuggya mi a cime. alek remelem kisopri. a hugaval 1utt. fuckoff vv4Raider89
Lehet, hogy most egy világ törtik össze benned, de Ganxsta Zolee se gengszter, Ogli G is kölcsönautókkal készít klipet, és Dopeman se baszott meg minden nőt, és azok lányát is.
A mainstream rap csak egy zenei műfaj, ahova mondjuk egy rockdobos is kiállhat, és eljátszhatja, hogy ő gengszterrepper.

több mint 13 éve
a végén nem a stáb dönt...eaglesmcnabb
És akkor most nem a stáb döntött, az "imádott, beépített, nélküle unalamas a villa Olivér" akkor féltvánál miért esett most ki simán?zavi27
Elképzelhető hogy ő kérte meg az RTL-t, hogy engedjék ki, mert most még megmentheti a cuccost a nőjével. Később nem biztos. Anikó meg csak párhetes cucc úgyis 😊eaglesmcnabb
Én inkább valami olyasmit érzek amit Sobri vetett fel pár napja asszem, hogy az RTL picit keresztbe tett Olivérnek akit eddig segített, most viszont kihegyezte ezt az Anikó affért, sőt még rá is játszott (most is egyértelmű Alekosz kortesbeszéd helyett Anikóval akarták felolvastatni a beszédet, aki ezért teljesen nemnormális lett, tombolt, és ezért inkább kivették most utólag módósítva. picit.
több mint 13 éve
Zavi

Az RTL dönt! Senki más! Ezt hidd el!
több mint 13 éve
nézem itt az élőt, Béci azzal kezdte (még mielőtt Olivér elköszönt volna) még az udvaron, h Olivér haverjai végig fenyegették a műsor alatt, olyanokat mondtak neki h ha kimegy majd elkapják, stb...Danna
Biztos azért mert Olivért úgy egy jó éve megkéselték kátrányos helyzetű fiatalok és most biztos Bécin akarják leverni ezt! 😊
több mint 13 éve
Az ilyen realityket Magyarországon sose azok nyerik, akik elvitték a show-t, hanem a szürke kiegerek, akik "normálisak voltak". Ilyen 3 van: Jerzy, Gombi, Laci. Közülük kerül ki a győztes, ezt kb 2 hét után megmondtam.

Viszon tköztük nehét tippelni. Ők azért nyerhetnek, mert az elején sose kell kell párbajozniuk, mert nem körülöttük forr a levegő. Ha most kellene kimenniük, kiesnének (többek között az RTL miatt, hisz nem ők viszik a show-t). Viszont a végén díjazva van, hogy a kevés vita miatt erkölcsileg és emberileg sokkal inkább makulátlanok maradtak, ezért nyernek a hangadókkal szemben. A győztes személyét az utolsó 2-3 hét határozza meg, akkor kerülnek középpontban. Ilyenkor ennek a hármasnak egyaránt 33%-a van nyerni. Amikor fogynak, és automatikusan nagyobb figyelmet kapnak már, mert kevsebb ember között oszlik a figyelem, akkor kell "jó embernek" lenni. Pl Jerzy-nél meghatározó lesz, hogy miként veszti majd el Gigit.

Ha most tippelnem kellene, akkor Jerzy, Gombi, Laci trió egyike fog párbajozni az Alekosz, Béci duó egyikével és előbbi csoportból kerül ki a győztes.Soldados
Pár hét után én is ugyanezt a hármast tippeltem, ők vezették a PR-t hárman. 😊
Viszont azóta ezt kiegészítem azzal, hogy még Alekosz érhet oda mivel párbajt nemigen fog veszteni, így teljesen egyetértek a végső latolgatással, azzal kiegészítve, hogy tudtommal hármasdöntő lesz (persze ez változhat kettesre, négyesre, stb).
Ebbe a hármasdöntőbe én is egy Jerzy-Gombi-Alekosz triót várok, ahol az első kettő Lacival, Alekosz Bécivel cserekompátibilis.

több mint 13 éve
És akkor most nem a stáb döntött, az "imádott, beépített, nélküle unalamas a villa Olivér" akkor féltvánál miért esett most ki simán?zavi27
mer minden nő bécit imádja rá szavaz. ők nem röhögni akarnak egy tvműsoron hanem egy férfit csodálni...
facebook üzenőfalam telavan a nőismerősöm üdvrivalgásával...braxa88
Hát igen, de akkor itt ellentmondás van, hogy akkor most a nézők írányítanak, vagy mégis csak a stáb? Mert mostmár 2 érv is szólt pár embertől amellett miért nyerhette meg a nézői szavazatokkal simán Béci (csajok+c. támogatottság), és van folyamatosan az a vonal hogy az rtl dönt kizárólag, és akkor ők is Bécit akarták ezek szerint? Akkor mi lesz az eddig állítólag csak sznte az olivérnek köszönhető izgalmakkal, nézettségel?
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
nézem itt az élőt, Béci azzal kezdte (még mielőtt Olivér elköszönt volna) még az udvaron, h Olivér haverjai végig fenyegették a műsor alatt, olyanokat mondtak neki h ha kimegy majd elkapják, stb...
több mint 13 éve
ha' beokadok hogy beci ment vissza.. szopjon le az rtl. ezt a senkit meg ugy pofan kellett volna verni hogy belefurodjon a diszletbe. respekt olinak h tudott magan uralkodni. ez a fasz meg jatsza hogy o csoro nyaladzo(lasda zsofis reszt stb rilmadafaka' de a klippjebe millas sportkocsival rajol 1 3em. medences haz elott es osztja h mindenkit megbasz..ja es h szabalyok sz.int el otthon is..de arrol reppel h mindennap csakapiabulipina.azokat szanom akik megeszik amit jatszik.. jtbon fennvana klipp. young g fasztuggya mi a cime. alek remelem kisopri. a hugaval 1utt. fuckoff vv4

Just Win Baby!
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Lehet nézni a következő napokban a takarítást, a Erzsi-Dzsí-Dzsí ömlengést, meg a sírást-rívást elég tartalmas összefoglalók lesznek.. Ja és Béci arca kinövi a villa kupoláját is.
RTL grat hozzá!Bruschi85
Nem feltétlenül így van.
Te ezzel most azt mondod, hogy milyen lúzer az RTL, hogy nem nyúlt bele a szavazásba. Vagyis kvázi számonkéred rajtuk, hogy nem csaltak. 😊
Pedig az események ilyetén való alakulása pont azt jelenti, hogy vannak ötleteik, terveik a 9 játékossal így is.
Bízz az RTL-ben, az ő pénzük, az ő műsoruk, nem véletlenüól döntöttek így, lesz műsor, megoldják.Sobri Jóska
én csak Olin és Alekon tudtam eddig röhögni, szórakozni. (megnéha azon h Szandika mekkora idóta barom 😊 ). ezek után nemhiszem h követni fogom a műsort...
több mint 13 éve
De az nem jellemvonás, hanem születési rendellenesség 😊Bruce
A mi Gombink is cigány, mégse olyan, mint Béci.
Vagyis ez egy rossz jelző, mert összemossa a dolgokat.Sobri Jóska
De vannak bűnöző génnel megáldottak! És vannak a muzsikus vérrel megáldottak! (Igen, jól vagyok! 😀 )Bruce
És vannak családapa génnel megáldottak, meg matektanár génnel, meg tolvaj, autószerelő, kárpitos, favágó, stb génnel megáldottak is.
Pont, mint a magyarok, belgák, üzbégek, amerikaiak, stb körében.
Ezért kurva mindegy, hogy cigány vagy sem.

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Ezt se értem mondjuk. Eddig azt nyomták a bennfentesek, hogy tökmindegy kire mennyit szavaznak, mert úgyis a stáb dönt, csak fölösleges formalitás a szavazás. Most hirtelen mégis azért nyert ennyire simán Béci mert a sok cigó megtámogatta, micsoda csalás?!zavi27
A stáb őt akarta vissza, az nem kétséges. De látván az elmúlt heti viselkedését, plusz a párbajhoz való hozzáállását, ahol leolvashattad a szájáról, amint Enikőnek mondja, hogy "Nem megyek vissza", sztem nem kockáztatott a csatorna, h esetlegesen lerombolja a villát. Plusz lehet, h csak én magyarázom bele, de ha az ő nevét mondják sztem akkor is történelmet láthattunk volna, mert ő lett volna az első párbajgyőztes, aki nem megy vissza a villába.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Ezt se értem mondjuk. Eddig azt nyomták a bennfentesek, hogy tökmindegy kire mennyit szavaznak, mert úgyis a stáb dönt, csak fölösleges formalitás a szavazás. Most hirtelen mégis azért nyert ennyire simán Béci mert a sok cigó megtámogatta, micsoda csalás?!zavi27
mer minden nő bécit imádja rá szavaz. ők nem röhögni akarnak egy tvműsoron hanem egy férfit csodálni...
facebook üzenőfalam telavan a nőismerősöm üdvrivalgásával...
több mint 13 éve
RTL grat hozzá!Bruschi85
Nem feltétlenül így van.
Bízz az RTL-ben, az ő pénzük, az ő műsoruk, nem véletlenüól döntöttek így, lesz műsor, megoldják.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Elképzelhető hogy ő kérte meg az RTL-t, hogy engedjék ki, mert most még megmentheti a cuccost a nőjével. Később nem biztos. Anikó meg csak párhetes cucc úgyis 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az ilyen realityket Magyarországon sose azok nyerik, akik elvitték a show-t, hanem a szürke kiegerek, akik "normálisak voltak". Ilyen 3 van: Jerzy, Gombi, Laci. Közülük kerül ki a győztes, ezt kb 2 hét után megmondtam.

Viszon tköztük nehét tippelni. Ők azért nyerhetnek, mert az elején sose kell kell párbajozniuk, mert nem körülöttük forr a levegő. Ha most kellene kimenniük, kiesnének (többek között az RTL miatt, hisz nem ők viszik a show-t). Viszont a végén díjazva van, hogy a kevés vita miatt erkölcsileg és emberileg sokkal inkább makulátlanok maradtak, ezért nyernek a hangadókkal szemben. A győztes személyét az utolsó 2-3 hét határozza meg, akkor kerülnek középpontban. Ilyenkor ennek a hármasnak egyaránt 33%-a van nyerni. Amikor fogynak, és automatikusan nagyobb figyelmet kapnak már, mert kevsebb ember között oszlik a figyelem, akkor kell "jó embernek" lenni. Pl Jerzy-nél meghatározó lesz, hogy miként veszti majd el Gigit.

Ha most tippelnem kellene, akkor Jerzy, Gombi, Laci trió egyike fog párbajozni az Alekosz, Béci duó egyikével és előbbi csoportból kerül ki a győztes.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!