TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
lol azért játszott 1-2 filmben.. 😀 Ez érdekelne most, hogy igaz-e 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
mondjuk úgy nehéz nyerni,hogy nem akar visszamenni,meg,hogy a másik nevét mondja,amikor eredményt hirdetnek
meggyőződésem,hogy,ha nem fújják fel ezt az Anikós témát,akkor Olivér megy vissza,így viszont idegroncs lett,ami bukáshoz vezetettNewman
Szerintem mindenképp Béci ment volna vissza, mivel Béci ment vissza. 😊
És azért lett idegroncs amit már írtam. 😊

Viszont az IMDB-n jó az adatlapja:
http://www.imdb.com/name/nm2814812/Sobri Jóska
leszarom,Béci egy sótlan fasz 😀
nem csinálja a műsort,jó,hogy kedves meg jófiú,de ki a nagy büdös kócos lófasz nem szarja le,ha egyszer nem csinál műsort?

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 442 — #NoStress
mondjuk úgy nehéz nyerni,hogy nem akar visszamenni,meg,hogy a másik nevét mondja,amikor eredményt hirdetnek
meggyőződésem,hogy,ha nem fújják fel ezt az Anikós témát,akkor Olivér megy vissza,így viszont idegroncs lett,ami bukáshoz vezetettNewman
Szerintem mindenképp Béci ment volna vissza, mivel Béci ment vissza. 😊
És azért lett idegroncs amit már írtam. 😊

Viszont az IMDB-n jó az adatlapja:
http://www.imdb.com/name/nm2814812/

több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Heh azthittem az NKS Béci miatt van bent erre Oli keni vágja a szöveget 😀JayB
spanba van az nks tagokkal kurva regota

Just Win Baby!
több mint 13 éve
meggyőződésem,hogy,ha nem fújják fel ezt az Anikós témát,akkor Olivér megy vissza,így viszont idegroncs lett,ami bukáshoz vezetett

több mint 13 éve
Heh azthittem az NKS Béci miatt van bent erre Oli keni vágja a szöveget 😀JayB
Lesznek még meglepetések. 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Heh azthittem az NKS Béci miatt van bent erre Oli keni vágja a szöveget 😀
több mint 13 éve
[
én meg amúgy arra is gondoltam, hogy megtudta pár napja, hogy kint fog maradni, és neki ez nem tetszett. Mert azért oké, hogy ha ő mondjuk előre tudta, hogy ki fog esni, de azért fogalma nem volt, milyen lesz ott bent, és nem tudhatta, mi lesz, és nem számított rá, hogy mondjuk mennyi, 2-3 hónap után már nem lesz olyan könnyű kimenni, és lemondani a fődíjról.. Mert túl sokszor mondogatta ingerülten kifele, hogy ki fog esni (mármint miközben mások beszélgettek, és ki volt kapcsolva a mikrofonja). Utólag már talán nem baj neki, de közben, és az utolsó 1-2 napban szerintem ez is lehetett, hogy nem akart volna ő már annyira lemondani..fetomy
Lehet.
De azt ne felejtsd el, hogy ő kurvára nem ment volna párbajra, ha ő maga (vagyis a rötölö) nem akarja.
Még hetekig nem kapott volna jeleket, de ő akart párbajozni, ráadásul Bécivel (vagyis a rötölö akarta ezt a párbajt).
Szóval ez a storyline mindenképpen tudott volt Oli által, és nemválallta volna be bizonytalan végkimenetellel. Vagy tutira tudta, hogy kimegy, vagy tutira tudta, hogy bentmarad, csak azt nem tudta, hogy a cimbik, az RTL így felnagyították az Anikó sztorit, és ezen fordult be. Szerintem. 😊

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ezt a 3 napos Oli örjöngést úgy is lehet értelmezni, hogy ő tudta szépen, előre, hogy kihívja Bécit, majd kiesik, és mint aki jól végezte dolgát hazamehet, és indulhat a kinti élet. Viszont bekavart neki a rötölö azzal, hogy felnagyították az Anikós sztorit, felfogta ez mennyire rossz a magánéletének, és amikor benyögték a büntetés dolgot, akkor bekattant, mert azt hitte, hogy mégse megy haza, még szerepeltetik pár hétig, és nem tudja kidumálni Anikót Enikőnél, és rendbetenni a dolgait kint, és hát ezen beőrült rendesen.Sobri Jóska
én meg amúgy arra is gondoltam, hogy megtudta pár napja, hogy kint fog maradni, és neki ez nem tetszett. Mert azért oké, hogy ha ő mondjuk előre tudta, hogy ki fog esni, de azért fogalma nem volt, milyen lesz ott bent, és nem tudhatta, mi lesz, és nem számított rá, hogy mondjuk mennyi, 2-3 hónap után már nem lesz olyan könnyű kimenni, és lemondani a fődíjról.. Mert túl sokszor mondogatta ingerülten kifele, hogy ki fog esni (mármint miközben mások beszélgettek, és ki volt kapcsolva a mikrofonja). Utólag már talán nem baj neki, de közben, és az utolsó 1-2 napban szerintem ez is lehetett, hogy nem akart volna ő már annyira lemondani..

Egyébként jól végig lett alázva... ő is meg anikó is a kortesbeszéddel... Lilu meg ártatlanul kérdezi, hogy mi baj azzal, ha anikó mondja a szöveget... LOL Nem igazán értem mi értelme volt kihozni már most olivért, de azt meg végképp, hogy mi volt ez a lejárató cucc (főleg már a párbajra gondolok, mikor már tudták, hogy simán kiesik, meg hát egybbként is tökmindegy, hogy kinek mennyire szimpi, ha ők ki akarják rakni..

Kíváncsi leszek, hogy Béci irdatlan nagy pofáján kívül amúgy mi okoz majd egyáltalán beszédtémát, miután lecseng a "kiment az oli" téma...
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Bazmeg sobri Big Money-n évekig fogok röhögni 😀 (pedig csak véletlenül kattintottam erre a topikra 😀 )haromt
Nincsenek véletlenek 😀
több mint 13 éve
Bazmeg sobri Big Money-n évekig fogok röhögni 😀 (pedig csak véletlenül kattintottam erre a topikra 😀 )haromt
Nagy hiba. 😊
Ez egy nagyon színes, sokoldalú topic, a VV csak egy icipici szelete a csodának, ami itt zajlik. 😊

több mint 13 éve
bassza meg,ilyen nincs

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bazmeg sobri Big Money-n évekig fogok röhögni 😀 (pedig csak véletlenül kattintottam erre a topikra 😀 )
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
De kár hogy szaggat az élő, épp valami kinti megtorlásról van szó 😀JayB
lásd 3942. hsz
több mint 13 éve
Ezt a 3 napos Oli örjöngést úgy is lehet értelmezni, hogy ő tudta szépen, előre, hogy kihívja Bécit, majd kiesik, és mint aki jól végezte dolgát hazamehet, és indulhat a kinti élet. Viszont bekavart neki a rötölö azzal, hogy felnagyították az Anikós sztorit, felfogta ez mennyire rossz a magánéletének, és amikor benyögték a büntetés dolgot, akkor bekattant, mert azt hitte, hogy mégse megy haza, még szerepeltetik pár hétig, és nem tudja kidumálni Anikót Enikőnél, és rendbetenni a dolgait kint, és hát ezen beőrült rendesen.

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Zavi

Az RTL dönt! Senki más! Ezt hidd el!Bruce
OK, én elhiszem! 😊 Viszont akkor vagy történhetett valami Olivér fronton kettejük között amiért lemondtak róla (fentebb leírtam), vagy akkor folyamatosan változtatják ők is azért a döntéseiket, véleményeiket, és akkor viszont minden kiszámíthatatlan inenntől kezdve ami szeritnem jó! Nincs lefutott párbaj, és továbbra is izgalmas, érdekes lehet a műsor majd, annak ellenére hogy páran most már temetik, hiszen valamiért így döntötek a szerkesztők ma.zavi27
Nem mondtak le Olivérről, eddig kellett ő.
Én azt hittem még van benne kb 6 hét, de beindult a műsor, nem kell tovább, hogy bent legyen.
Valamint egy ilyen műsort ne úgy képzelj el, mint egy forgatókönyvet december 15től, május 15ig, napra lebontva, megírva minden sztorit előre.
Naponta vannak meetingek, alkalmazkodnak a kialakult szitukhoz, eseményekhez, történjenek azok akár a vilában, akár kint.
Minden párbaj lefutott, 100-0, amikor bemegy a két ember a stúdióba, a vezérlőben már tudják ki hova megy vissza, csak ezt mi úgyse tudjuk, valamint nem úgy lefutott, hogy már most tudják, hogy a következőn Alekosz kiejti mondjuk Gigit, hanem úgy, hogy manipulálják a kiválasztást, a kihívást, majd a végén a párbajt.Sobri Jóska
Hát ezt gondolom én is, hogy változtatnak folyamatosan, ötletelnek, nincsenek előre kialakult dolgok nagyon és ez jó. Csak egy picit fura hogy az eddig nagyon kellő Olivér most ennyire nem kelltt már egy Bécivel szemben, akiben ezek szerint sokkal több lehetőséget látnak most aktuálisan, főleg úgy hogy Olivérnek bejött ez az Anikó vonal is még az alapdolgai mellé mostanában. Mondjuk én mint írtam örülök az eredményeknek, meg a műsor szempontjából is kíváncsibbá tezs hogy na így mik alakulnak át majd, és mitől lesz rédekes továbbra is, de már a fővezér nélkül. Ha tényleg úgyse nyerhette volna meg, akkor szerintem így jobb hogy előbb derülnek ki sok embernél benn a hoygan továbbok, megújúlások, mintha még 3 hétig maradt volna minden a régiben.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
De kár hogy szaggat az élő, épp valami kinti megtorlásról van szó 😀
több mint 13 éve
miért nem Anikóra tippeltem? 😕Hurka
Akkor még a Lévai Adrienn korszakodat élted.F.Schleck
a-a, akkor is már ott volt a top nőknél nálam Anikó. Szandikának mégcsak nem is drukkolok 😀
több mint 13 éve
http://szepessyzsolt.hu/Sobri Jóska
Hihi, az öccse is megéri a pénzét 😊Bruce
Ja egyébként nem tudtam ezt az infót! Úgyhogy köszi 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
miért nem Anikóra tippeltem? 😕Hurka
Akkor még a Lévai Adrienn korszakodat élted.

több mint 13 éve
És tudod e kicsoda Big Money? 😊Sobri Jóska
Persze ő volt a pénzes embere Oglinak! 😀

Az öccsét ismerem, ő itt lakott ahol én 😊Bruce
http://szepessyzsolt.hu/Sobri Jóska
Hihi, az öccse is megéri a pénzét 😊
több mint 13 éve
miért nem Anikóra tippeltem? 😕
több mint 13 éve
Zavi

Az RTL dönt! Senki más! Ezt hidd el!Bruce
OK, én elhiszem! 😊 Viszont akkor vagy történhetett valami Olivér fronton kettejük között amiért lemondtak róla (fentebb leírtam), vagy akkor folyamatosan változtatják ők is azért a döntéseiket, véleményeiket, és akkor viszont minden kiszámíthatatlan inenntől kezdve ami szeritnem jó! Nincs lefutott párbaj, és továbbra is izgalmas, érdekes lehet a műsor majd, annak ellenére hogy páran most már temetik, hiszen valamiért így döntötek a szerkesztők ma.zavi27
Nem mondtak le Olivérről, eddig kellett ő.
Én azt hittem még van benne kb 6 hét, de beindult a műsor, nem kell tovább, hogy bent legyen.
Valamint egy ilyen műsort ne úgy képzelj el, mint egy forgatókönyvet december 15től, május 15ig, napra lebontva, megírva minden sztorit előre.
Naponta vannak meetingek, alkalmazkodnak a kialakult szitukhoz, eseményekhez, történjenek azok akár a vilában, akár kint.
Minden párbaj lefutott, 100-0, amikor bemegy a két ember a stúdióba, a vezérlőben már tudják ki hova megy vissza, csak ezt mi úgyse tudjuk, valamint nem úgy lefutott, hogy már most tudják, hogy a következőn Alekosz kiejti mondjuk Gigit, hanem úgy, hogy manipulálják a kiválasztást, a kihívást, majd a végén a párbajt.

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Részemről ennyi volt a VV. Ha takarítást akarok nézni, akkor körbe lesek itthon. Csodálkoztam hogy a nagyarcú visszafért a villaajtón, elképesztően irritálnak az ilyen szinten beképzelt majmok.

több mint 13 éve
De Ogli G viszont volt börtönben és onnan kapta a neontól a vitaminokat 😀 😀Bruce
És tudod e kicsoda Big Money? 😊Sobri Jóska
Persze ő volt a pénzes embere Oglinak! 😀

Az öccsét ismerem, ő itt lakott ahol én 😊Bruce
http://szepessyzsolt.hu/