TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
És kértem is egy kis előinfót, csak annyit árult el, hogy most Évát és Anikót akarják összeugrasztani, abban van alternatíva 😊Sobri Jóska
Az már benne is volt a hnap öf-ben 😀Duff
Most épp élőben jóban vannak. 😊
De a tévé dolgozik, hogy jó műsort lássunk. 😊

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
És kértem is egy kis előinfót, csak annyit árult el, hogy most Évát és Anikót akarják összeugrasztani, abban van alternatíva 😊Sobri Jóska
Az már benne is volt a hnap öf-ben 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Party van, Szandika belenyaldosott Alekosz fülébe, le is keverték az egészet 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Gombár úr közben szeretek mindenkit részegre itta magát a fél éves buliban, érdemes nézni 😀
több mint 13 éve
Béci tudta, hogy ő fog továbmenni mikor bement párbajozni.
Viszont ő is ember, elragadta a hév, ráadásul Oli agyhalott haverjai a párbaj alatt végig ordibáltak neki, hogy elkapunk, torkod átvágjuk kis köcsög, stb, vagyis elvetették a súlykot.
Ez nem csoda, hogy ilyen viselkedést hozott ki belőle, valamint biztos volt benne kis sérelem is régebbről, szerintem csak az volt a gond vele, hogy butus, és nem tudta a legadekvátabb módon kifejezni magát, vagyis nem finoman cizellált riposztokkal operált, hanem vagy azt mondta szeretlek vagy utállak, vagy azt jó arc vagy, vagy azt geci vagy, nem igazán árnyalta túl. Ennyi, rendes gyerek ő alapvetően.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Béci sem lett volna ilyen Gombival, Jerzyvel meg Lacival...
És már csak a végén látta h 70-30 az állás. Addig volt szenya, amíg ezt nem mutatták. Utána már nem voltak beszólások, ők is tudták h eldőlt, már úgyse változik semmi... de addig nem látta.Danna
Mert egy Éva-Tordas = Béci-Gombi....

Egyébként meg Béci legalább olyan magabiztos ugyebár, mint Éva, kétlem, hogy azt gondolta, hogy nem jut tovább.... De egyébként is, ettől függetlenül sem volt fair tőle egy kicsit sem. De mindegy, hagyjuk, amennyire szeirntem látványos volt, ha ennyire nem értünk egyet, fölösleges folytatni a témát. 😊

jaj, még egy gondolat.. Béci, aki annyira védi a családját, stb... röhögve gyalázza Enikőt. Aki semmiről nem tehet. Nyilván az rtl okozta az egészet, de hogy Béci folyamat nyomatta az Anikó témát, ugyanúgy "döfködte" Enikőt is. Aki mégegyszer mondom, külsőss családtak, akikért a saját esetében Béci ölni tud.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
aha, meg Évike tud lenni szenya is, mint a görög srác eleln volt akinek már nem jut eszembe neve. Vagy megnézném h mennyire lenne jófej és kedves egy Gigi elleni párharcban.
Azt kb. mindenki vágta, ő is, a Tordas neki nem ellenfél. 😊Danna
Csak annyit mondok inkább, hogy nem Évát védtem, hanem azt mondtam, hogy még a geci köcsög, ocsmány, rohadék, satöbbi jelzőkkel ellátot -jogosan- Éva is meg tudja oldani normálisan is. Nem azt mondtam, hogy mindig úgy,nem mondtam, hogy máskor úgy tenné. Hanem azt mondtam, hogy annak ellenére, hogy ő látványosan nem szent, mégis meg tudta így oldani, míg az ártatlan bárányként tetszelgő Béci nem. És ha látom, hogy az állás kb. 70-30, akkor semmi szükség erre. Ha kiesek, akkor csak rohadéknak tűnök fölöslegesen, ha bemegyek, ugyanez. Az utólag mosom kezeimet dolog meg marha könnyű. Ha szemen köpök valakit, aztán azt mondom, hogy bocsánat nem volt más választásom, akkor orrbavág, és ugyanezt mondja... nyilván mindenki boldog.

Sobri: Köszi, hát csak jól gondoltam 😛 Csak egyben volt igaz a Bécis gondolat és az Anikós is 😀fetomy
Béci sem lett volna ilyen Gombival, Jerzyvel meg Lacival...
És már csak a végén látta h 70-30 az állás. Addig volt szenya, amíg ezt nem mutatták. Utána már nem voltak beszólások, ők is tudták h eldőlt, már úgyse változik semmi... de addig nem látta.
több mint 13 éve
aha, meg Évike tud lenni szenya is, mint a görög srác eleln volt akinek már nem jut eszembe neve. Vagy megnézném h mennyire lenne jófej és kedves egy Gigi elleni párharcban.
Azt kb. mindenki vágta, ő is, a Tordas neki nem ellenfél. 😊Danna
Csak annyit mondok inkább, hogy nem Évát védtem, hanem azt mondtam, hogy még a geci köcsög, ocsmány, rohadék, satöbbi jelzőkkel ellátot -jogosan- Éva is meg tudja oldani normálisan is. Nem azt mondtam, hogy mindig úgy,nem mondtam, hogy máskor úgy tenné. Hanem azt mondtam, hogy annak ellenére, hogy ő látványosan nem szent, mégis meg tudta így oldani, míg az ártatlan bárányként tetszelgő Béci nem. És ha látom, hogy az állás kb. 70-30, akkor semmi szükség erre. Ha kiesek, akkor csak rohadéknak tűnök fölöslegesen, ha bemegyek, ugyanez. Az utólag mosom kezeimet dolog meg marha könnyű. Ha szemen köpök valakit, aztán azt mondom, hogy bocsánat nem volt más választásom, akkor orrbavág, és ugyanezt mondja... nyilván mindenki boldog.

Sobri: Köszi, hát csak jól gondoltam 😛 Csak egyben volt igaz a Bécis gondolat és az Anikós is 😀
több mint 13 éve
Igen, Béci utána bocsánatot is kért, hogy a párbajon ezt az undorító arcát kellett mutatnia, de nem ilyen ő! (fogalmazzunk úgy hogy ez is ő azért)
Meg tényleg békített mindenkit! Szóval szimpatikusabb volt mint a párbajon valóban!Bruce
Az amúgy rohadék Évának sem volt muszáj ocsmánynak lennie Ildi ellen. Sőt, nagyonis visszafogott volt. Nem kell undorítónak lenni, főleg ha valaki erőlteti, hogy ő aztán fantasztikusan ez ellen van. Persze utólag lehet mondani, hogy "jajjbocsi", biztos sokan mondják is, hogy jajj semmi baj, de ettől még egy alapból eldőlt párbajon (ők azért kb. a párbaj elején látták, hogy eldőlt, akárki irányába is, mert 30 %-ot senki nem dolgoz le), egy szarrá alázott embert, és annak a teljesen indokolatlanul szarrá gyalázott barátnőjét rugdosta vigyorogva. Nekem ez nem szimpatikus. Nem lenne szimpatikus fordított esetben Olivértől, de Alekosztól sem. A korábbiakban azért nem volt érdekes, mert oda-vissza mondogattak, és nem ennyire egyoldalú, és mocskos "párbaj" volt egyik sem.fetomy
Azt kb. mindenki vágta, ő is, a Tordas neki nem ellenfél. 😊
több mint 13 éve
Kiváncsiságom olyannyira elhatalmasodott rajtam, hogy felhívtam a volt kollégámat, aki most az RTL-nél főnökösködik, és leleplezve magam, (nem, nem mondtam, hogy csak anyámat/nagyanyámat/barátom csaját, stb érdekli 😊 ) hogy aktív nézője vagyok a VV-nek, rákérdeztem mi volt ez az Olivér megőrülés, elmebaj, káosz a tegnapi párbajon, stb. mivel itt tuti van a háttérben ezmegaz.
A következő infókkal lettem gazdagabb:
Volt még múlt héten egy silent disco, ahol elfogyott a pia, erről annyi volt a tévében, hogy betörtek a riportszobába, meg ezen "témázgatott" Olivér Anikóval. Ez a kiválasztás elött volt pénteken.
Na amikor a disconak vége lett, villany felkapcs, akkor a négyek (Oli, Alek, Éva, Szandi) azon pörögtek, hogy köcsögök a szerkesztők, hogy nem adnak be még piát, valamint, hogy úgyis visszavették Szandikát, akkor ezentúl ők se csinálnak lófaszt se, szarnak a szabályokra, nekikezdtek lázadozni. (Ez állítólag kiment online-ba.)
Namost ezután több dolog is történt másnap. Egyrészt beszéltek Olival, hogy ezt talán nem kéne, a többieket tüzelni, nem ezért van bent, nem erről volt szó, több konstruktivitást, stb.
Másrészt kérdezték a kiválasztásról, Oli mondta, hogy meglesz a 3 jel neki tuti, és ő megy párbajra, viszi Bécit, és kiteszi. Ennek nem örültek, nem ez a párbaj volt tervezve, de Oli, bár nem azért ment be a villába, hogy nyerjen, de elkapta a feeling mondhatni, magával ragadta a játék, és ki akarta tenni Bécit, a produkció meg nem akarta. Namost este volt a kiválasztás, Oli megkapta a jeleket. Ezután beszéltek vele. (Azért azt tudni kell, hogy kb. 8-10 olyan ember dolgozik a stábban, akik érdemben döntenek. (főszerk, szerk, kreatív, producer) Ezek közül sokkal span volt Oli régről, de volt akit elötte szinte nem is ismert.)
Mondta neki az egyik spanja, hogy nem erről volt szó, nincs szükség önjáró megmondókra a villában, tudjuk mi itt kint, hogy mit akarunk műsor gyanánt, nem kell a kezedbe vedd a dolgokat, megoldjuk, köszi.
De Oli -mondhatni- okoskodott, kicsit balhézott is. Erre mondták neki, (egyszerűsítve mondom) hogy ne szórakozz velünk hülyegyerek, ha okoskodsz rábaszol, fókuszálj inkább Anikóra, vele alkoss valami anyagot. Oli se alkotni nem akart, se megcsihadni, kötötte az ebet a karóhoz, hogy Bécit viszi.
Eljött a szerda, és Oli kihívta Bécit, és megkapta az arcába az Anikós anyagokat, hogy tessék hülyegyerek, ha olyan okos vagy, ezt old meg. Na ezen bepöccent, hogy a kurva anyjukat, ez túlzás, beleavatkoznak az ő magánéletébe ezzel a kamu románccall, nem erről volt szó, (nem, az igaz, de ő is műsort igért, nem önállóskodást) akkor ő kimegy, szarik mindenkire, Bécire, a műsorra, tuti az lesz a büntetése (és ő itt nem villabüntetésben gondolkodott, hanem ekkor eszmélhetett, hogy kihúzta a gyufát), hogy bekavarnak a csajával, őt most jól befeketítik, elengedik a kezét, stb. Ezen pörgette magát, majd pénteken ment be a videóüzenet, amiről érdekesség, hogy Enikő, (aki azért nem teljesen tufa, nem hitte, hogy Oli megcsalta, de ugye pontosan nem tudta mi történt, mit vágtak meg hogyan,) egy olyat akart beküldeni, hogy kb. semmi gond, majd ha kijössz megdumáljuk, szeretlek, ne legyél hülye, dehát a produkció nem ezt akarta, ezért lett egy kvázi szájba rágott, felmondott, érzelmek nélkül előadott kis geciség, majd ezt Oli levágva bekattant, benyugtatózták, bealudt.
Másnap a párbajon meg már Oli szart az egészre, kifelé kommunikált Enikőhöz, tudta, hogy mivel nem tudják használni ezért kiveszik. Valószínűleg meg is súgták neki ezt időben. És a haverom szerint Bécinek is súgtak még a párbaj elött, hogy bentmarad, hiszen mindenki ismer mindenkit, sőt, még közös spanjai is vannak a szerkesztőségben Olinak, Bécinek.
Kábé ez történt, ez így megmagyarázza az elmúlt hetet, vagyis a rötölö nem ezt a párbajt akarta, még nem akarta Olit se kivenni, de Oli belázadozott, így nem csak kitették, de páran komolyan berágtak rá, és ezért alakult így, kicsit alázósra.
Egyébként Olit én is ismerem régebbről, akkor se volt túl okos, sok felelőtlen dolgot tett, (van rengeteg home vidója, mint magyar jackass, megcsinál rengeteg veszélyes faszságot) mi mondjuk szerettük húzni, mert amúgy jó gyerek volt, jól stuffolható, de sokszor nem találkoztam vele.

És kértem is egy kis előinfót, csak annyit árult el, hogy most Évát és Anikót akarják összeugrasztani, abban van alternatíva 😊

több mint 13 éve
Ez az egész Béci rezsim majd akkor lesz érdekes ha kénytelenek lesznek egymásra pakolgatni jeleket.JayB
az ő nagy hatosbandájuk megalapítása idején is elég érdekes elmélet volt az egész, mert 3-an lesznek a döntőben, és nyilván nem lett volna senki úgy, hogy "jajj jólvan, nyerjetek ti, rakjátok rám, kimegyek én"... Aztán a felcsapódó Laci, Anikó, Zsófi hármas, ahogyan most a Gombi bácsi is néz(ett volna) egy k.vanagyot, amikor szépen a teljes mértékben taktikaszűz Rácz testvérpár, Jerzyvel karöltve random rájuk rakják a jeleket...
több mint 13 éve
Igen, Béci utána bocsánatot is kért, hogy a párbajon ezt az undorító arcát kellett mutatnia, de nem ilyen ő! (fogalmazzunk úgy hogy ez is ő azért)
Meg tényleg békített mindenkit! Szóval szimpatikusabb volt mint a párbajon valóban!Bruce
Az amúgy rohadék Évának sem volt muszáj ocsmánynak lennie Ildi ellen. Sőt, nagyonis visszafogott volt. Nem kell undorítónak lenni, főleg ha valaki erőlteti, hogy ő aztán fantasztikusan ez ellen van. Persze utólag lehet mondani, hogy "jajjbocsi", biztos sokan mondják is, hogy jajj semmi baj, de ettől még egy alapból eldőlt párbajon (ők azért kb. a párbaj elején látták, hogy eldőlt, akárki irányába is, mert 30 %-ot senki nem dolgoz le), egy szarrá alázott embert, és annak a teljesen indokolatlanul szarrá gyalázott barátnőjét rugdosta vigyorogva. Nekem ez nem szimpatikus. Nem lenne szimpatikus fordított esetben Olivértől, de Alekosztól sem. A korábbiakban azért nem volt érdekes, mert oda-vissza mondogattak, és nem ennyire egyoldalú, és mocskos "párbaj" volt egyik sem.
több mint 13 éve
Ez az egész Béci rezsim majd akkor lesz érdekes ha kénytelenek lesznek egymásra pakolgatni jeleket.
több mint 13 éve
azért mindent ne varrjatok már Béci nyakába... láttad ezt online?! Béci végig nyugtatta őket, h ne hülyéskedjenek már Alekosszal, simán ő a legerősebb, bárkit kinn hagy. Meg h gondolkozzanak már h milyen sms-eket kap, meg egyáltalán, h mekkora jelenség lett belőle... Gombi - Jerzy stuffolta főleg egymást. Utána beültek a szaunába, ahol Gigi és Béci kurva gyorsan ott is hagyta őket, mert végig azon ment a duma h ők mekkora királyok. Kb. 1 órán keresztül ott szorzott osztott a két észlény, mire kijött nekik h Bécivel ők lesznek a döntőben... ritka szánalmas volt. Bécinek köze nem volt hozzá...
semmi nagyképűség nem volt benne, az összefoglalóban is ő volt aki mondta h ne legyen most már klikkesedés, játszanak együtt és ne legyen feszkó.Danna
az általad idézett gondolataim magyarázata akkor 😊
Nem Béci nyakába varrom a Gombi-Laci-blablapontpont nagyképűségét. Ebben nem neki van szerepe, ő egyébként is meg tudna verni többeket (bár tartom, hogy szerintem jelentős unszimpátiát okozott magának azzal, hogy aszisztált ehhez a förmedvényhez), de a lényeg, hogy én arra gondoltam, hogy ha Béci megy vissza, akkor az ő bandája, tehát akár idevesszük őt, akár nem, leginkább a Gigi-Jerzy-Gombi-Laci vonalra gondoltam. És ez be is bizonyosodott, mert úgy odavannak mint a barom. Lehet, hogy Béci látja, hogy Alekosz buciraveri mindet, de ettől függetlenül a többiek elszálltak attól, hogy a Sátánt kiejtette az ő pajtásuk, vagy inkább vezérük. Béci nem most volt nagyképű, hanem eddig, a mai öf-nek alapból csak a végét láttam, amiben ő nem volt nagyképű éppen, az emlékeim szerint, tehát nem rá vonatkozott amit írtam.
Giginek amúgy nem a szövege miatt mondom a nagyképűségét, hanem a gesztikulációi miatt.

Egy szó mint száz, nyilván nem Béci a hibás, hogy mindenkiből Béci lett bent, hanem az, hogy -inkább mondjuk úgy- nem őt rakták ki, de ettől még mindenki egy beképzelt pöcs lett. Egyébként a korábbiakban azért Béci már mondogatta a többieknek, hogy csak egy valakit kell a négyesből kirakni, és máris ők lesznek a császárok... 😊
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Meg tényleg békített mindenkit! Szóval szimpatikusabb volt mint a párbajon valóban!
több mint 13 éve
Szvsz a végső hármas így fog kinézni:

1.Béci (ettől a 61%-tól félnek most mint a tűztől, ő lesz majd a döntő "nagy esélyes" karaktere aki meglepetésre nem nyer)
2.Alekosz (pszichopata, a kikerülése telljesen elképzelhetetlen, vele kezdődött és vele is ér véget a műsor)
3.Valaki a surranópályán (Gombi/Laci/Jerzy, akinek jobban sikerül meghúznia magát, Sobrival egyetértek, innen kerü majd ki a győztes.)
több mint 13 éve
Amúgy az arcos, hogy most akkor ők kitalálták, hogy Gombi kiejti Alekot, de nem is mert Laci ejti ki, vagy várjunk, majd lehet inkább Gigi, vagy az überbrutál Jerzy... Sejtettem, hogy ez lesz, kimegy Olivér, és innentől Béla királyék elkezdenek még magasabb orral nyomulni, és oda lesznek maguktól. Az mondjuk vigasztal, hogy a baromi nagy pofájuk már a kövi párbajon megingik, mert az biztos, hogy ők esnek ki. Méghozzá ha Gombi nagyon erőlteti ezt a vonalat, akkor rögtön ő. Mert ugye ők Olit tartották a fővezérnek, ami meg is volt persze, viszont egyrészt Alek a tuti befutó minden párbajon (mostmár végképp, mert ha őt is kinyomják, akkor nézhetjük az Ezek megőrülteket a tv2-n ,és az rtl-en is csak másképp...

Szóval a nagy szarv törni fog, és még nagyobbat így, mert a lepkepuki Jerzy-Gombi-Gigi-Laci triót, és az Olivérgyalázásban statisztáló Béci is félig ide vehető szerintem, szóval őket bucira verné mindenki, max talán Anikó nem, de ha ő meg odaadja a sunáját Alek maestronak, akkor még ő is kiverhet pár faszt (bármilyen értelemben). És azért a pillanatért, ahogy letörik a kvanagy orr, megéri majd akkor nézni a vv-t...😊fetomy
azért mindent ne varrjatok már Béci nyakába... láttad ezt online?! Béci végig nyugtatta őket, h ne hülyéskedjenek már Alekosszal, simán ő a legerősebb, bárkit kinn hagy. Meg h gondolkozzanak már h milyen sms-eket kap, meg egyáltalán, h mekkora jelenség lett belőle... Gombi - Jerzy stuffolta főleg egymást. Utána beültek a szaunába, ahol Gigi és Béci kurva gyorsan ott is hagyta őket, mert végig azon ment a duma h ők mekkora királyok. Kb. 1 órán keresztül ott szorzott osztott a két észlény, mire kijött nekik h Bécivel ők lesznek a döntőben... ritka szánalmas volt. Bécinek köze nem volt hozzá...
semmi nagyképűség nem volt benne, az összefoglalóban is ő volt aki mondta h ne legyen most már klikkesedés, játszanak együtt és ne legyen feszkó.
több mint 13 éve
sztem hiába írja Sobri 1-nek Gombit a PR-jében, ha most összejönne a Gombi-Alek párbaj, biztos, hogy a Mester menne visszaHurka
Tagadhatatlan.
De a SB csak februárban van, mégis van PR novemberben is. és nem a decemberi meccset kel behúzni, hanem a SB-t.
Többször is leírtam, Alekosz megy vissza minden párbajból, amíg utána lesz műsor, de a végén, amikor hárman maradnak akkor a legkevésbbé konfrontatívabb, legkedvesebb, legszerethetőbb nyer.
Más olvasatból, ha most Gombi kimenne, kb. bárki ellen kiesne, de mivel alapból ő sosem érintettt a csörtékben, ezért sanszos, hogy -hacsak erőnek erejével nem akar kikerülni, vagyis abból indulunk ki, hogy nyerni akar, és nem direkt veszteni, - 0 vagy 1 párbajjal eljuthat a hármasdöntőig -szintúgy Jerzy-, ott pedig már neki áll a zászló.
Az, ha most ki akar menni, az kb. olyan taktikai baklövés, mintha a GB direkt lábamputálásra küldené idény közben a Rodgers, Jennings, Matthews triót. Az kb. a játék feladását jelentené önként. De egy PR készítésáénél nem lehet figyelembe venni, hogy valaki direkt ki akar esni, és mint írtam, jelenleg Gombit egy ember teheti ki a játékból, Gombi maga, ha párbajra megy.
Ha hagyja, hogy a dolgok spontán történjenek, akkor szépen megy Éva Gigivel, Alekosz Lacival, Éva Anikóval, Szandika mondjuk Jerzyvel, Béci Évával, és máris csak Béci, Alekosz, Jerzy és Gombi párbaj nélkül! van bent. itt mondjuk jön egy Alekosz akárki, és máris megvan a hármadöntő, mondjuk Jerzy-Gombi Alekosz/Béci, a playoff meg másik bajnokság. 😊

emlékszem az előző 3 szériából, hogy a 3 győztes összesen talán 1-szer volt kint párbajozni a 3-as finálé előtt. Hurka
Ülj le fiam, 1-es 😛 Szabolcs háromszor, vagy négyszer párbajozott.barney
Így igaz, Laci is többször volt, de Szabolcs mindig ment, amikor küldhették. Ő volt a közutált játékos a VV1-ben.

több mint 13 éve
Azthiszik most hogy Béci győzelmével a villában betöltött szerep/értékrend diadalmaskodott aminek ők is tagjai, pedig krvára nem 😀
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
[
emlékszem az előző 3 szériából, hogy a 3 győztes összesen talán 1-szer volt kint párbajozni a 3-as finálé előtt. Hurka
Ülj le fiam, 1-es 😛 Szabolcs háromszor, vagy négyszer párbajozott.

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
sztem hiába írja Sobri 1-nek Gombit a PR-jében, ha most összejönne a Gombi-Alek párbaj, biztos, hogy a Mester menne visszaHurka
Ez így van. De a lényeg, hogy most ez a párbaj nem jön össze. 😉 Remélem, olvastad a szösszenetem, hogy miért a szürkék nyernek. Ők ilyenkor nem mennek párbajozni. Ha mennének, kiesnének, de ők csak a végén fognak, akkorra viszont a show-t húzó emberek elkövetnek annyi hibát, hogy nem nyernek. Azaz Gombi óriási hibát követ el, ha kimegy párbajozni.

Ez a rövid összegzése a több oldallal ezelőtti értekezésemnek.Soldados
emlékszem az előző 3 szériából, hogy a 3 győztes összesen talán 1-szer volt kint párbajozni a 3-as finálé előtt. De ha a hatalmas szavú Gombi valahogy meggyőzi őket, hogy így lehet ki tudják ejteni Aleket? (ami ugye nyílván nem jönne össze)Hurka
Ha Gombi erre ráveszi a többieket, akkor kiesik. És TOP favoritból nálam tök utolsóra süllyed. Béci hatalmas arca (és győzelme) most átragadt a többiekre és ezt szvsz nagyon megszopják. Aki a Jerzy/Laci/Gombi hármasból földön tud maradni és nem veszi át ezt a nagyképű, "most már kicsináljuk őket" stílust, az nagyot lép a győzelem felé.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Ez így van. De a lényeg, hogy most ez a párbaj nem jön össze. 😉 Remélem, olvastad a szösszenetem, hogy miért a szürkék nyernek. Ők ilyenkor nem mennek párbajozni. Ha mennének, kiesnének, de ők csak a végén fognak, akkorra viszont a show-t húzó emberek elkövetnek annyi hibát, hogy nem nyernek. Azaz Gombi óriási hibát követ el, ha kimegy párbajozni.

Ez a rövid összegzése a több oldallal ezelőtti értekezésemnek.Soldados
emlékszem az előző 3 szériából, hogy a 3 győztes összesen talán 1-szer volt kint párbajozni a 3-as finálé előtt. De ha a hatalmas szavú Gombi valahogy meggyőzi őket, hogy így lehet ki tudják ejteni Aleket? (ami ugye nyílván nem jönne össze)
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Ez a rövid összegzése a több oldallal ezelőtti értekezésemnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Amúgy az arcos, hogy most akkor ők kitalálták, hogy Gombi kiejti Alekot, de nem is mert Laci ejti ki, vagy várjunk, majd lehet inkább Gigi, vagy az überbrutál Jerzy... Sejtettem, hogy ez lesz, kimegy Olivér, és innentől Béla királyék elkezdenek még magasabb orral nyomulni, és oda lesznek maguktól. Az mondjuk vigasztal, hogy a baromi nagy pofájuk már a kövi párbajon megingik, mert az biztos, hogy ők esnek ki. Méghozzá ha Gombi nagyon erőlteti ezt a vonalat, akkor rögtön ő. Mert ugye ők Olit tartották a fővezérnek, ami meg is volt persze, viszont egyrészt Alek a tuti befutó minden párbajon (mostmár végképp, mert ha őt is kinyomják, akkor nézhetjük az Ezek megőrülteket a tv2-n ,és az rtl-en is csak másképp...

Szóval a nagy szarv törni fog, és még nagyobbat így, mert a lepkepuki Jerzy-Gombi-Gigi-Laci triót, és az Olivérgyalázásban statisztáló Béci is félig ide vehető szerintem, szóval őket bucira verné mindenki, max talán Anikó nem, de ha ő meg odaadja a sunáját Alek maestronak, akkor még ő is kiverhet pár faszt (bármilyen értelemben). És azért a pillanatért, ahogy letörik a kvanagy orr, megéri majd akkor nézni a vv-t...😊
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
sztem hiába írja Sobri 1-nek Gombit a PR-jében, ha most összejönne a Gombi-Alek párbaj, biztos, hogy a Mester menne vissza