TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Béci: Olivérrel a klikkeskedés is kiment. Ehhez képest az ő soruk a nyugiszobában tervezi, hogy egyesével kiveszi Alek brigádját.
több mint 13 éve
NekedValó-ban mesélte Oli, hogy szerinte a legviccesebb esemény az volt a villában, amikor egyik éjjel, amikor mindenki ágyban volt már, leeresztették a plafonon levő mikroportokat, hogy lehessen hallani a suttogásokat, és Gombi gyertyaállásban próbált az egyikbe belepukizni 😀 ezekről az eventekről kár lemaradni 😀Ha jól láttam a Zorall énekese NFL mezben énekelt egyébként, mint sztárfellépő.
több mint 13 éve
elég nagy balhé volt hajnalban, kíváncsi vok h mennyit adnak le ebből...ugye megkapták h csináljanak felező bulit, kaptak egy csomó piát, Béci büntetés miatt nem ihatott. Gombi pillanatok alatt totálra itta magát. Szandikát egy idő után Gigi hánytatta, majd Anikó vizesruházta a homlokát és hordta be neki a vödröt. Éva meg Alekosz meg egymást húzta órákon keresztül, Éva totál KO volt. Vmikor hajnalban már nagyjából mindenki ágybna volt, amikor Alekosz meg Gigi elkezdtek beszélgetni a konyhában, erre Éva elment aludni. Fő téma az volt h miért nem szexelnek a villában. Gigi próbálta megmagyarázni Alekosznak a dolgokat (ami ismerve a múltját itt-ott nem kicsit volt vicces 😀), de sokáig nem is néztem őket, mert k unalmas volt, úgyhogy hagytam h menjen a gépen a kis ablak, de filmet néztem. néha rá-rá néztem, annyit láttam h Éva megint kijött, majd elvették a képet. mikor vége lett a filmnek, kb 10 percre 5 előtt annyit láttam h mindenhol égett a villany, Anikó próbálta a hálóban nyugtatgatni a síró Szandikát, amiért Jerzy nekiugrott (mellesleg akkor este már másodjára, a buli közepén kaptak egy feladatot h üvegezzenek, akkor már kiosztotta 1x Anikót h ő a hibás h Olivér kiment, mert h képzelte h rámegy egy olyan fiúra, akinek van bnője), majd Gigi mondta h kiakar menni wc-re, mire Jerzy kikísérte őt, mert félt h nekimegy Éva, majd kiderült az is h vki (gondolom Éva) leköpte Jerzyt, azért gondolom h Éva lehetett, mert kb. 10 mp-re kikapcsoltak a kertbe, ahol Éva panaszkodott Alekosznak h miért ment neki Jerzy, de még ekkoris totálkáros volt É, mert kb. eddig nem hallott hangszínen és alig érthetően magyarázott. 5-kor kikapcsolták. 😀
amúgy a szerkesztők is viccesek, gyakorlatilag józan ember már nem volt Bécin meg Lacin kívül, erre kitalálták h húzzon mindenki egy nevet és írjanak neki vmi szépet Valentin napra, majd azt dugják el úgy, h a másik megtalálja és azt mindenki előtt felolvassa. Anikó megírta Szandika helyett Bécinek. Éva meg Gombit húzta.
több mint 13 éve
höhö http://www.facebook.com/pages/Simor-Oliver-vezesse-a-Kesz-Atveres-show-t/199542336725666Benkő van jelenleg, nem?shawnkaJa és Facebookon már van is egy klubb, VV Olivér vezesse a kész átverést címmel. Én támogatom 😊JayBMondjuk mc kripli dchez képest maga lenne a megváltó.Hanni
több mint 13 éve
Benkő van jelenleg, nem?Ja és Facebookon már van is egy klubb, VV Olivér vezesse a kész átverést címmel. Én támogatom 😊JayBMondjuk mc kripli dchez képest maga lenne a megváltó.Hanni
több mint 13 éve
Ja és Facebookon már van is egy klubb, VV Olivér vezesse a kész átverést címmel. Én támogatom 😊JayBMondjuk mc kripli dchez képest maga lenne a megváltó.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Laci mondta tegnap az élőben hogy nem ihat semmit mert televan nyomva fájdalomcsillapítókkal. Mondjuk ha kemény arc lenne ezt az előnyére is fordíthatta volna is kilett volna mint a szemét 😀 Bécinek meg még mindig tart az alkoholtilalom.Ja és Facebookon már van is egy klubb, VV Olivér vezesse a kész átverést címmel. Én támogatom 😊
több mint 13 éve
nagyjából pontos a válasz , ismerősöm ismeri gyerekkorukból , mesélte h már akkor is ilyen bal*asz volt és mindig őt szivatták...Ahogy nézem laci megint irtó jól érzi magát,hihetetlen ez az ember.Vagy még mindig hátfájása van?CowboykarcsiNem, csak teljesen magával ragadta a buli forgataga. 😀
Amúgy gondolom gimiben ő lehetett az osztály hülyéje, osztálykirándulásokon, meg sulidiscockban, házibulikban mindenki őt basztatta, ezért menekült a harcművészetbe. 😊Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Ahogy nézem laci megint irtó jól érzi magát,hihetetlen ez az ember.Vagy még mindig hátfájása van?CowboykarcsiLaci bulizásáról egy filmcím jut eszembe: Inside i'm dancing... Belül lehet hogy ő önfeledten tombol, csak kifele mutatja az énlázárlászló karaktert 😀 Amúgy azt nem tudom, hogy ha most netán Béci és Gigi is elkezdenek bulizni, hiszen a Sátán kiment, már jól érezhetik magukat, akkor Laci rájuk is haragudni fog-e, vagy mi lesz... Vagy majd akárki akárhogy bulizik, Alekosz lesz az új Sátán, mert rossz útra vitte Béciéket 😀
Amúgy nem láttam a tegnapi műsor nagy részét, viszont az RTL szabálykezelési és büntetésvégrehajtási rendszerének pontos ismerete érdekében megkérdezném, hogy volt valami jele annak, hogy amiét Gigi kiment az udvarra üvöltözni Bécinek, és hatezer szólongatás után sem ment vissza a házba, kb. full leszarva Bucimacit és Lilut, azért majd esetleg büntetést kap?
több mint 13 éve
catattack
3 520
belenéztem én is.Egy szarkavaró, álszent 10 forintos k.rva ez a Gigi!
Éva to Gigi: én már nem tenném rád a jelet... 😀Zsoca
Szerk.: ...és az Éva is!
több mint 13 éve
belenéztem én is.Éva to Gigi: én már nem tenném rád a jelet... 😀
kemény, amit lenyomtak végül
mindenki be van nyomva és jön az igaz v. bátor!!! nagyonjó. 😀
több mint 13 éve
Szegény Éva nagyon megpróbál bevágódni Bélának és Gombinak, de le se szarják!catattackSzó szerint.Vagy 10 perce akkorát esett mint egy ólajtó.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szegény Éva nagyon megpróbál bevágódni Bélának és Gombinak, de le se szarják!Szerk.: Nem tudom a Mesternek meglesz-e a trófea?
több mint 13 éve
Mindenki képes jól érezni magát csak ő nem.Ahogy nézem laci megint irtó jól érzi magát,hihetetlen ez az ember.Vagy még mindig hátfájása van?CowboykarcsiNem, csak teljesen magával ragadta a buli forgataga. 😀
Amúgy gondolom gimiben ő lehetett az osztály hülyéje, osztálykirándulásokon, meg sulidiscockban, házibulikban mindenki őt basztatta, ezért menekült a harcművészetbe. 😊Sobri Jóska
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ahogy nézem laci megint irtó jól érzi magát,hihetetlen ez az ember.Vagy még mindig hátfájása van?CowboykarcsiNem, csak teljesen magával ragadta a buli forgataga. 😀
Amúgy gondolom gimiben ő lehetett az osztály hülyéje, osztálykirándulásokon, meg sulidiscockban, házibulikban mindenki őt basztatta, ezért menekült a harcművészetbe. 😊
több mint 13 éve
Ahogy nézem laci megint irtó jól érzi magát,hihetetlen ez az ember.Vagy még mindig hátfájása van?
több mint 13 éve
catattack
3 520
Gombi is de seggrészeg 😀 Mingyá leesik a székröl 😀DuffA Black to Black-től kérem a .... 😂
több mint 13 éve
ő mindig ilyen,ha részeg,csúcs,hogy még nem kezdett el vetkőzniGombi is de seggrészeg 😀 Mingyá leesik a székröl 😀Duffigen most énis nezem az élőt. Alekinnyónak meg már alig érteni, mit mond 😀😀DuffAz előbb magyarázta, hogy már négy órája iszik, de még nincs berúgva 😀tenorx
több mint 13 éve
Duff
3 133
Gombi is de seggrészeg 😀 Mingyá leesik a székröl 😀Az előbb magyarázta, hogy már négy órája iszik, de még nincs berúgva 😀tenorxMost épp élőben jóban vannak. 😊Sobri Jóskaigen most énis nezem az élőt. Alekinnyónak meg már alig érteni, mit mond 😀😀Duff
több mint 13 éve
Az előbb magyarázta, hogy már négy órája iszik, de még nincs berúgva 😀igen most énis nezem az élőt. Alekinnyónak meg már alig érteni, mit mond 😀😀DuffAz már benne is volt a hnap öf-ben 😀DuffMost épp élőben jóban vannak. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Duff
3 133
igen most énis nezem az élőt. Alekinnyónak meg már alig érteni, mit mond 😀😀Most épp élőben jóban vannak. 😊Sobri JóskaÉs kértem is egy kis előinfót, csak annyit árult el, hogy most Évát és Anikót akarják összeugrasztani, abban van alternatíva 😊Sobri JóskaAz már benne is volt a hnap öf-ben 😀Duff