TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Bécinek amugy a 3asdöntő szinte 100%. alekot is elverik a kis picsák szavazati...
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Szégyen, de unalmamba megnéztem énis a mai adást. A cigánygyerek azért csak nem tudta teljesen a vérét megtagadni. Egyébként simán kinézem a retekklubból, hogy megnyeretik vele a játékot, ez a fajta stílus beleillene az ő profiljukba, az meg hogy még kokeró is az meg még egy plusz pont.Dub
majd Gigivel megvívják a döntőt, hogy még biztosabb legyen, hogy jó helyre kerül a lóvé + minden 😀

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Előítéletek uralkodnak itt is! 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Tévedsz Alekoszt illetően. De Béci egy gyökér.

Amúgy vannak kérdéseim. Amiket leírtál RTL-es szavazatokról és beépített emberről, meg hogy irányítják a szimpátiát is, ez mind igaz. (Megjegyzem, én épp ilyen, médiatechnikai szemmel nézem a show-t)

Az csak erős tipp, hogy Oli beépített, vagy volt kollégáidtól biztosan tudod? A karakter és eddigi szereplése abszolút illik rá. Plusz ugye a VIVA és az RTL kapcsolata is alátámasztja (rengeteg későbbi műsorvezető a VIVA-n kezdte). Továbbá mikor jön el az a pont, amikor már "nem szól bele" szavazatokkal az RTL a párbajba? 3 fő, 4, 5? Valahol itt húznám én meg a határt.Soldados
Ezt biztosan tudom. Mivel nem csak műsorvezetői átfedés van, hanem rengeteg szerkesztő és fejes (akiknek ha akarod a nevét megírom PM-ben) is volt Zpluszos és Vivás.
Én úgy gondolom a végén már nem szól bele az RTL, de ennek ellentmond, hogy az XFaktor esetében beleszóltak ki legyen a győztes, és tudtommal akkor is, amikor Laci nyert. Akkor addig húzták, amíg Anikó előnye elfonnyadt, és ahogy átvette laci a vezetést, lefújták a párbajt. De tudtommal a VV1-ben és a VV3-ban nem szóltak bele.Sobri Jóska
Köszi a választ. Az teljesen érthető, hogy ilyenkor még irányítják a műsort, sőt ez a beépített ember sem lepett meg, és ez nagyon illett Olivérre.

De a végén is beleszólni a küzdelembe, az nem annyira korrekt. Miért történt a 2. kiadásban? Gondolom volt vmi oka, pedig az már nem a nézettségről szólt, hanem hogy kié a nyeremény. :/ Erről nincs vmi infód, hogy ott miért szóltak bele?

Az X-faktor más jellegű műsor, ott egyéb érdekek is közrejátszhatnak, pl a kiadó megmondja, hogy melyik versenyzőt akarja, stb. Azt ne keverjük ide.Soldados
Én azt "hallottam", hogy amikor a VV2 indult, akkor épp Majka "barátnője" volt Anikó, és az benne volt a sztoriban, hogy bekerülhet (ő is második nekifutásra került be, egy bónusz beszavazóshow-n, mint most Ildi), de csak ennyi. De valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy eljutott a hármadöntőig, és ott elkezdtek ömleni rá a valós szavazatok.
De nem akarták, hogy ő nyerjen, így beindult a Laci-hadművelet, és ahogy megfordult az állás, zárták a szavazatokat, mert nem akarták, hogy Anikó nyerjen, akit mindenki egy hajtós, buta kurvának tartott a tévénél.
Az XFaktor az valóban más, csak arra volt példa, hogy azt 100%-osan tudom, hogy ott el volt döntve, hogy Vastag csaba nyer.
Mivel csak volt kollegáimról van szó, és nem vagyok napi kapcsolatban velük, ezért nem tudom, hogy a végső győztesbe beleszól e a produkció, én csak azt gondolom, hogy egyrészt nekik mindegy, mivel ott vége a műsornak, nem a nézettségről szól a végső győztes személye, másrészt viszont, ha bele tud szólni, akkor ugyan már miért ne szólna bele. Bár a VV-k győzteseit eleddig nem igazán használták egyéb műsorokban, proóciókban kiemelten, de ezt tudni nem tudom, hogy mi lesz most. Azt tudom, hogy mindenki meg volt őrülve. Először a para, hogy szarul indult a műsor, aztán az öröm, hogy mégis bejött, most megint a para, hogy ez marad e így, szóval a végső kimenetelről nem tudok semmit.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hát kurva izgalmas lesz ezek után a műsor. 1 db alekosz maradt aki nézhető...
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Sobri a tippjátékot másold már be. Gondolom neked le van mentve valahol gépen, nem akarok visszakeresni, gondolom most elég sokan elvéreztek.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Ez egy szégyen volt...
Az RTL kifarolt Oli mögül....
Okádék, hogy a nagypofájú,nagyképű Béci ment vissza...Bruschi85
A két jelző amúgy Olivérre is érvényes volt mindig is (pl. még anno Éva lelárvázása, üvöltözései, bunkó "csínytevései" stb.) érdekes hogy a másik karakterben ezekre fújtok ennyire mikor ő maga is nagyon hasonló volt mindig is. Aztén hogy kinek melyikük volt szimpibb az már más kérdés.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Szégyen, de unalmamba megnéztem énis a mai adást. A cigánygyerek azért csak nem tudta teljesen a vérét megtagadni. Egyébként simán kinézem a retekklubból, hogy megnyeretik vele a játékot, ez a fajta stílus beleillene az ő profiljukba, az meg hogy még kokeró is az meg még egy plusz pont.
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Kis dzsippónak eddig se fért bele a nagy pofája a tv-be...
Tezsvírei visszatolták, büszkék lehetnek rá 😀The terrible towel
vissza tudták szavazni a tesvírek, mert a mi adónkból jut nekik segélyre...

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szandika most rendesen szarbalépett amúgy 😀
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy újabb Alekosz fan.
Üdv a topicban 😊Sobri Jóska
Tévedsz Alekoszt illetően. De Béci egy gyökér.

Amúgy vannak kérdéseim. Amiket leírtál RTL-es szavazatokról és beépített emberről, meg hogy irányítják a szimpátiát is, ez mind igaz. (Megjegyzem, én épp ilyen, médiatechnikai szemmel nézem a show-t)

Az csak erős tipp, hogy Oli beépített, vagy volt kollégáidtól biztosan tudod? A karakter és eddigi szereplése abszolút illik rá. Plusz ugye a VIVA és az RTL kapcsolata is alátámasztja (rengeteg későbbi műsorvezető a VIVA-n kezdte). Továbbá mikor jön el az a pont, amikor már "nem szól bele" szavazatokkal az RTL a párbajba? 3 fő, 4, 5? Valahol itt húznám én meg a határt.Soldados
Ezt biztosan tudom. Mivel nem csak műsorvezetői átfedés van, hanem rengeteg szerkesztő és fejes (akiknek ha akarod a nevét megírom PM-ben) is volt Zpluszos és Vivás.
Én úgy gondolom a végén már nem szól bele az RTL, de ennek ellentmond, hogy az XFaktor esetében beleszóltak ki legyen a győztes, és tudtommal akkor is, amikor Laci nyert. Akkor addig húzták, amíg Anikó előnye elfonnyadt, és ahogy átvette laci a vezetést, lefújták a párbajt. De tudtommal a VV1-ben és a VV3-ban nem szóltak bele.Sobri Jóska
Köszi a választ. Az teljesen érthető, hogy ilyenkor még irányítják a műsort, sőt ez a beépített ember sem lepett meg, és ez nagyon illett Olivérre.

De a végén is beleszólni a küzdelembe, az nem annyira korrekt. Miért történt a 2. kiadásban? Gondolom volt vmi oka, pedig az már nem a nézettségről szólt, hanem hogy kié a nyeremény. :/ Erről nincs vmi infód, hogy ott miért szóltak bele?

Az X-faktor más jellegű műsor, ott egyéb érdekek is közrejátszhatnak, pl a kiadó megmondja, hogy melyik versenyzőt akarja, stb. Azt ne keverjük ide.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ez egy szégyen volt...
Az RTL kifarolt Oli mögül....
Okádék, hogy a nagypofájú,nagyképű Béci ment vissza...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Az a lényeg hogy Gigit büntessék meg! 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Megmondom mi lesz 😂 ...
Alekosz vigasztalja Anikót, aki beleszeret, ez nem fog tetszeni Évának és Szandikának, és....
többit kitalálja az RTL 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Értettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀F.Schleck
Ne basztasd, JayB a topic egyetlen igazi rajongója, mi, többiek, csak röhögünk az agyatlanokon, de ő őszintén szurkol.Sobri Jóska
noo 😀 Én mint már mondtam emberek ellen szurkolok, ilyen volt Olivér is. Máskérdés hogy Béci a személyes kedvenc de szó sincs rajongásról, rajongani csak sportolókért vagyok hajlandó.JayB
Oké, oké. 😊 (Bár ezt se az igazmondó hintában mondtad.)

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
olivérről beszélek... mint műsorvezetőJayB
Értettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀F.Schleck
Ne basztasd, JayB a topic egyetlen igazi rajongója, mi, többiek, csak röhögünk az agyatlanokon, de ő őszintén szurkol.Sobri Jóska
noo 😀 Én mint már mondtam emberek ellen szurkolok, ilyen volt Olivér is. Máskérdés hogy Béci a személyes kedvenc de szó sincs rajongásról, rajongani csak sportolókért vagyok hajlandó.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Miért van az, hogy mindig azok az emberek állnak az ajtó előtt, akiknek az embere visszamegy? 😂Vrijbloed
Ezt írtam én is 😀Bruce
Igen, olvastam is, nem láttam a tiédet. 😊
több mint 13 éve
The Show must go on 😀
több mint 13 éve
Akkor mostantól szurkolunk, hogy Anikó Alekoszba legyen szerelmes, Éva legyen halálosan féltékeny, Szandika meg aktivizálja újra Sanyit.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A Mester már vigasztalja Anit 😀😀😀Duff
Oh yeah! 😀
Alekinho time!
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Kis dzsippónak eddig se fért bele a nagy pofája a tv-be...
Tezsvírei visszatolták, büszkék lehetnek rá 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mondom én... Alek izzíthat 😀
A játék elkezdődött 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Alek már elemében 😀.
több mint 13 éve
Ez már már Béci féle beszólás volt 😀
Szenyó 😀
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
A Mester már vigasztalja Anit 😀😀😀