TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Bécinek amugy a 3asdöntő szinte 100%. alekot is elverik a kis picsák szavazati...
több mint 13 éve
Szégyen, de unalmamba megnéztem énis a mai adást. A cigánygyerek azért csak nem tudta teljesen a vérét megtagadni. Egyébként simán kinézem a retekklubból, hogy megnyeretik vele a játékot, ez a fajta stílus beleillene az ő profiljukba, az meg hogy még kokeró is az meg még egy plusz pont.Dubmajd Gigivel megvívják a döntőt, hogy még biztosabb legyen, hogy jó helyre kerül a lóvé + minden 😀
több mint 13 éve
Előítéletek uralkodnak itt is! 😊
több mint 13 éve
Én azt "hallottam", hogy amikor a VV2 indult, akkor épp Majka "barátnője" volt Anikó, és az benne volt a sztoriban, hogy bekerülhet (ő is második nekifutásra került be, egy bónusz beszavazóshow-n, mint most Ildi), de csak ennyi. De valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy eljutott a hármadöntőig, és ott elkezdtek ömleni rá a valós szavazatok.Köszi a választ. Az teljesen érthető, hogy ilyenkor még irányítják a műsort, sőt ez a beépített ember sem lepett meg, és ez nagyon illett Olivérre.Tévedsz Alekoszt illetően. De Béci egy gyökér.Ezt biztosan tudom. Mivel nem csak műsorvezetői átfedés van, hanem rengeteg szerkesztő és fejes (akiknek ha akarod a nevét megírom PM-ben) is volt Zpluszos és Vivás.
Amúgy vannak kérdéseim. Amiket leírtál RTL-es szavazatokról és beépített emberről, meg hogy irányítják a szimpátiát is, ez mind igaz. (Megjegyzem, én épp ilyen, médiatechnikai szemmel nézem a show-t)
Az csak erős tipp, hogy Oli beépített, vagy volt kollégáidtól biztosan tudod? A karakter és eddigi szereplése abszolút illik rá. Plusz ugye a VIVA és az RTL kapcsolata is alátámasztja (rengeteg későbbi műsorvezető a VIVA-n kezdte). Továbbá mikor jön el az a pont, amikor már "nem szól bele" szavazatokkal az RTL a párbajba? 3 fő, 4, 5? Valahol itt húznám én meg a határt.Soldados
Én úgy gondolom a végén már nem szól bele az RTL, de ennek ellentmond, hogy az XFaktor esetében beleszóltak ki legyen a győztes, és tudtommal akkor is, amikor Laci nyert. Akkor addig húzták, amíg Anikó előnye elfonnyadt, és ahogy átvette laci a vezetést, lefújták a párbajt. De tudtommal a VV1-ben és a VV3-ban nem szóltak bele.Sobri Jóska
De a végén is beleszólni a küzdelembe, az nem annyira korrekt. Miért történt a 2. kiadásban? Gondolom volt vmi oka, pedig az már nem a nézettségről szólt, hanem hogy kié a nyeremény. :/ Erről nincs vmi infód, hogy ott miért szóltak bele?
Az X-faktor más jellegű műsor, ott egyéb érdekek is közrejátszhatnak, pl a kiadó megmondja, hogy melyik versenyzőt akarja, stb. Azt ne keverjük ide.Soldados
De nem akarták, hogy ő nyerjen, így beindult a Laci-hadművelet, és ahogy megfordult az állás, zárták a szavazatokat, mert nem akarták, hogy Anikó nyerjen, akit mindenki egy hajtós, buta kurvának tartott a tévénél.
Az XFaktor az valóban más, csak arra volt példa, hogy azt 100%-osan tudom, hogy ott el volt döntve, hogy Vastag csaba nyer.
Mivel csak volt kollegáimról van szó, és nem vagyok napi kapcsolatban velük, ezért nem tudom, hogy a végső győztesbe beleszól e a produkció, én csak azt gondolom, hogy egyrészt nekik mindegy, mivel ott vége a műsornak, nem a nézettségről szól a végső győztes személye, másrészt viszont, ha bele tud szólni, akkor ugyan már miért ne szólna bele. Bár a VV-k győzteseit eleddig nem igazán használták egyéb műsorokban, proóciókban kiemelten, de ezt tudni nem tudom, hogy mi lesz most. Azt tudom, hogy mindenki meg volt őrülve. Először a para, hogy szarul indult a műsor, aztán az öröm, hogy mégis bejött, most megint a para, hogy ez marad e így, szóval a végső kimenetelről nem tudok semmit.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hát kurva izgalmas lesz ezek után a műsor. 1 db alekosz maradt aki nézhető...
több mint 13 éve
Sobri a tippjátékot másold már be. Gondolom neked le van mentve valahol gépen, nem akarok visszakeresni, gondolom most elég sokan elvéreztek.
több mint 13 éve
Ez egy szégyen volt...A két jelző amúgy Olivérre is érvényes volt mindig is (pl. még anno Éva lelárvázása, üvöltözései, bunkó "csínytevései" stb.) érdekes hogy a másik karakterben ezekre fújtok ennyire mikor ő maga is nagyon hasonló volt mindig is. Aztén hogy kinek melyikük volt szimpibb az már más kérdés.
Az RTL kifarolt Oli mögül....
Okádék, hogy a nagypofájú,nagyképű Béci ment vissza...Bruschi85
több mint 13 éve
Dub
1 019
Szégyen, de unalmamba megnéztem énis a mai adást. A cigánygyerek azért csak nem tudta teljesen a vérét megtagadni. Egyébként simán kinézem a retekklubból, hogy megnyeretik vele a játékot, ez a fajta stílus beleillene az ő profiljukba, az meg hogy még kokeró is az meg még egy plusz pont.
több mint 13 éve
Kis dzsippónak eddig se fért bele a nagy pofája a tv-be...vissza tudták szavazni a tesvírek, mert a mi adónkból jut nekik segélyre...
Tezsvírei visszatolták, büszkék lehetnek rá 😀The terrible towel
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szandika most rendesen szarbalépett amúgy 😀
több mint 13 éve
Köszi a választ. Az teljesen érthető, hogy ilyenkor még irányítják a műsort, sőt ez a beépített ember sem lepett meg, és ez nagyon illett Olivérre.Ezt biztosan tudom. Mivel nem csak műsorvezetői átfedés van, hanem rengeteg szerkesztő és fejes (akiknek ha akarod a nevét megírom PM-ben) is volt Zpluszos és Vivás.Egy újabb Alekosz fan.Tévedsz Alekoszt illetően. De Béci egy gyökér.
Üdv a topicban 😊Sobri Jóska
Amúgy vannak kérdéseim. Amiket leírtál RTL-es szavazatokról és beépített emberről, meg hogy irányítják a szimpátiát is, ez mind igaz. (Megjegyzem, én épp ilyen, médiatechnikai szemmel nézem a show-t)
Az csak erős tipp, hogy Oli beépített, vagy volt kollégáidtól biztosan tudod? A karakter és eddigi szereplése abszolút illik rá. Plusz ugye a VIVA és az RTL kapcsolata is alátámasztja (rengeteg későbbi műsorvezető a VIVA-n kezdte). Továbbá mikor jön el az a pont, amikor már "nem szól bele" szavazatokkal az RTL a párbajba? 3 fő, 4, 5? Valahol itt húznám én meg a határt.Soldados
Én úgy gondolom a végén már nem szól bele az RTL, de ennek ellentmond, hogy az XFaktor esetében beleszóltak ki legyen a győztes, és tudtommal akkor is, amikor Laci nyert. Akkor addig húzták, amíg Anikó előnye elfonnyadt, és ahogy átvette laci a vezetést, lefújták a párbajt. De tudtommal a VV1-ben és a VV3-ban nem szóltak bele.Sobri Jóska
De a végén is beleszólni a küzdelembe, az nem annyira korrekt. Miért történt a 2. kiadásban? Gondolom volt vmi oka, pedig az már nem a nézettségről szólt, hanem hogy kié a nyeremény. :/ Erről nincs vmi infód, hogy ott miért szóltak bele?
Az X-faktor más jellegű műsor, ott egyéb érdekek is közrejátszhatnak, pl a kiadó megmondja, hogy melyik versenyzőt akarja, stb. Azt ne keverjük ide.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez egy szégyen volt...Az RTL kifarolt Oli mögül....
Okádék, hogy a nagypofájú,nagyképű Béci ment vissza...
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Az a lényeg hogy Gigit büntessék meg! 😀
több mint 13 éve
Megmondom mi lesz 😂 ...Alekosz vigasztalja Anikót, aki beleszeret, ez nem fog tetszeni Évának és Szandikának, és....
többit kitalálja az RTL 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Oké, oké. 😊 (Bár ezt se az igazmondó hintában mondtad.)noo 😀 Én mint már mondtam emberek ellen szurkolok, ilyen volt Olivér is. Máskérdés hogy Béci a személyes kedvenc de szó sincs rajongásról, rajongani csak sportolókért vagyok hajlandó.JayBÉrtettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀F.SchleckNe basztasd, JayB a topic egyetlen igazi rajongója, mi, többiek, csak röhögünk az agyatlanokon, de ő őszintén szurkol.Sobri Jóska
több mint 13 éve
JéBé
7 035
noo 😀 Én mint már mondtam emberek ellen szurkolok, ilyen volt Olivér is. Máskérdés hogy Béci a személyes kedvenc de szó sincs rajongásról, rajongani csak sportolókért vagyok hajlandó.Ne basztasd, JayB a topic egyetlen igazi rajongója, mi, többiek, csak röhögünk az agyatlanokon, de ő őszintén szurkol.Sobri Jóskaolivérről beszélek... mint műsorvezetőJayBÉrtettem, csak a végeredmény kiírása óta mintha extázisban írnál. 😀F.Schleck
több mint 13 éve
Igen, olvastam is, nem láttam a tiédet. 😊Miért van az, hogy mindig azok az emberek állnak az ajtó előtt, akiknek az embere visszamegy? 😂VrijbloedEzt írtam én is 😀Bruce
több mint 13 éve
The Show must go on 😀
több mint 13 éve
Akkor mostantól szurkolunk, hogy Anikó Alekoszba legyen szerelmes, Éva legyen halálosan féltékeny, Szandika meg aktivizálja újra Sanyit.
több mint 13 éve
A Mester már vigasztalja Anit 😀😀😀DuffOh yeah! 😀
Alekinho time!
több mint 13 éve
Kis dzsippónak eddig se fért bele a nagy pofája a tv-be...Tezsvírei visszatolták, büszkék lehetnek rá 😀
több mint 13 éve
Mondom én... Alek izzíthat 😀A játék elkezdődött 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Alek már elemében 😀.
több mint 13 éve
Ne basztasd, JayB a topic egyetlen igazi rajongója, mi, többiek, csak röhögünk az agyatlanokon, de ő őszintén szurkol.Sobri JóskaEz már már Béci féle beszólás volt 😀
Szenyó 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
A Mester már vigasztalja Anit 😀😀😀