TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
eszembe nem jutna erre a műsorra kapcsolni, csak ha a itthon nézik, akkor kapom el, de szvsz itt Olivér viszi a show-t. Könnyen rühellhető emberként, de nélküle lapos lenne az egész.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
De ezeknek mind volt előzménye, két hónap fricskáját mondja most oda. Amúgy meg ez nem művelődési verseny, ha már párbajnak hívják oltsák szét egymást, én csak szórakozok rajta 😊Béci aztomkirályul nyomja akárki akármit mond 😛JayBHa Valaki ilyen bunkón nyomná neked a vakert, nem tudom te mit mondanál 😉
Gyanítom köpni nyelni nem tudnál, és nem ezt gondolnád 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Tévedsz Alekoszt illetően. De Béci egy gyökér.Egy újabb Alekosz fan.Én ezek után csak azért furcsállnám Oli győzelmét, mert élő ember nincs szerintem aki elhiszi, hogy 2:1 arányban szimpatikusabb Bécinél.Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy van élő ember, akinek Béci szimpatikus... Egy baltával agyonvágnám.Soldados
Szerk: vagy bármilyen arányban. Valójában nem hiszem, hogy bárki élő embernek szimpatikus lenne.Sobri Jóska
Üdv a topicban 😊Sobri Jóska
Amúgy vannak kérdéseim. Amiket leírtál RTL-es szavazatokról és beépített emberről, meg hogy irányítják a szimpátiát is, ez mind igaz. (Megjegyzem, én épp ilyen, médiatechnikai szemmel nézem a show-t)
Az csak erős tipp, hogy Oli beépített, vagy volt kollégáidtól biztosan tudod? A karakter és eddigi szereplése abszolút illik rá. Plusz ugye a VIVA és az RTL kapcsolata is alátámasztja (rengeteg későbbi műsorvezető a VIVA-n kezdte). Továbbá mikor jön el az a pont, amikor már "nem szól bele" szavazatokkal az RTL a párbajba? 3 fő, 4, 5? Valahol itt húznám én meg a határt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Béci aztomkirályul nyomja akárki akármit mond 😛JayBHa Valaki ilyen bunkón nyomná neked a vakert, nem tudom te mit mondanál 😉
Gyanítom köpni nyelni nem tudnál, és nem ezt gondolnád 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Béci magatartásában mi a példaértékű? Valaki árulja már el, mert nem tudom...eaglesmcnabbmert ma az a király,aki az eszét játsza. szánalmas
több mint 13 éve
Én látom magam elött a vezérlőben a szerkesztőket, ahogy kapkodnak teljes zavarban, össze vissza mindenfélét mondanak a műsorvezetők fülére, és szépen csúszik szét az egész adás.Sobri JóskaÉn is így látom, Oli teljesen kiakadt. És erre ez az agyatlan Lilu még odaszól Anikónak is, hogy még jobban essen szét 😀
több mint 13 éve
Lehet hogy még nem volt itt az ideje ennek a párbajnak 😀
több mint 13 éve
Én látom magam elött a vezérlőben a szerkesztőket, ahogy kapkodnak teljes zavarban, össze vissza mindenfélét mondanak a műsorvezetők fülére, és szépen csúszik szét az egész adás.
több mint 13 éve
Béci magatartásában mi a példaértékű? Valaki árulja már el, mert nem tudom...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Béci aztomkirályul nyomja akárki akármit mond 😛
több mint 13 éve
Nekem akármi van, azért kicsivel emberibb most Olivér mint Béci!
több mint 13 éve
Lilu neked sincs agyad egyébként.
több mint 13 éve
Király ez a műsor 😀
több mint 13 éve
Nah, most ez a szarkeverése elég hülyén jött ki az RTL-nek.
több mint 13 éve
És mekkora öngólt lőtt már megint Olivér 😀
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Mi ez a szarkeverés bmeg?
több mint 13 éve
Lehet szidni Bécit, de sokkal jobban nyomja ma, mint Olivér.tenorxJobban vagy bunkóbban? 😀
több mint 13 éve
2 hetente egyszer nézek VV-t, de ez a Béci mindennek a teteje. Veri a nyálát a nagy semmire...
több mint 13 éve
Béci: Milóról azt se tudom, hogy kicsoda. 😊Sobri JóskaDe ez is már milyen szöveg... 😀
több mint 13 éve
Lehet szidni Bécit, de sokkal jobban nyomja ma, mint Olivér.
több mint 13 éve
Fa
232
Bécit sztem leveri műsor után.De bazz úgy kell nyugtatni elég kemény a légkör.
több mint 13 éve
Béci: Milóról azt se tudom, hogy kicsoda. 😊
több mint 13 éve
Csak előjött a fajtája 😀BruceJa hogy cigány is mellé? 😀 akkor továbbjut, a fajtája mind rászavaz...