TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Duff
3 133
Remélem Gigike kap vmi jó kis büntetést, mert kint kurvult amíg Stohl 770x szólt rá, h takarodjon befele.
több mint 13 éve
Az én Gombim még mindig áll 😀BruceFúúúj. Én ezt nem akartam tudni 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem volt ezen semmi kifordítva, ezezeket írtad, amik szó szerint igazak Olira is szerintem, de hagyjuk nem ér ennyit azért ez a műsor!😊)Jó mindegy hagyjuk Zavi27, nem akarok vitázni, főleg ha kifordítod amit leírtam bár sztem tudod mire akartam kilyukadni..Na már aztán a norvég a ma született bárány a hugicával együtt... Folyamatosan taktikáznak és kevernek, ráadásul szánalmasan manipulálják a bentieket és ezek szerint a kintieket is"Folyamatosan taktikázik, kever, manipulálja az embereket"... Hát igen ezek sem jellemzőek Olivérre egyáltalán... 😊zavi27
Ja Béci meg is mutatta, hogy mennyire kétszínű tökéletes példa volt a mai kiszavazó..
Egyébként teljesen mindegy kinek-ki szimpi, mert a csatorna majd tesz róla ki győzzön.
Akkor is tartom ez egy szégyen volt. EnnyiBruschi85
Lehet nézni a következő napokban a takarítást, a Erzsi-Dzsí-Dzsí ömlengést, meg a sírást-rívást elég tartalmas összefoglalók lesznek.. Ja és Béci arca kinövi a villa kupoláját is.
RTL grat hozzá!Bruschi85
több mint 13 éve
De vannak bűnöző génnel megáldottak! És vannak a muzsikus vérrel megáldottak! (Igen, jól vagyok! 😀 )A mi Gombink is cigány, mégse olyan, mint Béci.ostoba, buta, agyatlan, agyhalott, seggarc, pöcsfej, baromállat, szemét, geci, lófaszjóska, szarházi, szarkeverő, takonyember, gennyláda, stb stb.De az nem jellemvonás, hanem születési rendellenesség 😊Bruce
Ha kell írok még jelzőket, amiből lehet válogatni, csak ne az legyen valakire a fő jelző, hogy cigány.
Annyira gyenge, lehet azért kicsit szofisztikáltabban is árnyalni valakinek a jellemét, tulajdonságait, stb.Sobri Jóska
Vagyis ez egy rossz jelző, mert összemossa a dolgokat.Sobri Jóska
több mint 13 éve
És akkor most nem a stáb döntött, az "imádott, beépített, nélküle unalamas a villa Olivér" akkor féltvánál miért esett most ki simán?a végén nem a stáb dönt...eaglesmcnabbMagyarországon több a cigány mint a Görög...eaglesmcnabbEzt se értem mondjuk. Eddig azt nyomták a bennfentesek, hogy tökmindegy kire mennyit szavaznak, mert úgyis a stáb dönt, csak fölösleges formalitás a szavazás. Most hirtelen mégis azért nyert ennyire simán Béci mert a sok cigó megtámogatta, micsoda csalás?!zavi27
több mint 13 éve
Ezt se értem mondjuk. Eddig azt nyomták a bennfentesek, hogy tökmindegy kire mennyit szavaznak, mert úgyis a stáb dönt, csak fölösleges formalitás a szavazás. Most hirtelen mégis azért nyert ennyire simán Béci mert a sok cigó megtámogatta, micsoda csalás?!zavi27Vagyis a stáb Bécit akarta vissza.
Mi az illogikus számodra?
Aki a cigó megtámogatással jön, az mióta bennfentes?
több mint 13 éve
Jó mindegy hagyjuk Zavi27, nem akarok vitázni, főleg ha kifordítod amit leírtam bár sztem tudod mire akartam kilyukadni.."Folyamatosan taktikázik, kever, manipulálja az embereket"... Hát igen ezek sem jellemzőek Olivérre egyáltalán... 😊zavi27A két jelző amúgy Olivérre is érvényes volt mindig is (pl. még anno Éva lelárvázása, üvöltözései, bunkó "csínytevései" stb.) érdekes hogy a másik karakterben ezekre fújtok ennyire mikor ő maga is nagyon hasonló volt mindig is. Aztén hogy kinek melyikük volt szimpibb az már más kérdés.zavi27Na már aztán a norvég a ma született bárány a hugicával együtt... Folyamatosan taktikáznak és kevernek, ráadásul szánalmasan manipulálják a bentieket és ezek szerint a kintieket is
Ja Béci meg is mutatta, hogy mennyire kétszínű tökéletes példa volt a mai kiszavazó..
Egyébként teljesen mindegy kinek-ki szimpi, mert a csatorna majd tesz róla ki győzzön.
Lehet nézni a következő napokban a takarítást, a Erzsi-Dzsí-Dzsí ömlengést, meg a sírást-rívást elég tartalmas összefoglalók lesznek.. Ja és Béci arca kinövi a villa kupoláját is.
RTL grat hozzá!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
ostoba, buta, agyatlan, agyhalott, seggarc, pöcsfej, baromállat, szemét, geci, lófaszjóska, szarházi, szarkeverő, takonyember, gennyláda, stb stb.Nem pocskondiázni akartam, ha feltűnt volna... Vettem azt az alapgondolatot hogy mi van ha a szavazók véleménye dönt...
Ha kell írok még jelzőket, amiből lehet válogatni, csak ne az legyen valakire a fő jelző, hogy cigány.
Annyira gyenge, lehet azért kicsit szofisztikáltabban is árnyalni valakinek a jellemét, tulajdonságait, stb.Sobri Jóska
Abból a véleményből indultam ki hogy a tinipicsák Bécire szavaznak...
Ami nem igaz, mert sokan Alekoszra szavaznának... Viszont ha egy cigány nézi a műsort, akkor nyilvánvalóan a fajtájára fog szavazni... Sajnálom hogy nem tűnt fel a mondanivalóm célja...
Yao Minget miért szavazzák be mindig az All Star gálába? A kisebségek már csak ilyenek, ha a sok közül egy a fajtájából való, akkor arra szavaz 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A mi Gombink is cigány, mégse olyan, mint Béci.ostoba, buta, agyatlan, agyhalott, seggarc, pöcsfej, baromállat, szemét, geci, lófaszjóska, szarházi, szarkeverő, takonyember, gennyláda, stb stb.De az nem jellemvonás, hanem születési rendellenesség 😊Bruce
Vagyis ez egy rossz jelző, mert összemossa a dolgokat.
több mint 13 éve
ostoba, buta, agyatlan, agyhalott, seggarc, pöcsfej, baromállat, szemét, geci, lófaszjóska, szarházi, szarkeverő, takonyember, gennyláda, stb stb.De az nem jellemvonás, hanem születési rendellenesség 😊
több mint 13 éve
ostoba, buta, agyatlan, agyhalott, seggarc, pöcsfej, baromállat, szemét, geci, lófaszjóska, szarházi, szarkeverő, takonyember, gennyláda, stb stb.Ha kell írok még jelzőket, amiből lehet válogatni, csak ne az legyen valakire a fő jelző, hogy cigány.
Annyira gyenge, lehet azért kicsit szofisztikáltabban is árnyalni valakinek a jellemét, tulajdonságait, stb.
több mint 13 éve
a végén nem a stáb dönt...Ezt se értem mondjuk. Eddig azt nyomták a bennfentesek, hogy tökmindegy kire mennyit szavaznak, mert úgyis a stáb dönt, csak fölösleges formalitás a szavazás. Most hirtelen mégis azért nyert ennyire simán Béci mert a sok cigó megtámogatta, micsoda csalás?!zavi27Emlékszem amikor jöttem haza vizsgáról (akkor volt az Alek párbaj), a villamoson 4-5 16-17éves kiscsaj arról dumált, h nagyon remélik Alekosz megy vissza, és hogy mindegyikőjük fog Alekoszra szavazni 😀DuffMagyarországon több a cigány mint a Görög...eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Soldi, de erről már volt egyszer itt vita! nem lehet rá mást mondani, mert az! Bár engem nem igazán érdekel! igaz vannak előítéleteim, de azok már csak ilyenek! 😀
több mint 13 éve
Ezt se értem mondjuk. Eddig azt nyomták a bennfentesek, hogy tökmindegy kire mennyit szavaznak, mert úgyis a stáb dönt, csak fölösleges formalitás a szavazás. Most hirtelen mégis azért nyert ennyire simán Béci mert a sok cigó megtámogatta, micsoda csalás?!Magyarországon több a cigány mint a Görög...eaglesmcnabbBécinek amugy a 3asdöntő szinte 100%. alekot is elverik a kis picsák szavazati...braxa88Emlékszem amikor jöttem haza vizsgáról (akkor volt az Alek párbaj), a villamoson 4-5 16-17éves kiscsaj arról dumált, h nagyon remélik Alekosz megy vissza, és hogy mindegyikőjük fog Alekoszra szavazni 😀Duff
több mint 13 éve
Köszönöm. Ahhoz nem kell VV-t nyerni, hogy vkivel terve legyen az RTL-nek, akár műsorvezetőként, akár máshogy. Ezért nem értettem miért szóltak bele a 2. kiadásba. Még egyszer köszi a kielégítő választ, így teljesen érthető.Én azt "hallottam", hogy amikor a VV2 indult, akkor épp Majka "barátnője" volt Anikó, és az benne volt a sztoriban, hogy bekerülhet (ő is második nekifutásra került be, egy bónusz beszavazóshow-n, mint most Ildi), de csak ennyi. De valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy eljutott a hármadöntőig, és ott elkezdtek ömleni rá a valós szavazatok.Ezt biztosan tudom. Mivel nem csak műsorvezetői átfedés van, hanem rengeteg szerkesztő és fejes (akiknek ha akarod a nevét megírom PM-ben) is volt Zpluszos és Vivás.Köszi a választ. Az teljesen érthető, hogy ilyenkor még irányítják a műsort, sőt ez a beépített ember sem lepett meg, és ez nagyon illett Olivérre.
Én úgy gondolom a végén már nem szól bele az RTL, de ennek ellentmond, hogy az XFaktor esetében beleszóltak ki legyen a győztes, és tudtommal akkor is, amikor Laci nyert. Akkor addig húzták, amíg Anikó előnye elfonnyadt, és ahogy átvette laci a vezetést, lefújták a párbajt. De tudtommal a VV1-ben és a VV3-ban nem szóltak bele.Sobri Jóska
De a végén is beleszólni a küzdelembe, az nem annyira korrekt. Miért történt a 2. kiadásban? Gondolom volt vmi oka, pedig az már nem a nézettségről szólt, hanem hogy kié a nyeremény. :/ Erről nincs vmi infód, hogy ott miért szóltak bele?
Az X-faktor más jellegű műsor, ott egyéb érdekek is közrejátszhatnak, pl a kiadó megmondja, hogy melyik versenyzőt akarja, stb. Azt ne keverjük ide.Soldados
De nem akarták, hogy ő nyerjen, így beindult a Laci-hadművelet, és ahogy megfordult az állás, zárták a szavazatokat, mert nem akarták, hogy Anikó nyerjen, akit mindenki egy hajtós, buta kurvának tartott a tévénél.
Az XFaktor az valóban más, csak arra volt példa, hogy azt 100%-osan tudom, hogy ott el volt döntve, hogy Vastag csaba nyer.
Mivel csak volt kollegáimról van szó, és nem vagyok napi kapcsolatban velük, ezért nem tudom, hogy a végső győztesbe beleszól e a produkció, én csak azt gondolom, hogy egyrészt nekik mindegy, mivel ott vége a műsornak, nem a nézettségről szól a végső győztes személye, másrészt viszont, ha bele tud szólni, akkor ugyan már miért ne szólna bele. Bár a VV-k győzteseit eleddig nem igazán használták egyéb műsorokban, proóciókban kiemelten, de ezt tudni nem tudom, hogy mi lesz most. Azt tudom, hogy mindenki meg volt őrülve. Először a para, hogy szarul indult a műsor, aztán az öröm, hogy mégis bejött, most megint a para, hogy ez marad e így, szóval a végső kimenetelről nem tudok semmit.Sobri Jóska
A cigányozást meg fejezzük be. Semmi szükség erre.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Úgy is van 😊A mi Gombink. 😊Sobri JóskaSobri a tippjátékot másold már be. Gondolom neked le van mentve valahol gépen, nem akarok visszakeresni, gondolom most elég sokan elvéreztek.tenorxAz én Gombim még mindig áll 😀Bruce
több mint 13 éve
"Folyamatosan taktikázik, kever, manipulálja az embereket"... Hát igen ezek sem jellemzőek Olivérre egyáltalán... 😊Na már aztán a norvég a ma született bárány a hugicával együtt... Folyamatosan taktikáznak és kevernek, ráadásul szánalmasan manipulálják a bentieket és ezek szerint a kintieket isEz egy szégyen volt...A két jelző amúgy Olivérre is érvényes volt mindig is (pl. még anno Éva lelárvázása, üvöltözései, bunkó "csínytevései" stb.) érdekes hogy a másik karakterben ezekre fújtok ennyire mikor ő maga is nagyon hasonló volt mindig is. Aztén hogy kinek melyikük volt szimpibb az már más kérdés.zavi27
Az RTL kifarolt Oli mögül....
Okádék, hogy a nagypofájú,nagyképű Béci ment vissza...Bruschi85
több mint 13 éve
Magyarországon több a cigány mint a Görög...Bécinek amugy a 3asdöntő szinte 100%. alekot is elverik a kis picsák szavazati...braxa88Emlékszem amikor jöttem haza vizsgáról (akkor volt az Alek párbaj), a villamoson 4-5 16-17éves kiscsaj arról dumált, h nagyon remélik Alekosz megy vissza, és hogy mindegyikőjük fog Alekoszra szavazni 😀Duff
több mint 13 éve
Igaz én nem jártam erre akkoriban. 😊A mi Gombink. 😊Sobri a tippjátékot másold már be. Gondolom neked le van mentve valahol gépen, nem akarok visszakeresni, gondolom most elég sokan elvéreztek.tenorxAz én Gombim még mindig áll 😀Bruce
Mondtam.Sobri JóskaAz XFaktor az valóban más, csak arra volt példa, hogy azt 100%-osan tudom, hogy ott el volt döntve, hogy Vastag csaba nyer.Ezt miért nem mondtad hamarabb? 😊 Nem kellett volna végigizgulnom azt a műsort. 😊roniadi
Sobri Jóska
több mint 13 éve
A mi Gombink. 😊Sobri a tippjátékot másold már be. Gondolom neked le van mentve valahol gépen, nem akarok visszakeresni, gondolom most elég sokan elvéreztek.tenorxAz én Gombim még mindig áll 😀Bruce
Mondtam.Az XFaktor az valóban más, csak arra volt példa, hogy azt 100%-osan tudom, hogy ott el volt döntve, hogy Vastag csaba nyer.Ezt miért nem mondtad hamarabb? 😊 Nem kellett volna végigizgulnom azt a műsort. 😊roniadi
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Duff
3 133
Bécinek amugy a 3asdöntő szinte 100%. alekot is elverik a kis picsák szavazati...braxa88Emlékszem amikor jöttem haza vizsgáról (akkor volt az Alek párbaj), a villamoson 4-5 16-17éves kiscsaj arról dumált, h nagyon remélik Alekosz megy vissza, és hogy mindegyikőjük fog Alekoszra szavazni 😀
több mint 13 éve
Az XFaktor az valóban más, csak arra volt példa, hogy azt 100%-osan tudom, hogy ott el volt döntve, hogy Vastag csaba nyer.Ezt miért nem mondtad hamarabb? 😊 Nem kellett volna végigizgulnom azt a műsort. 😊
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Na már aztán a norvég a ma született bárány a hugicával együtt... Folyamatosan taktikáznak és kevernek, ráadásul szánalmasan manipulálják a bentieket és ezek szerint a kintieket isEz egy szégyen volt...A két jelző amúgy Olivérre is érvényes volt mindig is (pl. még anno Éva lelárvázása, üvöltözései, bunkó "csínytevései" stb.) érdekes hogy a másik karakterben ezekre fújtok ennyire mikor ő maga is nagyon hasonló volt mindig is. Aztén hogy kinek melyikük volt szimpibb az már más kérdés.zavi27
Az RTL kifarolt Oli mögül....
Okádék, hogy a nagypofájú,nagyképű Béci ment vissza...Bruschi85
Akkor is tartom ez egy szégyen volt. Ennyi
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Sobri a tippjátékot másold már be. Gondolom neked le van mentve valahol gépen, nem akarok visszakeresni, gondolom most elég sokan elvéreztek.tenorxAz én Gombim még mindig áll 😀
több mint 13 éve
Ez a tippjátékunk, 12 embernél tippeltünk:11 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman, zavi27
0 tipp:Anikó:
11 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost, Drip
1 tipp:Éva: Shilkor
2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna
6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy
KIESETT 0 tipp:Ildi:
4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry
1 tipp:Laci: kristof
KIESETT 3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl
1 tipp:Szandika: Hurka
KIESETT 0 tipp:Zsófi: