NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
kéne valami kemény csajverekedést szervezni. annyiraszeretném 😀Zorddd
Szandika pinán rúgja Gigit, akiről emiatt kiderül, hogy igazából fasza van, és máris megmagyarázódott, hogy Jerzsy mit eszik rajta. Anikó viszont emiatt beleesik Gigibe, hátha ő kielégítené, ezért nekiesik szandikának, akinek a melléből kitépi a szilikont. A földre eső szilikont felveszi zsófi, és odapróbálná a mellkasára, amikor Szandika ráugrik, és a kezeivel együtt letépi róla a szilikonokat. Éva féltékeny lesz, hogy nincs épp rivaldafényben, ezért gyorsan nekitámad Giginek, és megölik egymást, miközben a vérzőmellű szandika röhög a kéz nélkül tengődő, síró zsófin.fetomy
Itt van képekben:

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kéne valami kemény csajverekedést szervezni. annyiraszeretném 😀Zorddd
Szandika pinán rúgja Gigit, akiről emiatt kiderül, hogy igazából fasza van, és máris megmagyarázódott, hogy Jerzsy mit eszik rajta. Anikó viszont emiatt beleesik Gigibe, hátha ő kielégítené, ezért nekiesik szandikának, akinek a melléből kitépi a szilikont. A földre eső szilikont felveszi zsófi, és odapróbálná a mellkasára, amikor Szandika ráugrik, és a kezeivel együtt letépi róla a szilikonokat. Éva féltékeny lesz, hogy nincs épp rivaldafényben, ezért gyorsan nekitámad Giginek, és megölik egymást, miközben a vérzőmellű szandika röhög a kéz nélkül tengődő, síró zsófin.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Szandika sminkje, mint valami elbaszott Kleopátra.
több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
kéne valami kemény csajverekedést szervezni. annyiraszeretném 😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.Duff
Ezt mondtam itthon én is tegnap, hogy lassan egyre többeknek lesz/van tele a fasza szandikával.. kicsit kifáradt a karaktere már, és -nyilván leszámítva az rtl marionettet- 1-2 kiszavazása van hátra szerintem..

Zorddd: Most az van, hogy 10 napig? Oké, akkor végül az 1 nap nyer.. 😛

Egyébként baszod, ez a Zsófi irdatlan nagy szarkeverő, aztán utána meg mint a kis picilányka jön azzal, hogy "háténneeeem, háténcsaaaak, hátéénőőőő"...

Egyébként Anikótól arcos volt ez a "20 éves bazmeg, mire van oda?" kb. miután ő sem idősebb sokkal 😀

Gigi se rossz ám 😀 "Szandika: Eddig mindig ugyanarra raktátok a jelet... Gigi: Hát ez tök véletlen volt, de igen.." 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lilu: A villalakók ma sem érdmelnek Kazinczy díjat 😀 MegaLOL.

http://www.youtube.com/watch?v=q2QheHEbLmA
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Kéne egy szandi gigi párbaj, legalább az egyik szenny kimegy.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Alek a legnagyobb, megállapította, hogy a Szandika-Anikó-Béla-Gigi-Olivér fightban ki a köcsög: Zsófi 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
A honlapon a szavazás nagyon úgy áll, hogy 10 napig elkerüli egymást a gerlepár.Zorddd
Éva meg soha nem fogadhatja szeretteit 😀 egyenlő mérce rulez 😀

néha az, hogy a csajod nem ugrál a képedben, inkább áldás lehet, mint átok szvsz 😛 😀
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Kissé egyszerű teremtés, de azért néha képes meglepően értelmes dolgokat is mondani. Azért a józan paraszti ész jobban dolgozik nála, mint némelyeknél.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Szandika komolyan tesz érte, hogy kimenjen. Ha nem tudnám, hogy milyen rohadt buta azt gondolnám, hogy direkt csinálja, hogy kivihesse Gigit és szétbontsa a triót.tenorx
Bélában azonban újabb pozitívum, hogy birkatürelemmel hallgatja végig a fröcsögéseket, szidja valaki akár őt, akár tesóját

van egy ismerősöm, aki dzsatta ugyanilyen karakter, mint Young G
több mint 13 éve
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.Duff
Ő ezért van bent. Ezért szeretjük.
Anikó dettó ugyanez a stílus, csak még vicces tájszólása is van.
Nagyon priceless, amikor 2 ember ennyire agy nélkül érvel és vitázik.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szandika húzzál a ***be
több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
A honlapon a szavazás nagyon úgy áll, hogy 10 napig elkerüli egymást a gerlepár.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szandika komolyan tesz érte, hogy kimenjen. Ha nem tudnám, hogy milyen rohadt buta azt gondolnám, hogy direkt csinálja, hogy kivihesse Gigit és szétbontsa a triót.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Szandika, szívből jön 😀 "melyik volt az a fasszopó köcsögláda?" , "elmehetsz a halál retkes faszára!"

Gigi: -hát most hogy mondjam, volt ez-az... Anikó: -úgy mondd ahogy volt BAZMEG 😀

Zs meg mostmár tényleg workhorse, mikor megjönnek Gigiék akkor is gyúrt a biciklin, Alekosz nevezetes megszólalásánál meg futott körbe 😀 Alek: "tegnap olyan kanos voltam...egy nőre...nőre...megyek is a WC-be azonnal"
több mint 13 éve
Hohó, még a végén kiderül, hogy igazam lesz, és Szandesz megy párbajra 😀
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Megkövetem magam. Alek tényleg az ötcombúval nővel volt a múltkori Évának írt levél után. 😊

több mint 13 éve
Remélem rajtam kívül nem volt olyan marha senki, hogy ezt a Ben vezette borzalmat nézte.
Először és utoljára néztem, ez az emberiség elleni támadással ér fel...
Iszonyat volt, a Kozsó-s dal Zsuzsi udvarlójától 😂
Ennél van lejjebb??

Ildi te iszonyúan buta vagy 😀
http://magazinblog.hu/?p=6468Bruschi85
Az. Nagyon buta. De ez egy álhírportál.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Azért ez az Éva-büntis sztori is vicces. Teljesen megértem a tzegnapi kirohanását. Oké, hogy szabály,de amikor ott állt a stúdióban, 2x is megkérdezte Balázst, hogy oda mehet, az meg nem válaszolt. Mi a fészkes faszért nem tudta azt mondani neki, hogy nem.GRAFI
Ja, ez elég bénán volt megoldva, gondolom miközben puszilkodott a családdal, mondták Balázsnak, hogy ezt itt elkúrta, csessze le gyorsan a csajt. De aki látta a Fókusz Plusz szombati háttérriportját (nincs életem, wanna fight about it? 😀), az tudja, hogy míg Stohl Buci adások előtt 1-1,5 órával benn van és készül, Bazsika 20 perccel az adás előtt esik be. Más a komolysági szint. 😊marci
Balázs>all
Hova legyen komoly egy ilyen műsorban? 😀
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Remélem rajtam kívül nem volt olyan marha senki, hogy ezt a Ben vezette borzalmat nézte.
Először és utoljára néztem, ez az emberiség elleni támadással ér fel...
Iszonyat volt, a Kozsó-s dal Zsuzsi udvarlójától 😂
Ennél van lejjebb??

Ildi te iszonyúan buta vagy 😀
http://magazinblog.hu/?p=6468

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Azért ez az Éva-büntis sztori is vicces. Teljesen megértem a tzegnapi kirohanását. Oké, hogy szabály,de amikor ott állt a stúdióban, 2x is megkérdezte Balázst, hogy oda mehet, az meg nem válaszolt. Mi a fészkes faszért nem tudta azt mondani neki, hogy nem.GRAFI
Ja, ez elég bénán volt megoldva, gondolom miközben puszilkodott a családdal, mondták Balázsnak, hogy ezt itt elkúrta, csessze le gyorsan a csajt. De aki látta a Fókusz Plusz szombati háttérriportját (nincs életem, wanna fight about it? 😀), az tudja, hogy míg Stohl Buci adások előtt 1-1,5 órával benn van és készül, Bazsika 20 perccel az adás előtt esik be. Más a komolysági szint. 😊
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Az hogy odament, az köszönhető Balázs töketlenkedésének is, viszont a szabályok világosak mindenkinek. Neki ezt tudnia kellett volna...
Amit meg hótton művelt... na az volt a cigánykurvás 😀
Balázs is bűnhődjön. 😀
Vegyék le egy hétig. 😊
De Stohlt meg Lilut rühellem. 😊

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
igazi gyökér hozzáállás volt pedig. ha már én szopok akkor dögöljön meg a szomszéd kurvaanyja is.

ostoba, pitiáner ribanc. bedobnám vmi bolíviai halálsor 50 fős különtermébe aztán ott megkapná ami jár.

ami nem hajlik, az törik!