NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Itt van képekben:kéne valami kemény csajverekedést szervezni. annyiraszeretném 😀ZordddSzandika pinán rúgja Gigit, akiről emiatt kiderül, hogy igazából fasza van, és máris megmagyarázódott, hogy Jerzsy mit eszik rajta. Anikó viszont emiatt beleesik Gigibe, hátha ő kielégítené, ezért nekiesik szandikának, akinek a melléből kitépi a szilikont. A földre eső szilikont felveszi zsófi, és odapróbálná a mellkasára, amikor Szandika ráugrik, és a kezeivel együtt letépi róla a szilikonokat. Éva féltékeny lesz, hogy nincs épp rivaldafényben, ezért gyorsan nekitámad Giginek, és megölik egymást, miközben a vérzőmellű szandika röhög a kéz nélkül tengődő, síró zsófin.fetomy
több mint 13 éve
kéne valami kemény csajverekedést szervezni. annyiraszeretném 😀ZordddSzandika pinán rúgja Gigit, akiről emiatt kiderül, hogy igazából fasza van, és máris megmagyarázódott, hogy Jerzsy mit eszik rajta. Anikó viszont emiatt beleesik Gigibe, hátha ő kielégítené, ezért nekiesik szandikának, akinek a melléből kitépi a szilikont. A földre eső szilikont felveszi zsófi, és odapróbálná a mellkasára, amikor Szandika ráugrik, és a kezeivel együtt letépi róla a szilikonokat. Éva féltékeny lesz, hogy nincs épp rivaldafényben, ezért gyorsan nekitámad Giginek, és megölik egymást, miközben a vérzőmellű szandika röhög a kéz nélkül tengődő, síró zsófin.
több mint 13 éve
Szandika sminkje, mint valami elbaszott Kleopátra.
több mint 13 éve
kéne valami kemény csajverekedést szervezni. annyiraszeretném 😀
több mint 13 éve
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.DuffEzt mondtam itthon én is tegnap, hogy lassan egyre többeknek lesz/van tele a fasza szandikával.. kicsit kifáradt a karaktere már, és -nyilván leszámítva az rtl marionettet- 1-2 kiszavazása van hátra szerintem..
Zorddd: Most az van, hogy 10 napig? Oké, akkor végül az 1 nap nyer.. 😛
Egyébként baszod, ez a Zsófi irdatlan nagy szarkeverő, aztán utána meg mint a kis picilányka jön azzal, hogy "háténneeeem, háténcsaaaak, hátéénőőőő"...
Egyébként Anikótól arcos volt ez a "20 éves bazmeg, mire van oda?" kb. miután ő sem idősebb sokkal 😀
Gigi se rossz ám 😀 "Szandika: Eddig mindig ugyanarra raktátok a jelet... Gigi: Hát ez tök véletlen volt, de igen.." 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lilu: A villalakók ma sem érdmelnek Kazinczy díjat 😀 MegaLOL.http://www.youtube.com/watch?v=q2QheHEbLmA
több mint 13 éve
Duff
3 133
Kéne egy szandi gigi párbaj, legalább az egyik szenny kimegy.
több mint 13 éve
Alek a legnagyobb, megállapította, hogy a Szandika-Anikó-Béla-Gigi-Olivér fightban ki a köcsög: Zsófi 😀
több mint 13 éve
A honlapon a szavazás nagyon úgy áll, hogy 10 napig elkerüli egymást a gerlepár.ZordddÉva meg soha nem fogadhatja szeretteit 😀 egyenlő mérce rulez 😀
néha az, hogy a csajod nem ugrál a képedben, inkább áldás lehet, mint átok szvsz 😛 😀
több mint 13 éve
Kissé egyszerű teremtés, de azért néha képes meglepően értelmes dolgokat is mondani. Azért a józan paraszti ész jobban dolgozik nála, mint némelyeknél.
több mint 13 éve
Szandika komolyan tesz érte, hogy kimenjen. Ha nem tudnám, hogy milyen rohadt buta azt gondolnám, hogy direkt csinálja, hogy kivihesse Gigit és szétbontsa a triót.tenorxBélában azonban újabb pozitívum, hogy birkatürelemmel hallgatja végig a fröcsögéseket, szidja valaki akár őt, akár tesóját
van egy ismerősöm, aki dzsatta ugyanilyen karakter, mint Young G
több mint 13 éve
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.DuffŐ ezért van bent. Ezért szeretjük.
Anikó dettó ugyanez a stílus, csak még vicces tájszólása is van.
Nagyon priceless, amikor 2 ember ennyire agy nélkül érvel és vitázik.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szandika húzzál a ***be
több mint 13 éve
A honlapon a szavazás nagyon úgy áll, hogy 10 napig elkerüli egymást a gerlepár.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hopp most Anikónak igaza van. Engem is idegesít má, h szandika annyira művelt, h minden 2. szava a fasz vagy a kurva.
több mint 13 éve
Szandika komolyan tesz érte, hogy kimenjen. Ha nem tudnám, hogy milyen rohadt buta azt gondolnám, hogy direkt csinálja, hogy kivihesse Gigit és szétbontsa a triót.
több mint 13 éve
Szandika, szívből jön 😀 "melyik volt az a fasszopó köcsögláda?" , "elmehetsz a halál retkes faszára!"Gigi: -hát most hogy mondjam, volt ez-az... Anikó: -úgy mondd ahogy volt BAZMEG 😀
Zs meg mostmár tényleg workhorse, mikor megjönnek Gigiék akkor is gyúrt a biciklin, Alekosz nevezetes megszólalásánál meg futott körbe 😀 Alek: "tegnap olyan kanos voltam...egy nőre...nőre...megyek is a WC-be azonnal"
több mint 13 éve
Hohó, még a végén kiderül, hogy igazam lesz, és Szandesz megy párbajra 😀
több mint 13 éve
Megkövetem magam. Alek tényleg az ötcombúval nővel volt a múltkori Évának írt levél után. 😊
több mint 13 éve
Remélem rajtam kívül nem volt olyan marha senki, hogy ezt a Ben vezette borzalmat nézte.Az. Nagyon buta. De ez egy álhírportál.
Először és utoljára néztem, ez az emberiség elleni támadással ér fel...
Iszonyat volt, a Kozsó-s dal Zsuzsi udvarlójától 😂
Ennél van lejjebb??
Ildi te iszonyúan buta vagy 😀
http://magazinblog.hu/?p=6468Bruschi85
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Balázs>allAzért ez az Éva-büntis sztori is vicces. Teljesen megértem a tzegnapi kirohanását. Oké, hogy szabály,de amikor ott állt a stúdióban, 2x is megkérdezte Balázst, hogy oda mehet, az meg nem válaszolt. Mi a fészkes faszért nem tudta azt mondani neki, hogy nem.GRAFIJa, ez elég bénán volt megoldva, gondolom miközben puszilkodott a családdal, mondták Balázsnak, hogy ezt itt elkúrta, csessze le gyorsan a csajt. De aki látta a Fókusz Plusz szombati háttérriportját (nincs életem, wanna fight about it? 😀), az tudja, hogy míg Stohl Buci adások előtt 1-1,5 órával benn van és készül, Bazsika 20 perccel az adás előtt esik be. Más a komolysági szint. 😊marci
Hova legyen komoly egy ilyen műsorban? 😀
több mint 13 éve
Remélem rajtam kívül nem volt olyan marha senki, hogy ezt a Ben vezette borzalmat nézte.Először és utoljára néztem, ez az emberiség elleni támadással ér fel...
Iszonyat volt, a Kozsó-s dal Zsuzsi udvarlójától 😂
Ennél van lejjebb??
Ildi te iszonyúan buta vagy 😀
http://magazinblog.hu/?p=6468
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
marci
1 023
Azért ez az Éva-büntis sztori is vicces. Teljesen megértem a tzegnapi kirohanását. Oké, hogy szabály,de amikor ott állt a stúdióban, 2x is megkérdezte Balázst, hogy oda mehet, az meg nem válaszolt. Mi a fészkes faszért nem tudta azt mondani neki, hogy nem.GRAFIJa, ez elég bénán volt megoldva, gondolom miközben puszilkodott a családdal, mondták Balázsnak, hogy ezt itt elkúrta, csessze le gyorsan a csajt. De aki látta a Fókusz Plusz szombati háttérriportját (nincs életem, wanna fight about it? 😀), az tudja, hogy míg Stohl Buci adások előtt 1-1,5 órával benn van és készül, Bazsika 20 perccel az adás előtt esik be. Más a komolysági szint. 😊
több mint 13 éve
Az hogy odament, az köszönhető Balázs töketlenkedésének is, viszont a szabályok világosak mindenkinek. Neki ezt tudnia kellett volna...Amit meg hótton művelt... na az volt a cigánykurvás 😀
Balázs is bűnhődjön. 😀
Vegyék le egy hétig. 😊
De Stohlt meg Lilut rühellem. 😊
több mint 13 éve
igazi gyökér hozzáállás volt pedig. ha már én szopok akkor dögöljön meg a szomszéd kurvaanyja is.ostoba, pitiáner ribanc. bedobnám vmi bolíviai halálsor 50 fős különtermébe aztán ott megkapná ami jár.
ami nem hajlik, az törik!