TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Duff
3 133
Balázs 😀😀😀😀
több mint 13 éve
Balázst elvesztettük.... 😀😀😀
több mint 13 éve
bazzeg Balázs 😀 😀
több mint 13 éve
j. erzsi ennyire nem lehet puhapöcs...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Hát ha még itt se lesz kefélés, akkor nem tudom mit tehetne még az rtl 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
ezek nem is szeretik egymast. nem is smarolnak...
több mint 13 éve
sejtettem, hogy ez lesz a bünti
több mint 13 éve
ez igy má nem is valovilag, h folyton bejönnek hozzájuk, meg mindig kimennek: hajas szalon, disznovagas, most meg ez...Duffkell nekik a motiváció 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Béci erről az egészről: Pont amikor megvan neki? 😀 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
ez igy má nem is valovilag, h folyton bejönnek hozzájuk, meg mindig kimennek: hajas szalon, disznovagas, most meg ez...
több mint 13 éve
"ezt a tóóótát mamááá sose vágjuk fel?" - anikó 😂 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green17-19 és 0-10 ha jól tudom
több mint 13 éve
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..Hall Of Green0-10, 17-19 óra között
több mint 13 éve
Mikor lehet neten nézni? Korábban már írta valaki de nem találom..
több mint 13 éve
Nekedvalóba durva Ildi savazás folyik épp 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
Am sztem a köv 3 kieső: Zsofi, Laci, Gombi
több mint 13 éve
Kösz, deacon csinálta, és posztolta a Steelers topicba (belinkelem, mert azt a topicot a Steelers fanokon és az aktuális ellenfélen kívül úgyse olvassa senki 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=182090#p182090 )OFF: jó az új avatarodkonquerorNe mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayBMajd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorx
több mint 13 éve
OFF: jó az új avatarodMajd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)tenorxMindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomyNe mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayB
több mint 13 éve
szaba
10 547
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.OFF: nézz pm-et.
Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.fetomy
több mint 13 éve
Nem Sobri mondatait használom, hanem a sajátjaimat. Személy szerint Sobri belső infói sem érdekelnek túl magas szinten. elolvasom, meg minden, de nem ismerem őt, ezért nem veszem készpénznek amit ír, és kicsit sem az ő hozzászólásai alapján gondolom azt, amit. Ellenben van logikám(ami éppenséggel e témában még nem hagyott cserben..) és érdekel is a média témája, nem véletlen, hogy ezt tanulom, így vannak elképzeléseim.Egyébként nyilván nem azt mondom, hogy minden kimondott szó betanult szöveg, de a műsor spontaneitása, véletlenszerűsége nem valami nagy.
több mint 13 éve
Majd jön Sobri és sok 😊 😉 kíséretében elmondja, hogy naiv vagy (már fetomy is az ő mondatait használja 😀)Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.SchleckMindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomy
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ne mond már nekem hogy megrendezettek a benti dolgok... Mint mondtam biztos kapnak ötleteket, utasításokat de ettől még nem megrendezett.Mindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊fetomyMinap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.Schleck
több mint 13 éve
Mindenkinek szíve joga naivnak lenni 😊Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀F.Schleck
több mint 13 éve
Minap véletlen kezembe került egy HOT magazin, abban volt egy cikk egy riporter csajjal akinek az a dolga hogy napi 15 percben elbeszélget mindenkivel, ő a "villaanyó" ez az amit mi riportszobaként látunk. Gondolom kapnak ötleteket, instrukciókat de a balhék és úgy az egész cselekmény nincs megrendezve.JayBUhh, mit fogsz kapni ezért a kommentért az összeesküvés-párti szekciótól. 😀