TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
amúgy tényleg megfigyelhető így,hogy egészen másképp látnak dolgokat férfiak és nők.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Anikó egyre szimpatikusabb,végre nem hallgat,kimondja a véleményét,ami mindenképp pozitívum+keveri a szart rendesen
Évike meg Laci kezd egyre jobban felbaszni....Kétszínű mindkettő

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Laci is de szánalmas volt, édes istenem... egyre jobban idegesít engem..Hurka
engem is... ráadásul rahadtul nagyképű
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...Danna
Danna, Danna...
Te még mindig normális emberi szemmel nézed ezt a rakás agyhalottat. 😊
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.Sobri Jóska
Engem a valós életben is irritálnak az ilyen emberek és kerülöm is őket messziről... 😀

mondjuk így belegondolva, gyak egyik emberrel se tudnék fél óránál többet tölteni az biztos. 😀Danna
mert csaj vagy, aki férfi, és ugyanezt mondja Anikóról, az meg szimplán buzi 😛
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...Danna
Danna, Danna...
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.Sobri Jóska
Engem a valós életben is irritálnak az ilyen emberek és kerülöm is őket messziről... 😀

mondjuk így belegondolva, gyak egyik emberrel se tudnék fél óránál többet tölteni az biztos. 😀
több mint 14 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 507 — Seahawks fan
Ez egy igazán "remek" összefoglaló volt! 😊
Ennyi hülyét egy rakáson...
A Zsófika, hogy tud visítani... hát nem semmi. Remélem, hogy a Mester helyre teszi!

Amolyan Tíz kicsi néger hangulata van a dolognak. Egymást teszik hidegre mind... 😀

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Laci is de szánalmas volt, édes istenem... egyre jobban idegesít engem..
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
zsófi egy dedós.

azt sajnálom egyedül, hogy Anikó vele van mert őt birom. Holnap Jersey kiszál a Nexusból aztán szevasz 😂

Olivér meg jól rásegglyukazik mind a 6 versenyző párnájára és instant win

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
A VV gusztustalanul fostos világához nem passzol a cigányozás. olyan súlytalan.
Ide komoly érvek kellenek, pl.: tetű, lárva, ganéj, szaralak, takonyfej, gennyláda, hányadék, okádék, köpedék, stb.
Próbáljunk ezekből csemegézni, ne ragadjunk le fantáziátlan cigányozásnál, pláne, hogy vannak itt olyan karakterek, hogy pszichopata, szellemi nulla, végtelenül egyszerű, stb.

több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Dana komolyan veszi ezt az egészet
több mint 14 éve
Danna, Danna...
így van helyén kell tudni kezelni a dolgokat és akkor jót szórakozik az ember 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Miért szánalmas? Azért, mert nyerni akar?catattack
Kettős mérce?! 😀
Szal ha Olivér mindenkin keresztülgázolva uszítja egymás ellen az embereket csak azért mert Ő nyerni akar az wow és kurva jó fej, ellenben ha Ráczék csinálják akkor az gáz?! Ráadásul ők azért nem játszanak annyira jellemtelenül és másokra haragítva az embereket, ő meg sunnyogva mint Olivér. Mondta ő egy nagy sz.rt a többieknek h ő találta ki... szépen bólogatott ahogy Anikó szidta Évát...

A szobába bemenés is potn tőle volt szánalmas, ugyanis mindig ő zavart el mindenhonnan mindenkit ha a "nagy barátjával" tárgyaltak vmit... hát igen, ha már ellene csinálják, az már nem annyira vicces... most is azért szart be egyből és húzta össze fülét farkát mert beszart h mi lesz így vele...
több mint 14 éve
Én sem értem ezt a nagy Olivér utálatot.Egyrészt ő csinálja a show nagyrészét,másrészt nem értem miért rosszabb hogy nyíltan vállalja hogy taktikázik,mint hogy játssza az álszentet mint a cigánypáros.

több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Azért mert még az elején, ugy beszélt Évával...sztem az lehet itt a gond
több mint 14 éve
Danna, Danna...
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.

több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Szánalmas??? Szerintem aki ekkora indulatokat tud szítani az óriási a műsor szempontjából!!! Ne feledjük már, h ez csak egy játék. 😀

több mint 14 éve
Na eddig tart össze a nagy hatos,a holnapi előzetesben már Béci oltja azt a kis libafost 😀

több mint 14 éve
catattack 3 520
Miért szánalmas? Azért, mert nyerni akar?
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Véletlenül odakapcsoltam, balhé volt ezért végignéztem a műsort. Véleményem szerint a Fehér pólós, zselés hajú csávó fogja megnyerni, nincs benne egy csapatban sem, éppen ezért lesz szimpi a nézőknek. Bár tény hogy úgysem ők döntenek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
előzetesből az jön le, h a nagy 6os egy napig tartott 😀😀😀
több mint 14 éve
kéne egy nagy össznépi bunyó a 2 tábor között,jól szarrá verik egymást,majd kizárják őket,és Gombi nyer 😀Joci
Holnapra lesz új PR, és bizony jól látod, a sok agyhalott Gombi malmára hajtja a vizet.

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
nah , a nagy 6-os fogat ezzel a viselkedéssel kb egész pályás öngólt rúgott...
kivi leszek rájuk mikor kb zsinorban a 3. száll el tőlük... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
kéne egy nagy össznépi bunyó a 2 tábor között,jól szarrá verik egymást,majd kizárják őket,és Gombi nyer 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
catattack 3 520
Visító kurvák! Milyen pofonokat osztogatnék... Istenem, segíts! :mad: