TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ildi mozgása Kozsós.
több mint 13 éve
Duff
3 133
bazeg Alekoszt PM-nek, vagy legalább köztársasági elnöknek!
több mint 13 éve
Erzsinek az olvasás sem megy.
több mint 13 éve
Ez geci buta. Elmondja, hogy a lábmasszázs ötletét is az RTL adta neki...
több mint 13 éve
Éva: - nem tudtam, hogy nem vagy művelt. 😂
több mint 13 éve
Azért van tippem, hogy milyen szerepre van sansza Ildinek a Barátok köztben: kókadt növény a Rózsa kerthelyiségében.http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=129809&kid=300684&sort=zinedine5Barátok közt állandó szerep. Megagigakurvanagy LOL. 😂 😂 😂zinedine5Ja. Még Magdianyust is kiírták, senki sincs biztonságban. 😊
Érdekes álmok, vágyak vannak emberek fejében.Sobri Jóska
több mint 13 éve
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=129809&kid=300684&sort=Barátok közt állandó szerep. Megagigakurvanagy LOL. 😂 😂 😂zinedine5Ja. Még Magdianyust is kiírták, senki sincs biztonságban. 😊
Érdekes álmok, vágyak vannak emberek fejében.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Barátok közt állandó szerep. Megagigakurvanagy LOL. 😂 😂 😂zinedine5Ja. Még Magdianyust is kiírták, senki sincs biztonságban. 😊
Érdekes álmok, vágyak vannak emberek fejében.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ildi: "Nem értek ezzel együtt" lol.
több mint 13 éve
Barátok közt állandó szerep. Megagigakurvanagy LOL. 😂 😂 😂
több mint 13 éve
A vége az lesz, hogy nyernek az igenek. 😉 nahát...
több mint 13 éve
Duff
3 133
Na megismételtem nagyon sokszor. 😀 Lemegy az igen 49,6%-ra majd ekkor mindig visszaugrik 52%-ra.bár most 1sec alatt ugrott az igenek száma 3%al. ez gyanus 😀DuffIgen, tényleg durva. Ment fel szépen 0.1%okkal a nem, szavaztam vagy 30at, aztán hopp ugrott 53-47re.tenorx
több mint 13 éve
bár most 1sec alatt ugrott az igenek száma 3%al. ez gyanus 😀DuffIgen, tényleg durva. Ment fel szépen 0.1%okkal a nem, szavaztam vagy 30at, aztán hopp ugrott 53-47re.
több mint 13 éve
Duff
3 133
bár most 1sec alatt ugrott az igenek száma 3%al. ez gyanus 😀
több mint 13 éve
nemtom mennyire valós, de felmentem a vv.hu-ra szavaztam a nemre, kidobta, h 53,7% vna az igeneken, frissitettem az oldalt szavaztam megint a nemre, fölment 0,3%al a nemek száma, ezt megismételtem kb 20x és már a nemek vezetnek. csak én szavazok? o.0Duffegy ember szavaz. az RTL Klub
több mint 13 éve
nemtom mennyire valós, de felmentem a vv.hu-ra szavaztam a nemre, kidobta, h 53,7% vna az igeneken, frissitettem az oldalt szavaztam megint a nemre, fölment 0,3%al a nemek száma, ezt megismételtem kb 20x és már a nemek vezetnek. csak én szavazok? o.0DuffNekem most ezt írja:
Igen 49,8%
Ne 50,2%
Mondjuk lehet igazad van, én is szavazgatok a nemre, és 0.3 és 0.1el megy fel 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
nemtom mennyire valós, de felmentem a vv.hu-ra szavaztam a nemre, kidobta, h 53,7% vna az igeneken, frissitettem az oldalt szavaztam megint a nemre, fölment 0,3%al a nemek száma, ezt megismételtem kb 20x és már a nemek vezetnek. csak én szavazok? o.0
több mint 13 éve
ncoreon fent van mindig, én se kelek fel 😀csak azon ritka alkalmakkor, mikor hajnalban ébren vagyok és menni kell valahová. tegnapit pont hallottam. "próbakert" 😂Balázs igazából belülről cinkeli a műsort nonstop 😀 "egy pólót? hú de odatettük magunkat"Nem tudom, hogy Morning Showt hallgatsz-e, én most kattantam rá, délután mindig meghallgatom, óriási 😀 Ott is szokott beszélni a VVről hasonló módon 😀tenorx
Anikó meg szőkén is hottiekonqueror
Ildi: Alekosz, gyere, táncoljunk, csináld!
Alek: csinállak! megcsinállak egy perc alatt! alszunk együtt? 😀konqueror
több mint 13 éve
csak azon ritka alkalmakkor, mikor hajnalban ébren vagyok és menni kell valahová. tegnapit pont hallottam. "próbakert" 😂Nem tudom, hogy Morning Showt hallgatsz-e, én most kattantam rá, délután mindig meghallgatom, óriási 😀 Ott is szokott beszélni a VVről hasonló módon 😀tenorxLilu: Jól néztek ki, nem?Balázs igazából belülről cinkeli a műsort nonstop 😀 "egy pólót? hú de odatettük magunkat"
Balázs: Nem.
Nagyon nagy arc 😀tenorx
Ildi: Alekosz, gyere, táncoljunk, csináld!
Alek: csinállak! megcsinállak egy perc alatt! alszunk együtt? 😀
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy Morning Showt hallgatsz-e, én most kattantam rá, délután mindig meghallgatom, óriási 😀 Ott is szokott beszélni a VVről hasonló módon 😀Lilu: Jól néztek ki, nem?Balázs igazából belülről cinkeli a műsort nonstop 😀 "egy pólót? hú de odatettük magunkat"
Balázs: Nem.
Nagyon nagy arc 😀tenorx
több mint 13 éve
ez milyen fasz internetes szavazás már? o.0 má mé töltsenek el kint éjszakát? maradjanak csak ott bent...DuffÍgy van! Jó helyen vannak ott!!! 😀 😀 😀