TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Saját magukra haragszanak 😀
több mint 14 éve
Gombi eddig "semleges"?Mert ha az tud maradni akkor sokáig bentlehet mivel a másik 2 csapat egymást fogják kiejtegetni
több mint 14 éve
ez a 6os fogat ultra gáz 😀Jociszánalmasak..ráczékkal az élen
több mint 14 éve
ez a 6os fogat ultra gáz 😀JociAz lesz a szép, h a 4es fogat szépen sorba kiejti öket és a végén kb 6v4ből 1v4 lesz 😀
több mint 14 éve
ez a 6os fogat ultra gáz 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
Most nagyon lenne kedvem cukkolni a Zsófiékat! 😂
több mint 14 éve
Erre mondják, hogy a cigány az csak cigány! Vannak rendes emberek közöttük is, de előjön sajnos belőlük és akkor baj van...
több mint 14 éve
na már csak 6 nap és kitakarodik ez a buta gyökér undormány.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Oli jó arc!braxa88Így van! Ők csinálják a showt! Mit néznénk, ha nem lenne Alek, Oli?
Na most meglátszott ki milyen ember. GIgike csak azért ledobálja a ruhákat a földre, h Éva felszedje... Ezek a ráczok rohadtul idegesítenek, köcsögök.DuffRetkek.
több mint 14 éve
Na most meglátszott ki milyen ember. GIgike csak azért ledobálja a ruhákat a földre, h Éva felszedje... Ezek a ráczok rohadtul idegesítenek, köcsögök.
több mint 14 éve
Oli jó arc!egyre jobban idegesít a rácz famíliaJociengem meg Olivér, meg a mindigmindenkörülmények között ártatlan Évike...Danna
több mint 14 éve
egyre jobban idegesít a rácz famíliaJociengem meg Olivér, meg a mindigmindenkörülmények között ártatlan Évike...
több mint 14 éve
egyre jobban idegesít a rácz famíliaJociEbben a műsorban mindenki idegesít valakit, ezért nézik az emberek többek közt.
De valójában mind a 16 játékos rendkívül idegesítő, főleg ha ennyit látjuk őket. 😊
több mint 14 éve
Gondoltam nyomok egy voksot a levélre, 51-49% a levél javára, frissítem 38-62% a telefonra 😀 fail
több mint 14 éve
egyre jobban idegesít a rácz família
több mint 14 éve
Fúú jó rész éva sírni fog 😀 Gondolom megint nem tehet semmiről és mindenki csak őt bántja.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tegnap éjjel 3x álmodtam. Az elsőből 1:20-kor keltem. VV párbaj végeredménye: Zsófi: 62% Alekosz:38Te se vagy függő 😀
Jót nevettem ittam egy pohár vizet és visszafeküdtem!catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Tegnap éjjel 3x álmodtam. Az elsőből 1:20-kor keltem. VV párbaj végeredménye: Zsófi: 62% Alekosz:38Jót nevettem, ittam egy pohár vizet és visszafeküdtem!
több mint 14 éve
Zsófira az anyján kívül senki nem fog szavazni, ahogy korábban Oli is mondta a korábbi beszavazói elférnének a nyereménylakásban...Szánalmas a csaj a stílusával, dumájával, pedig a hűtőt többet mutatták zárva mint őt a kiválasztás előtt..
Nem is kérdés, hogy Alek megy vissza a különbségről meg tesz majd az RTL
Zsófika smink nélkül valahogy így nézhet ki

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
a büntetést nem önszántából találta ki, de mondjuk mikor elvonultak olivérrel megbeszélni, akkor abból állt a megbeszélés, hogy Béci leszarik mindent, ő dönt, és konkrétan egy kicsit sem beszéltek meg semmit, hanem bement, aztán elmondta, hogy mi lesz a büntetés...A viselkedésében. Folyamatosan megjátsza magát, de egyre kevésbé tudja leplezni valódi énjét. Ez a uralkodósdi kiválóan rávilágított.GRAFINeki van egyfajta elképzelése a villalétről ami szerintem minden normális emberhez közelebb áll mint az Alekosz féle brigád hozzáállása, mégha utóbbi érdekesebb is. 60 napja élnek együtt, most volt 3 napja hogy miután A TÖBBIEK megválasztották uralkodónak kicsit érvényesítse az akaratát, egyáltalán nem vitte túlzásba, a büntetést se önszántából találta ki. Abban igazad van hogy egyre nehezebben nyel, és előbb utóbb kifakad.JayB
Béci nem akkora gáz. Jó, elszállt a királyi hatalommal, de sokan elszálltak volna. Bécitől (és Gigitől) az nem tetszik a leginkább, hogy szenteskednek jobbra-balra. Cinizálnak, meg minden, holott rendesen taktikáznak ők is, a közös pickel. Bécivel kevésbé van bajom, de ő is tud nagyon unszimpatikus lenni.
több mint 14 éve
A viselkedésében. Folyamatosan megjátsza magát, de egyre kevésbé tudja leplezni valódi énjét. Ez a uralkodósdi kiválóan rávilágított.GRAFINeki van egyfajta elképzelése a villalétről ami szerintem minden normális emberhez közelebb áll mint az Alekosz féle brigád hozzáállása, mégha utóbbi érdekesebb is. 60 napja élnek együtt, most volt 3 napja hogy miután A TÖBBIEK megválasztották uralkodónak kicsit érvényesítse az akaratát, egyáltalán nem vitte túlzásba, a büntetést se önszántából találta ki. Abban igazad van hogy egyre nehezebben nyel, és előbb utóbb kifakad.
több mint 14 éve
A viselkedésében. Folyamatosan megjátsza magát, de egyre kevésbé tudja leplezni valódi énjét. Ez a uralkodósdi kiválóan rávilágított. A kis Művésznő hamar elvérezne ha a bratyó nem lenne bent. Megy a nagy önérzeteskedés, hogy ő nem szinészkedik...szegény Erzsi ha tudná, hogy mekkora alakításai voltak kint a szerelmének, kettéállna a haja. És persze minndez visszafele is igaz. 😀😀