TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 730
Béci lett a vezetőjük, mindenben rá hallgatnak, ha balhé van és rászól vkire h álljon le, akkor le kell állnia. A rajongóiknak is mutatni akarják h ők együtt vannak, így kérnek majd mindenkit h a csapathoz tartozóra szavazzanak, blablabla... Olivér bement, kérték h menjen ki, mire az közölte h esze ágába sincs, öltözködött, aztán kiment. Danna
Csak nehogy ezért Alek kivigye Young G-t.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
mondjuk Jerzy meg tök jóban van Olivérrel például, szal nyílván ez is az asszonyka miatt vanHurka
Igen, ezt mondták is, de állítólag Alekosz nagyon kiverte nála a biztosítékot, így ez már bőven elég...

Érdekes h még mindig azt hiszik h ALekosz gyenge... LAci meg mondta h ha őt kiszavazzák, akkor ő kint nagyon nagy erőket tud megmozgatni a bent maradottakért... mindenféle szinten.

Anikónak meg lehetett ma egy vitája Olivérrel, mert benyögött vmi ilyesmit h ma megmutatta Olivér az igazi énjét...

Béci lett a vezetőjük, mindenben rá hallgatnak, ha balhé van és rászól vkire h álljon le, akkor le kell állnia. A rajongóiknak is mutatni akarják h ők együtt vannak, így kérnek majd mindenkit h a csapathoz tartozóra szavazzanak, blablabla... Olivér bement, kérték h menjen ki, mire az közölte h esze ágába sincs, öltözködött, aztán kiment.

KB. 10 percig mutatták, azóta nincs közvetítés. 😀 mondjuk nem sokszor van időm rá, de az elmúlt hetekben kb. ez volt az első alkalom h elkaptam vmiféle adást, mert eddig mindig az volt kiírva h Pillanatnyilag nincs közvetítés. 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nah észhez kapott a másik társaság is. most benyomtam az online-t, épp megalakult a hatok társasága. Gigi, Anikó, Zsófi, Laci, Béci és Jerzy. Nem raknak egymásra, mindent megbeszélnek, napi 2x gyűlnek, stb. De felvállalják a többiek előtt is. Négyek a hatok ellen. Szerencsétlen Gombi sehova se kell... 😀Danna
mondjuk inkább, hogy 5-ök... 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mondjuk Jerzy meg tök jóban van Olivérrel például, szal nyílván ez is az asszonyka miatt van
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Érdekes, hogy Anikó is beállt közéjük.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Nah észhez kapott a másik társaság is. most benyomtam az online-t, épp megalakult a hatok társasága. Gigi, Anikó, Zsófi, Laci, Béci és Jerzy. Nem raknak egymásra, mindent megbeszélnek, napi 2x gyűlnek, stb. De felvállalják a többiek előtt is. Négyek a hatok ellen. Szerencsétlen Gombi sehova se kell... 😀
több mint 14 éve
Gigike drága újabb produkciója: http://galeria.velvet.hu/blogok/2011/01/18/vv_gigit_fel_is_akasztottak_az_egyik_jatekeroszak_fetisfilmben/?current_image_num=6&image_size=l
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
én Zsófi helyett betenném az egyik osztálytársamat, aki jobban is néz ki, és tényleg annyira naíva, hogy az kész 😀
röhögünk az osztályban, egyszer csak megkérdezi: "Ti most rajtam röhögtök"? 😀 egyébként nem hülye a csaj egyáltalán, csak vannak ilyen szokásai, de Zsófinál 10000000x jobb lenne
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 730
Zsófi mint naíva ment be ugye, telljesen korrekt. Más kérdés hogy a világon senki nem kiváncsi az ilyenre. A beszavazók előtt is várható volt hogy a törtető, a rosszfiú, buta plasztik kurva, pszichopata okostojás stb karakterek viszik majd a műsort mint ahogy az be is bizonyosodott. Ezekbe nagyon szépen beletaláltak a castingon.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
A castingokat is emberek csinálják. Ők is tévedhetnek.
Valamint azt se feledjük el, hogy teleteszik a villát a szexipar résztvevőivel, erre bent mindenkiről kiderül, hogy az erkölcs bajnoka. Mondhatni páran jól átverték a beválogatókat. Vagyis megindult a taktikázás már az első adás elött jóval. 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én azt nem értem hogy hogy került be egyáltalán Zsófi? semmi nézettséget nem csinál. Elbaszott egy ötlet.
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)Drabin
a kisfilmben mindenkit érdekesnek mutatnak be, honnan tudná a nézi, hogy melyik a fals?
főleg, hogy a többség külső alapján szavaz, és amúgy se a nézők döntik el, hogyki jut be 😀Höri
Hát ezaz, itt akadtam meg én is. A beválogatásnál nem látták hogy mekkora Nullafos? És annyira hülye hogy még azt se tudnám elhinni ha Olivér-szerű csókos lenne.
Ennyi erővel én is bent lehetnék 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Én azt nem értem hogy hogy került be egyáltalán Zsófi? semmi nézettséget nem csinál. Elbaszott egy ötlet.
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)Drabin
a kisfilmben mindenkit érdekesnek mutatnak be, honnan tudná a nézi, hogy melyik a fals?
főleg, hogy a többség külső alapján szavaz, és amúgy se a nézők döntik el, hogyki jut be 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)
több mint 14 éve
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)fetomy
Nyilván nem vigyázzállásban várják a bejelentkezést, de tudják, hogy következik!catattack
persze, ha olvasgattad a kommentjeimet, láttad, hogy én is tudom ezt, csak mondtam, hogy volt már, hogy valakit a wc-ről szalasztottak oda, és volt is belőle poén 😊
több mint 14 éve
catattack 3 520
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)fetomy
Nyilván nem vigyázzállásban várják a bejelentkezést, de tudják, hogy következik!
több mint 14 éve
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Élő adásos bejelentkezés elött beszólnak, kb, hogy: "Nemsokára jelentkezünk, szedje mindenki össze magát."
Ezt követően 10-20-30 perccel van az élő kapcsolás.
De ettől még meg lehetne oldani, hogy ne tudják előző nap, hogy mikor mi lesz, de persze tudják.

több mint 14 éve
catattack 3 520
Stohl: Olivér hol van? hívjátok ide azonnal?
Béci: Andris nem tudjuk mert éppen szarik!Bruce
Vagy Olivér letolt gatyával ugrál ki, hogy: Szia András! Itt vagyok!
Közben meg fél méter wc papír lóg ki a seggéből!
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.GRAFI
mindig az előző procedúrából indulnak ki 😛Höri
Tudják azok! Mi lenne, ha kiválasztás után másnap kihívás lenne? Csak hebegnének össze-vissza.
Érdekes, hogy senki nem fürdik, ül budin, vagy fetreng részegen, amikor bejelentkezés van! :/catattack
Jah! 😀

Stohl: Olivér hol van? hívjátok ide azonnal?
Béci: Andris nem tudjuk mert éppen szarik!
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.GRAFI
mindig az előző procedúrából indulnak ki 😛Höri
Tudják azok! Mi lenne, ha kiválasztás után másnap kihívás lenne? Csak hebegnének össze-vissza.
Érdekes, hogy senki nem fürdik, ül budin, vagy fetreng részegen, amikor bejelentkezés van! :/
több mint 14 éve
mindig az előző procedúrából indulnak ki 😛

több mint 14 éve
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.
több mint 14 éve
catattack 3 520
ha kiviszi Anikót az ÖF-ben mondott indokokkal, akkor én egy időre megutálom a MestertHurka
Ne fordulj a mester ellen! Inkább csajozz be!
több mint 14 éve
Ellenben annyit még Éva-témában hozzátennék, hogy az RTLklub imádja provokálni, mert újfent nagyon fair játékban döntötték el, hogy ki nyerjen, elvégre egy 60 kilós nő nyilván ledönti a lábáról a 130 kilós faszit. Nem véletlen, hogy ő meg fél kézzel felfordította, na de mindegy, ezt már az rtltől megszokhattuk, jó provokálni Évát, hisz általában megvan az eredménye.
fetomy
elmondom Éva már akkor leesett Gombiról, amikor Laciék még oda se értek melléjük, szóval már eleve seggel felfelé kezdte meg a harcot 😀Höri
nem figyeltél, 1-es 😛
Egyrészt Jerzyn ült, másrészt nem leesett, hanem Alek mester tanácsára próbálta Laci lábát kihúzni 😛
több mint 14 éve
Ellenben annyit még Éva-témában hozzátennék, hogy az RTLklub imádja provokálni, mert újfent nagyon fair játékban döntötték el, hogy ki nyerjen, elvégre egy 60 kilós nő nyilván ledönti a lábáról a 130 kilós faszit. Nem véletlen, hogy ő meg fél kézzel felfordította, na de mindegy, ezt már az rtltől megszokhattuk, jó provokálni Évát, hisz általában megvan az eredménye.
fetomy
elmondom Éva már akkor leesett Gombiról, amikor Laciék még oda se értek melléjük, szóval már eleve seggel felfelé kezdte meg a harcot 😀