TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
bezzeg az animált sig az mehetett 😕Ez itt offtopic! 😀Höri
Menjetek át az irodalmi topicba 😀Bruce
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Gigi kicsit tanulhata az öccsétől, biztos hogy sokkal butább nála de legalább nem szólal meg...
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Mondjuk a Tüskevárt gyerekként rongyosra olvastam.... :cool:KeanoNem is kötelező.
több mint 13 éve
Mondjuk a Tüskevárt gyerekként rongyosra olvastam.... :cool:
több mint 13 éve
Sebii
3 535
A kötelezők többsége szar. Ez tény. Szerintem ideje lenen átgondolni az Oktatási Minisztériumnak, hogy mikor mi legyen kötelező. Pl.: Kincskereső kisködmön 3-ban, ami egy igen komoly témájú könyv, gimi 3ban inkább jogos lenne.Valamint nagy szívfájdalmam, hogy a XX. század második felének irodalmának tanítása is igen hiányos. Vonnegutot tananyagba!
több mint 13 éve
Duff
3 133
itt van gigi mekkora zseni, de még büszke is rá 😀http://valovilag.hu/video/113883 3:45nél.
több mint 13 éve
Alekosz zseniális. Azt a tiszta tekintetet. 😂 Ez a Gigi, de iritáló. Fúúúitt a lényeg. én házidogánál is csak annyit kérdek, hogy mennyit kell írni. ha keveset akkor tökmind1 a téma, thrashtalk az életem. de ha a Bearsről kéne írni 100 oldalt akkor hiába kedvenc csapat, vért pisálnék mire kész lenne
Off: Amúgy sztem a Pál utcai fiúk geci jó kötelező. Rövid, cselekménydús, jó a téma, élvezhető, nem úgy, mint számomra a Légy jó mindhalálig, ahol Misi minden második oldalon bömbölt. Rohadt ideges voltam, mikor olvastam. 😊tüsi91
légyjó az az első emo könyv. elég szomorús
Höri meg minnyá idegyün, és elmondja, hogy ő egy kötelezőt sem olvasott el, hanem a könyvből olvasta az elemzéseket, és mégis emeletes magyar érettségiig, és szóbeli 49/50 pontig vitte Mr Colts, és elhomályosítja dicsfényem, as usual
több mint 13 éve
Ez itt offtopic! 😀Menjetek át az irodalmi topicba 😀
több mint 13 éve
Szerintem a Háború és Béke nekünk is csak ajánlva volt, de én nem bántam meg, hogy végigolvastam, nagyon érdekes könyv. Mondjuk nem úgy állítom be, hogy én mindent elolvastam, mert az Aranyemberre meg párra én se tudtam rávenni magam, csak arra ami érdekelt is valamennyire (pl orosz irodalom)prosztó sulimban csak az elsőt kellett olvasni. meg asszem a Goriot apót, de az borzasztó szenvedés volt mire végigértem rajtaminden unalmas, amit kényszerből, muszájból, azért kell csinálni, mert kell. ha valaminek magadtól állsz neki, akkor sokkal érdekesebb, és könnyebben is megyDe te nem ezt írtad. Például Az ember tragédiája, a Mester és Margarita, vagy akár a Háború és Béke se unalmas, pedig kötelező volt amikor olvastam (de írhatnám a Goriot apót is, ami az egyik kedvencem lett)tenorx
write that downkonqueror
pedig én az összes telibevert kötelezőn végigrágtam magam hosszú órákat elpazarolva életemből, mert kellett, basszameg. lehet ha magamtól rámjön, hogy az arany embert elolvassam akkor még élvezném is, de így csak azt figyeltem, hány oldal van hátra
mondjuk én az egész életben kevés dolog miatt lelkesedek, önző dög vagyok aki csak magára gondolkonqueror
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Alekosz zseniális. Azt a tiszta tekintetet. 😂 Ez a Gigi, de iritáló. Fúúú Off: Amúgy sztem a Pál utcai fiúk geci jó kötelező. Rövid, cselekménydús, jó a téma, élvezhető, nem úgy, mint számomra a Légy jó mindhalálig, ahol Misi minden második oldalon bömbölt. Rohadt ideges voltam, mikor olvastam. 😊
több mint 13 éve
prosztó sulimban csak az elsőt kellett olvasni. meg asszem a Goriot apót, de az borzasztó szenvedés volt mire végigértem rajtaDe te nem ezt írtad. Például Az ember tragédiája, a Mester és Margarita, vagy akár a Háború és Béke se unalmas, pedig kötelező volt amikor olvastam (de írhatnám a Goriot apót is, ami az egyik kedvencem lett)tenorxHát, azért ezt így nem jelenteném ki 😛tenorxminden unalmas, amit kényszerből, muszájból, azért kell csinálni, mert kell. ha valaminek magadtól állsz neki, akkor sokkal érdekesebb, és könnyebben is megy
write that downkonqueror
pedig én az összes telibevert kötelezőn végigrágtam magam hosszú órákat elpazarolva életemből, mert kellett, basszameg. lehet ha magamtól rámjön, hogy az arany embert elolvassam akkor még élvezném is, de így csak azt figyeltem, hány oldal van hátra
mondjuk én az egész életben kevés dolog miatt lelkesedek, önző dög vagyok aki csak magára gondol
több mint 13 éve
egy volt, a tesi, mert soccerben lehetett alázgatni az ügyetleneket és az jó feszültséglevezető voltkonquerorMeg akármiben :rolleyes: Drága szép iskolás évek...
több mint 13 éve
Amúgy én is akkor olvastam el többször is, amikor nem volt kötelező, ebben egyetértünk. 😉 😊Az ember tragédiája minden, csak nem unalmas. Az egyik legnagyobb mű, amit valaha írtak. Szerintem.Vrijbloedsenki sem mondta, hogy szar. de nekem onnantól, hogy valami kötelező volt, már nem tetszett. egy kivétel volt a pál utcai fiúk, az is azért mert már elolvastam, mielőtt tanultuk
mondom úgy, hogy király voltam magyarból (95%os magyarérettségi, eat my shit). de azt se szerettem, sőt egyik tárgyat se, mivel azokat is muszájból kellett darálni. sose értettem, hogy lehet valakinek kedvenc tantárgya
egy volt, a tesi, mert soccerben lehetett alázgatni az ügyetleneket és az jó feszültséglevezető voltkonqueror
több mint 13 éve
minden unalmas, amit kényszerből, muszájból, azért kell csinálni, mert kell. ha valaminek magadtól állsz neki, akkor sokkal érdekesebb, és könnyebben is megynálam ez úgy nézett ki az Ember Tragédiájánál, hogy nekiültem, csak essek túl rajta. Aztán berántott a 4. színtől, és onnantól nem kellett nagyon küzdeni magammal, hogy olvassam tovább 😊
write that downkonqueror
több mint 13 éve
Én egyedül az Egri Csillagokat olvastam el. Az tetszett.
több mint 13 éve
Az ember tragédiája minden, csak nem unalmas. Az egyik legnagyobb mű, amit valaha írtak. Szerintem.Vrijbloedsenki sem mondta, hogy szar. de nekem onnantól, hogy valami kötelező volt, már nem tetszett. egy kivétel volt a pál utcai fiúk, az is azért mert már elolvastam, mielőtt tanultuk
mondom úgy, hogy király voltam magyarból (95%os magyarérettségi, eat my shit). de azt se szerettem, sőt egyik tárgyat se, mivel azokat is muszájból kellett darálni. sose értettem, hogy lehet valakinek kedvenc tantárgya
egy volt, a tesi, mert soccerben lehetett alázgatni az ügyetleneket és az jó feszültséglevezető volt
több mint 13 éve
De te nem ezt írtad. Például Az ember tragédiája, a Mester és Margarita, vagy akár a Háború és Béke se unalmas, pedig kötelező volt amikor olvastam (de írhatnám a Goriot apót is, ami az egyik kedvencem lett)minden unalmas, amit kényszerből, muszájból, azért kell csinálni, mert kell. ha valaminek magadtól állsz neki, akkor sokkal érdekesebb, és könnyebben is megyaz összes kötelező olvasmány unalmaskonquerorHát, azért ezt így nem jelenteném ki 😛tenorx
write that downkonqueror
több mint 13 éve
minden unalmas, amit kényszerből, muszájból, azért kell csinálni, mert kell. ha valaminek magadtól állsz neki, akkor sokkal érdekesebb, és könnyebben is megyHát, azért ezt így nem jelenteném ki 😛tenorxaz első három unalmas, Gigi tudatosan nem vette őket figyelembe 😛shawnkaaz összes kötelező olvasmány unalmaskonqueror
write that down
több mint 13 éve
kész , a mester új szintre lépett... szumóban már yokozuna lenne 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Az ember tragédiája minden, csak nem unalmas. Az egyik legnagyobb mű, amit valaha írtak. Szerintem.
több mint 13 éve
Hát, azért ezt így nem jelenteném ki 😛az összes kötelező olvasmány unalmaskonquerorIldi: Hány színből áll az ember tragédiája?az első három unalmas, Gigi tudatosan nem vette őket figyelembe 😛shawnka
Éva: Talán 11.
Gigi (Büszkén): Nem, mert 12.
Ildi: Igen. 😀😀😀:Duff
több mint 13 éve
az összes kötelező olvasmány unalmasIldi: Hány színből áll az ember tragédiája?az első három unalmas, Gigi tudatosan nem vette őket figyelembe 😛shawnka
Éva: Talán 11.
Gigi (Büszkén): Nem, mert 12.
Ildi: Igen. 😀😀😀:Duff