TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Ezt a mai műsort csak én tartom különösen unalmasnak?
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?
Vagy ez csak afféle érzékcsalódás volt?

Sobri Jóska
Úgy tűnt.GRAFI
Jól. Azért is vigasztalgatta annyira Évi. Még meg is pusziéta a fejét hüppögés közben. 😊

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azt jó láttam a tegnap esti összefoglalóban, hogy maga Alekosz is elsírta magát?

Sobri Jóska
Úgy tűnt.
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

😀 😀 😀

Amúgy a tippem Béci

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 426 — #NoStress

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Éva helyében bőröndöt se vinnék ki a párbajra, minek cipeljem 😛 😀konqueror
az a baj, nem tudják mire való a bőrönd 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀fetomy
Éva 100%-0% Ildi
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
76-24, mégha csak poénból is írtad 😀Hurka
félig poén 😀 amúgy komolyan gondoltam 😊

57-43 Évának

vezetem én 😊
amúgy Sobri, persze de a tippelés arra vonatkozik, hogy mit mutatnak majd ki a tv-ben 😊
több mint 13 éve
Ha akarsz csinálj, de arra van értelme tippelni, ami nem evidens. 😊
Valamint, ha mondjuk a valóságban lenne egy 80-20, biztos vagyok benne, hogy kicsit kozmetikáznák 59-41-nek 😊

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
76-24, mégha csak poénból is írtad 😀
több mint 13 éve
olyan tippelést nem csinálunk, hogy a párbajon ki hány %-ot kap? 😛😀
több mint 13 éve
Esélytelen, hogy Ildikó maradjon bent, bár a műsor készítőitől akár ez is kitelhet. GRAFI
Nem telhet ki, mert nem ellenségük a saját műsoruknak. 😊
Ahogy VV-szakírótársam is megjegyzi:
Alekosz monológja az utolsó szöget ütötte bele Ildi VV karrierjének koporsójába. kizárt, hogy kiveszik Évátkonqueror
Erre mondják, hogy országos egyes.

És amikor Zsófi is elhullik, akkor onnantól indul az igazi fight. Lehet együttszavazni, klikkesedni, jöhetnek az igazi battle-k, Béciék vs. Olivérék.

több mint 13 éve
sztem azért van most kicsit hosszabb idő a párbaj és a kihívás között, hogy valamilyen viszonylag értékelhető kisfilmet össze tudjanak vágni ildiről 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Alekosz monológja az utolsó szöget ütötte bele Ildi VV karrierjének koporsójába. kizárt, hogy kiveszik Évát

eleve ez a párbaj borzasztó egyoldalúnak tűnik, nagyon egyértelmű. érzi ezt az RTL is, ezért volt most hosszabb idő duelig, meg szinte minden nap feladatokat kaptak a párbajhősök, hogy kicsit érdekesebbé tegyék

Ildi idegesítő, és még emellé szürke, jellegtelen is. Éva csak idegesítő, de benne vannak események, ami jó az RTL-nek + most ottvan ez az Alekosz féle sztoriline. Éva helyében bőröndöt se vinnék ki a párbajra, minek cipeljem 😛 😀
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Nekem eddig Ildikóról (sajnos) mindig anyukám jutott eszembe, ő is túl sokszor támadással reagál a kritikára. Ezért is adok hálát a tegnapiért a szerkesztőknek, végre teljesen látszott, hogy ez csak egy kifogásokat kereső -- hogy GRAFI szavait ellopjam -- teljesítménykényszeres hülye luvnya és anyám a bal lábbal felkelős napjain is fényévekkel jobb társaság nála. 😊
több mint 13 éve
Egyszerűen feláll az ember hátán a szőr.....GRAFI
Erre mondjuk megoldás a gyanta 😉

Amúgy most az Alekosz-Olivér kamubalhé folytatódik, vagy mivan?
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Esélytelen, hogy Ildikó maradjon bent, bár a műsor készítőitől akár ez is kitelhet. Éva kissé összeszedte magát a napokban, most az érzelgősebb énje került előtérbe. Lehet, ha bárki mással menne ki alulmaradna, de Ildikó maga a förtelem. Ismerek egyébként ilyen karaktert (az egyik kolleganőm dettó ilyen). Egyszerűen feláll az ember hátán a szőr.....Ez a tegnapi raplija is szánalom volt. Adott a konkrét feladat, mindenki felfogja, csak ő nem, aztán lehordja a másikat azért, mert olyat választott ami neki megy????
Tipikus falusi picsa, akinek teljesítménykényszere van. Lételem, hogy meg akar felelni mindenkinek, de ezt a lehető legrosszabb irányból (és módszerrel) közelíti meg. Gondolom gyerekkora óta belesulykolták ezeket a dolgokat....tragédia
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
lehet majd valamelyik 0 voksosra nyomok, hogy ha valami csoda folytán ő nyerne akkor egyedül legyen enyém a koronakonqueror
Megyek pszichiáterhez, mert egy srófra jár az agyunk!

több mint 13 éve
én nem tudok dönteni 5-6 ember között, mindnek csak a hátrányát látom és nem tudom elkötelezni magam semelyikük mellett sem 😀

lehet majd valamelyik 0 voksosra nyomok, hogy ha valami csoda folytán ő nyerne akkor egyedül legyen enyém a koronakonqueror
én ezért tippeltem Szandikára 😀

viszont ha ildit még egyszer meghallom beszélni, komolyan mondom leborítom a TV-t, mert egy ember hogy lehet ilyen hülye, és még neki áll feljebb, szánalmas...
Melyik évben léptünk be a II. világháborúba?
19. század.... ááááááááááááááááááááá

Ha ez az embernek csúfolt valami marad bent, akkor elgondolkodok rajta, hogy nézzem-e tovább a műsort...
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 909 — Amerikai sportok rajongója
alekosz a tippem!
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
én nem tudok dönteni 5-6 ember között, mindnek csak a hátrányát látom és nem tudom elkötelezni magam semelyikük mellett sem 😀

lehet majd valamelyik 0 voksosra nyomok, hogy ha valami csoda folytán ő nyerne akkor egyedül legyen enyém a korona
több mint 13 éve
ismerősöm szentül hiszi, hogy a VV-ben ami benn történik abban nincs semmi külső beleszólás a feladatadáson kívül 😊

észérvek sem hatnak, sem az RTL által elkövetett bakik, elszólások felemlegetése, sem Sobri infói. utóbiak hatására azonban mégnagyobb médiainsidernek tűnök 😛 😀konqueror
Ismerősöd majd egyszer fel fog nőni. Szerintem neki is jobb, ha minél késöbb. 😊

A szavazás jelenlegi állása:

10 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman

0 tipp:Anikó:

10 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost

1 tipp:Éva: Shilkor

2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna

6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy

0 tipp:Ildi:

4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry

1 tipp:Laci: kristof

3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl

1 tipp:Szandika: Hurka

0 tipp:Zsófi:

A párbajig még lehet bátran.

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
ismerősöm szentül hiszi, hogy a VV-ben ami benn történik abban nincs semmi külső beleszólás a feladatadáson kívül 😊

észérvek sem hatnak, sem az RTL által elkövetett bakik, elszólások felemlegetése, sem Sobri infói. utóbiak hatására azonban mégnagyobb médiainsidernek tűnök 😛 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
bezzeg az animált sig az mehetett 😕konqueror
igen.
ez a topik szent, ide semmilyen nemű kultúrára emlékeztető termék sem kerülhet be.Höri
zacsi mcfikásrúd meséje szerencsére akkor maradhat
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ez itt offtopic! 😀

Menjetek át az irodalmi topicba 😀Bruce
Höri
bezzeg az animált sig az mehetett 😕konqueror
igen.
ez a topik szent, ide semmilyen nemű kultúrára emlékeztető termék sem kerülhet be.