TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
A soron következő meg lehetne mondjuk Béci, mert vele is nagyon elszaladt a ló.GRAFIEz miben nyilvánul meg?
több mint 14 éve
Most néztem meg csak a tegnapi öf-t. Hát ez a Laci-Zsófi-Jerzy trió valami übergagyi és szánalmas. Laci szinészi képességei lassan a Barátok köztös druszájáéval vetekszenek. Erzsi meg tényleg no comment. Írtó buta egy lény. Tényleg remélem, hogy a kis naiva valami iszonyat nagyot fog koppanni.
A soron következő meg lehetne mondjuk Béci, mert vele is nagyon elszaladt a ló.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet, akkor nem igazán néztem.ez volt a 10bol a jobbik fele sztem szabolccsal kiegeszulve
Viszont érdemi párbajára nem emlékszem ettől függetlenül.
De az biztos, hogy nekem onnan Lorenzo, Majka, Oki, Györgyi élnek erős emberként az emlékezetemben.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Lehet, akkor nem igazán néztem.Sok embert fog meglepetés érni a villában egy esetleges Jerzy - Gombi - Alekosz döntőig, vagy akár magában a döntőben.Szabolcs 4x volt párbajozni, pedig abban a szériában csak 10-en voltak összesen.
Ne tessék elfelejteni soha Szabolcsot vagy Milót.
Mindketten bentragadtak érdemi párbaj, konfliktus nélkül, míg az "erős emberek" agyba-főbe ejtegették ki egymást, majd a döntőben, ami után már ugyebár nincs műsor, a nézők őket jutalmazták a nyereménnyel. (Ott már nem szempont, ami most, hogy menjen vissza Alekosz, hogy legyen mit nézni.)
Sobri Jóska
Szóval a műsorhoz bár sokat nem tett hozzá, de az emberek kidobálásában odarakta magátHöri
Viszont érdemi párbajára nem emlékszem ettől függetlenül.
De az biztos, hogy nekem onnan Lorenzo, Majka, Oki, Györgyi élnek erős emberként az emlékezetemben.
több mint 14 éve
úgy látszik Zsófikára ráesett a van Damme poszter, de így csak nagyobbat bukik.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Sok embert fog meglepetés érni a villában egy esetleges Jerzy - Gombi - Alekosz döntőig, vagy akár magában a döntőben.Szabolcs 4x volt párbajozni, pedig abban a szériában csak 10-en voltak összesen.
Mindketten bentragadtak érdemi párbaj, konfliktus nélkül, míg az "erős emberek" agyba-főbe ejtegették ki egymást, majd a döntőben, ami után már ugyebár nincs műsor, a nézők őket jutalmazták a nyereménnyel. (Ott már nem szempont, ami most, hogy menjen vissza Alekosz, hogy legyen mit nézni.)
Sobri Jóska
Szóval a műsorhoz bár sokat nem tett hozzá, de az emberek kidobálásában odarakta magát
több mint 14 éve
Jó hát Jerzy is megérne egy pár mondatot. Már az elején is unszimpatikus volt (Nem tett jót, hogy barátnőm csak úgy áradozott róla 😀) De amit azóta csinál mióta összejött Gigivel szánalmas. Kb egyetlen önálló gondolata nincs folyamatosan játssza a papucsot. Ez meg, hogy neki esett Alekosznak még inkább szánalmasnak gondolom.De. Most épp próbálja megmagyarázni hogy a színésznőt mint pozitív jelző használja. És Jerzy a hülye mert "telljesen nemérti és csak a pánikot látja az egészben".JayBFéreg ember ez az alekosz is...JayBezt te sem gondolod komolyan 😀shawnka
Azért átfutott az agyamon, hogy mégis milyen indokkal tarthatná bent az RTL Zsófit a mester helyet, de semmi nem jutott eszembe, teljesen egyértelmű hulljon a férgese 😀
Amúgy kicsit átgondolva jobb lett volna Alekosztól ha szétválasztja a testvér párt mert amíg együtt vannak 1 ember kapásból számolhat 3 szavazattal (béci,Gigi,Erzsi) bár a mester gondolkozhatott úgy, hogy Éva úgyis kiválasztodik, és vszi magával Gigit 😀
több mint 14 éve
Ezt az eljátszom a kendőt neked adom, de mégse dolgot az első VV-ben talán Lorenzo vagy Majka eljátszotta már....mondjuk Alekosz jól nyomta... Jerzy simán benyelte... 😂

több mint 14 éve
Zsófi 19 éves, szerencsétlen, agyhalott kislány.Nézd meg a gesztusait, mimikáját, stb.
Annak megértése, hogy miképp működik egy reality show is nagy nehézségeket okoz neki, akkor mennyire lehetetlen, hogy felfogja a valódi szavazók mozgatórugóit? A válasz: rettentően.
Sok embert fog meglepetés érni a villában egy esetleges Jerzy - Gombi - Alekosz döntőig, vagy akár magában a döntőben.
Erről a cikkről vajon másnak is az 'életszerű' szó jut először az eszébe? 😊
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/01/22/playboy_fotozason_szakitott_vv_zsuzsi_es_leonidasz/
több mint 14 éve
Most nem erre értettem,ezt megértem,de azt nem,hogy hogy gondolhatja azt,hogy a "barátainak" a szurkolótábora rá fog szavazni.Ehhez,hogy ezt megértse,hogy nem így van,ész kéne.Az pedig neki nincs,most is bizonyította.Zsófi:A hatos társaság szavazótábora rá szavaz,ennyire sötét nem lehet senki sem 😂NewmanDehogynem lehet. Mondtam, nézd az ő szemén keresztül a dolgokat. Ő a normális, Alekosz a pszichopata. Egy normális társaságban kit dobnak ki? Persze, hogy a pszichopatát. Csak éppen ez egy tévéműsor, nem egy normális társaság.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Ezért remélem valami 90-10el megy vissza Alekosz. Szánalmas idegesitő picsa ez a ZsófiFViktor93Így van! Hihetetlenül irritáló egy jelenség.
Remélem pontosan idéztem a "Mestert"! 😀
több mint 14 éve
Meg azért az RTL úgy befolyásolja egy reality kapcsán a dolgokat, ahogy akarja 😛 Lehet, hogy Zsófi egyébként a társaság középpontja, csak mindig így vágják meg az anyagot 😀A legjobb példa Laci, az elején nagyon domináns volt, most alig van róla valami.
De ez a Survivorben is így van, Purple Kelly az előző szériában a 45 percből kb 3-4percig szerepelt, pedig még eyecandy is volt.
Nyilván nem azt mondom, hogy ki fog esni Alekosz, mert esélytelen, de azt látjuk, amit láttatni akarnak 😀
több mint 14 éve
Meg az sem utolsó, hogy ki szerint mi normális. A másik szemszögéből nézve mindkettő hülye.
több mint 14 éve
Zsófi:A hatos társaság szavazótábora rá szavaz,ennyire sötét nem lehet senki sem 😂NewmanDehogynem lehet. Mondtam, nézd az ő szemén keresztül a dolgokat. Ő a normális, Alekosz a pszichopata. Egy normális társaságban kit dobnak ki? Persze, hogy a pszichopatát. Csak éppen ez egy tévéműsor, nem egy normális társaság.
több mint 14 éve
Zsófika még nem tudja, hogy a fasz rossz végén áll.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Legjobb kiválasztásos monológ evör 😀 Kajakra megettem, hogy Dzsörzit viszi ki 😀pedig átlátszó volt szerintem,ennek ellenére hatalmas 😀
shawnka
több mint 14 éve
Ezért remélem valami 90-10el megy vissza Alekosz. Szánalmas idegesitő picsa ez a Zsófi
több mint 14 éve
Látszik,hogy Alekosz villafan,azért ez benne volt a döntésben.Örülünk,cső Zsófi csőőőő
Zsófi:A hatos társaság szavazótábora rá szavaz,ennyire sötét nem lehet senki sem 😂
több mint 14 éve
Legjobb kiválasztásos monológ evör 😀 Kajakra megettem, hogy Dzsörzit viszi ki 😀Zsófikáék 6os brigádja 😀 😀 "Az ő táboruk rám fog szavazni, az enyém rájuk" - 25 osztálytárs sokat tud hozzátenni 😀
több mint 14 éve
Bye-Bye Zsófika...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Hát ez a beszéd hatalmas volt. 😀 Remélem nem manipulálják a 97% - 3% arányt, 65 - 35-re, ez a retardált megérdemli a megalázást 😀
több mint 14 éve
Cső Zsófi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
remélem Alekosz Zsófikát viszi ki,ennyire idegesítő ember nem nagyon fordult elő a VV történetében...Newmancsopket bazzeg senkisem veri
egy mr.smith hadseregnyi zsofika kene hozza
több mint 14 éve
remélem Alekosz Zsófikát viszi ki,ennyire idegesítő ember nem nagyon fordult elő a VV történetében...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azert nem olyan hulye ember o. elegge kellemesen eljatssza ezt a modoros pszichopatat ezt adomehh. Azok a monológok csak a modoros pszichopataságának a termékei.Sobri JóskaMinek neki több? 😊Sobri JóskaNéha olyan monológokat nyom, azt hittem vmi magyarszakos szakközépbe v gimnaziumba járt 😀Duff
es biztos nem teljesen szazas az faszi de o kontrollalja bent legjobban az embereket es teljesen tudatosan teszi ezt. sztem nagyon sok kinti megfigyelonek sem mert ki vesz komolyan egy ilyen palit
amikor azt mondja h neki nagyon fontos dolgai es elinteznivaloi vannak bent ? 😊