Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/RafaanDaliri/status/1265199564274888706Vannak gondok...
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
twitter.com/RafaanDaliri/status/1265199564274888706
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve zaklatásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket vegzál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfőn megyek a pénzért..."
#JC6
Rendesen csökkent itt a színvonal...
#JC6
több mint 5 éve
"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve zaklatásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket vegzál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfőn megyek a pénzért..."
több mint 5 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kérdeztem a lányomtól, nem látta-e az újságomat. Azt mondta, hogy a print média már a múlt, felejtsem el. Odaadta az iPadjét. A légynek esélye sem volt.klasszikus Mrs Brown. 😊
nagylaza
több mint 5 éve

😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kérdeztem a lányomtól, nem látta-e az újságomat. Azt mondta, hogy a print média már a múlt, felejtsem el. Odaadta az iPadjét. A légynek esélye sem volt.
több mint 5 éve
😊 😊 😊twitter.com/PFF_College/status/1262926883697709058?s=19
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/_SaturnReturn/status/1264575492440510466?s=09
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mindenki befeszült a fronttól? 🙂Erről lehet szó. Láttam ma egy nőt, aki a macskájához beszélt. Szegény, tényleg azt hitte, hogy a macskája érti, mit mond. Hazajöttem, elmeséltem a kutyámnak. Dőltünk a röhögéstől.
warr_b
több mint 5 éve
Mindenki befeszült a fronttól? 🙂Igazából várható volt, hogy egyszer kijön ilyen pocsék színvonal mellett. 😊
warr_b
több mint 5 éve
Mindenki befeszült a fronttól? 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
az hogy mi kell ahhoz hogy konkrétan feltörjék és mennyire reális ezzel indokolni valamit ....a "security hole" craze miatt ezen jót mosolyogtam 😀Az a bajom csak, hogy többnyire akkor nézek fel ide, amikor nem a legjobb a kedvem, de lehozol az életemről ezekkel a hülyeségekkel. Ezen mi vicces? Inkább legyen egy kocka topik és menjen oda..
youtu.be/dc766aW5OZo?t=535
Negritis
#JC6
több mint 5 éve
a "security hole" craze miatt ezen jót mosolyogtam 😀Az a bajom csak, hogy többnyire akkor nézek fel ide, amikor nem a legjobb a kedvem, de lehozol az életemről ezekkel a hülyeségekkel. Ezen mi vicces? Inkább legyen egy kocka topik és menjen oda..
youtu.be/dc766aW5OZo?t=535
Negritis
több mint 5 éve
a "security hole" craze miatt ezen jót mosolyogtam 😀youtu.be/dc766aW5OZo?t=535
több mint 5 éve
Namégkettőt (én is kapom ezeket):1. Regisztráltam egy fogyókúrás oldalra, erre felugrott egy ablak, hogy elfogadom--e a sütiket. Szerintem beugratós kérdés.
2. Megállít egy biciklist a rendőr hajnalban:
- Hova, hova?
- Előadásra.
- Milyen előadásra?
- A dohányzás és az ital káros hatásairól.
- Ilyenkor?! Ki tartja?
- A feleségem.
több mint 5 éve
Furcsa, hogy az év eddig garantáltan legjobb viccét még senki nem pakolta ki. Tessék:jó hát 9millát akart évente és ment tesztelni a piacot
fuzovelkifele.com/2020/05/megvan-az-elso-16-0-s-joslat/
nagylaza
ebből lett az h 2.5-3.25 milláért aláírt még 1 évre 😀
nem egy agysebész
több mint 5 éve
Remélem, ez a vírus is csak addig tart, amíg a többi kínai cucc.
több mint 5 éve
Furcsa, hogy az év eddig garantáltan legjobb viccét még senki nem pakolta ki. Tessék:fuzovelkifele.com/2020/05/megvan-az-elso-16-0-s-joslat/
több mint 5 éve
Jól elviccelődünk....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Azért Kellenek a szar viccek, hogy értékeljük a jókat 😉Negi erről gondoskodik az év 350 napján. Botrány.
ozibozi
több mint 5 éve
Azért Kellenek a szar viccek, hogy értékeljük a jókat 😉