Viccek

51 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 993 — The Mathematician
nemtom hova való, de nem látok WTF topicot
 www.youtube.com/watch?v=_VKWLC87Uzw
Negritis
Ha fizetnének se nézném meg soha a büdös életbe a böngészési előzményeidet...
😀
O1G
ezt a legutóbbi Apu-n hozta fel Puzsér
de sebaj

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 813
 www.youtube.com/watch?v=_VKWLC87Uzw
Negritis
Ha fizetnének se nézném meg soha a büdös életbe a böngészési előzményeidet...
😀
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 183 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 459 — Omar's Coming Yo!
 coub.com/view/yltsu

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 766 — nabege2@yahoo.com
ki van takarva, így nem élvezetes 😊
több mint 6 éve

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 451 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
- Miből jött rá, hogy a felesége halott?
- Hát, a szex ugyanolyan volt, de a konyhában gyűlt a mosatlan.

A vizuális típusoknak.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 071 — Csodabogár
Tanulság az elírt e-mail címről.

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Időpont: 2013 nov.22, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!"

😀😀😀DD
O1G
jesszusom, milyen évet írunk?

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 451 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😊 😊 😊
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 811 — #NoStress
 www.youtube.com/watch?v=6ix4VlcpBkc

több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 298 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 twitter.com/spittinchiclets/status/1194119465362845696

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 735 — LIGHTS OUT!

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 483

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

😀😀😀DD
O1G
nem volt autofill ? 😀
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 813

"Szerető feleségemnek
Drága szerelmem!

😀😀😀DD
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 540 — Panthers fan

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
tudom h Silváról pattant TAA-ra ezért is duplán vicces 😀
 www.facebook.com/TrollFootball/photos/a.610927439110625/1274762249393804/?type=3&theater

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 511 — Steelers fan
 www.youtube.com/watch?v=e2zkCh0LqyU
ZoliMP
Régóta kerestem már ezt, csak nem tudtam hogy van fent, köszi.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 483
 www.youtube.com/watch?v=e2zkCh0LqyU
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 503

több mint 6 éve
több mint 6 éve

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 766 — nabege2@yahoo.com
- Képzeld anyu, új pasim van!
- Na és ki az, kislányom?
- Hát Sanyi, a postásunk!
- Na ne, hát az az apád lehetne...
- Tudom, hogy jóval idősebb nálam, de ez engem nem zavar...
- Félreértesz kislányom, én ezzel nem a korkülönbségre utaltam...
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Borkai elhúzza a csíkot . 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
nem hittem volna hogy látok olyat mikor értelmesnek tűnik a fox news

www.youtube.com/watch?v=I2lc8HkOJco

több mint 6 éve
 twitter.com/thecheckdown/status/1191753120071598080