Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
"Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs, és LETT magyar narancs!" 😀Mindig jövőre
több mint 12 éve
"A minap Pest alatt, M3-as autópályán, MOL kúton a sorban állok a kassza előtt, amikor bejön egy 25 évei körül járó pár. A lány a hűtőben kotorászva kivesz egy energiaitalt, odafordul a barátjához és megkérdezi: "Te is kérsz egyet?", erre a srác kiveszi a lány kezéből az energiaitalt, nézegeti-olvasgatja a rajtalévőket, és megszólal: "Áhh, én ilyet nem ihatok!!". A lány értetlenül néz rá, elkerekedett szemekkel visszakérdezett: "De miért?", erre az igen jól szituált és nagyon kedves barátja válasza párjának: "Rá van írva, hogy szoptatás előtt nem ajánljuk!!". A lány talpig levörösödve próbált mosolyt erőltetni magára, és kiment. Annyira próbáltam visszafogni a röhögést, és mindenki más is(kb. 5 másik ember volt szem és fültanúja), de akármennyire is sajnáltam a lányt és volt bunkó a srác, egyszerűen nem bírtam magamban tartani a röhögést se én, se a többiek."MarioAnacsávó meg olvasásból bukott meg, mert szopatás előtt lehet inni, szopTatás előtt nem.
tudom-tudom, nincs humorérzékem...
több mint 12 éve
ÁLLATOK 😀eaglesmcnabbNem rossz, de nálam ezt nem übereli:
Mindig jövőre
több mint 12 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve

több mint 12 éve
ÁLLATOK 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ezért el leszek küldve messzire, de imádok ilyeneket olvasni, feldobta a napom:444.hu/2014/01/18/ez-hajtja-meg-amerikat/
Mindig jövőre
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Mivel látom nagy az érdeklődés, megkapjátok a teljes versenyt. 😀 Totál értelmetlen agyfasz 😀Látod ez lehetséges, de 10 másodpercnél jár a verseny, nem gondolnám, h ennyi idő alatt ekkora különbségek alakulnak ki. 😊Shilkorhonnan tudod, hogy nem ötven méteres pályán vannak, és a célvonalnál nem fordulnak meg?slowmotionHa 400 vegyes, az akkor is csak 1 kör, szóval az sem lehet 😀Shilkorlehet, hogy nem ugyanott tartanak a versenyben, nem? kicsit szétszakadt a mezőny 😊slowmotionAz milyen úszóverseny, ahol minden pályán más úszásnemben haladnak? 😛Shilkor
Alacsony költségvetésű úszóverseny!laccoo74
több mint 12 éve
A Fikusz Kukiszra felhívnám a figyelmedet, különösen, amikor a katona eldobja a lándzsát....... 😊Most tényleg nem vágom, hogy ez a (feltehetőleg) Fülöp szigeteken, a nagypénteki ceremónián végrehajtott szokáson mi is olyan poénos. Ők így vállalnak közösséget Jézussal, megint mások ugyanezen alkalmon megkorbácsolják magukat megemlékezvén arra, hogy Krisztust is megkorbácsolták a keresztre feszítés előtt.jó, hogy írtad, akkor a poén megértéséhez kérlek bővítsd az olvasottságod, mondjuk kezdheted errefelé www.imdb.com/title/tt0079470/ majd jöhet egy kis angol nyelvi és zenei képzés www.youtube.com/watch?v=-ECUtkv2qV8
Ennyit a nagyképűségről, hogy van amihez olvasottság kellTony
😉JSanyo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Látod ez lehetséges, de 10 másodpercnél jár a verseny, nem gondolnám, h ennyi idő alatt ekkora különbségek alakulnak ki. 😊honnan tudod, hogy nem ötven méteres pályán vannak, és a célvonalnál nem fordulnak meg?slowmotionHa 400 vegyes, az akkor is csak 1 kör, szóval az sem lehet 😀Shilkorlehet, hogy nem ugyanott tartanak a versenyben, nem? kicsit szétszakadt a mezőny 😊slowmotionAz milyen úszóverseny, ahol minden pályán más úszásnemben haladnak? 😛Shilkor
több mint 12 éve
honnan tudod, hogy nem ötven méteres pályán vannak, és a célvonalnál nem fordulnak meg?Ha 400 vegyes, az akkor is csak 1 kör, szóval az sem lehet 😀Shilkorlehet, hogy nem ugyanott tartanak a versenyben, nem? kicsit szétszakadt a mezőny 😊slowmotionAz milyen úszóverseny, ahol minden pályán más úszásnemben haladnak? 😛Shilkor
több mint 12 éve
A székely rábámul egy nagyon csúnya, agyonfestett, öreg nőre. A nőt nagyon zavarja a dolog, ezért rászól:- Mit bámul maga úgy rám, mint borjú az új kapura?
- No hiszen vág vissza székely -, lehet, hogy én borjú vagyok, hanem a kapu az már nem új!
több mint 12 éve
jó dzsuvás lehet a víz hogy ennyire megkötött!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Freestyle-ban viszont mindenki úgy úszik, aki akar, más kérdés, hogy mindenki gyorsúszásban tolja, mert az a leggyorsabb 😊Ha 400 vegyes, az akkor is csak 1 kör, szóval az sem lehet 😀Shilkorlehet, hogy nem ugyanott tartanak a versenyben, nem? kicsit szétszakadt a mezőny 😊slowmotionAz milyen úszóverseny, ahol minden pályán más úszásnemben haladnak? 😛Shilkor

több mint 12 éve
Ha 400 vegyes, az akkor is csak 1 kör, szóval az sem lehet 😀lehet, hogy nem ugyanott tartanak a versenyben, nem? kicsit szétszakadt a mezőny 😊slowmotionAz milyen úszóverseny, ahol minden pályán más úszásnemben haladnak? 😛Shilkor