Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Bane - the early years.
több mint 12 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Látom is magam előtt, hogy megsértődnek a lányaim mert a beígért másfél órás szánkózás csak félóráig tart vasárnap hajnalban. 😀ha épp hajnali kettőkor engedtek ki mondjuk fél négyig szánkózni, akkor jogos, viszont így egy órával később sötétedik, és erre utal a poénjjncaaKevesebbet.civilmanusüti
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
ha épp hajnali kettőkor engedtek ki mondjuk fél négyig szánkózni, akkor jogos, viszont így egy órával később sötétedik, és erre utal a poénKevesebbet.civilmanusüti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nem akarlak elküldeni Téged a halál faszára, meg azt sem, aki ezt a mémet csinálta, de legalább akkor ne azt a képet használná fel az a szellemi nyomorék, amin az amúgy másfél napja közlekedési balesetben elhunyt csapattársra emlékeznek a kispadnál.Amadeus91
de, meggondoltam magam, mégis el akarlak küldeni a halál faszára.
amúgy ez a nyomorék tehenész brigád csak a még nyomorékabb kiccicákat verte meg azon az ominózus meccsen, természetesen Cincinnati-ben.
erre varrjál gombot, hülyegyerek
több mint 12 éve
Komolyan már csak egy Bild-es cikket illesz be és tökéletes leszTocaAmadeus91

Bruce Willis-t szereted? (magyar hangja Dörner György)
több mint 12 éve
Komolyan már csak egy Bild-es cikket illesz be és tökéletes leszAmadeus91
több mint 12 éve
Alternatíva profi pályafutás helyett/mellett....!😀 (Bocs, ha volt már)jajj régi szép idők.
www.youtube.com/watch?v=RzToNo7A-94Melehov
meg ne nézd a másik 3 részt 😉
több mint 12 éve
Alternatíva profi pályafutás helyett/mellett....!😀 (Bocs, ha volt már)www.youtube.com/watch?v=RzToNo7A-94
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 12 éve
Generációs különbség:"Ma egy pimasz gyerek kigúnyolt, mert nincs se iPadom, se iPhone-om. Úgyhogy a kis köcsögöt elütöttem egy iFával..."
😀
több mint 12 éve
Ez kurva jó! 😀Amadeus91
Kivéve a Teo's girlfriend meg a Tony Romos rész.
süti
Amadeus91