Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok még hova tudjátok fokozni a tegyünk be minél erőltetettebb baromságot Romo/Cowboysról a viccek topicba.farkaspeti
Mondjuk a Skins drukkerek biztos büszkék hisz van egy győzelmük a FedEx fielden playoffban még 2000-ből 😀
több mint 13 éve
Hihi 😀"Piros tojás, fehér nyuszi,
I just want to f*ck your pussy."
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Mi a különbség a szex és a húsvét között?Semmi. Hajra vagy mellre, csak szembe ne menjen.
több mint 13 éve
Nekem meg ez: www.youtube.com/watch?v=9UvlaA0dwv4&bpctr=1364653883Ez ugrott be egyből.Gondolatolvasó vagy 😀A régi jó dolgokból nem marad már semmi...Toca
Régen szerettem ide bejárni, mert kurva jó poénok voltak (ténylegesen viccek, nem csak képek nagyrészt), most meg sírni támad kedvem, nem röhögni.
Nem akarok nevesíteni embereket, de na 😀tenorx
iktriad
😀
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
De most ezen te tényleg röhögtél?Matthew99a forrás lemaradt, azért vicces
több mint 13 éve
De most ezen te tényleg röhögtél?Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Gondolatolvasó vagy 😀
Régen szerettem ide bejárni, mert kurva jó poénok voltak (ténylegesen viccek, nem csak képek nagyrészt), most meg sírni támad kedvem, nem röhögni.
több mint 13 éve
Ah, a cenzúra........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ez ugrott be egyből.Gondolatolvasó vagy 😀A régi jó dolgokból nem marad már semmi...Toca
több mint 13 éve
Gondolatolvasó vagy 😀A régi jó dolgokból nem marad már semmi...
több mint 13 éve
Gondolatolvasó vagy 😀Régen szerettem ide bejárni, mert kurva jó poénok voltak (ténylegesen viccek, nem csak képek nagyrészt), most meg sírni támad kedvem, nem röhögni.
Nem akarok nevesíteni embereket, de na 😀
több mint 13 éve
játsszunk akkor most olyat, hogy akinek sorozatban három "viccére" egy lájk se érkezik, az elkerüli ezt a topicot, ok?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
farkaspeti

Amadeus91