Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
több mint 13 éve
Újabb szomorú hír a zenevilágban. Ma reggel élve találták meg lakásában vvZsófit és Sp-t is...-
Azért nem hívták Amy Winehouse-t a Szigetre, mert felszippantotta volna a csik zenekart.
-
Részeg a kocsma előtt: Ha fel bírok állni iszom még egy felest, ha nem, akkor haza megyek.
-
És a végére egy saját, fájni fog vigyázz 😀
Hogy hívják az ókori egyiptomi motívumokkal díszített teherautót?
-hieroglifa
hedsát 😂
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Az apa elviszi magával 10 éves kisfiát a kocsmába.- Itt van fél deci szilvapálinka, idd meg!
A gyerek vonakodik, de az apa szigorú. A srác nagy nehezen megissza, megrázkódik.
- Na jó?
- Borzasztó rossz!
- Na látod, az anyád meg azt hiszi, hogy szórakozni járok ide!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és női szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nők viszont szívvel. És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a női szexuális vágy a nagy Igen kimondása után.Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem… Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit.
- Miii??? – mondtam – ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytől fél minden férj a bolygón:
- Te egyszerűen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van, mint nőnek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.
Furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azért, amit az ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
A következő nap felhívtam a főnököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi női ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudtaeldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipőt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol választottam gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt,hogy a csőd szélén vagyok.
Arra gondoltam, hogy próbára tesz, amikor kérte a tenisz csuklópántot,mert még soha életében nem fogott teniszütőt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól.
Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- Miii???
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsd egy kicsit ezeket a ruhákat… Te egyszerűen nem érted az én pénzügyi gondjaimat,amelyekkel meg kell küzdenem, mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nőnek.
És amikor rám nézett, úgy, mintha ölni akarna, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért, amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz szex. . .
több mint 13 éve
Egy szőke pszichológusnő az iskolában kap állást. Rögtön az első napmeglát egy fiút, aki nem futkározik a
többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá, és megkérdezi:
- Jól érzed magad?
- Jól.
- Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
- Mert én vagyok a kapus.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
nem tudom voltmáreBubo L. cuprumpenis: http://unciklopedia.org/wiki/R%C3%A9zfasz%C3%BA_bagoly
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Lost és Real Time. Ha aktiv műsorokat tekintjük, akkor 2. jelenleg.kíváncsi lennék mi előzi meg. egy jó kabaré, egy mégjobb autós műsor, és félelmetes turisztikai (vietnam specialt alig hittem el) magazin egyben. egészen elképesztő felvételekkel.hatalmas plusz egyJayBNálam "csak" Top 3. 😊iktriad
legnagyobb kedvencem.gabtsi
több mint 13 éve
kíváncsi lennék mi előzi meg. egy jó kabaré, egy mégjobb autós műsor, és félelmetes turisztikai (vietnam specialt alig hittem el) magazin egyben. egészen elképesztő felvételekkel.Nálam "csak" Top 3. 😊iktriadminden idők legnagyobb televíziós műsora.gabtsihatalmas plusz egyJayB
legnagyobb kedvencem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ez is igaz. 😊A Top Geares uraknál megint elgurult a gyógyszer:Clarksonnak sose volt meg az a gyógyszer 😊JayB
http://www.youtube.com/watch?v=CeEMjAgDoYUiktriad
Nálam "csak" Top 3. 😊minden idők legnagyobb televíziós műsora.gabtsihatalmas plusz egyJayB
több mint 13 éve
minden idők legnagyobb televíziós műsora.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A Top Geares uraknál megint elgurult a gyógyszer:Clarksonnak sose volt meg az a gyógyszer 😊
http://www.youtube.com/watch?v=CeEMjAgDoYUiktriad
több mint 13 éve
A Top Geares uraknál megint elgurult a gyógyszer:http://www.youtube.com/watch?v=CeEMjAgDoYU
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
De nem is voltam annyira berúgva!!!-Ezt komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet és azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!"
-Azután bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát azt kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik!
-Utána azt kiabáltad az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az, transzformáld át magad!"
-Az este hátralévő részét úgy töltötted, hogy kiengedted a medencét azzal az indokkal hogy keresed Némót és mikor hazafele tartottál, átöleltél egy hajléktalant és azt mondtad neki: "Dumbledore, te élsz?!!"
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Ez a panaszlevél kegyetlenül jó 😀.Állatok állnak az 50 méteres szakadék szélén. Megszólal az oroszlán:
- Aki leugrik innen és túl éli az megba**hat!
Senki sem vállalkozik persze. Aztán hirtelen nagy csattanás. Lenéznek, látják, hogy a medve épp most kászálódik fel. Nincs mit tenni mondja az oroszlán:
- Jólvan medve, megba**hatsz.
- Nem, azt ba**om meg, aki lelökött!
Agresszív kismalac kifogja az aranyhalat.
- Kismalac, ha visszadobsz lehet egy kívánságod.
- Jólvan.... Akkor dögölj meg.
Cigány lopja a szőlőt, de a derék rendőr lefüleli.
- Na Gazsi, most büntetés képpen az összes szem szőlőt, amit elakartál lopni feldugom a seggedbe.
Neki is lát a rendőr, felnyom vagy ötöt, mire Gazsi elkezd röhögni. Kérdi a rendőr:
- Mit röhögsz te Gazsi, tán élvezed?
- Nem, de Lajcsi ott szemben dinnyét lop. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Hatalmas nagy panaszlevél a MÁV-nak 😀http://www.keptelenseg.hu/vicc-szoveg/a-vilag-legjobb-panaszlevele-48687
több mint 13 éve
- Mit csinálnak ha meghal Dj Bárány?- Hozzák a Hamvait.
//ha volt akkor bocsi//
több mint 13 éve
1 két lépcsőháznyival még ő is előrébb áll...Miért, Amyt igen?szabaKurt Cobain: meghalt 27 évesenJó ez, csak Biebert én nem említeném a fenn említett nevekkel egy lapon.Vrijbloed
Janis Joplin: meghalt 27 évesen
Jimmy Hendrix: meghalt 27 évesen
Jim Morrison: meghalt 27évesen
Amy Winehouse: meghalt 27 évesen
Justin Bieber 2021-ben lesz 27 éves, Türelem barátaim, türelemgabtsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
sokkal előbb, mint biberét.. Nyilván nem egy Hendrix, de azért Borház sem az a tehetségtelen felkapott szar-féle vonulat szerintem.Miért, Amyt igen?szabaKurt Cobain: meghalt 27 évesenJó ez, csak Biebert én nem említeném a fenn említett nevekkel egy lapon.Vrijbloed
több mint 13 éve
Őt sem persze.Miért, Amyt igen?szabaKurt Cobain: meghalt 27 évesenJó ez, csak Biebert én nem említeném a fenn említett nevekkel egy lapon.Vrijbloed
több mint 13 éve
szaba
10 549
Miért, Amyt igen?Kurt Cobain: meghalt 27 évesenJó ez, csak Biebert én nem említeném a fenn említett nevekkel egy lapon.Vrijbloed
több mint 13 éve
Kurt Cobain: meghalt 27 évesenJó ez, csak Biebert én nem említeném a fenn említett nevekkel egy lapon.