NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
kobalu91Csak nekem ment az agyamra a Cowboys,vagy ez a faszi tényleg Jason Garrett?! :o
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
bmg
2 681
-mi a különbség a fakocka és a gennyes hüvelyváladék közt?Dehogynem, csak kikezdi a garatodat 😛
-a fakockával nem lehet gargarizálni :o :o 😂 😂.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
-mi a különbség a fakocka és a gennyes hüvelyváladék közt?-a fakockával nem lehet gargarizálni :o :o 😂 😂
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Gyerekek jobb lesz elmenni aludni, aztán hajnali 10 óra előtt fel sem szabad kelni 😀
több mint 13 éve
én is 😕Fail...Nem vagy egyedül, én a te viccedet olvastam úgy, hogy "A rendőr elhatározza, hogy léLEkből akar horgászni..." 😂fetomy
Nehezen megy az olvasás így 22:11 fele. :/
A rendőr elhatározza, hogy lékből akar horgászni, neki is kezd a csákánnyal.
...Sebii
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szaba, nem értem, te hogy lehetsz itt a fórumon közellenség? 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem vagytok kész 😀
több mint 13 éve
Fail...Nem vagy egyedül, én a te viccedet olvastam úgy, hogy "A rendőr elhatározza, hogy léLEkből akar horgászni..." 😂
...Sebii
több mint 13 éve
szaba
10 547
Az hagyján, de párat tuti kipróbálok liftben 😀Trollkodj liftben:...szabaAmúgy ugye mióta itt vagy, te ezt próbálod megvalósítani fórum szinten? 😀Schleck
több mint 13 éve
Trollkodj liftben:...szabaAmúgy ugye mióta itt vagy, te ezt próbálod megvalósítani fórum szinten? 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Fail...Előle =/= előre 😊 Szemben állsz, de hátrafelé mész. Bár nyilván hátrálj tőle a helyes kifejezés.szabaTrollkodj liftben:Hogy lehet előre hátrálni? :oSebii
Bámuld az egyik utastársadat, majd félelemtől reszkető hangon mondd neki: "Ön is KÖZÜLÜK való" miközben lassan hátrálsz előle.
szaba
Egyszer csak felülről megszólal egy égihang:
- Nincs a jég alatt hal.
De a rendőr csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is megszólal:
- MONDOM, hogy nincs a jég alatt hal!
A rendőrt nem érdekli a hang, ő csak szorgalmasan csákányoz tovább.
- Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal!
Mire a rendőr:
- Ki vagy te, hogy beleszólsz? Ne szójjábe vazzee, én rendőr vagyok!!!!
- Én meg a műjégpálya hangosbemondója!
több mint 13 éve
szaba
10 547
Előle =/= előre 😊 Szemben állsz, de hátrafelé mész. Bár nyilván hátrálj tőle a helyes kifejezés.Trollkodj liftben:Hogy lehet előre hátrálni? :oSebii
Bámuld az egyik utastársadat, majd félelemtől reszkető hangon mondd neki: "Ön is KÖZÜLÜK való" miközben lassan hátrálsz előle.
szaba
több mint 13 éve
Sebii
3 535
Trollkodj liftben:Hogy lehet előre hátrálni? :o
szaba
több mint 13 éve
A magyar nyelv zseniális. Ha az ANYA szóból elveszel egy betűt, hármat meg megváltoztatsz azt kapod hogy SÖR.Na b+. Tökéletes. 😀
😀szaba
több mint 13 éve
szaba
10 547
A magyar nyelv zseniális. Ha az ANYA szóból elveszel egy betűt, hármat meg megváltoztatsz azt kapod hogy SÖR.😀
több mint 13 éve
Szaniszló Twitteren (pfuj)"Amikor még minden simán ment... http://www.flickr.com/photos/ro0o7666/4784746450/\"
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
több mint 13 éve
szaba
10 547
Trollkodj liftben:Üdvözölj mindenkit aki belép a liftbe és kérd őket, hogy hívjanak egyszerűen csak Admirálisnak.
Mondd: DING minden egyes emeletnél.
Mondd: "Kíváncsi vagyok, ezek mire valók?" miközben nyomogatod a piros gombokat.
Adj ki robbanáshoz hasonló hangokat, amikor valaki megnyom egy gombot.
Próbalj meg személyes hívásokat bonyolítani a vésztelefonon.
Rajzolj egy kört a lift padlójara es mondd mindenkinek, hogy az a te személyes területed.
Amikor csak egy ember van rajtad kívül a liftben, ütögesd meg a vállát, és tettesd, hogy nem is te voltál.
Kérdezd meg, hogy ki hanyadik emeletre megy, majd "véletlenül" rossz gombot nyomj meg.
Ejtsd le a tolladat a földre, és várd meg amíg valaki lehajol, hogy felvegye. Ekkor kezdj el kiabálni: "Az az enyém!!"
Hozz magaddal egy fényképezőgépet, és készíts fotókat mindenkiről a liftben.
Csapkodd a legyeket, amelyek nincsenek is ott.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lány: -Mondj valami olyat amitől egyszerre leszek boldog és kicsit ideges is!like +1
Fiú: -Jobban szopsz mint bármelyik barátnőd! 😀 😀nDRo
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Lány: -Mondj valami olyat amitől egyszerre leszek boldog és kicsit ideges is!Fiú: -Jobban szopsz mint bármelyik barátnőd! 😀 😀
több mint 13 éve
Ma Blümchen születésnapja (is) van!ezt Hitler születésnapja miatt kaptuk?adam8Nem, csak véletlen egybeesés. Nem nagyon tartom számon Hitler születésnapját.tenorx