NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
200
28
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
bowl.hu div. 1.
16 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Most kellett volna Igorral játszanunk 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Loool... mindjart megsajnallak. Majd szolj ha lesz 10 pont alatti embered...Azt szokták mondani egyszer van karácsony... kár hogy clbassnál ez több mint 1 hónapja tart már 😕Azért még inkább nem nyugszom meg. Eddig erősen elbencseltem magam 😕
Nyilván a legfontosabb meccsen kapok ki 25 ponttal QB poszton...
Igor
clbass
Judon is nyilván ezen a meccsen csinál 12 pontos tacklet...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azt szokták mondani egyszer van karácsony... kár hogy clbassnál ez több mint 1 hónapja tart már 😕Nyilván a legfontosabb meccsen kapok ki 25 ponttal QB poszton...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Na még jó, hogy már kiestem, mert ez a Carr sérülés a második drive-ban felbaszott volna 😀
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Bakker...Sikerült az elődöntőn benéznem Abram-et 😮Még így is te vagy a favorit (Mostert/Fatukasi out, Bosa nem csinált semmit, nem volt vér a pucámban Johnsont kezdetni 😕), de közönöm hogy adtál egy aprócska esélyt.. talán így szorosabb lesz.
ott úszott a meccs 😕
clbass
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
Bakker...Sikerült az elődöntőn benéznem Abram-et 😮ott úszott a meccs 😕
több mint 5 éve
Ha jól látom, ez a forduló vízválasztó lesz a kiesés szempontjából. Bár lehet, hogy a 15. hét mindig az....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Diontae nem csoda, hogy zavar, mert valami elképesztően balfasz lett a csávó..Nyilván Lazard egy lottery ticket volt... hátha ő lesz a No 2, és nem fogják Adamset tömni.Mondjuk egyszer lenne az, h a kidobott emberem nem viszi el valaki azonnal... nyilvan hizik az ember mája tőle, ettől függetlenül nem érek semmit a depthtel, 50-nel fogok kikapni a héten - szóval sok sikert velük Szesze/Flzoli...Kicsit túlértékeled ezeket 😊 Lazard ugye eleve remek csali volt annó, h megszerezzem tőled Clarkot, most szenvedhetsz is safety poszton rendesen 😛 most csak visszahoztam, 5. WR-nek jó lesz, de nem valószínű, h csapatba kerül már idén, főleg hogy nekem ez már a vegetációs szakasz.
Na de majd a Chad Hansen-Tyron Johnson WR duó megmutatja, hogy is kell ezt 😀
Igor
Szesze
Nos, Tonyan lett és tömik Adamset. Ez benne van.
(Az hogy Raheem Must Startból Raheem No Start lett, meg hogy Diontae elkezdett trollkodni, az jobban zavar... 😕)
Clarknak megnéztem a PO menetrendjét, és nem tetszett... 😊 (a CLE elleni nyilván oké, a másik kettő nem annyira)
Megoldom valahogy a safetyposztot, kb az egyetlen poszt, ahol az a baj, hogy túl sok használható FA van...
Igor
több mint 5 éve
Nyilván Lazard egy lottery ticket volt... hátha ő lesz a No 2, és nem fogják Adamset tömni.Mondjuk egyszer lenne az, h a kidobott emberem nem viszi el valaki azonnal... nyilvan hizik az ember mája tőle, ettől függetlenül nem érek semmit a depthtel, 50-nel fogok kikapni a héten - szóval sok sikert velük Szesze/Flzoli...Kicsit túlértékeled ezeket 😊 Lazard ugye eleve remek csali volt annó, h megszerezzem tőled Clarkot, most szenvedhetsz is safety poszton rendesen 😛 most csak visszahoztam, 5. WR-nek jó lesz, de nem valószínű, h csapatba kerül már idén, főleg hogy nekem ez már a vegetációs szakasz.
Igor
Szesze
Nos, Tonyan lett és tömik Adamset. Ez benne van.
(Az hogy Raheem Must Startból Raheem No Start lett, meg hogy Diontae elkezdett trollkodni, az jobban zavar... 😕)
Clarknak megnéztem a PO menetrendjét, és nem tetszett... 😊 (a CLE elleni nyilván oké, a másik kettő nem annyira)
Megoldom valahogy a safetyposztot, kb az egyetlen poszt, ahol az a baj, hogy túl sok használható FA van...
több mint 5 éve
Mondjuk egyszer lenne az, h a kidobott emberem nem viszi el valaki azonnal... nyilvan hizik az ember mája tőle, ettől függetlenül nem érek semmit a depthtel, 50-nel fogok kikapni a héten - szóval sok sikert velük Szesze/Flzoli...Kicsit túlértékeled ezeket 😊 Lazard ugye eleve remek csali volt annó, h megszerezzem tőled Clarkot, most szenvedhetsz is safety poszton rendesen 😛 most csak visszahoztam, 5. WR-nek jó lesz, de nem valószínű, h csapatba kerül már idén, főleg hogy nekem ez már a vegetációs szakasz.
Igor
több mint 5 éve
Mondjuk egyszer lenne az, h a kidobott emberem nem viszi el valaki azonnal... nyilvan hizik az ember mája tőle, ettől függetlenül nem érek semmit a depthtel, 50-nel fogok kikapni a héten - szóval sok sikert velük Szesze/Flzoli...Na de majd a Chad Hansen-Tyron Johnson WR duó megmutatja, hogy is kell ezt 😀
több mint 5 éve
Bemakoltuk de ez mar igy is pazar. A kovetkezon mar nulla esely van nyerni.
több mint 5 éve
Volt periódus amikor az volt, a végére sajnos elfogytam, sérülések megint kicsináltak és ezt már nem sikerült kompenzálni. Janeket persze vertem volna, de ez már csak hab a tortán, megszoktam hogy nem vagyok a szerencse kegyeltje ebben a játékban. Az utóbbi hetek alapján egyértelműen te vagy a favorit, sok sikert.Nah hát ennyi volt, szokás szerint kinyiffant az összes RB-m a végére, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. Clbass-nak grat. Sok sikert a továbbiakban.Köszönöm! Nem gondoltam volna, hogy idén kétszer is nyerek ellened...Nagyon erős volt a csapatod 😉
Szesze
clbass
több mint 5 éve
Hú remélem Zinedine nem a névrokonától tanulta a meccselést és a motiváltást mert akkor bajban leszek 😊
több mint 5 éve
Igor ellen összetettben 8-6-ra vezetnék, az elmúlt 4 hétben nyertem volna , ESPN szerint 18 pontos favorit vagyok...Elég nagy alsókutya vagyok.. W10 óta nem nyertem volna semmit + ránéztem a projected pontokra, és sajnos kevéssel tudok vitatkozni, sokkal jobbak a párharcaid.
Ilyenkor szoktam besülni! Nincs jó előérzetem 😕
clbass
Nevek alapján sztem csak QB, K és talán LB poszton vagyok erősebb... ehhez képest még a QB matchupot is 1 pont difire projectálja.
Offense
Akers, Chubb, Hilton és Evans matchupja mind pazar - megint kikapok sztem 30 ponttal, hacsak A.A.Ron nem veri bucira Allent (nem túl valószínű)
Defense
Itt se sokkal jobb - DL nálad alapból jobb kicsivel, DB poszt lutri (Abram/Chinn nem létezik, h újra hozza ugyanezt, ha igen akkor megint game over....) + az LB poszt amit esetleg nyerhetnék, de nekem NYJ/HOU ami mindkettő szar matchup (a NE jó), nálad meg LV/BUF, ami két remek matchup + Indy ami közepes...
Burns a GB ellen 11.5 pont? Komolyan, milyen projection ez...
Szerintem ez tükörsima vereség lesz részemről..
több mint 5 éve
Nah hát ennyi volt, szokás szerint kinyiffant az összes RB-m a végére, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. Clbass-nak grat. Sok sikert a továbbiakban.Köszönöm! Nem gondoltam volna, hogy idén kétszer is nyerek ellened...Nagyon erős volt a csapatod 😉
Szesze
több mint 5 éve
Igor ellen összetettben 8-6-ra vezetnék, az elmúlt 4 hétben nyertem volna , ESPN szerint 18 pontos favorit vagyok...Ilyenkor szoktam besülni! Nincs jó előérzetem 😕
több mint 5 éve
Akkor jövő héten bennmaradásért játszom ha minden igazA plebsz lettünk az alapszakasz után, minden héten élet halál harcot vívunk a moslékért 😊
Göbi
Meg is van filmesítve a küzdelmünk 😊
youtu.be/RlfooqeZcdY
több mint 5 éve
Igen, pontosan ezt írtam 😊 de azért elég egyértelmű, hogy Jones sérülése opening volt Wilsonnak.Nyilván minden egyes tackle-t ő csinált volna meg, és Wilsonnak 1 pontja se lett volna. 😛Tévedés, amíg Jones pályán volt, addig Wilsonnak nem volt tackle-je... mindent utána csinált. Amúgy nagy dilemma volt, de Reid nagyon stabilan hozta a 15-20 közötti pontokat, Jonesnak meg pont a Titans ellen volt még ősszel egy gyenge meccse. Végül is remekül eltaláltam, hogy melyikük sérül le később 😀Nem, ő speciel AJ Brownból élt meg és abból hogy egy konzisztens tackleproducer és a JAX D baromi szar 😊Most találtam a safetyjeim nézegetése közben - a tékozló fiú hazatért 😊Ő is az én emberem sérüléséből élt btw 😊
(a kedvencem h Szesze visszawaiverezte magának.. a Mills-pótlék 😛)
Igor
Jakehomer
Az meg is lepett h nem kezdetted Jonest amúgy Henry/TEN ellen, bár ezzel csak jól jártál végül.. 😛
Igor
Jakehomer
Justin Reidnél meg arra a 11 hiányzott snapre azért igazán nem lehet fogni*, egyszerűen Crossent, meg picit Murrayt dobálták meg.. bár a 2 sack az nyilván nem mák kérdése.
*Ilyen nálam is volt, kiesett Allen kb 15, Leonard meg 6 snap erejéig (akkor leszek szarban ha ez a hátsérülés komoly...) - az legalább 10 pont 😛
Kendricks (meg az LB sor úgy egészen) a pech /amin ez elment - 20 pont vs 60 pont. Ha Kendricks játszik, valszeg most izgulnánk egy jót a HC miatt...
Igor
Reid tényleg visszajött, és valóban nem ment sok play felé, bár bénázott is párszor, a Montgomery hosszú TD futásnál pl. Leonard amikor kiesett, már eldőlt a meccs, szerintem csak pihentették. Ami valóban pech volt nálad (bár abszolút papírforma), hogy a Hawks-Jets meccs nagyon hamar eldőlt, Carson hozott volna még egy csomó pontot.
Azt, hogy Brown és Kendricks is ledöglött, nem lehet túlélni, most nyerhettem volna valami mákkal, de hármat a playoffban nem lehet szedett-vedett lb sorral. És az a gond, hogy a handcuffolás LB-knél nem olyan egyszerű, írtad például Brown sérülésénél, hogy Comptont érdemes lett volna rosteren tartani. Hát nem 😊 Az meg, hogy Kendricks egy kibaszott bemelegítés alatt essen ki, hát röhej.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Nyilván minden egyes tackle-t ő csinált volna meg, és Wilsonnak 1 pontja se lett volna. 😛Tévedés, amíg Jones pályán volt, addig Wilsonnak nem volt tackle-je... mindent utána csinált. Amúgy nagy dilemma volt, de Reid nagyon stabilan hozta a 15-20 közötti pontokat, Jonesnak meg pont a Titans ellen volt még ősszel egy gyenge meccse. Végül is remekül eltaláltam, hogy melyikük sérül le később 😀Nem, ő speciel AJ Brownból élt meg és abból hogy egy konzisztens tackleproducer és a JAX D baromi szar 😊Most találtam a safetyjeim nézegetése közben - a tékozló fiú hazatért 😊Ő is az én emberem sérüléséből élt btw 😊
Igor
Jakehomer
Az meg is lepett h nem kezdetted Jonest amúgy Henry/TEN ellen, bár ezzel csak jól jártál végül.. 😛
Igor
Jakehomer
Justin Reidnél meg arra a 11 hiányzott snapre azért igazán nem lehet fogni*, egyszerűen Crossent, meg picit Murrayt dobálták meg.. bár a 2 sack az nyilván nem mák kérdése.
*Ilyen nálam is volt, kiesett Allen kb 15, Leonard meg 6 snap erejéig (akkor leszek szarban ha ez a hátsérülés komoly...) - az legalább 10 pont 😛
Kendricks (meg az LB sor úgy egészen) a pech /amin ez elment - 20 pont vs 60 pont. Ha Kendricks játszik, valszeg most izgulnánk egy jót a HC miatt...
több mint 5 éve
Tévedés, amíg Jones pályán volt, addig Wilsonnak nem volt tackle-je... mindent utána csinált. Amúgy nagy dilemma volt, de Reid nagyon stabilan hozta a 15-20 közötti pontokat, Jonesnak meg pont a Titans ellen volt még ősszel egy gyenge meccse. Végül is remekül eltaláltam, hogy melyikük sérül le később 😀Nem, ő speciel AJ Brownból élt meg és abból hogy egy konzisztens tackleproducer és a JAX D baromi szar 😊Most találtam a safetyjeim nézegetése közben - a tékozló fiú hazatért 😊Ő is az én emberem sérüléséből élt btw 😊
Igor
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!