bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
átszámolás után 3 ponttal most dodo megy 258-255-re, de ciki lenne ha ezt nem fordítaná meg a Vernon Davis-TKO páros.Voltak ennel jobbak, keeperben csomo, de meg div 1-ben is.. asszem egy 270-266 remlik.. ha meg kombi pont kell, ott van a meccsem soldival nehany hettel korabbrol, 588 pont asszem 😊
Érdemes lenne visszanézni de vsz all-time az egyik legtöbb pontot hozó meccs ez. A címvédőt leverni mindig dicsőség, főleg egy ilyen szuperrangadónharomt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valami ilyesmi lesz az utolsó fordulóra1.haromt 9-3 vs. bria
2.igor 8-3-1 vs. danna
3.dodo 8-4 vs. xrace
4.danna 7-4-1 vs. igor
5.höri 7-4-1 vs. somos
xxxxxxxxxxxxxx biztos playoff
6.göbi 7-5 vs. gabo
7.hurka 7-5 vs. tyr
8.tyr 7-5 vs.hurka
--------------------- most PO hely
9.xrace 6-5-1 vs. dodo
10.soldi 6-6 vs. rajna
11.atapapa 6-6 vs. vikes
...................... még lehet PO
12.fucu 5-7 vs. visi
13.rajna 5-7 vs. soldi
14.somos 5-7 vs. höri
15.visi 5-7 vs. fucu
*************** már nem lehet PO
16.gabo 4-8 vs. göbi
17.go vikes 4-8 vs. ata
oooooooooooooooooooo kiesés
18.bria 1-11 vs. ttt
a forduloló meccse a tyr-hurka párharc. a vesztes vsz nem playoffozik.
göbi helye eléggé biztos
szép forduló lesz
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
átszámolás után 3 ponttal most dodo megy 258-255-re, de ciki lenne ha ezt nem fordítaná meg a Vernon Davis-TKO páros.Érdemes lenne visszanézni de vsz all-time az egyik legtöbb pontot hozó meccs ez. A címvédőt leverni mindig dicsőség, főleg egy ilyen szuperrangadón
több mint 13 éve
Kösz, szoros meccs volt. A WR sorod csúnyán cserben hagyott (mondjuk az enyém sem volt egy Air Coryell), sok szerencsét jövő hétre!Ha az átszámolás után is vezetek (kopp-kopp-kopp) akkor uccsó hétre Hurkesz kolléga marad, akivel (ha jól sejtem) a PO-ért játszunk. Na ezt nem gondoltam volna az első négy meccs után 😊TyRHihetetlen... Mindegy, grat. KÖCSÖG kibaszott velem, pedig amikor megláttam, hogy mennyi pontot csinált az SD, kicsit mást gondoltam. :/Soldados
több mint 13 éve
Mondjuk ha a nettó 36 pont nem a padomon van,akkor még egy kicsit izgulhatnál legalább MNF-en! 😊Várható volt, cérnavékony ez a csapat, így sem rossz a 210+ pont. Bennmaradás meglesz talán, PO meg majd jövőre.na.Mondanám, hogy lesz hozzá nekem is még egy szavam.. de mivel briával játszol, max akkor, ha Dodo nyer.. bár ott is verhetőnek tűnik az ellenfél.
Élmunkásokhoz méltó meccset nyomunk az alapszakasz első helyéért 😊
253-244 ide
Vernon Davis, TKO és Powers vs Freeney és Muir
Nem kéne kikapni innenharomt
Én Danna ellen a harmadik helyért meccselek egyet sztem, az se lesz könnyű.
Bocs, somos.. elkiabáltam. Obomanu kicsit meglepett, nálad most a Bradford+Morris+Ellis trió nem volt elég.Igor
Grat!somoskovig
több mint 13 éve
Ha az átszámolás után is vezetek (kopp-kopp-kopp) akkor uccsó hétre Hurkesz kolléga marad, akivel (ha jól sejtem) a PO-ért játszunk. Na ezt nem gondoltam volna az első négy meccs után 😊TyRHihetetlen... Mindegy, grat. KÖCSÖG kibaszott velem, pedig amikor megláttam, hogy mennyi pontot csinált az SD, kicsit mást gondoltam. :/
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ha az átszámolás után is vezetek (kopp-kopp-kopp) akkor uccsó hétre Hurkesz kolléga marad, akivel (ha jól sejtem) a PO-ért játszunk. Na ezt nem gondoltam volna az első négy meccs után 😊
több mint 13 éve
Várható volt, cérnavékony ez a csapat, így sem rossz a 210+ pont. Bennmaradás meglesz talán, PO meg majd jövőre.Mondanám, hogy lesz hozzá nekem is még egy szavam.. de mivel briával játszol, max akkor, ha Dodo nyer.. bár ott is verhetőnek tűnik az ellenfél.Nem hinném, hogy innen meg tudnám fordítani, gratulálok Tibinek a győzelemhez! Azért a Brady+Hillis=80 pont nem semmi. 😊DODO92na.
253-244 ide
Bocs, somos.. elkiabáltam. Obomanu kicsit meglepett, nálad most a Bradford+Morris+Ellis trió nem volt elég.Igor
Grat!
több mint 13 éve
jóság vanJuquat ki akartam rakni de kb senki nincs lenn DE. Dwannel nem tudom mi van, Brownt pedig elfogta a Texans DL. Van ilyen. Szerencséd, hogy Fordot nem játszattam 😛 lenne 33 pont plusz még nekem. PM és Beanie pedig még zúzhat egy szépet 😛
62 pont ide + Mathis vs Peyton és Beanie
megint megvertem a fantasy vezírt, akinél három 0 pontos DLineman állt fel, menő 😛Höri
több mint 13 éve
Mondanám, hogy lesz hozzá nekem is még egy szavam.. de mivel briával játszol, max akkor, ha Dodo nyer.. bár ott is verhetőnek tűnik az ellenfél.Nem hinném, hogy innen meg tudnám fordítani, gratulálok Tibinek a győzelemhez! Azért a Brady+Hillis=80 pont nem semmi. 😊DODO92na.
253-244 ide
Bocs, somos.. elkiabáltam. Obomanu kicsit meglepett, nálad most a Bradford+Morris+Ellis trió nem volt elég.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Nagyon meleg lesz ez sajnos... :/185-150-re vezetek Tyr ellen, de nálam már csak a KÖCSÖG, nála pedig még Donald Brown, Justin Smith, Angerer, Hayden, Bethea. Meredeknek érzem nagyon. :/
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném, hogy innen meg tudnám fordítani, gratulálok Tibinek a győzelemhez! Azért a Brady+Hillis=80 pont nem semmi. 😊DODO92na.
253-244 ide
Nem kéne kikapni innen
több mint 13 éve
jóság van62 pont ide + Mathis vs Peyton és Beanie
megint megvertem a fantasy vezírt, akinél három 0 pontos DLineman állt fel, menő 😛
több mint 13 éve
Nem hinném, hogy innen meg tudnám fordítani, gratulálok Tibinek a győzelemhez! Azért a Brady+Hillis=80 pont nem semmi. 😊
több mint 13 éve
Azért még ne kapkodd el, iszonyatosan kétarcú ez a csapat. Landry pedig szerintem keeper, legalábbis nem hiszem, hogy a Whitner - Pollard kettős mellett még ő is nálad lenne! 😀Na, ha a többiek is így folytatják, ahogy Morris és Ellis bekezdett, akkor török egy kis borsot Igor orra alá. 😊Mar most gratulalok.. asszem csunya zako lesz ez a PO-ban, kezd szetesni a csapat.. es bebuktam Landryt is (nem is tudom ez a liga, v. masik)Igor
Ja, tök érdekes, hogy a keeper safety párosom ellen játszom, szóval valamiért tuti pipa leszek Pollard és Whitner miatt! 😊somoskovig
több mint 13 éve
Na, ha a többiek is így folytatják, ahogy Morris és Ellis bekezdett, akkor török egy kis borsot Igor orra alá. 😊Mar most gratulalok.. asszem csunya zako lesz ez a PO-ban, kezd szetesni a csapat.. es bebuktam Landryt is (nem is tudom ez a liga, v. masik)
Ja, tök érdekes, hogy a keeper safety párosom ellen játszom, szóval valamiért tuti pipa leszek Pollard és Whitner miatt! 😊somoskovig
több mint 13 éve
Zsír, 4-4 ember után 64-27 ide Tyr ellen.SoldadosZavart érzek az Erőben, igen csúnya bukta érik...
több mint 13 éve
Zsír, 4-4 ember után 64-27 ide Tyr ellen.
több mint 13 éve
Na, ha a többiek is így folytatják, ahogy Morris és Ellis bekezdett, akkor török egy kis borsot Igor orra alá. 😊Ja, tök érdekes, hogy a keeper safety párosom ellen játszom, szóval valamiért tuti pipa leszek Pollard és Whitner miatt! 😊
több mint 13 éve
vs RajnaAustin, Welker, Keller, McCourty, Nick Harris vs Ivory, Levy, Roman Harper
66 36
jó kezdés
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3 illetve 2 játékos után 63-8 😊Sajna sok a Q-m, így nem biztos ez még koránt sem
több mint 13 éve
Na McCourty előkészítette a következő TD-t, de remélem azt már Hoyer adja. 😊most még csak 42. Esetleg egy TD még beleférne 😊haromta szuperrangadón ráijesztett Bredi egy kicsit Dodo-ra 😊haromtNem kicsit 😀 Azért egy félidő alatt 35 pont már elég jónak mondható 😉DODO92
Szerk.: BJGE megmentett az egy lezajlott meccs utáni biztos vereségtől. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most még csak 42. Esetleg egy TD még beleférne 😊a szuperrangadón ráijesztett Bredi egy kicsit Dodo-ra 😊haromtNem kicsit 😀 Azért egy félidő alatt 35 pont már elég jónak mondható 😉DODO92
több mint 13 éve
a szuperrangadón ráijesztett Bredi egy kicsit Dodo-ra 😊haromtNem kicsit 😀 Azért egy félidő alatt 35 pont már elég jónak mondható 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a szuperrangadón ráijesztett Bredi egy kicsit Dodo-ra 😊