Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

bowl.hu div. 2./A

15 feliratkozó

2 hónapja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 907 — Browns GM
bowl.hu div. 2./A - 2024 edition

eaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek

ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.

draft: 2024.09.02 - 20:00

Szerkesztette: törölt kristof
4 órája
Peci1991 Green Bay Packers 159
Nagy sikered lenne vele! 🤣🤣

Köszönöm szépen a csere lehetőséget. Drafton gondolkoztam rajta, hogy elhozom, de Kirk Kapitány lett belőle, ebből is látszik, hogy minden út Csikágóba vezet (Green Bay szurkolóként külön gáz 🤣).
Peci1991
Sajnos ezt a tradet most meg kell hogy osszam a Packers facebook csoportban 😀
Dzseno
5 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 723 — Bears & Illinois fan
LB-t adok értelmes futóért.
Janek
Közben izgalmas lesz a mai zárómeccs, még akár nyerhetek is, de neked áll a zászló......
csi77
Hát én nem így látom .
Minden esetre jó ötlet volt Jewell-t berakni Rozeboom helyett 😀
Janek
Lehet, hogy döntetlen közeli lesz, és a csütörtöki számolás dönt. A csapatod, de még a cserepadod is brutális, ha véletlenül nyernék, igen nagy mákom lenne.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 órája
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 916 — Apu ökölbeszorított keze
Janek
Közben izgalmas lesz a mai zárómeccs, még akár nyerhetek is, de neked áll a zászló......
csi77
Hát én nem így látom .
Minden esetre jó ötlet volt Jewell-t berakni Rozeboom helyett 😀

9 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 473 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Végre egy értelmes forduló részemről, és nem csak a sorsolás hozza a W-t, még úgy is hogy azért az a pár kiemelkedő egyéni teljesítmény húzott ennyire fel, pl. a DE kettősöm teljesítménye hosszú távon nem tartható.

Az LB sorom bezzeg minden héten alulteljesít, na de majd a szezon második felében 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
10 órája
ház, kocsi, minden mehet Caleb Williamsre, hogy ő lesz az év újonca, most hogy egy nagyon farnehéz cserében bedobtam Cousinsért... sok sikert vele, Peci!
törölt kristof

még a projectiont sem tudja hozni, bust 😡

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
10 órája
Janek

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja

1 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 186 — Pittsburgh Bonegrinders
Köszönöm szépen a csere lehetőséget. Drafton gondolkoztam rajta, hogy elhozom, de Kirk Kapitány lett belőle, ebből is látszik, hogy minden út Csikágóba vezet (Green Bay szurkolóként külön gáz 🤣).
Peci1991
Sajnos ezt a tradet most meg kell hogy osszam a Packers facebook csoportban 😀
1 napja
1 napja
ház, kocsi, minden mehet Caleb Williamsre, hogy ő lesz az év újonca, most hogy egy nagyon farnehéz cserében bedobtam Cousinsért... sok sikert vele, Peci!

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 napja
Hali! Nincs valakinek egy wr eladó?
Peci1991
Shawnka nekem ajánlkozott, de azóta semmi

Hajrá Bad Bones!
3 napja
Hali! Nincs valakinek egy wr eladó?
3 napja
Persze, hogy akkor dől ki az idényre Diggs, amikor az egyetlen épkézláb elkapó az ellenfélnél van, de még ez sem indokolja, hogy 5 ponttal többbet szerezzen, mint az irányítója. Legalább a Jetses safetyt jó ütemben szedtem fel, de kezd már uncsi lenni, hogy mennyire nem hozzák magukat az embereim.....

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
4 napja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 15 897 — !SuPeR6BoWL!
Kellene a főnixes feltámadás....hát inkább iszok egy páleszt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
4:0 szezon kezdés után 4:4 👍 És még hol a vég...imádom ezt a játékot😀
Dzseno
Hasonló, 3-1 és 4-2 után 4-4, de mostanában 150-160 szerzett pontokkal. Az irányítón kívül kb az összes top 10-ben draftolt játékosom hagyott ki pár hetet sérülés miatt (most éppen Diggs IR) , a waiveren kb esélytelen vagyok, de ha igen, akkor meg a jókat dobom ki és szarul húzok.
Vicces 😀

Azt számoltam előzetesen, hogy 6 győzelem az alapszakaszban és 1 a POban elég lehet a bent maradásra, de most már bizonytalanabb vagyok, abban főleg, hogyan lesz nekem még 2 győzelmem.......😊
csi77
Tudok adni elkapót, ha úgy van!
shawnka
Kire gondoltál és ki kellene tőlem?

Hajrá Bad Bones!
5 napja
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 285 — Tyrone Creek
Dzseno
Hasonló, 3-1 és 4-2 után 4-4, de mostanában 150-160 szerzett pontokkal. Az irányítón kívül kb az összes top 10-ben draftolt játékosom hagyott ki pár hetet sérülés miatt (most éppen Diggs IR) , a waiveren kb esélytelen vagyok, de ha igen, akkor meg a jókat dobom ki és szarul húzok.
Vicces 😀

Azt számoltam előzetesen, hogy 6 győzelem az alapszakaszban és 1 a POban elég lehet a bent maradásra, de most már bizonytalanabb vagyok, abban főleg, hogyan lesz nekem még 2 győzelmem.......😊
csi77
Tudok adni elkapót, ha úgy van!
5 napja
Dzseno
Vicces 😀

Hajrá Bad Bones!
5 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 186 — Pittsburgh Bonegrinders

Szerkesztette: Dzseno
6 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 473 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
a sorsolás most is kegyes volt hozzám, ha már a csapat jócskán bennehagyott újfent.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
7 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 282 — Je suis kobranadrág
240 ponttal is ki lehet kapni…
Janek
246-al is 😀
7 napja
240 ponttal is ki lehet kapni…

7 napja
wmitty Indianapolis Colts 716 — Colts fan
Grat Wmitty, újra kikaptam elég csúnyán (...).Még jó, hogy 4 győzelmet bemákoltam....
csi77
Köszönöm szépen! Bár semmi érdememet nem érzem benne 😉

Nem tudom, ilyen hányszor volt a Fantasy-történelemben... A (múlt héten kimásolt) táblázat szerint "zseniálisan" draftoltam, csodálatos csapatot építettem*, utána viszont érthetetlenül és katasztrofálisan "rosszul edzősködöm", mert teljesen visszaestek a kilátások 😉 Javítanom kell a tréningek intenzitásán! Lesz medicinlabda!

(* oké, első két draftoltam IR-en, nulla impact)
wmitty
Tényleg pokoli rejtély. Fogalmam sincs, miért kaptam ki ötször... Semmi "hibát" nem csináltam, hiszen a "legjobb" csapatot küldtem pályára. Aztán miért nyertem most váratlanul háromszor egymás után?! Semmit nem változtattam, nem tartottam másféle tréningeket, nem alakítottam a playbookon, stb. Nem tudom, mire lehetnék büszke... A fene se érti a fantasy footballt.

Otthonom MisColts
7 napja
Grat Wmitty, újra kikaptam elég csúnyán, ráadásul megint megsérült egy elkapóm. Nacua visszatért, ( padon, akárcsak a többiek 😊 ), talán lassan Pacheco is, muszáj elindulnom felfelé, mert jelenleg egy kiesőjelölt a csapatom., nem látom, kit tudnék megverni Még jó, hogy 4 győzelmet bemákoltam....

Hajrá Bad Bones!
7 napja
Az Isten áldja meg az agyamat, hogy lecseréltem Cousinst!! 🤬🤬🤬
10 napja
Na most pályára lép Nacua vagy sem? 😮
csi77
Pályára lépett, de padoztattam.....

Hajrá Bad Bones!