bowl.hu div. 2./A
15 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
nekem inkább a hétfő, szombaton még festek, meg ilyenek
több mint 14 éve
Na most nem leszek népszerű, de vagy egy nappal előre, vagy hátrébb kéne tolni a draftot, mert vasárnap fel kell mennem pestre, és csak 10 körülre érek haza legjobb esetben is.Nagy gáz volna egy szombati, vagy egy hétfői draft?
több mint 14 éve
én óvatosan nem bántásból megkérdezném, hogy ezt miért is ide írtad, de hagyjukFucuÉrtem, mire gondolsz, igazad van, de az a helyzet, nem vagyok egy topikszörfös, ott kérdeztem rá, ahol jelen vagyok, így tűnt a legegyszerűbbnek.
Höri: köszi.
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
én óvatosan nem bántásból megkérdezném, hogy ezt miért is ide írtad, de hagyjuk
több mint 14 éve
(technikai helpdesk:még nem
szerintetek azt be lehet állítani, hogy a topik kommentjei fordított időrendben jelenjenek meg, felül az újabb - ahogy a régi fórumban volt?)wmitty
több mint 14 éve
(technikai helpdesk:szerintetek azt be lehet állítani, hogy a topik kommentjei fordított időrendben jelenjenek meg, felül az újabb - ahogy a régi fórumban volt?)
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Ok.Nyilván előrébb kerültél, ha egy előtted lévő embert kivettünk, és nem az ő helyére, hanem a végére került valaki.bent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊kristofAkkor ezek szerint ez a sorrend most már fixnek vehető? Mert most megint egy hellyel előrébb kerültem a draftsorrendben aminek mondjuk örülök, csak jó lenne már pontosan tudni, h ki hányadik, a draftstratégia miatt.Szesze
Mostmár fix a sorrend.Döme
több mint 14 éve
Nyilván előrébb kerültél, ha egy előtted lévő embert kivettünk, és nem az ő helyére, hanem a végére került valaki.Akkor ezek szerint ez a sorrend most már fixnek vehető? Mert most megint egy hellyel előrébb kerültem a draftsorrendben aminek mondjuk örülök, csak jó lenne már pontosan tudni, h ki hányadik, a draftstratégia miatt.SzeszeMent. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.Dömebent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊kristof
Mostmár fix a sorrend.
több mint 14 éve
szaba
10 502
Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.DömeSztem csináljunk újat 😀 Nem én vagyok az utolsó 😀
több mint 14 éve
Akkor ezek szerint ez a sorrend most már fixnek vehető? Mert most megint egy hellyel előrébb kerültem a draftsorrendben aminek mondjuk örülök, csak jó lenne már pontosan tudni, h ki hányadik, a draftstratégia miatt.Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.Dömebent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.Dömebent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊
több mint 14 éve
Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akkor erre a v.kristof@c2.hu címre mehet a meghívó?Dömeigen
több mint 14 éve
Akkor erre a v.kristof@c2.hu címre mehet a meghívó?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jövök akkor ide, Newman-ek írtam pmet h vegyen ki a div3as ligából és szerezzenek vkit a helyemre (pl BigL)
több mint 14 éve
Jaja, Jake már itt van.Dömeakkor ha eddig nem ugrált senki a helyért, akkor igazold le kristófot
több mint 14 éve
Jaja, Jake már itt van.
több mint 14 éve
Itt vagyok, ragyogok, bent is vagyok a ligában, minden oké, a többiek a második helyért mennek. 😊nem Jakehomer? mint tavalyi bajnok div3banHöriItt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Úgy emlékszem tenorx mellett kristof, és még valaki jelentkezett ide, aztán tenorx lett ugye bevéve, a másik kettő meg nem. Akkor az kéne hogy kristof ide feljön div3-ból, oda meg bekerül valaki az ő helyére.Döme
Ezzel mi a helyzet?haromt
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
nem Jakehomer? mint tavalyi bajnok div3banItt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Úgy emlékszem tenorx mellett kristof, és még valaki jelentkezett ide, aztán tenorx lett ugye bevéve, a másik kettő meg nem. Akkor az kéne hogy kristof ide feljön div3-ból, oda meg bekerül valaki az ő helyére.Döme
több mint 14 éve
Itt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Úgy emlékszem tenorx mellett kristof, és még valaki jelentkezett ide, aztán tenorx lett ugye bevéve, a másik kettő meg nem. Akkor az kéne hogy kristof ide feljön div3-ból, oda meg bekerül valaki az ő helyére.
több mint 14 éve
szaba
10 502
Kell egy helyettes.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Itt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Ezzel mi a helyzet?
több mint 14 éve
gyalu
314
Ja én vagyok, csak 2 hétig nem voltam gépnél, bocs.A Dombóvár Brewers tulaja írja már be hogy ki ő, mert sehol nem lelem. 😀Dömelakhely alapján GyaluHöri
több mint 14 éve
A Dombóvár Brewers tulaja írja már be hogy ki ő, mert sehol nem lelem. 😀Dömelakhely alapján Gyalu