bowl.hu div. 2./B
18 feliratkozó
5 hónapja
Csapatok - User nevekKlonilinlogdad Polarbears - @alatriste
Serenity Valley Browncoats - @warr_b
Ujhegy Bulldogs - @zavi27
Atomic Falcons - @Vieri
Philadelphia Phireballs - @miller108
Castleai Rebels - @Castleai01
Barcika Wolverines - @Arms
Bihari Murderers - @shagi0206
Happy City Cats - @Jack Zoltán
Saturdayplace Pirates - @LTChargers
Telepi Madarak - @peach
Team Tebow - @JoeyPorter
Wampas Hoth - @Antman
Team Greengo - @Greengo
Zuglo Nookhorses - @Löfli
Lokott Szentek - @Kájzerszóze
Cheesehead Daltons - @BJ Bazsi
Sanco's Sentinels - @Sanco
több mint 11 éve
Bejött, sima win lett, nem is fél ponttal, hanem egy egész ponttal nyertem. Nem tudtam Lamurt, kapkodtam is rendesen keeperben, mert ott is nálam van.Ha nem akartam volna kib*szott okos lenni és megpróbálni kitalálni, mi járhat Belichick agyában (értsd, beraktam Boldent és Skinnert a kezdőbe), hanem maradok a biztosnál (Cunningham és Malcolm Smith lett volna helyettük), akkor most 30 ponttal vezetnék és meglenne az 5-2.Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........csi77
Ehelyett 7 pont a hátrány, nálam még Fitzmagic és Bullock, odaát Antonio Brown és Polamalu, tényleg kellene a magic Fitz-től, különben zacsi lesz.somoskovig
több mint 11 éve
😊Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........csi77én is bent hagytam Tuck barátot az esélyegyenlőség miatt 😀 elég pontszegény forduló lett ez amúgy...lol
Amúgy grat!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........csi77én is bent hagytam Tuck barátot az esélyegyenlőség miatt 😀 elég pontszegény forduló lett ez amúgy...
több mint 11 éve
Ha nem akartam volna kib*szott okos lenni és megpróbálni kitalálni, mi járhat Belichick agyában (értsd, beraktam Boldent és Skinnert a kezdőbe), hanem maradok a biztosnál (Cunningham és Malcolm Smith lett volna helyettük), akkor most 30 ponttal vezetnék és meglenne az 5-2.Legalább neked bejöhetne a csere, ha már megszívtam Lamurral (feltételezem, te sem tudtál róla), mert rögtön outtal kezdett, ráadásul még egy LB volt out, meg egy bye-őn, így 2 kezdőm volt LB poszton (bár inkább csak egy).........
Ehelyett 7 pont a hátrány, nálam még Fitzmagic és Bullock, odaát Antonio Brown és Polamalu, tényleg kellene a magic Fitz-től, különben zacsi lesz.somoskovig
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Ha nem akartam volna kib*szott okos lenni és megpróbálni kitalálni, mi járhat Belichick agyában (értsd, beraktam Boldent és Skinnert a kezdőbe), hanem maradok a biztosnál (Cunningham és Malcolm Smith lett volna helyettük), akkor most 30 ponttal vezetnék és meglenne az 5-2.Ehelyett 7 pont a hátrány, nálam még Fitzmagic és Bullock, odaát Antonio Brown és Polamalu, tényleg kellene a magic Fitz-től, különben zacsi lesz.
több mint 11 éve
Névvel vállalva küldtem egy offert Millerért 😀 😀 😀 😀 szerintem tetszeni fog.KájzerszózeA posztok majdnem jók voltak, de Allen helyett Flecher kellett volna inkább. 😊
A legnagyobb baj viszont, hogy Miller nem eladó. Befér a keretbe, és ha Tate megint táppénzre megy idő előtt, akkor nem állok a kakiba. És amúgy tök elégedett vagyok a csapattal. 😕
Ránéztem, nincs trade block-on Miller, a hiányposztjaim meg pont olyanok, hogy a piacozás megoldja őket (pl. DT2).
több mint 11 éve
Urak: Trade bizottsági munka akadt.Antman
Ellene:
Mellette: Kájzerszóze, Antman, lolKájzerszóze
több mint 11 éve
Én egy ideje már félek megnézni az ajánlatokat. Név nélkül: valaki felvesz egy CB-t a piacról, de megunja a padon, és ahelyett, hogy kidobná, bejelentkezik vele Lamar Millerért. És nem egy ilyet kapok. Azon már meg sem lepődöm, hogy nem nézik a hiányposztjaim, csak találomra kapnék egy 7. LB-t, oldjam meg.Névvel vállalva küldtem egy offert Millerért 😀 😀 😀 😀 szerintem tetszeni fog.
(Tényleg név nélkül, a tied azt hiszem a jobbik fajtából volt)caminoi

több mint 11 éve
Urak: Trade bizottsági munka akadt.
Ellene:
Mellette: Kájzerszóze, AntmanKájzerszóze
több mint 11 éve
Urak: Trade bizottsági munka akadt.Ellene:
Mellette: Kájzerszóze

több mint 11 éve
Asszem most halt ki végleg a szezonom, AP és Moreno után kiesett Wagner és Willis is, a top 6 pickemből 4 ment a lecsóba, nagyon fasza...
több mint 11 éve
Kiküldtem pár trade ajánlatot, nézzék az érintettek! 😊somoskovigOdaadnám Fitzpatrickot, a 11. hétig nem lesz rá szükségem, így viszont ki kell dobjak egy linebackert. Nekem nem rossz csere, kíváncsi vagyok, mit szól a trade bizottság.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Én egy ideje már félek megnézni az ajánlatokat. Név nélkül: valaki felvesz egy CB-t a piacról, de megunja a padon, és ahelyett, hogy kidobná, bejelentkezik vele Lamar Millerért. És nem egy ilyet kapok. Azon már meg sem lepődöm, hogy nem nézik a hiányposztjaim, csak találomra kapnék egy 7. LB-t, oldjam meg. (Tényleg név nélkül, a tied azt hiszem a jobbik fajtából volt)
több mint 11 éve
Kiküldtem pár trade ajánlatot, nézzék az érintettek! 😊
több mint 11 éve
A jövő két hétre 2 zakót jósolok, aztán majd meglátjuk.csi77HC a HC ellen 😊
több mint 11 éve
Azt a kutya meg a macska! 5-1, 2. hely, legtöbb szerzett pont? Mi a bánat van itt? 😊Flacco egyik héten 10 pont körül hoz, másikon 30-40.et, így közepesen átlagol. Eddigi szerencsémre mindig van egy-két ember, aki felhúzza a többiek teljesítményét, Murray és Kuechly pedig a legbestebbek...
A jövő két hétre 2 zakót jósolok, aztán majd meglátjuk.
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Komisz úr neked máris ment 1 ajánlat.AntmanCsáó Antman! Mellbevágó ajánlat volt. Gondolkozom rajta kicsit. Sajna Tillman sérülése sok galibát okoz a CB egységben.

több mint 11 éve
Borzalmas verést kaptam, gratulálok!Köszönöm, kellett nagyon a győzelem, az előző heti gyászos teljesítmény és utolsó pillanatos vereség (nyezsgem Wilson) után. Talán végre ráléptem a PO-ra vezető útra. Egy fasza LB sor hiányzik, ha azt össze tudnám tákolni...
Innen talán már csak feljebb lesz 😀Kájzerszóze
több mint 11 éve
Borzalmas verést kaptam, gratulálok!Innen talán már csak feljebb lesz 😀

több mint 11 éve
Nem játszó QB-t tudok húzni waiverről én is. 😊 De hátha akad valakinél csere.Ha valakinek akad eladó QB-ja (bye week-re kell, közepesen szar is lehet), az ne habozzon jelentkezni. 😊somoskovigJavaslom Vick-et, nekem is ő volt a beugróm 😀
Nulla pontért.......Kájzerszóze
Legalább nyerni sikerült egy borzasztó meccsen végre két zacsi után, egy jó AP és sérülés előtti Moreno hiányzik a tényleges contender csapathoz. Ebből legalább az utóbbi talán összejön 1-2 forduló múlva, meg jó lenne, ha Keenan Allen is visszatalálna a tavalyi formájához...
több mint 11 éve
Ha valakinek akad eladó QB-ja (bye week-re kell, közepesen szar is lehet), az ne habozzon jelentkezni. 😊somoskovigJavaslom Vick-et, nekem is ő volt a beugróm 😀
Nulla pontért.......