NFC West Fantasy Liga
7 feliratkozó
több mint 9 éve
Lehet, hogy még korai, de a tavalyi példából kiindulva szeretném a fontosabb kérdéseket mihamarabb tisztázni, hogy legyen időm a liga kialakítására is. Tehát, aki idén (is) játszani akar, attól kérek egy pm-et szándéknyilatkozattal és csapatnévvel, az újaktól pedig e-mail címet is. Jelentkezési határidő: Augusztus 15.
több mint 9 éve
Azok hárman igazoltak vissza, akik nemrég itt is megtették. 😊Tehát 6-an vagyunk, ami nem elég egy jó játékhoz. Én amondó vagyok, hogy idén jegeljük, aztán jövőre majd kap egy kis reklámot a dolog.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Mindenkit értesítek , hogy 2-3 hely üresedett meg 3 db 16 csapatos IDP ligában.Ha valakinek van kedve itt Big Daddy néven talál és jelentkezhet, vagy Twitter @BlasiLaci e-mail laszlo.blaskovics@hotmail.com3. szezont kezdjük, jó a csapat. Úgyhogy szívesen várunk.
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 9 éve
Cardinalis
5 777
Én visszaigazoltam! De most is megteszem 😊Én visszaigazoltam? Ha nem akkor most megteszem 😊Igen, az. Visszaigazolók, akik idén is jönnek vannak HÁRMAN. Mellettük van KETTŐ új jelentkező. Plusz ugye én. Ez HAT ember. Ennyivel felesleges indítani a ligát szerintem.Sziasztok 😊. Idén lesz akkor liga? Küldtem pm-et már, csak nem jött visszajelzés és azért kérdem. üdvJo kerdes
Stopyt
silent7939
Medvepapa
silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Én visszaigazoltam? Ha nem akkor most megteszem 😊Igen, az. Visszaigazolók, akik idén is jönnek vannak HÁRMAN. Mellettük van KETTŐ új jelentkező. Plusz ugye én. Ez HAT ember. Ennyivel felesleges indítani a ligát szerintem.Sziasztok 😊. Idén lesz akkor liga? Küldtem pm-et már, csak nem jött visszajelzés és azért kérdem. üdvJo kerdes
Stopyt
silent7939
Medvepapa
több mint 9 éve
Igen, az. Visszaigazolók, akik idén is jönnek vannak HÁRMAN. Mellettük van KETTŐ új jelentkező. Plusz ugye én. Ez HAT ember. Ennyivel felesleges indítani a ligát szerintem.Sziasztok 😊. Idén lesz akkor liga? Küldtem pm-et már, csak nem jött visszajelzés és azért kérdem. üdvJo kerdes
Stopyt
silent7939
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Sziasztok 😊. Idén lesz akkor liga? Küldtem pm-et már, csak nem jött visszajelzés és azért kérdem. üdvJo kerdes
Stopyt
több mint 9 éve
Stopyt
180
Sziasztok 😊. Idén lesz akkor liga? Küldtem pm-et már, csak nem jött visszajelzés és azért kérdem. üdv
több mint 9 éve
Lehet, hogy még korai, de a tavalyi példából kiindulva szeretném a fontosabb kérdéseket mihamarabb tisztázni, hogy legyen időm a liga kialakítására is. Tehát, aki idén (is) játszani akar, attól kérek egy pm-et szándéknyilatkozattal és csapatnévvel, az újaktól pedig e-mail címet is. Jelentkezési határidő: Augusztus 15.
több mint 9 éve
ne sértegess, én RWilson-er vagyok nem Luck-er 😀Kösz, kösz... bevallom, h a végén nem tudtam állítgatni a csapatot, mondhatni, szerencsére 😀SeaSzilaHawkLucker. 😀Medvepapa
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Kösz, kösz... bevallom, h a végén nem tudtam állítgatni a csapatot, mondhatni, szerencsére 😀SeaSzilaHawkLucker. 😀
több mint 9 éve
Kösz, kösz... bevallom, h a végén nem tudtam állítgatni a csapatot, mondhatni, szerencsére 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Cardinalis
5 777
Gratula Real Seahawks-nak a bajnoki címért! 😊 Én egy nfl.com-os bajnoki címmel vigasztalódtam ebben a szezonban :cool:
fantasy.nfl.com/league/2975505 (itt "nevtelen"-ül vagyok 😉)
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
mocskonyi
321
Én ott leszek, egyelőre a lelátón. De így tied a sörkör😊Az nekem csak jó😊mocskonyihát sajna +5 pontyon múlt a boldogság... további soXerencsét!
Wolves-Cowbells meccsen azért majd összefutunk 😊
azért nem túl jó érzés a második legtöbb ponttal kiesni... a BYE weekeseket is beleértve... 😉
gratula Real Seahawks-nak! a hajnali meccs első félidejét megnéztem és a félidő végén csak 2 ponton belül volt a különbségünk... ez van, sebaj, az nfl.com-os ligám döntőjében majd vigasztalódok a hétvégén 😊Cardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 777
Az nekem csak jó😊mocskonyihát sajna +5 pontyon múlt a boldogság... további soXerencsét!
Wolves-Cowbells meccsen azért majd összefutunk 😊
azért nem túl jó érzés a második legtöbb ponttal kiesni... a BYE weekeseket is beleértve... 😉
gratula Real Seahawks-nak! a hajnali meccs első félidejét megnéztem és a félidő végén csak 2 ponton belül volt a különbségünk... ez van, sebaj, az nfl.com-os ligám döntőjében majd vigasztalódok a hétvégén 😊
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
mocskonyi
321
Az nekem csak jó😊jó ötlet 😊 felőlem mehet a mindkettő :cool:CardinalisA Fantasy vesztes, vagy a meccs vesztese, mármint a Wolves-Rebels.mocskonyiHát most berezeltem. Egyébként tavasztól újra otthon. Wolves - Rebelsen mostmár el tudom fogadni a sörmeghívásod😊mocskonyiszuper! 😊 a vesztes fizet 😉Cardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 777
jó ötlet 😊 felőlem mehet a mindkettő :cool:A Fantasy vesztes, vagy a meccs vesztese, mármint a Wolves-Rebels.mocskonyiHát most berezeltem. Egyébként tavasztól újra otthon. Wolves - Rebelsen mostmár el tudom fogadni a sörmeghívásod😊mocskonyiszuper! 😊 a vesztes fizet 😉Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
mocskonyi
321
A Fantasy vesztes, vagy a meccs vesztese, mármint a Wolves-Rebels.Hát most berezeltem. Egyébként tavasztól újra otthon. Wolves - Rebelsen mostmár el tudom fogadni a sörmeghívásod😊mocskonyiszuper! 😊 a vesztes fizet 😉Cardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 777
Hát most berezeltem. Egyébként tavasztól újra otthon. Wolves - Rebelsen mostmár el tudom fogadni a sörmeghívásod😊mocskonyiszuper! 😊 a vesztes fizet 😉
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
mocskonyi
321
Hát most berezeltem. Egyébként tavasztól újra otthon. Wolves - Rebelsen mostmár el tudom fogadni a sörmeghívásod😊a próféta szóljon belőled 😉 már alig várom! addig is küldöm ezt a dalt 😀ahogy nézem megszületett az NFC West Fantasy Liga Playoff Matchups:Ha nyersz, velem játszol. És mivel Wolves fan vagy, nem kegyelmezhetek😊mocskonyi
games.espn.go.com/ffl/h2hplayoffs?leagueId=617045
és én is képbe kerültem megint, mint Mona lisa 😀 nem is rossz egy újfent autodraftolt csapattól :cool:
mondjuk ehhez vastagon kellett Nelson tegnapi 33 pontyot érő teljesítménye 😉
viszont az első két kiemelt eddig a legnagyobb nyertese az idei flúgos ligánknak... az alapszakaszban kapott ajándék BYE week mellé így kaptak a POban is egy-egy bónusz BYE-t... @)Cardinalis
www.youtube.com/watch?v=Um4r3U5loL4Cardinalis
több mint 9 éve
Cardinalis
5 777
a próféta szóljon belőled 😉 már alig várom! addig is küldöm ezt a dalt 😀ahogy nézem megszületett az NFC West Fantasy Liga Playoff Matchups:Ha nyersz, velem játszol. És mivel Wolves fan vagy, nem kegyelmezhetek😊mocskonyi
és én is képbe kerültem megint, mint Mona lisa 😀 nem is rossz egy újfent autodraftolt csapattól :cool:
viszont az első két kiemelt eddig a legnagyobb nyertese az idei flúgos ligánknak... az alapszakaszban kapott ajándék BYE week mellé így kaptak a POban is egy-egy bónusz BYE-t... @)Cardinalis
www.youtube.com/watch?v=Um4r3U5loL4
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
mocskonyi
321
ahogy nézem megszületett az NFC West Fantasy Liga Playoff Matchups:Ha nyersz, velem játszol. És mivel Wolves fan vagy, nem kegyelmezhetek😊
több mint 9 éve
Cardinalis
5 777
ahogy nézem megszületett az NFC West Fantasy Liga Playoff Matchups:games.espn.go.com/ffl/h2hplayoffs?leagueId=617045
viszont az első két kiemelt eddig a legnagyobb nyertese az idei flúgos ligánknak... az alapszakaszban kapott ajándék BYE week mellé így kaptak a POban is egy-egy bónusz BYE-t... @)
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Sajnos le, de jövőre várunk! 😊Ez nagyon állatul hangzik,de gondolom erről akkor már lekéstem :/,na de majd jövőre 😀!StopytSziasztok. Bocsi,hogy ide irok ezzel,de igazából jobb helyet nem találtam 😀. Aki esetleg ráér vagy van kedve az elmagyarázná,hogy pontosan mi is ez a fantasy? Vagy tudnátok küldeni egy magyar nyelvű szöveget ahol leirja,hogy pontosan,hogyan is kell ezt művelni 😀? Előre köszönöm.Stopytmagyar nyelvű szöveg itt: bowl.hu/fantasy_football
ez meg a mi NFC West Fantasy Ligánk: games.espn.go.com/ffl/scoreboard?leagueId=617045&scoringPeriodId=10Cardinalis
több mint 9 éve
Stopyt
180
Ez nagyon állatul hangzik,de gondolom erről akkor már lekéstem :/,na de majd jövőre 😀!Sziasztok. Bocsi,hogy ide irok ezzel,de igazából jobb helyet nem találtam 😀. Aki esetleg ráér vagy van kedve az elmagyarázná,hogy pontosan mi is ez a fantasy? Vagy tudnátok küldeni egy magyar nyelvű szöveget ahol leirja,hogy pontosan,hogyan is kell ezt művelni 😀? Előre köszönöm.Stopytmagyar nyelvű szöveg itt: bowl.hu/fantasy_football
ez meg a mi NFC West Fantasy Ligánk: games.espn.go.com/ffl/scoreboard?leagueId=617045&scoringPeriodId=10Cardinalis