NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
...Az extrém sport fogalma nem határozható meg egyértelműen, de általában olyan elfoglaltságokat kell érteni alatta, amely során veszélybe kerülhet az ember élete és magas a sérülések aránya. Igaz ez alapján minden sport lehetne extrém sport, hiszen bármely átlagos sportágban szenvedhetünk súlyos balesetet, ha nem kellő felkészültséggel és körültekintéssel végezzük. Így változó, hogy ki melyik sportágakat sorolja ebbe a kategóriába. Egy gyakran alkalmazott meghatározás szerint: „Extrém sport: (1991-től élő fogalom) különös veszéllyel járó sport, más néven adrenalin sport. Hagyományos sportból alakult ki, ami már nem volt elég izgalmas.” [2] Az extrém sportok általában kapcsolatban vannak a gyorsasággal, a magassággal, nagymértékű fizikai igénybevétellel járnak, és szükséges hozzájuk valamilyen speciális felszerelés...adócsalók leszünk mind :obpcj97De mi miért minősülünk extrém sportnak???JUNIOR#46
több mint 13 éve
adócsalók leszünk mind :obpcj97De mi miért minősülünk extrém sportnak???
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Az utolsó nyugodt vasárnap.Július 3 (Schwaz) Alpin Hammers-Budapest Hurricanes
Július 10 (Budapest) Budapest Hurricanes- Budapest Cowboys
Július 17 (Dunaújváros) Budapest ?- ??
több mint 13 éve
Mohi24
99
Haladás Crushers - Újpest Bulldogshttp://www.youtube.com/watch?v=QXyHadR7DGA
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor elmarad a Friday Night Lights?ÚristenMég nincs lefixálva, de remélhetőleg igen 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor elmarad a Friday Night Lights?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagyon szívesen 😉jah értem, köszönöm😊sLyNza kiállításnak mi volt az oka?sLyNzNem voltam ott, csak Twitteren követtem, de úgy tudom, hogy a győri nr.75-ön (OL) volt két flag (gondolom unsportsmanlike), és ezért volt kiállítás.Francesco
ezzel a kizárással csak az a baj, hogy megint nekem lesz plusz dolgom vele 😊
több mint 13 éve
jah értem, köszönöm😊Nem voltam ott, csak Twitteren követtem, de úgy tudom, hogy a győri nr.75-ön (OL) volt két flag (gondolom unsportsmanlike), és ezért volt kiállítás.FrancescoSzoros egy meccs volt, red zone turnoverekkel, kick return fair catch-csel, -10 yardos pass play-jel, kiállított játékossal, sideline flaggel...Francescoa kiállításnak mi volt az oka?sLyNz
......
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hülye 😊ezzel? 😊 😊 😊 😊 😊 😊cápa77érthető, bár ezzel a válasszal már csak 11 hiányzik😀sLyNzmelyikkel?cápa77
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem voltam ott, csak Twitteren követtem, de úgy tudom, hogy a győri nr.75-ön (OL) volt két flag (gondolom unsportsmanlike), és ezért volt kiállítás.Szoros egy meccs volt, red zone turnoverekkel, kick return fair catch-csel, -10 yardos pass play-jel, kiállított játékossal, sideline flaggel...Francescoa kiállításnak mi volt az oka?sLyNz
több mint 13 éve
ezzel? 😊 😊 😊 😊 😊 😊melyikkel?cápa77nem akartam, mert a végén azt mondják az emberek, hogy csak azért csináltamcápa77érthető, bár ezzel a válasszal már csak 11 hiányzik😀sLyNz
több mint 13 éve
melyikkel?érthető, bár ezzel a válasszal már csak 11 hiányzik😀sLyNzha végig így nyomtad volna már meg lenne az XY fan😀sLyNznem akartam, mert a végén azt mondják az emberek, hogy csak azért csináltamcápa77
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom a Cowboys-t, de Hurricanes-szempontból mindenesetre ez nagyon jó hír.
több mint 13 éve
Szoros egy meccs volt, red zone turnoverekkel, kick return fair catch-csel, -10 yardos pass play-jel, kiállított játékossal, sideline flaggel...Francescoa kiállításnak mi volt az oka?
......
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
biztos volt egy hangulat. ki volt a kiállított, azt tudjuk?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szoros egy meccs volt, red zone turnoverekkel, kick return fair catch-csel, -10 yardos pass play-jel, kiállított játékossal, sideline flaggel...
több mint 13 éve
érthető, bár ezzel a válasszal már csak 11 hiányzik😀nem akartam, mert a végén azt mondják az emberek, hogy csak azért csináltamcápa77győri interceptioncápa77ha végig így nyomtad volna már meg lenne az XY fan😀sLyNz
......
több mint 13 éve
nem akartam, mert a végén azt mondják az emberek, hogy csak azért csináltamgyőri interceptioncápa77ha végig így nyomtad volna már meg lenne az XY fan😀sLyNz
több mint 13 éve
győri interceptioncápa77ha végig így nyomtad volna már meg lenne az XY fan😀
......
több mint 13 éve
A meccs végeredménye:Győr Sharks : Budapest Cowboys 14 : 7 (0:0; 0:0; 7:0; 7:7)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi a közvetítést itt a végén 😕