NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
48
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
arcsike
100
Sziasztok!2:36-nál mennyire laza 😀 😛
Egy újabb Highlight a Videótabló műhelyből! Jó szórakozást hozzá! Ha tetszik kérek mindenkitől egy megosztást!
http://www.youtube.com/watch?v=Og7tA3WcI9Q&hd=1
Üdv: Johnny
http://www.videotablo.huJohn Doe
több mint 13 éve
Dögi
4
Első negyedben volt egy passzolt meg egy PR TD-nk, nekik a 2. negyed legvégén egy futottjuk, aztán volt az INT return TD-jük a 3. negyedben. Nekik sikerült egy kétpontosuk, nekünk egyik sem.Téééényleg, nekem az teljesen kiesett a végére. 😛
Amúgy ez Románia legjobb csapata, én erősségben nagyjából a magyar div2 tetejére-közepére raknám őket. Persze nekik szar, mert az összes többi román csapat épphogy csak él, és nagyon gyöngék. Úgyhogy fehéroroszokkal, törökökkel, bolgárokkal kell játszaniuk ugye állandó 500-600 km-es utakkal fűszerezve. Egyébként szimpatikus brigád voltak. Az külön érdekessége volt a meccsnek hogy nálunk volt 12-13 szerb "légiós" a Novy Knezevacból, úgyhogy igazi hármashatár menti dzsembori volt ez. 😊Döme
több mint 13 éve
Mohi24
99
Sziasztok!Komoly vagy!
Egy újabb Highlight a Videótabló műhelyből! Jó szórakozást hozzá! Ha tetszik kérek mindenkitől egy megosztást!
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Ű.
több mint 13 éve
John Doe
25
Sziasztok!Egy újabb Highlight a Videótabló műhelyből! Jó szórakozást hozzá! Ha tetszik kérek mindenkitől egy megosztást!
http://www.videotablo.hu
több mint 13 éve
Nada. 😊Első negyedben volt egy passzolt meg egy PR TD-nk, nekik a 2. negyed legvégén egy futottjuk, aztán volt az INT return TD-jük a 3. negyedben. Nekik sikerült egy kétpontosuk, nekünk egyik sem.es birokkal hogy allnak?xtaki
Amúgy ez Románia legjobb csapata, én erősségben nagyjából a magyar div2 tetejére-közepére raknám őket. Persze nekik szar, mert az összes többi román csapat épphogy csak él, és nagyon gyöngék. Úgyhogy fehéroroszokkal, törökökkel, bolgárokkal kell játszaniuk ugye állandó 500-600 km-es utakkal fűszerezve. Egyébként szimpatikus brigád voltak. Az külön érdekessége volt a meccsnek hogy nálunk volt 12-13 szerb "légiós" a Novy Knezevacból, úgyhogy igazi hármashatár menti dzsembori volt ez. 😊Döme
több mint 13 éve
xtaki
3 443
Első negyedben volt egy passzolt meg egy PR TD-nk, nekik a 2. negyed legvégén egy futottjuk, aztán volt az INT return TD-jük a 3. negyedben. Nekik sikerült egy kétpontosuk, nekünk egyik sem.es birokkal hogy allnak?
több mint 13 éve
Első negyedben volt egy passzolt meg egy PR TD-nk, nekik a 2. negyed legvégén egy futottjuk, aztán volt az INT return TD-jük a 3. negyedben. Nekik sikerült egy kétpontosuk, nekünk egyik sem.Amúgy ez Románia legjobb csapata, én erősségben nagyjából a magyar div2 tetejére-közepére raknám őket. Persze nekik szar, mert az összes többi román csapat épphogy csak él, és nagyon gyöngék. Úgyhogy fehéroroszokkal, törökökkel, bolgárokkal kell játszaniuk ugye állandó 500-600 km-es utakkal fűszerezve. Egyébként szimpatikus brigád voltak. Az külön érdekessége volt a meccsnek hogy nálunk volt 12-13 szerb "légiós" a Novy Knezevacból, úgyhogy igazi hármashatár menti dzsembori volt ez. 😊
több mint 13 éve
Dögi
4
Nem szoktam írogatni de egy INT volt meccsen és az a 4. negyedben. A második BW. TD is egy futás volt ha jól emlékszem.Bár ezt majd a kis "kopasz" megerősíti vagy cáfolja. Azt utolsó negyedest azt vállalom, hogy az enyém volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom kit érdekel de, Szeged Bats - Bukarest Warriors 12-141. negyed
passzolt TD, Punt return TD mind a két extra sikertelen
2. negyed semmi különös
3. negyed
BW Futott TD 2 pontos kisérlet sikerült
BW INT return TD extra sikertelen
4. negyed
BW INT
SZB punt return fumble 2 perccel a vége előtt
több mint 13 éve
nem mondtam, hogy szar itt élni, de te se mondhatod, hogy ennél jobb hely nincsSajnos igazad van!na már bánom is hogy felhoztam a dolgot, jönnek is a "deszarittélni" jellegű kommentek. (nyilván a családi adózás bevezetése is olyan amitől mindenkinek rosszabb lesz...)bpcj97
én a korm. rendeletre gondoltam nem a listáraSanyika24
egyébként úgyis csak szarabb lehet, mint minden amihez közük vancápa77
az országról és az abban uralkodó helyzetről meg mindenki a saját meggyőződése szerint beszél
ennyi
több mint 13 éve
TSD81
33
bírói hozzáértés hiánya...stbGyakorlatilag több play végződött zászlóval mint zászló nélkül.(magyarázások,sípszó utáni csetepaték,late hit stb...)szampi#33a kiállításnak mi volt az oka?sLyNzNem voltam ott, csak Twitteren követtem, de úgy tudom, hogy a győri nr.75-ön (OL) volt két flag (gondolom unsportsmanlike), és ezért volt kiállítás.Francesco
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sajnos igazad van!na már bánom is hogy felhoztam a dolgot, jönnek is a "deszarittélni" jellegű kommentek. (nyilván a családi adózás bevezetése is olyan amitől mindenkinek rosszabb lesz...)
én a korm. rendeletre gondoltam nem a listáraSanyika24
több mint 13 éve
kutya23c
223
A kérdéssel kapcsolatban benyújtott vitairatban (egyenlőre) nem szerepel a lista megváltoztatása.Nyugi srácok, maximum többen szenvednek kulcscsonttörést, szalagszakadást fűnyírás közben, a mentősökkel meg ledumáljuk, hogy miután átöltözöl a kocsiban kirak a sarkon, onnan a csapattársad betámogat és már jön is a mese:" cseresznyétszedtünk de letört az ág, azt ráestem a vállamra-mire majd a doki Novemberben? 😊
4. § Az R. a következő 5/B. §-sal egészül ki:Sanyika24
„5/B. § Az Ebtv. 18. §-a (6) bekezdésének e) pontja alkalmazásában különösen veszélyes (extrém) sportnak minősül:
a) vízisízés,
b) jet-ski,
c) vadvízi evezés,
d) hegy- és sziklamászás az V. foktól,
e) magashegyi expedíció,
f) barlangászat,
g) bázisugrás, mélybe ugrás (bungee jumping),
h) falmászás,
i) roncsautó (auto-crash) sport, rally,
j) hőlégballonozás,
k) félkezes és nyílttengeri vitorlázás,
l) sárkányrepülés, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, műrepülés.”
Jelenleg ez található 319/2006-os kormányrendeletben. Ezt akarják megváltoztatni.cápa77
Kreativítás kérdése.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
Gyakorlatilag több play végződött zászlóval mint zászló nélkül.(magyarázások,sípszó utáni csetepaték,late hit stb...)Nem voltam ott, csak Twitteren követtem, de úgy tudom, hogy a győri nr.75-ön (OL) volt két flag (gondolom unsportsmanlike), és ezért volt kiállítás.FrancescoSzoros egy meccs volt, red zone turnoverekkel, kick return fair catch-csel, -10 yardos pass play-jel, kiállított játékossal, sideline flaggel...Francescoa kiállításnak mi volt az oka?sLyNz
több mint 13 éve
Ha a falmászás (boulder) extrém sport, akkor az am.foci 2x pláne.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sajnos igazad van!én a korm. rendeletre gondoltam nem a listára
több mint 13 éve
én a korm. rendeletre gondoltam nem a listáraegyébként úgyis csak szarabb lehet, mint minden amihez közük van
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A kérdéssel kapcsolatban benyújtott vitairatban (egyenlőre) nem szerepel a lista megváltoztatása.4. § Az R. a következő 5/B. §-sal egészül ki:
„5/B. § Az Ebtv. 18. §-a (6) bekezdésének e) pontja alkalmazásában különösen veszélyes (extrém) sportnak minősül:
a) vízisízés,
b) jet-ski,
c) vadvízi evezés,
e) magashegyi expedíció,
f) barlangászat,
h) falmászás,
j) hőlégballonozás,
Jelenleg ez található 319/2006-os kormányrendeletben. Ezt akarják megváltoztatni.cápa77
több mint 13 éve
4. § Az R. a következő 5/B. §-sal egészül ki:„5/B. § Az Ebtv. 18. §-a (6) bekezdésének e) pontja alkalmazásában különösen veszélyes (extrém) sportnak minősül:
a) vízisízés,
b) jet-ski,
c) vadvízi evezés,
e) magashegyi expedíció,
f) barlangászat,
h) falmászás,
j) hőlégballonozás,
Jelenleg ez található 319/2006-os kormányrendeletben. Ezt akarják megváltoztatni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az üzleti alapon működő biztosítók a kockázat alapján sorolják be a sportokat. Az amerikai foci általában a "veszélyes sportok" közé tartozik. Amiről itt van szó, az pedig az állami finanszírozásról rendelkezik. A jelenleg érvényes jogszabályok szerint - egyébként ez nem újdonság, hiszen 2007. január 1-től él - az extrém sportok felsorolását kormányrendelet határozza meg. Ez pedig nem tartalmazza az amerikai focit.Nyugi!Hát elvileg amúgy az,a biztosításokban meg minden hol annak minösűl,mert elvileg magas a rizikó faktorja,ezért extrémsport...😊Pacman
Az amerikai foci nem minősül extrém sportnak.Sanyika24
több mint 13 éve
Nyugi!Hát elvileg amúgy az,a biztosításokban meg minden hol annak minösűl,mert elvileg magas a rizikó faktorja,ezért extrémsport...😊
Az amerikai foci nem minősül extrém sportnak.Sanyika24
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyugi! Az amerikai foci nem minősül extrém sportnak.