GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Jól van, helyreállt a világ rendje, kiszoptam 24-3-as vezetésről a Rams ellen. 😊somoskovig24-7, de ez tényleg "érdekes" volt, főleg Frisco-ban...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Naufahu Tahi Tobacco Withdrawal Syndrome Out UnknownPang a lelkem 😀
Ez mi ez??? 😂StormST

több mint 14 éve
Döme a HC-t ki lehet baszni? 😊gabokockaha Flacco játszik nyersz, ez van ha a gm beleszól a taktikába

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Naufahu Tahi Tobacco Withdrawal Syndrome Out UnknownEz mi ez??? 😂

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Nem várt győzelem.Nem tudom mit nem vártál, eddig kétszer annyi győzelmed volt, mint nekem.
Hát ....Delonso_
Most már két és félszer annyi van.
Mondjuk négyből egyet elbaszhatott volna Bryant.
Jön a Ravens, hátha ez pozitívan hat az elmúlt két fordulóban teljesen méltatlanul mellőzöt probowl szezont futó Flaccóra, kap egy utolsó esélyt, ha nem nyerünk akkor Yates-t is kipróbáljuk.
Döme a HC-t ki lehet baszni? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Igen, közben eljutottam odáig is, ott nagyon kellett, de szerencsére megoldották a srácok 😊A kulcs mégis az volt, amikor Ti megcsináltatok egy 3. és 15-t a GW drive-ban. Az volt a meccsdöntő play. No meg hogy 3. és 1-nél az 1 yardosunkon megcsináltátok a TD-t, mert ha nem, akkor nyilván FG-t rúgtuk és azzal egyenlítés van.SoldadosBazz, óriási meccset vívtunk a Pats-szel. Ez a vereség ugyan belefért, de nagyon dühítő úgy kikapni, hogy +500 yardot csináltunk turnover nélkül, ez 140-nel több mint a Patsé és mégis alulmaradtunk. Pech, van ilyen, de szerencsére belefért, még így is mögöttünk vannak és ha köv. fordulóban verjük a Raiders-t, akkor továbbra is élen maradunk az AFC-ben. 😊SoldadosSorsdöntő volt, hogy kétszer FG-n tudtunk tartani titeket, és az sem ártott, hogy jobban védtük azért Bradyt 😊
Mondjuk egy fumble volt az egész meccsen, de azt is visszaszereztétek, szal a támadókra nem lehetett sok panasz
Ez mondjuk kurva komoly 😀
3-16-PIT01 (2Q: 01:29) Ben Roethlisberger scrambled for 17 yards. Tackled by ILB Jamar Chaney.
1-10-PIT18 (2Q: 00:56) Ben Roethlisberger pass completed to WR Devin Aromashodu for 27 yards. Tackled by CB Brandon Harris.
1-10-PIT45 (2Q: 00:20) Ben Roethlisberger pass completed to WR Hines Ward for 26 yards. Tackled by CB Leigh Bodden.
(2Q: 00:20) Pittsburgh called a time out.
1-10-NED29 (2Q: 00:11) Mason Crosby attempted a 46 yard field goal and succeeded. New England 14, Pittsburgh 6
😀
Mondjuk amit 3. és soknál művelt a védelmünk, az kritikán aluli
3-12-NED21 (4Q: 11:46) Ben Roethlisberger pass completed to WR Hines Ward for 17 yards. Tackled by CB Brandon Harris. The receiver ran his route right over the middle of the field. Ilyenekkel tele :/ Pedig pass rush, DL, LB és S sor is pöpec, csak a CB-k nem túl hype-oltak, az meg ennyit számít itt 😊Wyatt
Mondjuk RZ offense elég süti
27 alkalom sem olyan nagyon vészes már, ebből 21 TD és 6 FG viszont egészen parádés azért 😊
Mondjuk a védekezés folyamatosan romlik, de hát ez tudjuk be a nagy vezetéseknél lazább srácok okozta yardokra és TD-kre 😀
No, viszont a mezőny legjobb TO mutatója (+12) nem rossz azért
Ja, és 4–0 az AFC North ellen, jippí 😊

több mint 14 éve
A kulcs mégis az volt, amikor Ti megcsináltatok egy 3. és 15-t a GW drive-ban. Az volt a meccsdöntő play. No meg hogy 3. és 1-nél az 1 yardosunkon megcsináltátok a TD-t, mert ha nem, akkor nyilván FG-t rúgtok és azzal "csak" egyenlítés van.Bazz, óriási meccset vívtunk a Pats-szel. Ez a vereség ugyan belefért, de nagyon dühítő úgy kikapni, hogy +500 yardot csináltunk turnover nélkül, ez 140-nel több mint a Patsé és mégis alulmaradtunk. Pech, van ilyen, de szerencsére belefért, még így is mögöttünk vannak és ha köv. fordulóban verjük a Raiders-t, akkor továbbra is élen maradunk az AFC-ben. 😊SoldadosSorsdöntő volt, hogy kétszer FG-n tudtunk tartani titeket, és az sem ártott, hogy jobban védtük azért Bradyt 😊
Mondjuk egy fumble volt az egész meccsen, de azt is visszaszereztétek, szal a támadókra nem lehetett sok panasz
3-16-PIT01 (2Q: 01:29) Ben Roethlisberger scrambled for 17 yards. Tackled by ILB Jamar Chaney.
1-10-PIT18 (2Q: 00:56) Ben Roethlisberger pass completed to WR Devin Aromashodu for 27 yards. Tackled by CB Brandon Harris.
1-10-PIT45 (2Q: 00:20) Ben Roethlisberger pass completed to WR Hines Ward for 26 yards. Tackled by CB Leigh Bodden.
1-10-NED29 (2Q: 00:11) Mason Crosby attempted a 46 yard field goal and succeeded. New England 14, Pittsburgh 6
😀
3-12-NED21 (4Q: 11:46) Ben Roethlisberger pass completed to WR Hines Ward for 17 yards. Tackled by CB Brandon Harris. The receiver ran his route right over the middle of the field. Ilyenekkel tele :/ Pedig pass rush, DL, LB és S sor is pöpec, csak a CB-k nem túl hype-oltak, az meg ennyit számít itt 😊Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Bazz, óriási meccset vívtunk a Pats-szel. Ez a vereség ugyan belefért, de nagyon dühítő úgy kikapni, hogy +500 yardot csináltunk turnover nélkül, ez 140-nel több mint a Patsé és mégis alulmaradtunk. Pech, van ilyen, de szerencsére belefért, még így is mögöttünk vannak és ha köv. fordulóban verjük a Raiders-t, akkor továbbra is élen maradunk az AFC-ben. 😊SoldadosSorsdöntő volt, hogy kétszer FG-n tudtunk tartani titeket, és az sem ártott, hogy jobban védtük azért Bradyt 😊
😀
3-12-NED21 (4Q: 11:46) Ben Roethlisberger pass completed to WR Hines Ward for 17 yards. Tackled by CB Brandon Harris. The receiver ran his route right over the middle of the field. Ilyenekkel tele :/ Pedig pass rush, DL, LB és S sor is pöpec, csak a CB-k nem túl hype-oltak, az meg ennyit számít itt 😊

több mint 14 éve
Jól van, helyreállt a világ rendje, kiszoptam 24-3-as vezetésről a Rams ellen. 😊
több mint 14 éve
Bazz, óriási meccset vívtunk a Pats-szel. Ez a vereség ugyan belefért, de nagyon dühítő úgy kikapni, hogy +500 yardot csináltunk turnover nélkül, ez 140-nel több mint a Patsé és mégis alulmaradtunk. Pech, van ilyen, de szerencsére belefért, még így is mögöttünk vannak és ha köv. fordulóban verjük a Raiders-t, akkor továbbra is élen maradunk az AFC-ben. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Éjjen a boltimór megindult felfelé! Én meg lefelé. Ideje szubsztitutálni.btw 20 pontos csapatátlag, 40 pontos meccsátlag így. Peyton meg majdnem 500 yard.
több mint 14 éve
Oda a veretlenség, grat Joci. régen rossz, ha Freeman 34-szer passzol és a Turner-McCoy páros 22-szer fut. Ráadásul legjobban futó ember Freeman lett. Onnan meg CJ2K szétfutott minket. Akkora gond azért nincs, 8-1 bőven jó eredmény. Cserébe Fred Robbins elhúzott 7 hétre pihenni.Coltsnál milyen infleunza járvány tört ki, most nézem 😀
Holnap Lions.
több mint 14 éve
10. hét lefuttatva.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Najó ez a téma tényleg kicsit túl lett lihegve, az valóban annyira nem nagy kunszt hogy az egy darab valóban szarul teljesítő QB-t lecseréli gabo, mondjuk hogy miért rögtön 3-nak azt nem tudom, de igazából ez még bőven szíve joga.Dömejaja csak azt nem tudom h ez a csereles hogyan vonhato parhuzamba pl newton lecserelesevel vagy akar mcnabb irl postphiladelphiai idoszakaval. gondoljunk csak inkabb irl casselre. kapott egy 60 millas szerzodest es az eletben nem csereltek le a teljesitmenye miatt. gabo ugyan nem adott falkonak 60 millat csak ezt adta erte cserebe : James Anderson LB(630.000,UFA),2010/1/15,2010/2/31,2010/3/13,2010/3/16,2010/4/31
igaz kapta meg flakko melle a 3. szamu rb goodsont.
na ezek utan meg mondja azt vki h flacco lecserelese racionalis lepes meg h irl is lattunk ilyet foleg h nem is zsakszamra hajitja a pikkeket csak szimplan atlagszar a teljesitmenye. LOL
persze megertem gabot is mert neki is vannak vedheto ervei tehat engem ez a szitu se pro se kontra nem dobbent meg hisz ez egy jatek (ahol azert sincs megszolva senki ha vki evente felforgatja a csapatat, 40et tredel, begyujti az egesz elsokoros draftcetlikeszletet stb) nem az elet de aki kulso szemlelokent ebben bir racionalitast v eletszeruseget talalni annak oszinten gratulalok 😀
több mint 14 éve
Tök mindegy, L-el számolok az a lényeg. Bármi más eredmény bravúr. 😀De a tegnapi meglepi győzelem után kijár egy nagy meglepi zakó is.
több mint 14 éve
Szamolj is azzal Eli visszater es szetpasszol 😊
több mint 14 éve
En csak orulnek, ha nyernek, de annyira en vgayok az eselyes, hogy ahogy Hori is mondta tegnap, nagyon bukas szaga van a meccsnek. Azzal is szamolok, de ne legyen igazam.
több mint 14 éve
Nehogy! Decemberben világvége, jó lenne addig megtudni az eredményeket... 😊Ma Broncos, ez elég sanszosan zakó, túlságosan is én vagyok a meccs esélyese, így bukta lesz.Döme, addig simelj, amíg végre be nem jön Stez vészmadárkodása 😀Wyatt
Simán lehozok valami 14-10-es vagy hasonló L-t. 😀Stez
több mint 14 éve
Ma Broncos, ez elég sanszosan zakó, túlságosan is én vagyok a meccs esélyese, így bukta lesz.Döme, addig simelj, amíg végre be nem jön Stez vészmadárkodása 😀
Simán lehozok valami 14-10-es vagy hasonló L-t. 😀Stez

több mint 14 éve
Ma Broncos, ez elég sanszosan zakó, túlságosan is én vagyok a meccs esélyese, így bukta lesz.Simán lehozok valami 14-10-es vagy hasonló L-t. 😀
több mint 14 éve
Del, ha Seattle orrá alá borsot törtök, akkor 8-6-ról mért 8-7 lesz a mérlegetek? 😀DenyMert elírtam, sajna nyerni fognak 😊
több mint 14 éve
Offolok, de: Továbbra is veretlen a csapat, necces meccsen, de Green Bay is legyőzve.Ennyi a minimum. 😀
Futás ellen nem tudott mit csinálni Newman, Turner-McCoy páros hozott 200+ yardot 5 yardos átlaggal, Shady ráadásul egymaga szálított 3 TD-t is.
Newman meg csessze meg, kezdő CB-met 4 hétre elküldte. Így is szar a secondary, de még Vontae Davis nélkül milyen szar lesz.Deny
több mint 14 éve
Del, ha Seattle orrá alá borsot törtök, akkor 8-6-ról mért 8-7 lesz a mérlegetek? 😀