GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Igaz.behúzok vagy négy QB-t az első körben, biztos ami zicher.
Ilyen wildcatet még nem láttatok.
több mint 14 éve
viszont már értem, Delonso miért tojik a sztárokra és adja el őket, nála van Tebow, fix PO, mindent megnyer egyedülKöszönöm 😊
GM of the yearStez
Minek nekem elkapó vagy csapat. Szertárosnénikkel nyomom.
több mint 14 éve
viszont már értem, Delonso miért tojik a sztárokra és adja el őket, nála van Tebow, fix PO, mindent megnyer egyedülGM of the year
több mint 14 éve
Ja, nincsen csereInkább 2012-es pickeket keresgélj. 😀 De a sim végéig nincs trade.somoskovigNekem csak franchise TE-em van. 😀somoskovigAdok érte egy 2012/1 (NE)+2013/1(NE)+2013/3 (NE) picktriótWyatt
több mint 14 éve
Inkább 2012-es pickeket keresgélj. 😀 De a sim végéig nincs trade.Nekem csak franchise TE-em van. 😀somoskovigAdok érte egy 2012/1 (NE)+2013/1(NE)+2013/3 (NE) picktriótWyatt
több mint 14 éve
Nekem csak franchise TE-em van. 😀somoskovigAdok érte egy 2012/1 (NE)+2013/1(NE)+2013/3 (NE) picktriót

több mint 14 éve
Azért várható volt, hogy Yates az utolsó éve után megragad a ligábangabokockana ne... ilyen alapon minden évben vagy 30 Yates-hez hasonló QB ragadna meg az NFL-ben 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mákosok :/ Bezzeg nekem már csak egy kiégett szar van 😕Wyatt😕 Odaadom Kolbot 😕
több mint 14 éve
Nekem elég bíztató volt, amit összehozott 1 negyed alatt, majd meglátjuk mire megy starterként.Yates legalább megcsinálta 😀 Vagy Moore-ra, esetleg Kolbra gondolsz? 😀WyattMegvan a franchise QB-m 😀gabokockaNekem is 😊tenorx
több mint 14 éve
Az hagyján, de az enyém is előjött valahogy. 😀Megvan a franchise QB-m 😀gabokockaNekem is 😊tenorx
több mint 14 éve
😀Megvan a franchise QB-m 😀gabokockaNekem is 😊tenorx
Kiváncsi leszek Lockerre a továbbiakban. 😊
több mint 14 éve
Yates legalább megcsinálta 😀 Vagy Moore-ra, esetleg Kolbra gondolsz? 😀Megvan a franchise QB-m 😀gabokockaNekem is 😊tenorx

több mint 14 éve
Azért várható volt, hogy Yates az utolsó éve után megragad a ligában, pro-style offense-ből érekezett, értelmes csávó, egyértelműen jó alapanyag. A sérülésekkel most mákja volt, de ez alapvetően nem befolyásolja a sorsát, jövőre ül vissza a padra, max nem harmadik, hanem második számú QB lesz. Nekem is tökéletes lesz backupnak, ha már Flynn UFA lesz.Megvan a franchise QB-m 😀gabokockajó ez már tényleg olyan szintű mák, amit nehéz szavakba önteni 😛
a vaktyúk is talál szeget közhely is semmi ehhez képestJJ
Közben Taylor TD, UNC powa 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Vick is parádés 😛visszajött és győzött 😂 😂
több mint 14 éve
Megvan a franchise QB-m 😀gabokockajó ez már tényleg olyan szintű mák, amit nehéz szavakba önteni 😛
a vaktyúk is talál szeget közhely is semmi ehhez képest

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Megvan a franchise QB-m 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Fogott végre egy intet, erre a zebrák elveszik szerencsétlentől, mondjuk ettől még szar

több mint 14 éve
Torrey Smith-el úgy látszik annyira azért nem sültem be. 😛 (eddig.)
több mint 14 éve
Na a cornerekkel mondjuk mindig szopok, de köszi Fucu, hogy semmiért cserébe nem engedted el ezt a ritka nagy balfaszt 😊