GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Király, én meg majdnem egy millás büntetéssel tettem ki Faneca-t nemrégiben...RataxesTeljesen felesleges volt kapkodnod, megúsztál volna egy kis caphitet 😛

több mint 14 éve
Király, én meg majdnem egy millás büntetéssel tettem ki Faneca-t nemrégiben...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
McNabb vajon tudja, hogy ő jön? 😀 első körben is elbambultHöribiztos csak Schleckre vár
több mint 14 éve
Az oké, de attól még lesz szezonunk legkésőbb ősszel. Ha IRL nem lesz, akkor meg pláne felesleges ugrálnia össze-vissza. Ráért volna még kicsi favre-kodniIgazán kibírhatta volna szezonkezdésünkig 😛Wyattismétlem: ha lockout lesz, a GM szezon is csak ősszel indulHöri

több mint 14 éve
Igazán kibírhatta volna szezonkezdésünkig 😛Wyattismétlem: ha lockout lesz, a GM szezon is csak ősszel indul
több mint 14 éve
bájbáj Faneca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
köszi a B-t egyet értek vele. a mondandód meg igaz de hát sajna 2/4el húztam kezdőt utána 3/34el és egyre lejjebb már csak a jó cserék jöttek össze.
több mint 14 éve
Potenciálisan 7 kezdő lehet már az első évben a draft classból (ill. 8, mert Liget is meg van 😛), Stanziról nem is beszélve, úgyhogy én is A-ra értékelem a draftomat. Gratulálok magamnak.
több mint 14 éve
Én is kössz, én azért reménykedem, főleg az első kettőben. Ha ők beválnak, akkor már simán jó draftot zártam, de a többieknek, ha csak a feléből lesz legalább backup, sem bánkódom. Sok a sleeper az tény, remélem egy év múlva a C-nél jóval szebb osztályzatot ér majd ez a draft ^^szerk: ehh, pedig reménykedtem, hogy még párat túlél 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mindenkinek koszi h tnap vartatok sorry de nem tudtam mar gep ele keveredni ezert nem sikerult tnap valasztanom.remelem ezt a picket mar nem fogja kicselezni a drafton viccesen beirt nev 😊
hori thx az ertekelest magam is hasonloan latom bar remelem h keo azert stben jo lesz.
több mint 14 éve
Wilkerson 4-3-as DT... 😀 :rolleyes:A legjobbat meg Schleck 😛 😊RataxesNe örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛tenorx😐eaglesmcnabb
több mint 14 éve
A legjobbat meg Schleck 😛 😊Ne örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛tenorx😐eaglesmcnabb
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
😐Köszi Höri! Locker meg nagy király lesz 😊tenorxNe örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Köszi Höri! Locker meg nagy király lesz 😊tenorxNe örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Köszi Höri! Locker meg nagy király lesz 😊
több mint 14 éve
Na, ez már tetszik nekem is 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Carter > Worilds. Ezt tomlin is tudja.És mivel nem A++++ ezért köcsög vagy
több mint 14 éve
Ha Mohamed miatt nem A+, csak A, akkor elégedett vagyok! 😊
több mint 14 éve
Én is 😊
több mint 14 éve
Köszönöm az elemzést, én elégedett vagyok vele 😊
több mint 14 éve
Ezaaaaaaaaaz :cool: :cool: :cool: :cool:Höri írsz akkor draft értékelést :rolleyes: ? 😀tenorxLions AHöri