GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
1.2 Milliós szabály ST playákra is érvényes?eaglesmcnabbnyilván.
mivel ugyanannyi P és LS needes csapat van mint ahány játékost felírtam így talán nem ölik meg egymást értük a GM-ek 😛
tavalyi teljes idényes K-ból kevesebb van eggyel mert Gabónál van Barth és Kasay is.
több mint 13 éve
LOL! 6 milla egy TE-nek? Ráadásul nem Gates, vagy Clark. 😂
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
1.2 Milliós szabály ST playákra is érvényes?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
STersK
David Akers
Matt Bryant
Billy Cundiff
Nick Folk
Jason Hanson
Mike Nugent
Adam Vinatieri
P
Josh Bidwell
Rob Malone
Tim Masthay
Brad Maynard
Adam Podlesh
Matt Turk
LS
Zack DeOssie
Clark Harris
Brian Jennings
Pat Mannelly
Justin Snow
Jon Weeks
Joe Zelenka
több mint 13 éve
szaba
10 555
Remélem legalább Gates-áron megy el.
több mint 13 éve
Davis már 5 perccel a licit nyitás után 6 millán áll 😀adam8remélem itt azért nem áll meg 😛
több mint 13 éve
Davis már 5 perccel a licit nyitás után 6 millán áll 😀adam8#Winning
#Planbetter
http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg
több mint 13 éve
😂 bocsánat 😀látom sok embernek van kidobandó pénze 😛
több mint 13 éve
Lewis mellé Davis is,úgyvan Szegecs 😀NewmanKi vagy te,hogy megkérdőjelezed mások esetleg éles igaz látását?
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
bocs fiúk, elfelejtettem a ST-t 😀 mindjárt összerakom, de a TE licit már mehet!Stez lecsúszott így a Cesaire és a Spears szerződés is érvényes!
több mint 13 éve
szaba
10 555
Na, ennek örülök, Hunt jó lesz idén PS-be, aztán meglátjuk mit mutat IRL 😊 Kaptál is egy lájkot Szaba 😛RataxesAzért azt tudni kell, hogy udfa drafton elhoztam, csak sikeres waivelésem egyik gyümölcse volt ő. (Ajirotutu meg a másik...)
több mint 13 éve
Na, ennek örülök, Hunt jó lesz idén PS-be, aztán meglátjuk mit mutat IRL 😊 Kaptál is egy lájkot Szaba 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hm Davis jelezte szívesen visszatérne Tampába, valamint szívesen énekelne Tebow kórusában is.Gospell rulez
több mint 13 éve
szóval továbbra is keresek idei pickeket 1-2. kör. jöhetnek a pm-ek
több mint 13 éve
szaba
10 555
Siavii és Hunt is mehet máshova, nem tartok rájuk igényt. Köszi a türelmet.
több mint 13 éve
a draftra várni sokkal jobb, mint szabáraegyébként attól mert a két hülye még licitálhat 2 emberre mehetett volna az egyébként sem túl eseménydús TE/ST. ha nem zárul le egy licit mert úgy emelgetnek akkor sem csúszik a kövi körharomtés neked az miért jó Tibi ha a draft és az utolsó FA nap közt nem 7 hanem 8 nap telik el?Höri
😐
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
és Smith is jobb mint KolbWyattHàt hogyne 😀 Mindenesetre Vernonnak tetszik a Rock City.
több mint 13 éve
Jah persze, miben? 😀
több mint 13 éve
itt VY volt az előző irányítójaHàt ha Alex Smith utàn Kolb maga a megvàltàs.tenorxÉrdekes, nekem meg azt mondta, hogy mindenképp Detroitba szeretne jönni.tenorxpersze,szeretne egy franchise irányítót,Kolb személyében..... 😛Newman
VY>Kolb 😛
több mint 13 éve
Hàt ha Alex Smith utàn Kolb maga a megvàltàs.persze,szeretne egy franchise irányítót,Kolb személyében..... 😛NewmanVernon jelezte, hogy szeretné Brady bácsi passzait elkapni a jövőben, és Watson oldalán játszaniÉrdekes, nekem meg azt mondta, hogy mindenképp Detroitba szeretne jönni.tenorx
(jut eszembe, Watson mellé csak el kellett volna hoznom Holmest is 😛)
a lényeg, hogy okosan ajánlgatni Davisre 😀Wyatt
több mint 13 éve
persze,szeretne egy franchise irányítót,Kolb személyében..... 😛Vernon jelezte, hogy szeretné Brady bácsi passzait elkapni a jövőben, és Watson oldalán játszaniÉrdekes, nekem meg azt mondta, hogy mindenképp Detroitba szeretne jönni.tenorx
(jut eszembe, Watson mellé csak el kellett volna hoznom Holmest is 😛)
a lényeg, hogy okosan ajánlgatni Davisre 😀Wyatt