GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
A TE tag amúgy ugye természetesen alacsony, nem véletlen használtuk mi is Scaife megtartására anno mert olcsóbb mint hosszabbítani egy jó fiatal TE-vel.
több mint 13 éve
Nyilván alkothatsz, de én meg véleményezhetem ugye? 😛- A fra. tag nem alacsony, ennyit érnek a TE-k. 😊
A fratag, TE-nél nagyon alacsony. Gondolom ők sok bonuszt kapnak, ezért az alapfizujuk alacsony volt, mikor átvettük, nem tudom.
És ha van más need-je? 😊 Azt megoldja máshogy, pl. drafton, vagy biztos marad azért még helye, majd ott.
Tudom, hogy a te helyzeted más, hisz mindig más 😛 😊 De az az igazság, hogy külső szemmel nézve, kb. 2 millióval többet fizetni egy játékosért (amiből mellesleg szerintem rengeteg van), semmivel nem nagyobb hülyeség, mint kiadni 5 olyan picket, amivel nagy eséllyel nemcsak erős backupot, de még startert is könnyen lehet húzni. Nem kell magyarázni, értem én, hogy neked tökre megérte. Én csak azt mondom, hogy ha azt elfogadod, hogy neked megérte egy olyan bolt, ami egyértelműen durva túlfizetés, akkor azt is elfogadhatnád, hogy neki meg megérte ez az igazolás. 😊 Nem hiszem el, hogy az a plusz kb. 2 milla annyival nagyobb baromság, mint amit te csináltál... 😊fetomy
- Nemcsak az én helyzetem más, hanem minden GM helyzete más értelemszerűen. 😛
- És nem tökre megérte, ezt sosem mondtam, hanem elfogadva ama tényt, hogy nincs más megoldásom (a szűkös cap miatt), túlfizettem pickben
- Én elfogadom, hogy neki ez szerinte jó volt, de Te meg fogadd el, hogy ez sztem baromság volt. Közel dupla franchise tages szerződést én még nem láttam adni senkinek. Sztem a Lions nem volt olyan helyzetben, hogy erre a túlfizetésre mindenáron rászoruljon.
De hogy új érvet is behozzak:
4,5 milla után miért 6 millára emelt? Teljesen értelmetlen volt. Ha 5 millára emel, akkor a köv. licit már úgyis csak 5,5 milla lehetett volna, ergó 1 millát spórolhatott volna, ha mégis vki beírja az 5,5 millát, akkor legalább az esélyt megadja magának, hogy ne fizesse túl feleslegesen a playát.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nyilván alkothatsz, de én meg véleményezhetem ugye? 😛A fratag, TE-nél nagyon alacsony. Gondolom ők sok bonuszt kapnak, ezért az alapfizujuk alacsony volt, mikor átvettük, nem tudom.
És ha van más need-je? 😊 Azt megoldja máshogy, pl. drafton, vagy biztos marad azért még helye, majd ott.
Tudom, hogy a te helyzeted más, hisz mindig más 😛 😊 De az az igazság, hogy külső szemmel nézve, kb. 2 millióval többet fizetni egy játékosért (amiből mellesleg szerintem rengeteg van), semmivel nem nagyobb hülyeség, mint kiadni 5 olyan picket, amivel nagy eséllyel nemcsak erős backupot, de még startert is könnyen lehet húzni. Nem kell magyarázni, értem én, hogy neked tökre megérte. Én csak azt mondom, hogy ha azt elfogadod, hogy neked megérte egy olyan bolt, ami egyértelműen durva túlfizetés, akkor azt is elfogadhatnád, hogy neki meg megérte ez az igazolás. 😊 Nem hiszem el, hogy az a plusz kb. 2 milla annyival nagyobb baromság, mint amit te csináltál... 😊
több mint 13 éve
Davis posztja TOP 3 jatekosa.. plane hosszutavon. Erteke csak feljebb mehet, ha jobb QB jatekot kap a kovetkezo evekben. Azt pedig plane megnezheted, hogy hasonlo kaliberu TE mikor fog a szabadpiacra kijonni a kovetkezo evekben.. Vicces, hogy Gates/Clark helyett o az akire kifejezetten ra szoktak dobalni.. 😀
Nevezett ket TE-nek meg amugy max 2 ev van a palyafutasabol... Davisnek meg legalabb 5-6, szvsz.
Nem olcso Davis, de ha valakire kipengetsz ennyit egy 5 eves szerzodesnel, akkor a TE-k kozul csakis o lehet az.. sztem enyhe tulfizetes, de a korulmenyek kozt teljesen ertheto.. es sztem is bolcsebb dontes mint egy teljes draftclasst bealdozni 1 jatekosert. (Plane, hogy igy most talan egyszer vegre nekem is lesz comp pickem 😀)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
5 TOP64 pick nekem nem is fért volna a sapimba. 1 kezdő hiányzott, ráadásul a sapi miatt limitált lehetőségeim voltak, így is maradt 9 pickem.neki megy egy jó TE kell, nagyon 😛 és gondolom befér a sapi alá, szóval ugyanaz 😛 más kérdés, hogy mér nem jött rá Heap-re, simán odaadtam volna 😀 közel ezer yardot kap el, és hát ha neki passzolnak sokat? a lényeg, hogy képes rá, és tenorxnak meg egy elit elkapó TE kell.ÉPp ezt akartam beírni kb 😊 Ahogy Davis statjai csalókák, ugyanígy nagyon csalóka a TE tag is 😊 Plusz igaz ráfizet, de legalább nem ad ki érte 5 potenciálisan kezdő játékost 😛fetomyA tagérték hogy lehet csalóka? Az 5 legjobb átlaga az egy egzakt szám. Hogy pár év múlva majdnem megduplázódik, az a túlfizető GM-eknek köszönhető. 😉 Teljesen torz, hogy a TE tag megközelíti majd a WR-két.
Nekem pedig nem kellett 5 potenciális kezdő, hanem csak 1 kellett, de az nagyon. 😉Soldados
Te ráfizettél a neked kellő játékosra 5 elég jónak tűnő pick-el, ő meg 4 milla helyett 6-ot fizet neki. Nem csak pickekkel ér ám ráfizetni valakire 😛 Érdekes, hogy nálad az 5 top64 pick 1 emberért simán belefér, de 1-2 millával többet adni valakinek, mint amit reálisan kaphatna, az ordas baromság.. 😊fetomy
De dupla franchise taget fizetni 5 éves átlagban az kegyetlen. És kétlem, hogy a Lionsnak ez az egyetlen needje lett volna. 😛 (Bár nem néztem meg a rostert) Mindenesetre 14 millát kifizetni 2 játékosra 5 éves átlagban franchise tag felett, akik nem posztjuk kiemelkedő TOP3 játékosa, az nekem durva.
Mellesleg véleményt remélem alkothatok, az csak nem bűn. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
neki megy egy jó TE kell, nagyon 😛 és gondolom befér a sapi alá, szóval ugyanaz 😛 más kérdés, hogy mér nem jött rá Heap-re, simán odaadtam volna 😀 közel ezer yardot kap el, és hát ha neki passzolnak sokat? a lényeg, hogy képes rá, és tenorxnak meg egy elit elkapó TE kell.ÉPp ezt akartam beírni kb 😊 Ahogy Davis statjai csalókák, ugyanígy nagyon csalóka a TE tag is 😊 Plusz igaz ráfizet, de legalább nem ad ki érte 5 potenciálisan kezdő játékost 😛fetomyA tagérték hogy lehet csalóka? Az 5 legjobb átlaga az egy egzakt szám. Hogy pár év múlva majdnem megduplázódik, az a túlfizető GM-eknek köszönhető. 😉 Teljesen torz, hogy a TE tag megközelíti majd a WR-két.
Nekem pedig nem kellett 5 potenciális kezdő, hanem csak 1 kellett, de az nagyon. 😉Soldados
Te ráfizettél a neked kellő játékosra 5 elég jónak tűnő pick-el, ő meg 4 milla helyett 6-ot fizet neki. Nem csak pickekkel ér ám ráfizetni valakire 😛 Érdekes, hogy nálad az 5 top64 pick 1 emberért simán belefér, de 1-2 millával többet adni valakinek, mint amit reálisan kaphatna, az ordas baromság.. 😊
több mint 13 éve
szaba
10 555
A tag nem az 5 legjobb fizetésének átlaga, hanem az 5 legjobban kereső fizetésének átlaga 😛
több mint 13 éve
félreértés ne essék, szerintem is kurva sok egy te-nek 6 milla, nálam már a feles is cakkos volt tavaly, de tekintve hogy gates pl 7 millát keres, az a 6 már nem olyan kirvó, clark sem éppen fiatalodik a 6-jával, és bár én bírom, de azért danielsAbszolút egyetértek. Daniels iszonyat túlfizetés. És nem azzal van baj, hogy mondjuk egy adott évben Davis 6 millát keres, hisz teljesen normális dolog, hogy pl 4,5 milla 5 évre esetén (pl Delonso ajánlata sztem abszolút jó volt, ő posztja elitjátékosává tette, de épeszűen), mondjuk uccsó 2 évében ennyit keres az rendben van. De hogy 5 éves átlaga majdnem duplája a franchise tag értéknek az kegyetlen.Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
félreértés ne essék, szerintem is kurva sok egy te-nek 6 milla, nálam már a feles is cakkos volt tavaly, de tekintve hogy gates pl 7 millát keres, az a 6 már nem olyan kirvó, clark sem éppen fiatalodik a 6-jával, és bár én bírom, de azért danielstöbb mint 13 éve
ÉPp ezt akartam beírni kb 😊 Ahogy Davis statjai csalókák, ugyanígy nagyon csalóka a TE tag is 😊 Plusz igaz ráfizet, de legalább nem ad ki érte 5 potenciálisan kezdő játékost 😛fetomyA tagérték hogy lehet csalóka? Az 5 legjobb átlaga az egy egzakt szám. Hogy pár év múlva majdnem megduplázódik, az a túlfizető GM-eknek köszönhető. 😉 Teljesen torz, hogy a TE tag megközelíti majd a WR-két.
Nekem pedig nem kellett 5 potenciális kezdő, hanem csak 1 kellett, de az nagyon. 😉
több mint 13 éve
szaba
10 555
Jövőre úgy 5 mila körül karcol majd a TE tag. Gates most 7,25-el számít bele, Daniels csak 4-el, Lewis 2-vel lehet bele se számít, Zach Miller 1.9el szinte biztos nem, Dallas Clark viszont asszem 6-ot keres megint, Davis is bele fog számítani. Jövőre nem, de utána tuti 5 mila körül lesz a tag.
több mint 13 éve
ÉPp ezt akartam beírni kb 😊 Ahogy Davis statjai csalókák, ugyanígy nagyon csalóka a TE tag is 😊 Plusz igaz ráfizet, de legalább nem ad ki érte 5 potenciálisan kezdő játékost 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
az oké, hogy eddig nagyon olcsók voltak a te-k, és eddig így nézett ki Tight end: 3 793 200
Dallas Clark 6 000 000
Jeremy Shockey 3 825 000
Todd Heap 3 500 000
Ben Watson 3 000 000
Jason Witten 2 641 000
de csak az idei tagek és hosszabbítások között van 5 TE, akik tag, vagy afölött keresnek átlagban majd, valamint majd Witten is bőven többet fog kapni, ha lejár a fizuja etc
(Kellen Winslow, TE. - 3 793 200
Antonio Gates 6 950 000
Marcedes Lewis 3 800 000
Zach Miller 3 800 000
Owen Daniels 6 000 000)
szal jól néz ki, hogy 3.8at se éri el a tag, de azért ez egy-két éven belül csúnyán emelkedni fog, és akkor egy 6 milla egy tényleg csúcs felé igyekvő Davisért nem lesz már abszolút sok (szerintem most se vészes)
több mint 13 éve
szaba
10 555
Gates nem öregszik, csak sérülékény. Nyilván most az öregedést a játékára értem, és valsz azért sérülékeny, mert már nem 20 éves, de ő azért mindig is sérülésekkel játszott, szinte nem volt olyan szezonja, ahol nem kellett volna vmivel kűzdenie. 😕pályafutása csúcsán egy top3 TE bizony top 3 TE fizetést érdemel. Jelenleg maximum az öregedő Gates jobb nála a ligában.haromtBizony, egy fiatal elit TE-nek már nem is szabad pénzt adni... 😛IgorTight end franchise tag: 3 793 200
Ezek után GIGALOL ez a pénz Davisnek.Soldados
több mint 13 éve
Nem értem miért van mindenki elájulva Davistől. :/ Mármint ennyire. Dupla és tripla annyit keres, mint a többi jó TE, ami röhejes. Franchise tag érték 1,5-szeresét adni egy játékosnak csak vmi überbrutál kiemelkedőnek tudok elképzelni, Davis nem az. Vkinél lehet TOP3, nálam biztos nem az, Clark, Gates, Witten nálam előrébb van. Az hogy Friscóban szinte csak őt keresik, az persze a statjainak jó, de kissé csalóka is az. 😉
több mint 13 éve
szerintem Witten is jobb nála, legalábbis ha nekem árulnak ezt a duót, nem Davis-t választanám.pályafutása csúcsán egy top3 TE bizony top 3 TE fizetést érdemel. Jelenleg maximum az öregedő Gates jobb nála a ligában.haromtBizony, egy fiatal elit TE-nek már nem is szabad pénzt adni... 😛IgorTight end franchise tag: 3 793 200
több mint 13 éve
Az egyetlen tag, ami kifejezetten olcsó.. sztem a 6 millió/5 évre korrekt (inkább drága, mint olcsó az tény), de 1) mérd a WR fizukhoz 2) ha van TE, aki ezt megérdemli, akkor az Davis..Tight end franchise tag: 3 793 200LOL! 6 milla egy TE-nek? Ráadásul nem Gates, vagy Clark. 😂SoldadosBizony, egy fiatal elit TE-nek már nem is szabad pénzt adni... 😛Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pályafutása csúcsán egy top3 TE bizony top 3 TE fizetést érdemel. Jelenleg maximum az öregedő Gates jobb nála a ligában.Tight end franchise tag: 3 793 200LOL! 6 milla egy TE-nek? Ráadásul nem Gates, vagy Clark. 😂SoldadosBizony, egy fiatal elit TE-nek már nem is szabad pénzt adni... 😛Igor
több mint 13 éve
Tight end franchise tag: 3 793 200LOL! 6 milla egy TE-nek? Ráadásul nem Gates, vagy Clark. 😂SoldadosBizony, egy fiatal elit TE-nek már nem is szabad pénzt adni... 😛Igor
Ezek után GIGALOL ez a pénz Davisnek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
scheffler is legalább fele olyan jó mint Davis 😊
több mint 13 éve
LOL! 6 milla egy TE-nek? Ráadásul nem Gates, vagy Clark. 😂SoldadosBizony, egy fiatal elit TE-nek már nem is szabad pénzt adni... 😛
több mint 13 éve
Höri én 5 évest adtam Davisnek.
több mint 13 éve
Hol van Paulescu? Licitálhatok rá?haromtnem volt időm beírni az 1-2 meccses játékosokat, csak akik a szezon nagy résézben játszottak.
licitálhatsz rá
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hol van Paulescu? Licitálhatok rá?