NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Najó, vigyed a pedofilt. 😛 Ennyit már nem ér nekem.Rendben, szerkesztettem az ajánlatom. Így már megfelel.visi_bOK. Köszi, hogy szóltál. De ha elérem a cut határt akkor már az éveket is növelhetem ugye?visi_bigen 1,2 felett már lehetharomt
több mint 13 éve
Rendben, szerkesztettem az ajánlatom. Így már megfelel.igen 1,2 felett már lehetharomtVisi, 1 millió fölött már 300-asával kell emelni.DömeOK. Köszi, hogy szóltál. De ha elérem a cut határt akkor már az éveket is növelhetem ugye?visi_b
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ok
több mint 13 éve
de volt valami hogy az FA időszak kezdete után is drágább kivágni ezeketharomtIgen, az említett szabály csak FA kezdete után érvényes.
1,5 millió $ feletti fizetéssel rendelkező játékosok cutja az 1. FA időszak kezdete előtt kötelező. Később 2 játékost lehet még efelett a fizetés felett normál büntetés mellett kivágni, a többit dupla büntetéssel, amennyiben valaki a tényleges cap felett van, vagyis már a soft cap lehetőségével él. Ha a top 51 fizetése hard cap alatt van, akkor ez a szabály nem lép életbe.szabálykönyv
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen 1,2 felett már lehetVisi, 1 millió fölött már 300-asával kell emelni.DömeOK. Köszi, hogy szóltál. De ha elérem a cut határt akkor már az éveket is növelhetem ugye?visi_b
több mint 13 éve
Visi, 1 millió fölött már 300-asával kell emelni.DömeOK. Köszi, hogy szóltál. De ha elérem a cut határt akkor már az éveket is növelhetem ugye?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de volt valami hogy az FA időszak kezdete után is drágább kivágni ezeket
több mint 13 éve
most már nem dupla bünti jár a 1,5 milla feletti cut-okért?haromtAkkor, ha hard cap felett vagy és hármat csinálsz akkor jah.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most már nem dupla bünti jár a 1,5 milla feletti cut-okért?
több mint 13 éve
Visi, 1 millió fölött már 300-asával kell emelni.
több mint 13 éve
Beírod, hogy "az érvényes ajánlatom xy-ra: z. Onnantól az adott hsz beírásától 1 napig ajánlhat szaba, ha nem teszi, a tied.
több mint 13 éve
Ja, okés... Sorry.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most akkor a free agent licit topicban át kell írni az ajánlatokat, hogy a "1,2 milla alatt csak 3 éves szerződés" szabálynak megfeleljenek? És ha nem írja át valaki és nem reagál a cancellel kapcsolatban sem, akkor érvényét veszti az ajánlat?az átírás azt jelenti hogy írsz egy új hsz-t. a szerkeszgetést itt felejtsük el.
Azért kérdem mert Szaba ráajánlott Hunt-ra (én azóta átírtam 3 évre 😛 ), de ha most mondjuk gombászik holnap délutánig akkor én meg pont lemaradok az 1 napon belüli licitálásról, mivel nem ismerem Szaba szándékait 😊Rataxes
több mint 13 éve
Most akkor a free agent licit topicban át kell írni az ajánlatokat, hogy a "1,2 milla alatt csak 3 éves szerződés" szabálynak megfeleljenek? És ha nem írja át valaki és nem reagál a cancellel kapcsolatban sem, akkor érvényét veszti az ajánlat?Azért kérdem mert Szaba ráajánlott Hunt-ra (én azóta átírtam 3 évre 😛 ), de ha most mondjuk gombászik holnap délutánig akkor én meg pont lemaradok az 1 napon belüli licitálásról, mivel nem ismerem Szaba szándékait 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát az kemény, azért arra sem számítottam, hogy Ellist megúszom 2 milla alatt 😊 Akkor is, ha 1, max 2 éve van vissza 😊 Király 😊
több mint 13 éve
te a fehérek legnagyobb ellensége villogsz egynek a behúzásával ilyet se hittem volna 😀Orktele vagyok fehérrel. Idén jött Edds, tavaly KVB meg Bulága többek közt.
+ ha valakit leigazolunk, alap, hogy villogni és pofázni kell a többieknek.
Mint láthatod Haromt teljesítette is ezt korábban.
amíg nem leszek a gépnél, ne túrjátok fel a licit állást - majd frissítem ha felkeltem!
több mint 13 éve
te a fehérek legnagyobb ellensége villogsz egynek a behúzásával ilyet se hittem volna 😀
több mint 13 éve
Rams tendered DT Gary Gibson as a restricted free agent.whatever
He got the "original pick" tender.Ork
udfa tender is király
több mint 13 éve
Rams tendered DT Gary Gibson as a restricted free agent.He got the "original pick" tender.
több mint 13 éve
nem értem a nagy harcot Cudjóért, miközben a Rams egyik tavalyi kezdő DT-je nem ő volt, hanem az általam most megszerzett Gary Gibson. Tény, öregebb nála pár évvel, de nem véletlen raktak reá 1. körös tendert.
több mint 13 éve
Kiszálltam a Guion projectből, köszönet az odafigyelésért, másra ajánlottam helyette.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sikerült begyűjteni a Dallas fakót. Brent-ben látok fantáziát. Fiatal NT, még bármi lehet belőle. Hatcher rutinos, ideális olcsó csere DE. a másik kettő camp body-nak jön, bár Harrell talán még annak se jó mert elbotlik valamiben és elszakad valami olyanja ami még nem volt
több mint 13 éve
egy 34es cspatnak sem ért Shaun Ellis 1.5millánál többet? érdekes...braxa88Tényleg az, azt hittem, hogy 3-4 milla körül megy el.
több mint 13 éve
egy 34es cspatnak sem ért Shaun Ellis 1.5millánál többet? érdekes...braxa88visszavonul a következő szezonig. másfél év
több mint 13 éve
Nekem ez a számolási mód kissé vicces. De legyen, én vagyok a fasz mert nem számoltam. Végiggondolom ér e +200 at meg egy plusz évet a +300 as emelés.