NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Sorry ha fárasztalak Titeket az abszolút hülye kérdéseimmel, de nem akarok póruljárni...Így van.
Még egy a waiverrel kapcsolatban. Ugye az van írva hogy a 600k-nál vagy a vet.minnél kevesebbet kereső játékosok kerülnek oda. Ez a szerződésének egész időszakára vonatkozik ugye?
Tehát ha van egy 2. éves játékosom aki idén 5 kilót keres, de jövőre már 1 milkát, neki már jár a bünti a 2. éve után, és nem megy waiverre?Rataxes
több mint 13 éve
Sorry ha fárasztalak Titeket az abszolút hülye kérdéseimmel, de nem akarok póruljárni...Még egy a waiverrel kapcsolatban. Ugye az van írva hogy a 600k-nál vagy a vet.minnél kevesebbet kereső játékosok kerülnek oda. Ez a szerződésének egész időszakára vonatkozik ugye?
Tehát ha van egy játékosom aki idén 5 kilót keres, de jövőre már 1 milkát, neki már jár a bünti a 2. éve után, és nem megy waiverre?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mondhatni ő a GM game JAX-eharomtrajna és én mindkét szinten áldva vagyunk egy kispiacos ellenféllel
Jahh, és nincs korlátozva a waivelt játékosok száma ugye? Szóval simán megcsinálhatom hogy holnapután teletöltöm a keretet, aztán másnap kivágom Őket újabb játékosokért, stb... (nyilván nem tervezem ezt tenni, csak elméleti kérdés 😊 )Rataxeskorlátlan. IRL szabály
több mint 13 éve
Valaki nagyon elemében van... 😊egyre megy 😊 Valami juniversziti of örkenszó alsó. Jó lesz az Andre Johnson-Cecil Shorts the Third WR páros isharomt1/4-re kicsit rícs lesz 😛SouthernHöri
De gondolom a DL-be is érkezik Cedric Thornton, mert hát a Western Arkansas már eléggé smallschool 😊haromt
több mint 13 éve
Jahh, és nincs korlátozva a waivelt játékosok száma ugye? Szóval simán megcsinálhatom hogy holnapután teletöltöm a keretet, aztán másnap kivágom Őket újabb játékosokért, stb... (nyilván nem tervezem ezt tenni, csak elméleti kérdés 😊 )Höri: látom bekerült a DL-FA-lista végére link a rövid leírásokkal 😊 Csak vicc volt amikor írtam (kértem), nem gondoltam komolyan 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyre megy 😊 Valami juniversziti of örkenszó alsó. Jó lesz az Andre Johnson-Cecil Shorts the Third WR páros isSouthernHöriBazmeg, tudtam hogy mégis megelőz a rossz májad...TyR1/4-re kicsit rícs lesz 😛
De gondolom a DL-be is érkezik Cedric Thornton, mert hát a Western Arkansas már eléggé smallschool 😊haromt
több mint 13 éve
Southern1/4-re kicsit rícs lesz 😛Ijalana tökéletes Tyr pick. bár az FCS még nem biztos hogy menőBazmeg, tudtam hogy mégis megelőz a rossz májad...TyR
Mondhatni ő a GM game JAX-eharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1/4-re kicsit rícs lesz 😛Ijalana tökéletes Tyr pick. bár az FCS még nem biztos hogy menőBazmeg, tudtam hogy mégis megelőz a rossz májad...TyR
De gondolom a DL-be is érkezik Cedric Thornton, mert hát a Western Arkansas már eléggé smallschool 😊
több mint 13 éve
Jahh, az vágás... Ha meg nem kelnek el waiveren mennek FA-ra ugye? És nekem meg nem jár semmi büntetés...Jól értelmezem hogy az 500k fizu alatti játékosokat büntetlenül vághatom ki?Rataxeswaiverharomt
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
És 600 k alatt.Jól értelmezem hogy az 500k fizu alatti játékosokat büntetlenül vághatom ki?Rataxeswaiverharomt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ijalana tökéletes Tyr pick. bár az FCS még nem biztos hogy menőBazmeg, tudtam hogy mégis megelőz a rossz májad...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jól értelmezem hogy az 500k fizu alatti játékosokat büntetlenül vághatom ki?Rataxeswaiver
több mint 13 éve
Jól értelmezem hogy az 500k fizu alatti játékosokat büntetlenül vághatom ki (bünti nélkül, amennyit csak akarok?)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ijalana tökéletes Tyr pick. bár az FCS még nem biztos hogy menőMondhatni ő a GM game JAX-e
több mint 13 éve
ne szórjad a pénzt TyR, mert kéne kb 10 új OLineman is 😀HöriArra más tervem van 😊 (mielőtt még valaki cinikus megjegyzést tenne UFLre, CFLre vagy más, "nem N"-FL vonatkozóan, nem megye2 sztárokat akarok összeszedni 😊 )
több mint 13 éve
Fogtam 😊Sry, javítottam, my bad, hamu, mizamás.TyRFogsz reagálni az egyhetes Pm-emre? 😉Döme
több mint 13 éve
Sry, javítottam, my bad, hamu, mizamás.TyRFogsz reagálni az egyhetes Pm-emre? 😉
több mint 13 éve
Sry, javítottam, my bad, hamu, mizamás.
több mint 13 éve
Ugyan, előfordul. Napi ezer licitet nézel végig.
több mint 13 éve
jogos, hirtelen azt hittem elsiklottam egy ajánló hsz fölött az a baj.
több mint 13 éve
mit javítsak? én ezt írtam bele egybőlHöriTyr nem emelt eleget.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Höri, ezt kérlek javítsdDerek Landri DT - 1.010.000$/3 év Tampa majd Tyr mai ajánlata
Texans:
Derek Landri 1.120.000/3 év
És ő vezeti a bidet.
több mint 13 éve
Frissítve a tábla.Spears nálam ragadt 1.6 milláért 😀 csodálatos bolt