GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
köszi a kifejtéstnem tartom nagyra az o-lineom,szolid kezdők vannak benne,de nem kiemelkedők,én csak az előző falamhoz viszonyítva értettem a "jót",mert az kb UFL szintű volt
a túlfizetéssel is részben egyet tudok érteni,de nem volt más választásom 3 poszton volt üres a fal,ahova kellett egy kezdő
Kaczurt tényleg túl fizettem,nem tagadom,DeVant is egy kicsit,de kapott egy orrnehéz szerződést és szerintem ez a 2,8 milla nem sok 4 évre,ami maradt
a két Dline draft meg bevolt tervezve,mert az is tele volt lyukakkal,egyelőre bejött,kiderül mit hoz a jövő....
a dephtem szar,kétségtelen,főleg o-line poszton,de írtam is,hogy ide még tervezek erősítést 😊
d-linet egyelőre békén hagyom
az elkapkodott rookie move-okat viszont nem értem,volt capem bőven és kezdőket hoztam mindkét falba,nem elit kezdőket (nem is volt kint a piacon ilyen),de legalább nem cseresor szintű a kezdő,ebből egyedül Kaczurt szívtam meg szvsz (Clifton és Tauscher távozásást nem bántam meg),a többi hellyel-közzel bejött és a capet sem terheltem túl a tavalyi és elkövetkezendő évekre
összességében úgy gondolom,hogy van esélyem a csoport behúzására az FA és draft után,nem vagyok elszállva,mert nem vagyok világmegváltó,de úgy gondolom,hogy a helyes irányba tereltem a csapatot és szeretném ezt folytatni... 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem azert nem raktal ossze akkora vilagvero falakat mint amennyire tartod oket.DeVan fiatal és amíg Peyton van mögötte,addig nem lesz 1 sacknél több szezononként 😛nem magyarázkodok,skill posztokon tényleg mákom volt,de a két line 3/4-ét én hoztam össze,ami épp elég ahoz,hogy arcoskodjak mikor behúzom a csoportot 😛Newmanhat a devan, kaczor kiraly parosra aztan marha buszke lehetsz 😀
es a tobbiben is azert meredek csusztatast hallok de te dolgod
ha meg nem lesz meg a csoport akkor a madden hibaja 😊Fake
Kaczur szopás,ezt bevallom,még kell az erősítés ide....
meredek csúsztatás?hol?-kiváncsi lennék
volt:Colledge,Wells
jött:Brown,Kaczur,DeVan
volt:Ayers
jött:Canty,McCoy,JPP
ez 66%,majdnem 75 😊
ha nem lesz meg,akkor madden hiba (vagy más),ez nyilvánvaló 😛Newman
a vedofal meg hagyjan ahol ayersszel azert van egy kis szerencsed h nem kell eladjad
mert sztem eleg jol megfogja oldani az egyik de posztot hosszutavon de azt alairom
h annak ellenere h sztem kamikaze dolog volt 2 dlt huznod tavaly top15ben
vsz mindket valasztasod hit lesz. canty aranylag jo fa valasztas volt.
tehat mondom a dledben nem latok kulonosebb kivetni valot.
de az offensive lineodtol azert hadd ne ajuljak el. wells es colledge solid kezdok normal penzert
tehat legalabb nem kellett egybol azon torni a fejedet h hogyan tisztisd meg fizetesuktol a sapkat
igy nem voltal kenyszerhelyzetben. hagytad elmenni taushert es cliftont egyik jo dontes volt szvsz
masik mar kevesbe. tegyuk fel h clifton helyere hoztad brownt az mondjuk egal.
tauscher helyen kaczor solid kezdo ugyan es meg light szerzodesnemhosszabitasaval akar kezdo is lehetne irl de sztem egy ilyen muksoert nagyon sokat adtal fan vmint hiaba takarozol azzal h devan fiatal es amig peyton van stb. de abszolut nem potolhatalan sot inkabb csak o volt a legjobb a hullaszarok contestjeben ezert lett kezdo iden is. es ot aztan megjobban tulfizetted mint kaczort.
depthed nem neztem kulon de ahogy emlekszem dlben meg az elfogadhatosag hatarat surolja
olben meg ugyanannyira nem allsz jol mint a kezdoknel.
na most azert kivancsi vagyok h szted ebben mi volt a gmileg zsenialis huzas.
en csak jopar elkapkodott rookie moveot latok ebben.
van ami bejott v jok ra a kilatasok h bejonnek es van amire mar most latni h rabasztal.
persze ez csak a velemenyem nem kotelezo vele egyeterteni es nem is azert mondom mert
a sajat tevekenysegemhez kepest akarlak kritizalni csak kivancsi vagyok a erveidre
amire alapozod a nezopontodat.
több mint 13 éve
DeVan fiatal és amíg Peyton van mögötte,addig nem lesz 1 sacknél több szezononként 😛nem magyarázkodok,skill posztokon tényleg mákom volt,de a két line 3/4-ét én hoztam össze,ami épp elég ahoz,hogy arcoskodjak mikor behúzom a csoportot 😛Newmanhat a devan, kaczor kiraly parosra aztan marha buszke lehetsz 😀
ha meg nem lesz meg a csoport akkor a madden hibaja 😊Fake
Kaczur szopás,ezt bevallom,még kell az erősítés ide....
meredek csúsztatás?hol?-kiváncsi lennék
volt:Colledge,Wells
jött:Brown,Kaczur,DeVan
volt:Ayers
jött:Canty,McCoy,JPP
ez 66%,majdnem 75 😊
ha nem lesz meg,akkor madden hiba (vagy más),ez nyilvánvaló 😛
több mint 13 éve
Jewman tovabbra is bekaphatja, amiert tavaly nem adta 2. korert Talibot.Sebaj, nelkule is meglesz a PO iden is 😀
szerk.:
koszi JJ, valoban rossz helyre ment, toroltem
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem magyarázkodok,skill posztokon tényleg mákom volt,de a két line 3/4-ét én hoztam össze,ami épp elég ahoz,hogy arcoskodjak mikor behúzom a csoportot 😛Newmanhat a devan, kaczor kiraly parosra aztan marha buszke lehetsz 😀
ha meg nem lesz meg a csoport akkor a madden hibaja 😊
több mint 13 éve
BJax eddig minden évben összerakta az 1000 yardos szezont, ne viccelj 😀BJax-nél csak jobb lehetett 😀Newmantavaly is IR-re ment Grant,Foster is 😉hát Foster tavaly nagy érvágás volt, gyengébbnek hittük, mint Slaton vagy Chris Brown 😛Höri
nem magyarázkodok,skill posztokon tényleg mákom volt,de a két line 3/4-ét én hoztam össze,ami épp elég ahoz,hogy arcoskodjak mikor behúzom a csoportot 😛Newman
mondjuk ez csak azért volt, mert mindenki ledöglött a depth charton rajta kívül de mit számít 😀
több mint 13 éve
BJax-nél csak jobb lehetett 😀hát Foster tavaly nagy érvágás volt, gyengébbnek hittük, mint Slaton vagy Chris Brown 😛Hörijó, abban az évben azért lett 1/1 a Packers mert Grant és Rodgers is ment az IR-re elég korán, meg még legalább hárman, akiket már elfelejtettemHöritavaly is IR-re ment Grant,Foster is 😉
nem magyarázkodok,skill posztokon tényleg mákom volt,de a két line 3/4-ét én hoztam össze,ami épp elég ahoz,hogy arcoskodjak mikor behúzom a csoportot 😛Newman
több mint 13 éve
hát Foster tavaly nagy érvágás volt, gyengébbnek hittük, mint Slaton vagy Chris Brown 😛tavaly is IR-re ment Grant,Foster is 😉nem volt meg a 2 line a Packersben,1/1-ről nem is beszélve 😛jó, abban az évben azért lett 1/1 a Packers mert Grant és Rodgers is ment az IR-re elég korán, meg még legalább hárman, akiket már elfelejtettemHöri
skill posztokon mondjuk tényleg szerencsés voltamNewman
több mint 13 éve
tavaly is IR-re ment Grant,Foster is 😉nem volt meg a 2 line a Packersben,1/1-ről nem is beszélve 😛jó, abban az évben azért lett 1/1 a Packers mert Grant és Rodgers is ment az IR-re elég korán, meg még legalább hárman, akiket már elfelejtettemHöri
skill posztokon mondjuk tényleg szerencsés voltamNewman
nem magyarázkodok,skill posztokon tényleg mákom volt,de a két line 3/4-ét én hoztam össze,ami épp elég ahoz,hogy arcoskodjak mikor behúzom a csoportot 😛
több mint 13 éve
2012/1ért lehet vinni a kutyámat, 2012/3ért pedig a macskát is. A kutya törzskönyvvel, chippel, díjakkal, a macska az korcs, szóval ő azért olcsó.mert nyerészkedik 😛 a családját például idei 2. körért viheted, de egy idei első körért szerintem még maga tenorx is a tiéd egy éjszakára 😛haromtMinek cutoljam. Helyem van, a FA meg egyelőre nem tetszik túlságosan, tavaly jobb volt. Benne van a cut persze, de egyáltalán nem sürgős.tenorxakkor mé akarod 2012/6ért eladni? 😛braxa88
Továbbá eladó egy Nokia e51es is 2012/2ért 😂
több mint 13 éve
Ajánlok érte egy kondiciós picket. Mondjuk hogy ha jövőre kapok a 7. körben egy kompenzációs picket, akkor azt megkapod, cserébe Hendersonért, és egy idei 5. körösért 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mert nyerészkedik 😛 a családját például idei 2. körért viheted, de egy idei első körért szerintem még maga tenorx is a tiéd egy éjszakára 😛akkor mé akarod 2012/6ért eladni? 😛braxa88😀 mindeki tudja h cutolod, szted ki fog érte adni vmit? 😛braxa88Minek cutoljam. Helyem van, a FA meg egyelőre nem tetszik túlságosan, tavaly jobb volt. Benne van a cut persze, de egyáltalán nem sürgős.tenorx
több mint 13 éve
Mert nekem nem kell 😀akkor mé akarod 2012/6ért eladni? 😛braxa88😀 mindeki tudja h cutolod, szted ki fog érte adni vmit? 😛braxa88Minek cutoljam. Helyem van, a FA meg egyelőre nem tetszik túlságosan, tavaly jobb volt. Benne van a cut persze, de egyáltalán nem sürgős.tenorx
Úgyis akörül fogok érte kapni ha kiengedem FAra jövőre.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
akkor mé akarod 2012/6ért eladni? 😛Minek cutoljam. Helyem van, a FA meg egyelőre nem tetszik túlságosan, tavaly jobb volt. Benne van a cut persze, de egyáltalán nem sürgős.tenorx2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊tenorx😀 mindeki tudja h cutolod, szted ki fog érte adni vmit? 😛braxa88
több mint 13 éve
Minek cutoljam. Helyem van, a FA meg egyelőre nem tetszik túlságosan, tavaly jobb volt. Benne van a cut persze, de egyáltalán nem sürgős.😀 mindeki tudja h cutolod, szted ki fog érte adni vmit? 😛braxa88Az persze tény hogy Big John amikor játszik akkor arra nincs futás ahol ő van.Döme2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊tenorx
több mint 13 éve
braxa88
12 534
😀 mindeki tudja h cutolod, szted ki fog érte adni vmit? 😛Az persze tény hogy Big John amikor játszik akkor arra nincs futás ahol ő van.Döme2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊tenorx
több mint 13 éve
Az persze tény hogy Big John amikor játszik akkor arra nincs futás ahol ő van.Döme2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊
több mint 13 éve
Annyira nincs nagy piaca a 4. számú DT-knek. 😛Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.tenorxte voltál az egyetlen, akinek kellett 😀Höri
több mint 13 éve
Ja hogy már végigkérdeztél mindenkit? 😀 Sajnálom cutolni 😕Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.tenorxte voltál az egyetlen, akinek kellett 😀Höri
több mint 13 éve
Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.tenorxte voltál az egyetlen, akinek kellett 😀
több mint 13 éve
Nyilván ez lesz. Addig kell Super Bowlt nyerni :cool:Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.tenorxMajd 2-3 év múlva elpasszolsz közülük párat zsíros cetlikért, azokkal meg húzol újabb kisfizus reménységeket 😊Rataccess
több mint 13 éve
Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.tenorxMajd 2-3 év múlva elpasszolsz közülük párat zsíros cetlikért, azokkal meg húzol újabb kisfizus reménységeket 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Cut nevű intézmény tárt karokkal várja. 😊 Hát igen, vhogy helyet kell szorítani Woodleynak, mert nem keveset fog enni.. 😛SoldadosHenderson megtartásával jelenleg 22 milla helyem van, még pár cuttal 30 milla hely körül leszek 😀 Woodley annyit eszik amennyit akar 😀
Tele vagyok fiatal, rookie szerződésben lévő playerekkel (Mendenhall, Raji, Graham, Lau, Spikes, Verner), stb. akik sima kezdők, így most van hely 😀 Nem véletlenül kapott orrnehéz szerződést mindenki tőlem.
Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.
több mint 13 éve
Cut nevű intézmény tárt karokkal várja. 😊 Hát igen, vhogy helyet kell szorítani Woodleynak, mert nem keveset fog enni.. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.