GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
azt teszel rá ahol draftolták. csak a második körösnél ez már 1,4 milla. ennyiharomtbárkire tehetsz 2. köröst, és bárkire eredetit.
ott a táblázat, nézd meg
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt teszel rá ahol draftolták. csak a második körösnél ez már 1,4 milla. ennyi
több mint 13 éve
http://www.macsfootballblog.com/2010/03/2010-restricted-free-agent-tender.htmlBiztos hogy nem lehet.Soldadostenorx: a 2.körös játékosokra nem lehet a 930k-s tendert rakni,ők már 1,4M-t akasztanakNewmande lehet eredeti tendrt bárkire tenni.
tavaly IRL a Skins is így tett Carlos RogersszelHöri
több mint 13 éve
Biztos hogy nem lehet.tenorx: a 2.körös játékosokra nem lehet a 930k-s tendert rakni,ők már 1,4M-t akasztanakNewmande lehet eredeti tendrt bárkire tenni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
nem tudtam,csak mindenhol azt láttam/hallottam,hogy nem lehettenorx: a 2.körös játékosokra nem lehet a 930k-s tendert rakni,ők már 1,4M-t akasztanakNewmande lehet eredeti tendrt bárkire tenni.
több mint 13 éve
tenorx: a 2.körös játékosokra nem lehet a 930k-s tendert rakni,ők már 1,4M-t akasztanakNewmande lehet eredeti tendrt bárkire tenni.
tavaly IRL a Skins is így tett Carlos Rogersszel
több mint 13 éve
tenorx: a 2.körös játékosokra nem lehet a 930k-s tendert rakni,ők már 1,4M-t akasztanakNewmanAkkor Höri átbaszott 😕 De mindjárt átírom.
több mint 13 éve
tenorx: a 2.körös játékosokra nem lehet a 930k-s tendert rakni,ők már 1,4M-t akasztanak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tibi keresd jobban az RFA topikotHörifel se merült bennem hogy van, mert eddig nem volt rá szükség 😛
több mint 13 éve
Balu7 amúgy semmit nem csinált a Falconsban 😊 talán 1-2 hétig volt GM, aztán el se lehetett érni, és már az egy évesben is én csináltam mindent 😊
több mint 13 éve
majd 1/10re jön Ingram, még ha reach is de lesz futóm legalább, túlélem CharlestEngem jól leakartál húzni a 3/11-ért terrorx, majd továbbadod nudliért néhány héttel később.Hát ha már Charlesod nem lesz 😀
Szarjál sünt akkor 😊
Megyek Woodleyért 😀Stez
Egyébként te nem adtál volna érte másik 3. kört, ennyi.tenorx
több mint 13 éve
braxa88
12 534
azt az egyéves GM játékot nem kéne idevenni 😛
több mint 13 éve
tenorx megmondja
több mint 13 éve
Unatkozván és felbuzdulván a hivatalos közlemények topik utolsó hsz-ánAFC South: 7 GM
AFC East: 10 GM
AFC West: 7 GM
AFC North: 9 GM
NFC South: 12 GM
NFC East: 10 GM
NFC West: 5 GM
NFC North: 13 GM
véncsont csoport: NFC West
zöldfülü csoport: NFC North
nem vagyok meglepve 😀
több mint 13 éve
Engem jól leakartál húzni a 3/11-ért terrorx, majd továbbadod nudliért néhány héttel később.Hát ha már Charlesod nem lesz 😀
Szarjál sünt akkor 😊
Megyek Woodleyért 😀Stez
Egyébként te nem adtál volna érte másik 3. kört, ennyi.
több mint 13 éve
Engem jól leakartál húzni a 3/11-ért terrorx, majd továbbadod nudliért néhány héttel később.Szarjál sünt akkor 😊
Megyek Woodleyért 😀
több mint 13 éve
Maxi007 sztem a Jets-nél volt. Asszem neki adtam el Barlow-t. 😀SoldadosJets fan de ott Gabó volt, ez a lista 100%-ig pontos
több mint 13 éve
Maxi007 sztem a Jets-nél volt. Asszem neki adtam el Barlow-t. 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
na most akkor az uccsó tendernél IRL draft helyben maradtunk?haromtja, kivéve a 7. kör
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na most akkor az uccsó tendernél IRL draft helyben maradtunk?
több mint 13 éve
Hurrá, már hiányzott az anyázás 😛fetomyEzt hiányoltad pár HSZ-szel feljebb, nem? 😊
tenorx: Mellesleg a 3/32 nálam van. 😂
több mint 13 éve
Hurrá, már hiányzott az anyázás 😛fetomylájk 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
legyen már kuss 😛
több mint 13 éve
Hát ha neked mindegy.