GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
önajnározás rulezHöriEnnyi jó csapat között nem is lesz olyan nagy probléma, ha nem úgy alakul minden Illinois államban, ahogy azt a szurkolók elvárnák 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én a GM-et like-olnám 😀 Ja az én vagyok 😀RB sor: DeWill, Blount, Goodson Starks
WR poszton a kezdő párosom (Smitty-Nicks) is igen pöpec
OL 3 éve ugyanaz a kezdő ötös Gross-Wharton-Kalil-Lilja-Stewart és a cserék se fosok
DL szerintem überállat Peppers, Williams, Charles Johnson DE hármas, Hood, Alualu, Okoye rotáció belül
LB sorban a depth kicsit vékonyabb lett Anderson távozásával, de a McClain, Beason, Davis, Levy négyes is zsír.
Sec-ben nem elit játékosok vannak, de nagyon mély vagyok mindkét poszton, és zömmel fiatalokkal vagyok tele.
Szóval zsír a csapatom 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
enyém a 3/23jelen állás szerint előtted húzok a harmadik végénFucuén pedig azt akit az ötödik körben fogok draftolniFucuén behúzom a 3. végén 😐Szegecs
csak nincs frissítve a tracker
😕
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
csak egyértelművé akartam tenni, ki kell 😀 😀😀 kicsit túloztam, na és? 😛 Azért a Kekiben a "keres: Dansby, Dansby, Dansby" már majdnem annak számít 😊Fucuén pedig azt akit az ötödik körben fogok draftolniFucualjas rágalom h könyörögtem 😛 😀briareos
több mint 13 éve
😀 kicsit túloztam, na és? 😛 Azért a Kekiben a "keres: Dansby, Dansby, Dansby" már majdnem annak számít 😊én pedig azt akit az ötödik körben fogok draftolniFucualjas rágalom h könyörögtem 😛 😀briareos
több mint 13 éve
jelen állás szerint előtted húzok a harmadik végénén pedig azt akit az ötödik körben fogok draftolniFucuén behúzom a 3. végén 😐Szegecs
több mint 13 éve
én pedig azt akit az ötödik körben fogok draftolniFucuén behúzom a 3. végén 😐
több mint 13 éve
én pedig azt akit az ötödik körben fogok draftolniFucualjas rágalom h könyörögtem 😛 😀
több mint 13 éve
én pedig azt akit az ötödik körben fogok draftolni
több mint 13 éve
szaba
10 552
Dehogy vagyok gyava szaba, csak lesz jo par GM, aki raajanl 1+3-mat Charlesra es mivel mar tudom, hogy elengedem, igy nyilvan ha tehettem volna, akkor nem csoportba, vagy AFC-be adom tovabb. 😉StezMegoldom azt 😛
több mint 13 éve
Dehogy vagyok gyava szaba, csak lesz jo par GM, aki raajanl 1+3-mat Charlesra es mivel mar tudom, hogy elengedem, igy nyilvan ha tehettem volna, akkor nem csoportba, vagy AFC-be adom tovabb. 😉
több mint 13 éve
Beválik ő, ha nem, akkor vallást alapít.De akkor lett volna még egy olcsó évem Ryannel. Ennyi.
több mint 13 éve
akkor del rábaszott, az élet pedig megy továbbés ha Tebow nem válik be?braxa88világ leghülyébb döntése volt, h eladtad Ryant...braxa88Szerinted. Szerintem meg a világ legjobb döntése volt hogy behúztam Tebowt.Delonso_
több mint 13 éve
braxa88
12 534
és ha Tebow nem válik be?Szerinted. Szerintem meg a világ legjobb döntése volt hogy behúztam Tebowt.Delonso_Én pedig a WR TE QB RB corpsom.világ leghülyébb döntése volt, h eladtad Ryant...braxa88
Tebow Mojo VJax Rice Gresham azért nem rossz.Delonso_
több mint 13 éve
Szerinted. Szerintem meg a világ legjobb döntése volt hogy behúztam Tebowt.Én pedig a WR TE QB RB corpsom.világ leghülyébb döntése volt, h eladtad Ryant...braxa88
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezt nem is láttam 😛Én pedig a WR TE QB RB corpsom.világ leghülyébb döntése volt, h eladtad Ryant...braxa88
természetesen jobb döntés lett volna nekem adni Tebowt Elisháért 😀
Én továbbra is a fiatalitásra mentem. Alig van 30 fölötti játékosom és sok a markánsan underrated player. Nem kellenek a sztárok
több mint 13 éve
szaba
10 552
Miért érzem, hogy nem fogja Mojo, VJax, Rice trióval indítani a szezont? :rolleyes:Én pedig a WR TE QB RB corpsom.világ leghülyébb döntése volt, h eladtad Ryant...braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Én pedig a WR TE QB RB corpsom.világ leghülyébb döntése volt, h eladtad Ryant...
több mint 13 éve
Én pedig a WR TE QB RB corpsom.Tebow Mojo VJax Rice Gresham azért nem rossz.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
én meg az egész csapatomat 😛 😀
több mint 13 éve
szaba
10 552
Én jelenleg a kezdő secondarymet like-olnám, de nemsokára az RB-corpsot is fogom :cool:
több mint 13 éve
Én pl a DL-emmel vagyok nagyon elégedettKyle Williams, Aaron Smith, Igor Olshansky, Mike Wright, Ryan Pickett - mind kezdő, plusz nálam van a Frisco csere NT-je és Lions csere DT-je.
Tavaly az OL-em volt szvsz baszott jó (Clifton-Nicks-Brown-Vasquez-Colon), ebből most lejjebb adtam, hogy más posztokon erősítsek. Pl a CB-corp most már szvsz egész jó: Sheldon-Greer-Florence-Kyle Wilson, plusz 2 tavalyi rookie. Ez már egész pofás.
Ezekívül még a WR-ek tetszenek nálam: Ward-Austin-Washinton-Parrish négyes elég jó szvsz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
simán előfordulhat, hogy a Colts húz egy rookie guardot aztán Devan megy padozni.