GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez arra mész hogy minden évben behúzd kurva hamar a legnagyobbat zuhanó ex-top QB-t? 😛
több mint 13 éve
gyorsan szerzek 1 DE-t aztán semmi sem gátolhat meg itt van a pickem így itt kell behúznom problémás játékosnak itt a helyeJulio nálad alapMallettért mentem be és leszarom, hogy reachennyire biztos vagy benne hogy én WR-t fogok húzni?Ork
simán meglesz, senki sem akkora állat, hogy kivigye előlem ennyire elől 😊Stez
Ha kimegy előtted, akkor kezdek félni, de egyrészt szerintem nem megy ki, másrészt nem hinném, hogy 1/8-at áldozol MallettreStez
több mint 13 éve
Julio nálad alapennyire biztos vagy benne hogy én WR-t fogok húzni?Orknewton úgyse lesz bent addigraWyattMallettért mentem be és leszarom, hogy reach
Ha kimegy előtted, akkor kezdek félni, de egyrészt szerintem nem megy ki, másrészt nem hinném, hogy 1/8-at áldozol Mallettre
több mint 13 éve
ennyire biztos vagy benne hogy én WR-t fogok húzni?Mallettért mentem be és leszarom, hogy reachén nagyon bírom, évekig olcsó ráadásul, ezért hoztam el 😊newton úgyse lesz bent addigraWyatt
1/16 pedig amúgy is kellettStez
több mint 13 éve
Mallettért mentem be és leszarom, hogy reachnewton úgyse lesz bent addigraWyattCraig Dahl még az én felfedezettem volt de persze azután robbant be amikor lejárt a szerződése nálamOrkén nagyon bírom, évekig olcsó ráadásul, ezért hoztam el 😊
simán meglesz, senki sem akkora állat, hogy kivigye előlem ennyire elől 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
newton úgyse lesz bent addigraCraig Dahl még az én felfedezettem volt de persze azután robbant be amikor lejárt a szerződése nálamOrkén nagyon bírom, évekig olcsó ráadásul, ezért hoztam el 😊
több mint 13 éve
Craig Dahl még az én felfedezettem volt de persze azután robbant be amikor lejárt a szerződése nálamOrkén nagyon bírom, évekig olcsó ráadásul, ezért hoztam el 😊
1/16 pedig amúgy is kellett
több mint 13 éve
Craig Dahl még az én felfedezettem volt de persze azután robbant be amikor lejárt a szerződése nálam
több mint 13 éve
van 3. köröm még srácok. Várom az ajánlatokat rá 😀eaglesmcnabbüldöztelek, de kell a fenének a vén drága Faneca 😊
és ismét túlfizettem 😀
több mint 13 éve
van 3. köröm még srácok. Várom az ajánlatokat rá 😀eaglesmcnabbNe ajánlgasd, el sem akarod adni! 😛
több mint 13 éve
van 3. köröm még srácok. Várom az ajánlatokat rá 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Delonso, olvassál PM-et!
több mint 13 éve
faszom életemet is odaadtam egy kurva 3. körért, hetek óta ezért üldöztem a népet 😀Steznekem mondod? 😀 Szerintem az összes 3. körös pick tulaját megkérdeztem kb 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
konkrétan adtál 1 normális játékost 😛 Haggant. hatalmas áldozat volt 😛
több mint 13 éve
faszom életemet is odaadtam egy kurva 3. körért, hetek óta ezért üldöztem a népet 😀
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Igazából nem is értem miért van bennem annyi gerinc, hogy nem tradelek le a 3. körben, miután sorban kapom az ajánlatokat, hogy Soldi minél szarabb picket kapjon. Valahogy több gerincet vártam az igazság bajnokától is mondjuk.tenorxaz én trade ajánlatom volt a legjobb 😊
több mint 13 éve
Sosem adnék futóért 1+3-at 😛 Max egy AP-ért, esetleg CJ-ért, de olyan szintű meg most és nekem luxus 😛gyere Charlesért, nehogy már köcsögfalván kössön ki 😀no, Atlantában kire gyúrnak az RFA-ról? 😀StezÁáá, az Atlanta az ég világon senkit nem nézett ki RFA-n... :rolleyes:fetomy
Beanie meg mehet kukába 😛Stez
Mr. Beanie meg alapból jobb, mint JC 😛
több mint 13 éve
gyere Charlesért, nehogy már köcsögfalván kössön ki 😀no, Atlantában kire gyúrnak az RFA-ról? 😀StezÁáá, az Atlanta az ég világon senkit nem nézett ki RFA-n... :rolleyes:fetomy
Beanie meg mehet kukába 😛
több mint 13 éve
no, Atlantában kire gyúrnak az RFA-ról? 😀StezÁáá, az Atlanta az ég világon senkit nem nézett ki RFA-n... :rolleyes:
több mint 13 éve
no, Atlantában kire gyúrnak az RFA-ról? 😀
több mint 13 éve
Egyrészt letrédelhetsz, semmi szükségem arra a pickre és így is megvan rólad a véleményem, másrészt akinek van elég capje és érzelmileg kötődik hozzá (Joci, benned bízok), attól nem tudod elhozni, mert röhögve matcheli. 😉Nagyon boldog lennék haaz ilyenek eltünnének végre ebből a topicból.
Bár a legnagyobbat akkor röhögnék, ha vki (Joci, még mindig benned bízok 😀), aki nem verte nagy dobra, hogy beszállna érte, nálad is nagyobb összeget mondana és Te hoppon maradnál. Azt hiszem, ez esetben nagyon jó érzéssel töltene el a káröröm, amely bizony néha nagyon is édes tud lenni.
Nincs kedve vkinek elvinni 1+3-ért még tenderezés előtt Woodleyt? Nem szeretném egy félkegyelműnek odaadni őt haknizni a pojáca csapatába. big_smile big_smile
Soldados
Pléne egy Rositól szerkesztőtől stb.
Azért lehetne ezt normálisabban is és tudtommal a személyeskedés tiltott az oldalon.
Mielőtt beírnád tudom hogy ott a smiley, ahogy mindannyian tudjuk az ellentétet köztetek.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Igazából kössük ki, hogy maximum 3. körig lehet a játékosnak eredeti körös tendert adni és kész. Én azért kérdeztem Hörit, mert nem volt a szabálykönyvben semmi ellene.tenorx
De egyébként nem is értem, tavaly tuti, hogy ez is benne volt a szabálykönyvben, hogy ahol draftolták tendert csak 3. körig lehet adni... Egész egyszerűen ez megint a szabályok kijátszása, mert kevesebb pénzért akarod megtartani ugyanazért a kompenzációért...Soldadosígy van, tavaly biztos, hogy volt, hogy ha legalább 2. körös volt az emberke, akkor minimum 2. körös rfa-tendert kell rárakni, ez 100%, de innentől kezdve úgyse lesz már ilyen probléma 😊