GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Brady és Hali évi 21.375 misit szépen elfoglal majd a capből átlagban, szal én kiestem a kulákok közül 😛nem rossz, de gilyard a dicső Patriotsban van, nem holmi kócbanJah, latom nincs meg Brady+FA benne.. 😊Igor
Igor, mi alapján vagyok kulák? 😀 a 800 000-res caphelyem miatt? 😀Wyatt
több mint 13 éve
helyes,elúszik az egyik csoportellenfél 😊a Dallas 85 millión van, a Merriman cut óta még nem frissült az online excel, de a gépemen már igen.éjjel írok erről is egy összesítőt.Bocsanat 😕 ugy latszik ez mostmar ramragadt.. ezt is inkabb ugy ertettem, hogy jo lenne a DALLAS es a MINNESOTA LUSTA GM-je rendezze a caphelyzetet. (Sajnos Soldi 87 kornyeken van.. orultem volna, ha elcsipem 😛)
de jó, hogy 5 percen belül másodszor talál meg valaki, hogy szarul végzem a dolgomHöri
Most atfutottam 63-90 kozt vagyunk.. van jo nehany ember 63-66 kozott.. veluk kell majd vigyazni.Igor
a Minnesota 92, az igazHöri
több mint 13 éve
nem rossz, de gilyard a dicső Patriotsban van, nem holmi kócbanJah, latom nincs meg Brady+FA benne.. 😊
Igor, mi alapján vagyok kulák? 😀 a 800 000-res caphelyem miatt? 😀Wyatt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Foote nem érdekel senkit? Jövőévi 4.ért vihető.
több mint 13 éve
de mi a baj a 92-vel?A cap soft cap, a top 51 játékos fizetése cap + 10% lehet, ami 2011-ben 98,3 millió dollár. Megadott határidőre kell lemenni cap alá. Ha soft cap fölé megy a GM, akkor nem trade-elhet és nem szerezhet FA-t, amíg le nem megy a soft cap alá.
több mint 13 éve
az RFA-k után én is simán 90+-ban leszek
több mint 13 éve
a Dallas 85 millión van, a Merriman cut óta még nem frissült az online excel, de a gépemen már igen.Bocsanat 😕 ugy latszik ez mostmar ramragadt.. ezt is inkabb ugy ertettem, hogy jo lenne a DALLAS es a MINNESOTA LUSTA GM-je rendezze a caphelyzetet. (Sajnos Soldi 87 kornyeken van.. orultem volna, ha elcsipem 😛)Van aki mar tullepte egyebkent a 89-es hatart.. csak egyelore jo fej volt a commish. Raadasul 46 jatekossal 😛éjjel írok erről is egy összesítőt.
Sot, van egy 90 milla plusszos is 😛
De jo lenne ezt is figyelmesebben kovetni 😛Igor
de jó, hogy 5 percen belül másodszor talál meg valaki, hogy szarul végzem a dolgomHöri
Most atfutottam 63-90 kozt vagyunk.. van jo nehany ember 63-66 kozott.. veluk kell majd vigyazni.Igor
a Minnesota 92, az igaz
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nem rossz, de gilyard a dicső Patriotsban van, nem holmi kócbanIgor, mi alapján vagyok kulák? 😀 a 800 000-res caphelyem miatt? 😀
több mint 13 éve
Bocsanat 😕 ugy latszik ez mostmar ramragadt.. ezt is inkabb ugy ertettem, hogy jo lenne a DALLAS es a MINNESOTA LUSTA GM-je rendezze a caphelyzetet. (Sajnos Soldi 87 kornyeken van.. orultem volna, ha elcsipem 😛)Van aki mar tullepte egyebkent a 89-es hatart.. csak egyelore jo fej volt a commish. Raadasul 46 jatekossal 😛éjjel írok erről is egy összesítőt.
Most atfutottam 63-90 kozt vagyunk.. van jo nehany ember 63-66 kozott.. veluk kell majd vigyazni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eddig se izgattad magad ezen es nekem pont ez volt a szimpatikusVan aki mar tullepte egyebkent a 89-es hatart.. csak egyelore jo fej volt a commish. Raadasul 46 jatekossal 😛éjjel írok erről is egy összesítőt.
goodell is ezt nyomja
fosik a panaszra igy a vegen o lesz a jofej h egyaltalan mukodik a liga 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hat azert a 4 hely feltredert boven megeri h odaad egy zsak szart ebben igazad vanjó deal én elfogadnámbriareosgilyard szeretné ha Ryan vagy a jövőndőbeli dolphins-qb dobálgatna neki ezentúljo akkor add oda
btw, köszönet az újabb lájkokat ezúttal az rfa-tendereimért 😀Wyatt
bills adja 2012/6
rats adja 2012/6+ mardy gilyard
all az alku ?Fake
pedig mardy mekkora zsir volt meg a bearcatsben 😕
több mint 13 éve
Van aki mar tullepte egyebkent a 89-es hatart.. csak egyelore jo fej volt a commish. Raadasul 46 jatekossal 😛éjjel írok erről is egy összesítőt.
de jó, hogy 5 percen belül másodszor talál meg valaki, hogy szarul végzem a dolgom
több mint 13 éve
jó deal én elfogadnámgilyard szeretné ha Ryan vagy a jövőndőbeli dolphins-qb dobálgatna neki ezentúljo akkor add oda
bills adja 2012/6
all az alku ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gilyard szeretné ha Ryan vagy a jövőndőbeli dolphins-qb dobálgatna neki ezentúljo akkor add oda
bills adja 2012/6
all az alku ?
több mint 13 éve
Van aki mar tullepte egyebkent a 89-es hatart.. csak egyelore jo fej volt a commish. Raadasul 46 jatekossal 😛Sot, van egy 90 milla plusszos is 😛
De jo lenne ezt is figyelmesebben kovetni 😛
A legnagyobb kulakok meg Eagles, Washington, Zona es Wyatt/Tenorx 😛
Ez az FA sorrend meg istenes: ket fo needem az uccso harom koze kerult.. talan addigra nehany kulak elszorja a penzet.
több mint 13 éve
höri majd egy randomizálást nyomhatnál az FA sorrendnek.haromtkész is van.
majd kiszámolom, hogy a draftig mennyi idő lesz és aszerint beírom a dátumokat.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
gilyard szeretné ha Ryan vagy a jövőndőbeli dolphins-qb dobálgatna neki ezentúlbtw, köszönet az újabb lájkokat ezúttal az rfa-tendereimért 😀
több mint 13 éve
de ez már 5 millás capbünti lenne 😀hát majd kibaszom őket, nem hiszem h bárki rájuk hegyezné magát FA-n 😀briareosRáér a cut nem? Vagy már ilyenkor is él a szabály, hogy aki túllépi a soft-capet az nem tradelhet meg ilyenek...?Rataccessnem, de Briánál még keretben vannak az 1-1.5 éve csapat nélküli Alabik meg SheltonokHöri
és akkor pont eladhatnád a kurva sokat kereső Matthewst nekem jövő évi 6. körért 😀
több mint 13 éve
hát majd kibaszom őket, nem hiszem h bárki rájuk hegyezné magát FA-n 😀Ráér a cut nem? Vagy már ilyenkor is él a szabály, hogy aki túllépi a soft-capet az nem tradelhet meg ilyenek...?Rataccessnem, de Briánál még keretben vannak az 1-1.5 éve csapat nélküli Alabik meg SheltonokHöri
több mint 13 éve
Ráér a cut nem? Vagy már ilyenkor is él a szabály, hogy aki túllépi a soft-capet az nem tradelhet meg ilyenek...?Rataccessnem, de Briánál még keretben vannak az 1-1.5 éve csapat nélküli Alabik meg Sheltonok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
höri majd egy randomizálást nyomhatnál az FA sorrendnek.
több mint 13 éve
Ráér a cut nem? Vagy már ilyenkor is él a szabály, hogy aki túllépi a soft-capet az nem tradelhet meg ilyenek...?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
bizony.jaj még bele sem gondoltam h állok cappel. holnap asszem nyomok egy cuthullámot.2 hete is ezt mondtadHöri
legalább holt visszavonultbriareos
ez azért van, mert azt látom hogy gumiszabályok vannak.
több mint 13 éve
jaj még bele sem gondoltam h állok cappel. holnap asszem nyomok egy cuthullámot.2 hete is ezt mondtad
több mint 13 éve
van már 2 😀odaadom Mosst MatthewsértMivel szar a caphelyzeted, atvallalom ezt az ir alakot, valami Padraig Wills... jo lesz nekem backup LB-nek.Igorjaj még bele sem gondoltam h állok cappel. holnap asszem nyomok egy cuthullámot.
future HOF WR-ed lesz legalábbStez