GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
én miben járok jól?Nyugi, jövőre visszatradelem hozzád 😀 Mindenki jól jár.tenorxÉS ha én szopatom szabát azzal, hogy elhozom 9 milláért Charlest, akkor az már szavakban kifejezhetetlen?tenorxNem, ha 1/10-nél jobb picket és 3/1-et hagysz érte nálamStez
én csak akkor járok jól, ha lehúzhatok valakit 😀 😀 😀
de te zsici vagy és folyton csak húzni akarsz
több mint 13 éve
Nyugi, jövőre visszatradelem hozzád 😀 Mindenki jól jár.Nem, ha 1/10-nél jobb picket és 3/1-et hagysz érte nálamStezszabát pont annyira jó szopatni mint tenorx-etharomtÉS ha én szopatom szabát azzal, hogy elhozom 9 milláért Charlest, akkor az már szavakban kifejezhetetlen?tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az sokkal viccesebb hogy elviszem előled woodleyt valaki más pedig szaba elől Charlest 😊szabát pont annyira jó szopatni mint tenorx-etharomtÉS ha én szopatom szabát azzal, hogy elhozom 9 milláért Charlest, akkor az már szavakban kifejezhetetlen?tenorx
több mint 13 éve
Nem, ha 1/10-nél jobb picket és 3/1-et hagysz érte nálamszabát pont annyira jó szopatni mint tenorx-etharomtÉS ha én szopatom szabát azzal, hogy elhozom 9 milláért Charlest, akkor az már szavakban kifejezhetetlen?tenorx
több mint 13 éve
szabát pont annyira jó szopatni mint tenorx-etharomtnagy igazság,de azt hittem a divriválist nagyobb öröm 😛
több mint 13 éve
szabát pont annyira jó szopatni mint tenorx-etharomtÉS ha én szopatom szabát azzal, hogy elhozom 9 milláért Charlest, akkor az már szavakban kifejezhetetlen?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szabát pont annyira jó szopatni mint tenorx-et
több mint 13 éve
túl nagy a csábítás arra,hogy megszopasd szabát,a RB giganeededről nem is beszélveMi az hogy többek között? WR-t megoldom draftról. Szóval simán kimegy a 10 misi valamelyikre.haromtmit ad isten pont RB és OLB hiányom van. Charles vagy Woodley érjen 10 millát még azt nem tudomharomtPersze, többek között 😀tenorx
több mint 13 éve
mit ad isten pont RB és OLB hiányom van. Charles vagy Woodley érjen 10 millát még azt nem tudomharomtVidd el inkább AP-t egy 6. körért... De ha nem kell akkor cutolom 😛 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi az hogy többek között? WR-t megoldom draftról. Szóval simán kimegy a 10 misi valamelyikre.mit ad isten pont RB és OLB hiányom van. Charles vagy Woodley érjen 10 millát még azt nem tudomharomtPersze, többek között 😀tenorx
több mint 13 éve
mit ad isten pont RB és OLB hiányom van. Charles vagy Woodley érjen 10 millát még azt nem tudomharomtszaba biztos ráajánl 8-9 millát Charlesra, őt megszopathatod 😀
több mint 13 éve
mit ad isten pont RB és OLB hiányom van. Charles vagy Woodley érjen 10 millát még azt nem tudomharomtPersze, többek között 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mit ad isten pont RB és OLB hiányom van. Charles vagy Woodley érjen 10 millát még azt nem tudom
több mint 13 éve
arról nem is beszélve h Joci már teljesítette az 1 trade per szezon kvótátJocinak nem kell, az OLB-je is CJ2K leszStezelég lesz neked Woodley isStezÁh, Joci elviszi.tenorx
több mint 13 éve
Persze, de még akkor is kell egy másik 😀Jocinak nem kell, az OLB-je is CJ2K leszStezelég lesz neked Woodley isStezÁh, Joci elviszi.tenorx
több mint 13 éve
na hivatalos:a Miami 57 játékosa keres most 98.1 milliót, tehát még ő is igazolhat kedve szerint mert 6 játékos fizetése nem számít 😊
több mint 13 éve
Jocinak nem kell, az OLB-je is CJ2K leszÁh, Joci elviszi.tenorxNe mondj ilyeneket... Én átvállalom Apt.tenorxelég lesz neked Woodley isStez
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
RFA után lesz 17 millám. Ez pont kényelmes. Még azt sem zárom ki hogy rámozdulok valamelyik nagynevű RFA-ra mégis 😀
több mint 13 éve
Áh, Joci elviszi.elég lesz neked Woodley isStezde igor keresztbe húzta a számításod azzal hogy rávilágított az anyagi helyzetedre így már senki nem vesz át drága szart mert tudja hogy kényszer cut 😛Ne mondj ilyeneket... Én átvállalom Apt.tenorx
segíteni meg úgyse akar senki 😊haromt
több mint 13 éve
elég lesz neked Woodley isNe mondj ilyeneket... Én átvállalom Apt.tenorxNálam is tervben volt pár cut, csak arra gondoltam nem sietem el hátha valaki elviszi a szóban forgó játékosokat valami hátsó körösért 😊Rataccessde igor keresztbe húzta a számításod azzal hogy rávilágított az anyagi helyzetedre így már senki nem vesz át drága szart mert tudja hogy kényszer cut 😛
több mint 13 éve
Ne mondj ilyeneket... Én átvállalom Apt.Nálam is tervben volt pár cut, csak arra gondoltam nem sietem el hátha valaki elviszi a szóban forgó játékosokat valami hátsó körösért 😊Rataccessde igor keresztbe húzta a számításod azzal hogy rávilágított az anyagi helyzetedre így már senki nem vesz át drága szart mert tudja hogy kényszer cut 😛
több mint 13 éve
Francba, kellett nekem fényt deríttetnem a saját együgyűségemre 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nálam is tervben volt pár cut, csak arra gondoltam nem sietem el hátha valaki elviszi a szóban forgó játékosokat valami hátsó körösért 😊Rataccessde igor keresztbe húzta a számításod azzal hogy rávilágított az anyagi helyzetedre így már senki nem vesz át drága szart mert tudja hogy kényszer cut 😛
segíteni meg úgyse akar senki 😊
több mint 13 éve
Nálam is tervben volt pár cut, csak arra gondoltam nem sietem el hátha valaki elviszi a szóban forgó játékosokat valami hátsó körösért 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
hát igen. Nálam elfér AP 7,7 majd 8+ milliója 😛én is, AP-t például pont simán 😛
mondjuk kapásból van 4 játékos legalább akit szó nélkül vágnék ki rata helyében.haromt