GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Sok posztot gondoltam drafton, de WR-et szinte semmi pénzért első körben, főleg hogy jelenleg nincs utána negyedik kör végéig pickem.
több mint 13 éve
szerencsére rólad pont tudom, hogy csak szövegelsz, így nem aggódom 😊lehet, hogy megkockáztatom :/Wyattna annak örülök 😀nem kéne megpróbálni előlem elvinni 😊Stez
behúzom majd Mallettet, aztán a meglesz az új érára való qb-m is gyorsanWyatt
több mint 13 éve
4-3as DE needdel küzdők továbbra is kereshetnek
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
lehet, hogy megkockáztatom :/nem kéne megpróbálni előlem elvinni 😊Stezja, mert nem számoltam azzal, hogy van fekete háttér is :/ sorryna annak örülök 😀
Delonso: Basszus, a depthedet néztem, és nem volt ott Rice :/ Mindegy már át nem szervezem 😀
Wyatt: nálad k.vasokat gondolkodtam, mert sztem első körös emberre nem nagyon van szükséged, fogalmam nem volt hozzád kit rakjak.. 😛
Egyébként dánke 😊fetomy
több mint 13 éve
nem kéne megpróbálni előlem elvinni 😊ja, mert nem számoltam azzal, hogy van fekete háttér is :/ sorryna annak örülök 😀
Delonso: Basszus, a depthedet néztem, és nem volt ott Rice :/ Mindegy már át nem szervezem 😀
Wyatt: nálad k.vasokat gondolkodtam, mert sztem első körös emberre nem nagyon van szükséged, fogalmam nem volt hozzád kit rakjak.. 😛
Egyébként dánke 😊fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jövőre jöhet a Georgia safety Baccari Rambo. Ő nem is rossz játékos annyira
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ja, mert nem számoltam azzal, hogy van fekete háttér is :/ sorryna annak örülök 😀
Egyébként dánke 😊fetomy
behúzom majd Mallettet, aztán a meglesz az új érára való qb-m is gyorsan
több mint 13 éve
Xavier Rambót én akartam HöriHm megvan az 1/1 😊
több mint 13 éve
Az nincs, de Barbi van 😛
több mint 13 éve
Kanalas Winnetou nincs még?
több mint 13 éve
Xavier Rambót én akartam :mad:HöriHunsuckeren is gondolkodtam, de ha már Csák Morisz nem jön ki idén, egy Rambó minimum kell :/
Plusz van egy 5.02 "magas", 145 fontos RB is, de a fenti indok miatt ő is kiesett 😀
több mint 13 éve
1. likevadasz 😛Csupa sz@r jatekost adtok nekem 😛 Igorettől hitelesHöri
2. nem minden poszton.. QB-nal mondjuk jogos, de amugy sztem atlagos draftolo vagyok.. csak en nem fenyezem uvegge magam
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
én mondjuk továbbra sem hiszem, hogy Julio előbb kimegy, mint Green, combinetól függetlenülsem itt, sem IRL
több mint 13 éve
Read my lips: no more QB's! (es kulonosen nem Benga Blaine..)Gabbertet meg a 3. korben sem huznam... kb. a 7. helyen van a listamon 😛 (Horinek pirospont)
Csupa sz@r jatekost adtok nekem 😛 elore szolok.. BPA-zni fogok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Xavier Rambót én akartam :mad:Igor Gabbert pickje biztos, hogy mellément
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ötletes megvalósítás, de megtaláltad azt az embert akit semmi pénzért nem húznék 😛 Szinte biztosra veszem, hogy ordas bust lesz.
több mint 13 éve
Ork: Igen, mert nálad beleszámoltam, hogy egész Ohio fellázad ellened, hogy húzz egy fekát, vagy elkapnak, és végigmegy rajtad az összes ohioi nigró 😀😀fetomyakkor relocation lesz megyünk arkansasba vagy alabamába és akkor már senki sem fogja valószerűtlennek tartani a Mallett-McElroy draftot
több mint 13 éve
Hilliardnak 1000 yardos szezonja lesz, nem köll ingram
több mint 13 éve
zsírHeyward-ot én nem gondolom első körös tehetségnek, ezért is nem raktam bele 😊 Persze sanszosan tőled függetlenül is elkel ott, de sztem nem annyira lesz ő olyan istenkirály 😊
bár én szerintem Heywardot fogom húzniSzegecs
Ork: Igen, mert nálad beleszámoltam, hogy egész Ohio fellázad ellened, hogy húzz egy fekát, vagy elkapnak, és végigmegy rajtad az összes ohioi nigró 😀😀
több mint 13 éve
zsírbár én szerintem Heywardot fogom húzni
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
ja, mert nem számoltam azzal, hogy van fekete háttér is :/ sorryDelonso: Basszus, a depthedet néztem, és nem volt ott Rice :/ Mindegy már át nem szervezem 😀
Egyébként dánke 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nálam sincs semmi, csak ha átállítom a skint 😛na, látom muszáj a Patsbe minden évben dl-embert húzni 1. körben 😀
több mint 13 éve
na már megoldottam 😀Mallett zsíír 😊 hála Orknak, aki nem reacheli be 😛
több mint 13 éve
én konkrétan nem látom a neveket a csapatlogok után 😊 :SStezén sem
The response must be equal to the threat.