GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eddigi legfaszipantosabban kinezo mock. riszpektah.
több mint 13 éve
én konkrétan nem látom a neveket a csapatlogok után 😊 :S
több mint 13 éve
😊 szép munka, bár nem vagyok benne biztos, hogy V Jax és Rice mellett egy harmadik elsőszámú WR is kell nekem, de ettől függetlenül ügyes. Grat.
több mint 13 éve
milyen béna mock, nem elég hogy nem mallett hanem még feka is aki nem WR?
több mint 13 éve
Mit nem értettél abból, hogy Charles távozni fog?az RFA-k után én is simán 90+-ban leszekStezRemélem ebbe Charles meccselését nem számoltad bele. 😛szaba
több mint 13 éve
szaba
10 553
az RFA-k után én is simán 90+-ban leszekStezRemélem ebbe Charles meccselését nem számoltad bele. 😛
több mint 13 éve
Atya ég..... az ég is elsötétült...Vagy vihar lesz vagy csak a nap ment le....
több mint 13 éve
Próbáld ki. 😉 Bár ebből az 5 oldalból kimaradtam.Soldadosnem is esett egymásnak senki 😀
de ez biztos véletlen
több mint 13 éve
Próbáld ki. 😉 Bár ebből az 5 oldalból kimaradtam, sőt azt se tudom miről volt szó. Még csak el se olvastam és nem is fogom. Kicsit kimaradok mostantól a gyilkolásból, túl sok energiámat ölöm ebbe a játékba feleslegesen, hogy jobb legyen, miközben világossá vált, hogy ebihalak, puhatestűek játsszák, nekik pedig felesleges igazságos játékot csinálni, vagy ezért dolgozni és harcolni. Épp ezért megcsinálom a magam csapatát szép csendben, azt ennyi, de olvasgatni nem fogok itt. Hadd ossza az észt a tenorx, szaba-féle vonulat, no meg a "jófej" napraforgók társasága Höri vezetésével.Úgyhogy jöhet a fikaáradat, mert most olyat láttok, mint még soha, nem válaszolok rá, mert nem is fogom olvasni. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
attól függ, 75 hsz/oldal esetén azért eltart egy darabig 😛 De próbáljuk ki, beszólok Soldadosnak, ne gyere fel 10 percig, aztán mire vissza jössz, lesz is 5-6 oldal 😛😀5 oldal visszaolvasás esélytelen, valami lényeges dolog volt?FucuBriának kell majd küldeni az ajánlatokat. Mondjuk 5 oldal nem olyan vészes.tenorx
több mint 13 éve
5 oldal visszaolvasás esélytelen, valami lényeges dolog volt?FucuBriának kell majd küldeni az ajánlatokat. Mondjuk 5 oldal nem olyan vészes.
több mint 13 éve
5 oldal visszaolvasás esélytelen, valami lényeges dolog volt?
több mint 13 éve
prűd konzervatív frigid vagynem, házasság előtt semmi 😀Stezmajd súgd meg nekem bria, hogy ki mennyit ajánl Charlesra, hogy még időben felkészülhessek és megsirassam 😀Stezpersze. simán.
le*opni ne *opjalak le?briareos
több mint 13 éve
nem, házasság előtt semmi 😀majd súgd meg nekem bria, hogy ki mennyit ajánl Charlesra, hogy még időben felkészülhessek és megsirassam 😀Stezpersze. simán.
le*opni ne *opjalak le?briareos
több mint 13 éve
majd súgd meg nekem bria, hogy ki mennyit ajánl Charlesra, hogy még időben felkészülhessek és megsirassam 😀Stezpersze. simán.
le*opni ne *opjalak le?
több mint 13 éve
majd súgd meg nekem bria, hogy ki mennyit ajánl Charlesra, hogy még időben felkészülhessek és megsirassam 😀
több mint 13 éve
Im on a rolltied az állás.kell egy jelentkező aki nem akar RFA-zni.én nem akarokbriareos
Neki PM-ben küldöd a neveidet meg a pénzt.
ha lejár a határidő, ő kihírdeti, hogy kikre milyen ajánlatok jöttek.
a legnagyobb elviszi, ha a gazda nem meccsel.
ennyiHöri
ez már a 2. amit megnyertél a szabályfelelősség után, streakHöri
PM-ek tárgyában legyen benne h RFA különben esélyes h elkeveredik
több mint 13 éve
tied az állás.én nem akarokbriareosegyébként hogyan kell majd RFA offert küldeni mert ez nem világos most nekemharomtkell egy jelentkező aki nem akar RFA-zni.
ennyiHöri
ez már a 2. amit megnyertél a szabályfelelősség után, streak
több mint 13 éve
én nem akarokegyébként hogyan kell majd RFA offert küldeni mert ez nem világos most nekemharomtkell egy jelentkező aki nem akar RFA-zni.
ennyiHöri
több mint 13 éve
tavaly somosnak kellett elküldeni mindent PM-ben (alany,fizetés,pick) és ő betette a megfelelő topikbamost is így kéne szvsz,egy olyan embernek elküldeni,aki diszkrét és nem vesz részt az RFA piacban
több mint 13 éve
egyébként hogyan kell majd RFA offert küldeni mert ez nem világos most nekemharomtHát elvileg valakinek el kéne küldeni nem? Mondjuk nyilván olyan ember kell, aki nem akar RFAzni.
több mint 13 éve
egyébként hogyan kell majd RFA offert küldeni mert ez nem világos most nekemharomtkell egy jelentkező aki nem akar RFA-zni.
ennyi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként hogyan kell majd RFA offert küldeni mert ez nem világos most nekem
több mint 13 éve
Vigyed 😀 Ha többet ajánlasz, mint én akkor úgyse adnék többet neki.az sokkal viccesebb hogy elviszem előled woodleyt valaki más pedig szaba elől Charlest 😊haromtszabát pont annyira jó szopatni mint tenorx-etharomtÉS ha én szopatom szabát azzal, hogy elhozom 9 milláért Charlest, akkor az már szavakban kifejezhetetlen?tenorx