GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
odaadom Mosst Matthewsértjaj még bele sem gondoltam h állok cappel. holnap asszem nyomok egy cuthullámot.senki sem eladhatatlan 😛briareosMivel szar a caphelyzeted, atvallalom ezt az ir alakot, valami Padraig Wills... jo lesz nekem backup LB-nek.Igor
legalább holt visszavonultbriareos
future HOF WR-ed lesz legalább
több mint 13 éve
wo ein wille da ein weg 😊de egyet ertunk mostmar amugy. valo igaz mindketten joljartunk viccen kivul mondom.nincs mar nalad freeney 😕máig nem fogunk egyet érteni de mind a ketten jól jártunk.
amugy imadok divizion belul tredelni 😀Fake
előtte évben két cutolandó wr-ért szereztem, 750 kért játszott, de a horrorr pénzt már nem akartam neki adni.
Te meg akkor vetted át a bills-t, meg hát tudtam h colts fan vagy gondoltam kicsit besegítekbriareos
de azt nem viccbol mondtam h imadok divizion belul tradelni 😊
lbd nincs mert a lovasok egyiket sem adnad. wred nincs mert szarok mindahanyan.
sed meg nem neztem. ded meg nincs ami a profilba vagna. 34 fúj 😛
na osszehozunk vmi tredet ? 😊Fake
több mint 13 éve
jaj még bele sem gondoltam h állok cappel. holnap asszem nyomok egy cuthullámot.Mivel szar a caphelyzeted, atvallalom ezt az ir alakot, valami Padraig Wills... jo lesz nekem backup LB-nek.Igorha Wake vagy Matthews eladó, akkor már megy is a PM 😉Stezsenki sem eladhatatlan 😛briareos
legalább holt visszavonult
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de egyet ertunk mostmar amugy. valo igaz mindketten joljartunk viccen kivul mondom.máig nem fogunk egyet érteni de mind a ketten jól jártunk.már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosnincs mar nalad freeney 😕
előtte évben két cutolandó wr-ért szereztem, 750 kért játszott, de a horrorr pénzt már nem akartam neki adni.
Te meg akkor vetted át a bills-t, meg hát tudtam h colts fan vagy gondoltam kicsit besegítekbriareos
de azt nem viccbol mondtam h imadok divizion belul tradelni 😊
lbd nincs mert a lovasok egyiket sem adnad. wred nincs mert szarok mindahanyan.
sed meg nem neztem. ded meg nincs ami a profilba vagna. 34 fúj 😛
na osszehozunk vmi tredet ? 😊
több mint 13 éve
Mivel szar a caphelyzeted, atvallalom ezt az ir alakot, valami Padraig Wills... jo lesz nekem backup LB-nek.senki sem eladhatatlan 😛briareosmár napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosha Wake vagy Matthews eladó, akkor már megy is a PM 😉Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
ugyanmár mindig sérült 😛de Long például az 😛Stezha Wake vagy Matthews eladó, akkor már megy is a PM 😉Stezsenki sem eladhatatlan 😛briareos
😀 😀
több mint 13 éve
de Long például az 😛senki sem eladhatatlan 😛briareosmár napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosha Wake vagy Matthews eladó, akkor már megy is a PM 😉Stez
több mint 13 éve
senki sem eladhatatlan 😛már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosha Wake vagy Matthews eladó, akkor már megy is a PM 😉Stez
több mint 13 éve
már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosha Wake vagy Matthews eladó, akkor már megy is a PM 😉
több mint 13 éve
próbálkozhatsz nyugodtan 😀már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosén lehúználak, de az már pofátlanság lenne, tekintve, hogy kiket tudok oda adni 😛Wyatt
több mint 13 éve
máig nem fogunk egyet érteni de mind a ketten jól jártunk.már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosnincs mar nalad freeney 😕
Te meg akkor vetted át a bills-t, meg hát tudtam h colts fan vagy gondoltam kicsit besegítek
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosén lehúználak, de az már pofátlanság lenne, tekintve, hogy kiket tudok oda adni 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?briareosnincs mar nalad freeney 😕
amugy imadok divizion belul tredelni 😀
több mint 13 éve
már napok óta nem kaptam trade ajánlatokat, mi történt, senki sem akar lehúzni?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a tavalyi tackle király csak egy 6. kör? hmmm (mondjuk irl kicsit messze van tőle 😀)
több mint 13 éve
szaba
10 553
jól számolom, 2 olyan RFA van eddig, akit idén igazolt magához a gazdája de nem adott neki tendert? 😊 gyönyörű!HöriElcsaltam a caphitet.
több mint 13 éve
jól számolom, 2 olyan RFA van eddig, akit idén igazolt magához a gazdája de nem adott neki tendert? 😊 gyönyörű!
több mint 13 éve
Hát, van ilyen, meghagytad a bomba businesst a többieknek, így Faneca továbbra is vihető - már 4. körért 😛Rataccessja, tőlem is vihető Moss, akár már 6. körért is
sőt, 8. körért 😀
több mint 13 éve
Hát, van ilyen, meghagytad a bomba businesst a többieknek, így Faneca továbbra is vihető - már 4. körért 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
akkor kevertem, fene tudja már 😀üldöztelek, de kell a fenének a vén drága Faneca 😊Az én voltam (mármint nálam van Faneca nem eaglesmcnabbnél) 😊 És ha jól emlékszem pár hete Te jelentkeztél be Faneca-ért , a 3. kör needed csak jóval később került szóba 😊 ( igaz akkor úgy tűnt hogy még nekem kellene fizetnem hogy elvidd 😊 )Rataccess
és ismét túlfizettem 😀Stez
hát érdeklődtem, de elég hamar rájöttem, hogy Faneca storno
láttam, hogy 3. köröd van, aztán mondom mivel hetek, sőt talán hónapok óta üldözök mindenkit egy korrekt 3. körért, nálad is szóba hoztam, de mindenképpen rám akartad sózni Faneca 4,3 millás fizetését 😀
Igor: biztos vagyok benne 😀
nem viszed ki Mallettet te sem, szájaltok 😛
több mint 13 éve
üldöztelek, de kell a fenének a vén drága Faneca 😊Az én voltam (mármint nálam van Faneca nem eaglesmcnabbnél) 😊 És ha jól emlékszem pár hete Te jelentkeztél be Faneca-ért , a 3. kör needed csak jóval később került szóba 😊 ( igaz akkor úgy tűnt hogy még nekem kellene fizetnem hogy elvidd 😊 )
és ismét túlfizettem 😀Stez
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Biztos vagy te ebben? 😀Mallettért mentem be és leszarom, hogy reachén nagyon bírom, évekig olcsó ráadásul, ezért hoztam el 😊newton úgyse lesz bent addigraWyatt
1/16 pedig amúgy is kellettStez
simán meglesz, senki sem akkora állat, hogy kivigye előlem ennyire elől 😊Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Huuu, Rajna emberei kozt mennyi szimpatikus van.. itt biztos nagy vandalkodast rendezek majd 😀
több mint 13 éve
ennyi 😂Stez arra mész hogy minden évben behúzd kurva hamar a legnagyobbat zuhanó ex-top QB-t? 😛haromtelvei vannak
és nem adja fel őketSzegecs
de Mallett jó lesz 😀
több mint 13 éve
Stez arra mész hogy minden évben behúzd kurva hamar a legnagyobbat zuhanó ex-top QB-t? 😛haromtelvei vannak
és nem adja fel őket
The response must be equal to the threat.