GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Én arra gondoltam, hogy ha jön új GM és ennyire okádék a helyzet, akkor kapjon kompenzációs picket minden kör végén vagy vmi ilyesmi, mert ez így tényleg áldatlan állapot, kb lehetetlen lesz embert találni.Ez jó ötlet. Mármint nekünk szerintem nem fog fájni, és az új játékost se kergetjük már el az elején. Ne neki kelljen szopnia a másik “hibája”miatt.
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én arra gondoltam, hogy ha jön új GM és ennyire okádék a helyzet, akkor kapjon kompenzációs picket minden kör végén vagy vmi ilyesmi, mert ez így tényleg áldatlan állapot, kb lehetetlen lesz embert találni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Aham, köszönöm!Ha nem akarsz vele időt tölteni, akkor a lényeg annyi, hogy a szajkarate eredményeképp, Paul, a Tampa ex-GM-je jobbnak látta, ha azonnal kilep.Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
Te sem vagy túl aktív akkor
ljambrik
Klaci79
ljambrik
Ezt konkrétan nem találtam.
Ha lesz új GM majd adnék picket valamelyik WR-ért 😉
több mint 5 éve
Ha nem akarsz vele időt tölteni, akkor a lényeg annyi, hogy a szajkarate eredményeképp, Paul, a Tampa ex-GM-je jobbnak látta, ha azonnal kilep.Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
Klaci79
több mint 5 éve
Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
több mint 5 éve
Vagy ez most vicc volt?Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
több mint 5 éve
Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
több mint 5 éve
Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.
több mint 5 éve
Mas: ezt most nezem, de konkretan a tampanak nincs jovore pickje, es nincs elso es masodik kore 22-ben... Kb eselytelen erre embert talalni, kene valamilyen szabalyozas a kesobbi evek pickjeinek elcserelesere, mert igy, ha valaki le akarja adni a csapatat, siman eladhatja egy szorakoztato evert a csapata jovojet.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
(én mondjuk már a szabálykönyv alapján zártam le a keretem, jobb lett volna a szezon elején tisztázni, jelezni ezt)Nem volt a PS fizetések vetminekkel párhuzamos módosításáról szó, emlékeim szerint.
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
(én mondjuk már a szabálykönyv alapján zártam le a keretem, jobb lett volna a szezon elején tisztázni, jelezni ezt)
több mint 5 éve
///Az 53 fős keret mellé egy 10 fős practice squadet kell még kialakítani. Csak olyan játékost lehet PS-be rakni, akinek a fizuja maximum 450.000$.///Ellenben most lett aktuális -most tűnt fel- az a változás, hogy ugye a vetminek arányosításának következtében a PS-be kerülésre jogosult játékosok köre jelentősen lekorlátozódott, hiszen a korábbi vetminekkel másod-vagy harmadéves játékosok már nem kerülhetnek be, annak ellenére, hogy a régi szabályok szerint még bőven beleférne. Nem lenne-e hatékony, ha a régi vetminek kifutásáig -tehát még két évig, idén és jövőre- egyfajta kettős szabályozás lenne érvényben, és a 2019-et megelőző két évben vetmines szerződéssel rendelkező játékosokat is be lehessen rakni? Nyilván minimális kényelmetlenség ez most, ellenben szerintem a lépcsőzetes bevezetés a PS kapcsán egy teljesen logikus változtatás lenne.A regi harmadeves vetmin 600k volt, azzal még befér.
dankodavid
adam8
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Ellenben most lett aktuális -most tűnt fel- az a változás, hogy ugye a vetminek arányosításának következtében a PS-be kerülésre jogosult játékosok köre jelentősen lekorlátozódott, hiszen a korábbi vetminekkel másod-vagy harmadéves játékosok már nem kerülhetnek be, annak ellenére, hogy a régi szabályok szerint még bőven beleférne. Nem lenne-e hatékony, ha a régi vetminek kifutásáig -tehát még két évig, idén és jövőre- egyfajta kettős szabályozás lenne érvényben, és a 2019-et megelőző két évben vetmines szerződéssel rendelkező játékosokat is be lehessen rakni? Nyilván minimális kényelmetlenség ez most, ellenben szerintem a lépcsőzetes bevezetés a PS kapcsán egy teljesen logikus változtatás lenne.A regi harmadeves vetmin 600k volt, azzal még befér.
dankodavid
több mint 5 éve
Ellenben most lett aktuális -most tűnt fel- az a változás, hogy ugye a vetminek arányosításának következtében a PS-be kerülésre jogosult játékosok köre jelentősen lekorlátozódott, hiszen a korábbi vetminekkel másod-vagy harmadéves játékosok már nem kerülhetnek be, annak ellenére, hogy a régi szabályok szerint még bőven beleférne. Nem lenne-e hatékony, ha a régi vetminek kifutásáig -tehát még két évig, idén és jövőre- egyfajta kettős szabályozás lenne érvényben, és a 2019-et megelőző két évben vetmines szerződéssel rendelkező játékosokat is be lehessen rakni? Nyilván minimális kényelmetlenség ez most, ellenben szerintem a lépcsőzetes bevezetés a PS kapcsán egy teljesen logikus változtatás lenne.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Mint Lamb az asszonnyal a telefonért 😉🤔Óóó, túl engedékeny vagy a GM kollégával, sztem büntiből megküzdhetne CeeDee-ért a többi GM-el a piacon. 😀CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Amint írsz be érvényes szerződést, ott lesz.
Chargers LT
vassadi
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Óóó, túl engedékeny vagy a GM kollégával, sztem büntiből megküzdhetne CeeDee-ért a többi GM-el a piacon. 😀CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Amint írsz be érvényes szerződést, ott lesz.
Chargers LT
vassadi
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Amint írsz be érvényes szerződést, ott lesz.
Chargers LT
több mint 5 éve
Matt Feiler személyében egy kezdő RT keresi új gazdáját.1 évre olcsó megoldás és meglehetősen jó is.
több mint 5 éve
Derekba törte a karrierjét.CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Így már értem a WR sorrend erősségemet is 😁
Chargers LT
iktriad
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Chargers LT
iktriad
több mint 5 éve
JujjCeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Chargers LT
iktriad
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Biztos felfalta a derék farkas, akarom mondani Derek Wolfe.
Chargers LT
több mint 5 éve
CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Így már értem a WR sorrend erősségemet is 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Remek lista Habakuk. Kis kiegészítés: az IRL is Jagsben kikötő TE Ben Ellefson már nálam van (UDFA 1).
több mint 5 éve
Koszi Habakukk a melot! Nekem jol jon a lista. Kell meg vagy 8 ember a 63-hoz